Dodaj do ulubionych

Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomierska

IP: *.dynamic-zab-03.vectranet.pl 18.06.17, 10:25
Przestroga przed tym warsztatem.
Witam serdecznie chciałam tylko ostrzec przed jednym oszustem i naciagaczem oraz złodziejem w Ćmielowie na ulicy Sandomierski BM-Cars Biernat. Popsuł mi auto i wyludzil pieniądze, ukradł paliwo z baku było ponad 20 litrów benzyny na dodatek porysowany został samochód sprawę zgłosiłam na policję. Nawet nie dostałam żadnej faktury za naprawdę tak zwana nawet starych części,nic. Po zaprowadzeniu do innego mechanika okazało się że nie wymieniono nic w moim aucie a tylko wyludzono na mnie pieniądze,dodatkowo spuszczono mi paliwo z baku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczery Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie IP: *.dynamic-zab-03.vectranet.pl 18.06.17, 10:27
      Złodzieje i oszuści.
    • Gość: Irena Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie IP: *.dynamic-zab-03.vectranet.pl 18.08.17, 20:00
      Prawda to zwykli partacze i złodzieje oszukują ludzi i nie wystawiają rachunków za wymianę
      • Gość: Darek Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie IP: *.146.41.153.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.17, 09:09
        Wreszcie ktoś opisał złodziei i naciagaczy
    • monixmonika Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie 09.11.17, 10:56
      mlfgkm
    • monixmonika Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie 09.11.17, 10:58
      Popieram przedmówce!!!oszust i naciągacz. Zamiast naprawić auto uszkodził w takim stopniu, że koszt naprawy w innym warsztacie wyniósł mnie 14.000 zł. Nie wystawia faktury ani paragonu. Po okresie trzymiesięcznym oczekiwania i ponaglania listownie wystawił fakturę na usługę której nie wykonał. Wzięłam rzeczoznawcę, który potwierdził, że nic co wykazał w fakturze nie wykonał. Pomimo wysyłania pism o zwrot pieniędzy brak kontaktu. Sprawę zgłosiłam do prokuratury. Bardzo proszę o kontakt z osobami, które tak samo jak ja zostały oszukane i naciągnięte o kontakt telefoniczny 603779423.
      • Gość: Goscvt Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie IP: *.play-internet.pl 08.04.18, 09:42
        To złodziej i oszust popieram w 100% . OMIJAJCIE TEGO GOSCIA SZEROKIM ŁUKIEM
    • Gość: Andrzej Tomaszewsk Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie IP: 83.150.237.* 30.07.19, 20:31
      Ja jestem zadowolony z usługi golf został naprawiony od ręki zostały wymienione drążki przewody hamulcowe i gumy na przegubach szybko sprawnie i tanio.
      • Gość: W. Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie IP: *.play-internet.pl 20.03.20, 18:25
        Gratulacje, pewnie kolega w gratisie podbił przegląd gdy inni nie chcieli.
      • Gość: Składający pozew Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie IP: 93.159.185.* 25.09.22, 22:30
        Też byłem zadowolony przez miesiąc. Sprawdź sobie tylko czy masz nowe części. Mi władował ze szrotu co pociągnęło za sobą uszkodzenie silnika.
    • Gość: WujekAmeryk Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie IP: *.net.internetunion.pl 23.06.20, 13:53
      Ten Pan chyba zajmuje się działalnością przestępczą, ja natknąłem się na allegro na zbyt atrakcyjną cenowo ofertę zakupu Mitsubishi ASX, brak numeru telefonu, można się skontaktować jedynie mailowo. Po wysłaniu zapytania dostałem wiadomość o treści, którą można już swobodnie znaleźć w Internecie, widać nie jestem pierwszą osobą, którą próbował naciągnąć. Nie dajcie się oszukać. Poniżej wklejam treść maila wysłanego przez Pana Krzysztofa Biernata:

Witam,

Dziekuje za zainteresowanie moim samochodem MITSUBISHI ASX (GA_W_) 1.6 MIVEC 117 KM, 2017. Cena za samochód wynosi 30000PLN.
      To polski samochód, ma oplacone wszystkie podatki i dokumenty przygotowane do sprzedazy. Nie ciazy na nim zaden kredyt. Samochód jest calkowicie zaplacony.
      - Samochód jest obecnie zarejestrowany w Polsce i jest w bardzo dobrym stanie.
      - Brak wypadków przed lub problemy techniczne (silnik dziala doskonale).
      - Brak uszkodzen, zadrapan i wgniecen. To samochód dla niepalacych.
      - Samochód ma kierownice po lewej stronie.

Przeprowadzilem sie z rodzina w Irlandia do pracy. Mam tu nowa prace i zarabiam wiecej pieniedzy niz w Polsce.
      Próbowalem sprzedac samochód tutaj w Irlandia, ale nikt nie chce kupowac samochodu z lewa kierownica, równiez dla mnie trudno go prowadzic. Po Brexicie cla ubezpieczeniowe i importowe sa bardzo wysokie i postanawiam sprzedac samochód z powrotem w Polsce.

Moge wyslac samochód z powrotem do Polski, jesli jestes zainteresowany jego kupnem.

Jezeli potrzeba wiecej zdjec albo innych informacji o samochodzie, prosze powiadomic mnie w kolejnym mailu, tak zebym mógl je wyslac. Podam równiez szczególy dotyczace sposobu, w jaki sfinalizujemy umowe.

Bede wdzieczny za szybka odpowiedz.

Pozdrawiam,

• Gość: Marco Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie IP: *.play-internet.pl 29.01.21, 12:42
        To prawda że złodziei i oszust, wziął pieniądze za teoretycznie wymienione części i nie wystawił faktury. Prawda jest taka że inni mechanicy nie chcą się podjąć po tym partaczu. A te niby wymienione części miały jeszcze fabrycznie zaciśnięte opaski. Skasował błędy na komputerze na przejechanie parę kilometrów. Widać że w kasowaniu jest dobry, pieniędzy i samochodów. Porażka !!!
        • barbara.wojtacha88 Re: Warsztat BM-Cars Biernat Ćmielów ul. Sandomie 28.09.22, 18:52
          A propos warsztatów. Mój mąż chce tworzyć i na obecną chwilę szuka takich podnośników jak tutaj ewnarstore.pl/c/produkty/wyposazenie-warsztatu/podnosniki-oraz-urzadzenia-dzwigowe/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka