feel_good 04.08.05, 00:40 Właśnie zostałem zaproszony na ślub i wesele do znajomych, a dawno nie byłem na żadnym :( Proszę więc o radę - jakie prezenty są teraz na topie? A jeśli tylko kasa - to ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malywroc Re: Jaki prezent na ślub? 04.08.05, 07:27 Niestety myślę, że to własnie kasa jest na topie, a szkoda. Ja osobiście nie lubię dawać pieniędzy i zawsze źle się z tym czuję. Jeśli musisz to daj, ale ile to nie jestem w stanie Ci podpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Jaki prezent na ślub? 07.08.05, 00:52 min. 200 jak idziesz z "osobą towarzysząca", chyba że towarzystwo z "wyższych sfer" , wtedy masz kłopot. Oczywiście jezeli masz zobowiązania w stylu - ojciec chrzestny to odpowiednio więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Jaki prezent na ślub? 07.08.05, 00:52 min. 200 jak idziesz z "osobą towarzysząca", chyba że towarzystwo z "wyższych sfer" , wtedy masz kłopot. Oczywiście jezeli masz zobowiązania w stylu - ojciec chrzestny to odpowiednio więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good Re: Jaki prezent na ślub? 08.08.05, 01:17 Dzięki! Widzę, że zgodnie z przypuszczeniami skończy się na kopercie. Choć i tak byłem przygotowny na większą kwotę. Na prezent nadal brak pomysłu i chyba na siłę nie będę z czymś ryzykował. Odpowiedz Link Zgłoś