Dodaj do ulubionych

Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi?

18.05.06, 18:11
Od pewnego czasu na forum Ostrowca Świętokrzyskiego można było zaobserwować,
poniękąd dziwne pobudzenie pośród niektórych userów. Objawiało się to m. in.
zamieszczaniem na forum kilkunastu postów na raz przez jednego użytkownika(
vide banan) oraz podziałem osobowości na kilka podjednostek(vide
b3/sound_system, etc.) Z początku niegroźna przypadłość, obserwowana u wąskiej
grupy użytkowników( b3, dizzy), objęła i wciąż obejmuje swoimi mackami coraz
szerszą grupę osób, powoli zamieniając się w epidemię. brazilion3, dizzy,
BANAN, pathos_phobos...nie wiadomo kto będzie następny!

Do akcji została wysłana specjalna grupa śledcza, pod flagą IV kaczpospolitej,
powołana przez radę ministrów na wniosek wielkiego wuja Romana. Grupa ta ma za
zadanie wytropienie bodźców, które powodują u forumowiczów ponadprzeciętną
aktywność oraz wzmożone zainteresowanie tematami politycznymi oraz
natychmiastową anihilację tychże bodźców, w sposób gwarantujący,że coś
podobnego więcej się nie przydarzy. ( nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, iż
niebawem osoby najaktywniejsze zostaną odizolowane od klawiatury i umieszczone
w specjalnych pomieszczeniach, w których będą poddane zabiegowi
oczyszczającemu, tj. będą oglądać przez 24h na dobę przemówienia p. prezydenta
lecha)
Mówi się iż winien zaistniałej sytuacji jest bliżej nieokreślony specyfik,
który pojawił się na forum za sprawą braziliona3, który już w lutym,
zamieszczał na forum posty o treści: "jazda, jazda".

Prezes Jaroslav Duck, na specjalnie zwołanej konferencji prasowej, dał do
zrozumienia, że jest to kolejna prowokacja układu, wspieranego przez
środowiska Gazety Wybornej, oraz członków TK (trybunał kieleckostytucyjny)
mająca na celu wywołanie chaosu oraz zapobiegnięcie wprowadzeniu zmian w
prawie, przez ministra Żebro.

Relacjonowała: Jystyna Bochenek, przy współpracy TW- michał13w. Ze specjalnym
udziałem browaru Żywiec.
Obserwuj wątek
    • aisablri Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:13
      no pięknie. Teraz się wydało i już wszystko wiadomo!;))
      • brazilion Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:18
        ...oderwac sie od komputera i zrobic tego, co musze zrobic przeciez !
        • aisablri Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:21
          i to jest problem.... uspokoić się wszyscy!!!!;))
          • pathos_phobos Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:22
            Ale ja nie cie nie cie nie cie!!!!
            • aisablri Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:25
              Nie mogę z Wami........:)))))))))
              • brazilion Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:26
                Ja tez nie. Leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jeszcze tu pozniej zajrze. Slowo skauta.
                • pathos_phobos Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:26
                  Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                  • aisablri Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:28
                    Wyście się uparli aby dziś to 20 000 padło;)
                    • pathos_phobos Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:30
                      Chyba tak
                      • pathos_phobos Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:30
                        Ale potem jakie odpręzenie nastąpi....
                        • pathos_phobos Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:31
                          czyba z tydzień wpisów jak na lekarstwo
                    • brazilion Re: Dajcie spokoj, bo nie moge... 18.05.06, 18:30
                      Jak kazdy majowy Byk jestem dosc uparty !
                        Ja grudniowy koziorożec-ponoć jeszcze gorszy
                          Moje musi byś zawsze na wierzchu
                          • brazilion I nie wstydzisz sie ? 18.05.06, 18:34
                            I nie wstydzisz sie tak chodzic ze swoim zawsze na wierzchu ?
                            • pathos_phobos Re: I nie wstydzisz sie ? 18.05.06, 18:35
                              Jakoś nie mam oporów
    • banan9991 Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:21
      ja sie nie boje za mna jabloko
    • banan9991 Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:27
      rece do gory daj cale zloto ktore wieziesz ze soba
      • brazilion Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:28
        A jak ktos ma tylko zloto w zebach ?
        • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:29
          To musi do dentysty iść i alarm założyc.
    • banan9991 Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:31
      to piosenka o tym jak aatakuje sie powoz
    • banan9991 Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:35
      grudnowy ja jestem urodzony 26 12 79
      • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:35
        Hehe ja rok wcześniej
    • kszo.pany Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:55
      Bananku, to piosenka Kultu o Urzędzie Skarbowym, uważaj:)
      • banan9991 Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:56
        uwaga bardziej straszny dla spoleczenstwa zus
      • banan9991 Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:57
        czyli ci goscie to police skarbowa
      • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 18:57
        Kszo pany-ludzki człowiek w US
    • kszo.pany Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:00
      Pathos, ustaliłem Twoje pierwsze cyfry NIPu: 661-1 (ewentualnie 661-2)
      reszta, to tylko kwestia dni, lub godzin:)
      • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:01
        a jak to zrobiłeś?
        • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:02
          Uważaj,bo cie oskarżę o ujawnianie danych osobowych-pamiętaj,ja wiem,jak
          wygladasz(mniej więcej)
    • kszo.pany Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:03
      Gdy odbieram maile w pracy, to obok logina pojawia się NIP, mamy taki program -
      POLTAX się nazywa:) Mogę CI przegrać na płytkę.
      • aisablri Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:04
        no nie... ale ską in zna NIP? po komputerze rozpoznaje?
      • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:04
        po co mi.Ale jak możesz mieć mój nip po mailu?
    • kszo.pany Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:07
      To zwykły program sieciowy resotu finansów, nie jest doskonały, ale sprawia
      dużo radości. Ale są i wady - np. Aisablri nigdy do mnie nie pisała prywatnych
      maili i nie mogę dużo ustalić, oprócz imienin 4 grudnia...
      • aisablri Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:09
        hehehe:) no to się zgadza, NIP posiafdam, ale dochodów nie wykazuję;)
        • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:09
          czyli zgrabnie ukrywasz?
      • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:09
        Az ty mała szujo
    • kszo.pany Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:10
      No dobrze, dość tych żartów ze skarbowego- Aisablri ma NIP 661-2xx-xx-xx
      • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:11
        co znaczą te cyferki?
        • kszo.pany Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:13
          Co znaczą te cyferki -
          horoskop.wp.pl/kat,15079,hnumerologia.html
          • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:14
            Hehe-mój kamień to diament ;-)
            • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:15
              Nie wolno ci zdradzać tajemnic państwa?
          • aisablri Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:14
            nie rozumiem tej numerologii
      • aisablri Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:12
        jest mi do tego stopnia niepotrzebny, że mam go w Ostrowcu, a jeszcze nie
        pamiętam... więc nie jestem w stanie sprawdzić:)
        • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:13
          Niestety kiedyś będzie potrzebny bardzo.
    • kszo.pany Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:15

Aisablri - w każdej chwili możesz do mnie mailnąć i Ci go podam:)
      A wiecie, że jak ktoś zostaje objęty programem świadka koronnego, to dostaje
      nowy NIP?
      • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:17
        Nie.
    • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:18
      Mój opis numerologiczny bardzo mi się podoba :-)
      • aisablri Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:19
        ja jestem klasycznmą 7. Dziwacy. Introwertycy.
        Kszo, sprawdź tę pocztę;)
        • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:22
          To osoby bardzo szlachetne, altruistyczne i gotowe do poświęceń. Posiadają
          wielki dar inspiracji innych do działania na rzecz pomocy ludziom. Nigdy nie
          przejdą obojętnie wobec krzywdy ludzkiej czy bólu. Świetnie by się sprawdzili
          jako kierownicy instytucji lub organizacji charytatywnej.
          Dziewiątki są bardzo inteligentne i pomysłowe. Posiadają umysł przenikliwy i
          bystry.
          Przez otoczenie odbiera się je jako osoby wesołe, towarzyskie i komunikatywne
          choć z pewną rezerwą.
          To wielcy rewolucjoniści i nie boją się śmiało występować wbrew temu co jest
          ogólnie przyjęte za normy społeczne.
          Cały ja :-)
    • pathos_phobos Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 19:25
      Ale z numerologią partnerską się nie zgadzam
      • aisablri Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 22:35
        a to o mnie:)
        Twój numer to: 7
        Siódemki pociąga wszystko, co tajemnicze i niewyjaśnione. Obdarzone są zwykle
        nadprzyrodzoną intuicją i zdolnościami parapsychicznymi. Ich zainteresowania
        krążą bardziej wokół spraw ducha, aniżeli spraw materialnych. To urodzeni
        filozofowie, dlatego widać duży dystans między nimi, a osobami pochłoniętymi
        życiem doczesnym. Od dzieciństwa pochłaniają wiedzę, ale w sposób analityczny.
        Nie przyjmują żadnych teorii czy definicji ogólnie przyjętych jako normy,
        dopóki ich sami nie zaakceptują przez swój analityczny umysł. Są wszystkiego
        ciekawe i ciągle poszukują prawdy, doskonałości, piękna i przyczyny.

Jako indywidualiści i osoby niezależne często pozostają w życiu samotne. Trudno
        je zrozumieć, gdyż bardzo ostrożnie mówią o swoich emocjach i potrzebach.
        Sprawiają wrażenie osób wyniosłych, zimnych i pełnych rezerwy, a przy tym
        przypisuje się im takie cechy jak pycha, zarozumialstwo i przemądrzałość. Nic
        bardziej mylnego - tę pozę przybierają tylko dlatego, by nie zostać zranionym
        oraz ochronić swą prywatność i prawdziwe emocje.

Siódemki są pełne godności i elegancji oraz zakryte woalem tajemniczości. Lubią
        ciszę, samotność i przyrodę. Pasjonują się starożytnymi cywilizacjami,
        religiami świata, wiedzą tajemną i parapsychologią. Na ogół są bardzo wybredne
        w doborze przyjaciół. Nie akceptują pustej gadaniny, przeciętności i
        wulgarności. Nie powinny hamować własnych emocji i uczuć, bowiem może ich to
        doprowadzić do chorób psychicznych czy depresji. Powinny też wystrzegać się
        alkoholu, narkotyków i życia w świecie iluzji.
        • fake_plastic_goch Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 22:40
          przyznaj sie, kombinowalas z tą 7. niemozliwe,
          • aisablri Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 22:50
            jasne że tak, specjalnie sobie taką datę pojawienia się na tym padole
            wybrałam;) t już było wyliczone i ustalone:)
        • andzia_s Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 19.05.06, 10:05
          Mój też 7
          • aisablri Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 19.05.06, 10:18
            i jak, sprawdza się u Ciebie?:)
            • andzia_s Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 19.05.06, 10:22
              tak pół na pół, zresztą jak zawsze :)
    • sound_system Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 23:29
      Z jakiej paki mnie łączycie z b3?
    • dizzy81 Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 23:36
      No Miachałku, to Ci się udało! Ja dopiero wróciułem z swojego seminarium dyplomowego! Ale była rzeźnia! NIe będzie tak łatwo! poraz kolejny okazuje się że sztuka autoprezentacji jest najważniejsza! Naszczescie, ja będe zabiuerał głos za dwa tygodnie!:)
      • dizzy81 Re: Forumowicze odurzeni, kto lub co za tym stoi? 18.05.06, 23:38
        Aha, nie było mnie kilka godzin i niestey nie jestem w stanie nadążyć za Wami! Co to jakaś choroba? Od mojego zniknięcia koło godziny 17 nadupcyliście 250 postów! Kiedy ja to przetrawie!
        • brazilion Oj, Dizzy ! 19.05.06, 04:01
          Do szczetu przesiakles juz tym Krakowem. Nie mowi sie nadupcyliscie. To
          niekulturalnie i w innych czesciach Polski tego nie rozumieja (nie mowiac juz o
          zagranicy).
          Mowi sie natomiast naje....liscie, albo napier...scie. To duzo kulturalniej,
          ale jezeli nawet nie, to przynajmniej bardziej komunikatywnie...;)
          • aisablri Re: Oj, Dizzy ! 19.05.06, 09:52
            Hmm... to po krakowsku? ja tu od 2 lat prawie już i nie rozumiem...
            • brazilion Aisablri 19.05.06, 15:27
              Ale co to takiego weka i halter, co juz pewnie wiesz ?
              • aisablri Re: Aisablri 19.05.06, 15:29
                halter nie... ale mówię i tak po swojemu:)
              • pathos_phobos Re: Aisablri 19.05.06, 15:31
                ja tez nie wiem,co to halter
                • brazilion Halter, to... 19.05.06, 16:21
                  ...cos takiego, jak podwiazka, albo taki spinacz do podtrzymywania
                  ponczoch/kalesonow. Jak byl silny wiatr, albo przeciag, to Krakusy mowili, ze
                  "wieje po halterach"...
                  • pathos_phobos Re: Halter, to... 19.05.06, 16:23
                    A jak w Lublinie wieje,to mówią,ze piździ jak w kieleckim
    • bmwariat Michał Ty pijesz???:) 19.05.06, 06:17
      a ja myślałem , że Ty taki niewinny:))
      • michal13w Re: Michał Ty pijesz???:) 19.05.06, 08:44
        bmwariat napisał:

> a ja myślałem , że Ty taki niewinny:))

Hehe, zdarza mi się wyobraź sobie, ale bynajmniej nie wpływa to na moją niewinność;)
    • bmwariat Tu się dzieje najwięcej, jak mnie nie ma w pracy:) 19.05.06, 06:19
      Jak jestem w pracy, otwieram kompa to nagle pojawia się 100 nie czytanych
      tematów i 400 postów:)))
      • pathos_phobos Re: Tu się dzieje najwięcej, jak mnie nie ma w pr 19.05.06, 09:09
        Oj działo sie działo :-D
        • aisablri Re: Tu się dzieje najwięcej, jak mnie nie ma w pr 19.05.06, 09:53
          a były apele o spokój, jakaś niesuborynacja jest;))
          • pathos_phobos Re: Tu się dzieje najwięcej, jak mnie nie ma w pr 19.05.06, 14:26
            power in anarchy
            • w.kielanowska Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 21:04
              się dzisiaj odurzyć....Dostałam od znajomej specyfik pt."wino swojskie z wiśni
              na bazie spirytusu". Po spożyciu mogę pisać z błędami....
              • pathos_phobos Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 21:45
                Wino na spirytusie-kac murowany ;-)
                • w.kielanowska Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 22:30
                  no cóż popijemy zobaczymy...Póki co smakuje nieźle- tylko trochę słodkie to cóś.....
                  • pathos_phobos Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 22:42
                    wyśle ci w załączniku kieliszek jabłkowego mojej mamy-poezja...
                    • w.kielanowska Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 22:48
                      Marzy mi sie kiedyś,robić dobre nalewki,ale narazie to niestety marzenia .....
                      • pathos_phobos Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 23:39
                        Jak zrobisz,mogę ocenic
                        • andzia_s Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 23:50
                          tez bym sie napila takiej nalewki, niestety narazie pije piwo Koźlak
                          • pathos_phobos Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 23:52
                            mmmmmmm uwielbiam!
                            • pathos_phobos Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 23:55
                              czy jakies spotkanie przy pivcu jest realne?
                              • pathos_phobos Re: A ja mam zamiar ...... 20.05.06, 23:56
                                czy tez nie?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka