w.kielanowska 06.03.07, 18:27 Sto lat....Cmok,cmok... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazilion Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 18:33 A ktore to, ktore urodzinki byly ? (zyczenia zlozylem Ci w innym watku, wiec nie chce byc banalny i sie powtarzac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neti Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... IP: *.telkonet.pl 06.03.07, 19:18 Dołacząm sie do życzeń ochoczo...A tak na marginesie, to BARDZO MŁODO wyglądasz Lachien. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:23 Najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:26 :) wszystkiego naj naj:) -------------- Świetny pomysł.Zapewniam...Pozdrawiam Z.M.W. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:27 Dzięki wszystkim, szczególnie Neti - ale to są B3 urodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:32 Dobra, dobra. Nie chcesz nic postawic i dlatego sie wymigujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:42 Przyjedziesz na wakacje co Cie tak sflogam że z walkmanem wylądujemy w rowie i bedziemy sobie haftowqć dywany Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:46 Inszy plan - pójdziemy się przejśc po lesie ze słuchawkami na uszach. Mam tyle rozgałęźników, że starczy dla 10 osobistości. Kto chętny?> Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:47 Oczywiście kratówka piwa idzie z nami Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:52 Kratowka dla 10 osob ?! Pamietam ze starych czasow takie pytanie. Co to jest "nic" ? -Pol litra na dwoch ! Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:54 Kratówka to 21 piw Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:55 Jak narazie jest nas mało Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:57 Na 2-3 osoby spokojnie wystarczy. Na 10 - nawet nie bedzie czym porzadnie sikac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:54 no to ja jeszcze raz złoże Sławkowi życzenia :) wszystkiego naj naj Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:55 Idziesz z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:58 gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:59 Do lasu, z muzyką na uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:00 no pewnie ze ide tylko jeszcze skrzata wezme :) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:02 Igorowi właczymy Sade, sobie DCD. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:02 Aby tany tany robił Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:04 właśnie jej słucha :) "Proszę :) narysuj Mi baranka " Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:03 "Zyczę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi, by je spełniać" Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:04 Dzięki Gosia. Staram się. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:06 I jak mu idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:07 Igor własnie obejmuje rurę od odkurzacza :) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:07 Po co? Będzie srał do otworu? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:10 juz było sranko teraz pewnie pod wpływem sade ma gdzieś mame a moze będzie tanczył w klubie go go :D Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:10 :) No nie wkurzaj sie mówiłem ze jestem chory Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:10 Puśc mu DCD albo Cinematic Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:11 Pójdzie spać Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:12 chyba puszcze mu siebie tzn podusia i będzie przy czerwonym grzybku przy krzaczku pozimoek lalalal Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:13 Jaki poziomek? To pedał Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:13 Mój idol Giertych ta powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:14 dobra czas na kołsynke mam nadzieje ze na forum nie bedzie słychac :D: Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:16 Daj ja mu zaśpiewam Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:16 Igorek słuchaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:18 Overhead the albatross hangs motionless upon the air And deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves The echo of a distant tide Comes willowing across the sand And everything is green and submarine And no one showed us to the land And no one knows the wheres or whys But something stares and Something tries And starts to climb towards the light Strangers passing in the street By chance two separate glances meet And I am you and what I see is me And do I take you by the hand And lead you through the land And help me understand the best I can And no one calls us to the land And no one forces down our eyes And no one speaks And no one tries And no one flies around the sun Cloudless is the day you fall Upon my waking eyes Inviting and inciting me to rise And through the window in the wall Comes streaming in on sunlight wings A million bright ambassadors of morning And no one sings me lullabies And no one makes me close my eyes So I throw the windows wide And call to you across the skies Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:18 W powietrzu nade mną zawisł nieruchomo albatros Głęboko pod przewalającymi się falami W labiryntach koralowych jaskiń Słychać echo odległego przypływu, który łka nadchodząc poprzez piach Tu wszystko jest zielone i podwodne A nikt nie pokazał nas ziemi I nikt nie wie gdzie i dlaczego Coś utkwiło wzrok i coś próbuje Zaczyna wspinaczkę w kierunku światła Obcy idą ulicami, przypadkiem Spotykają się dwa obce spojrzenia, ja jestem tobą A ten, kogo widzę, to ja I czy biorę Cię za rękę I wiodę przez suchy ląd I pomagam sobie zrozumieć najlepiej jak potrafię Lecz nikt nie woła nas na ląd Nikt nie przechodzi tędy żywy Nikt nie mówi, nikt nie próbuje Nikt nie lata wokół słońca Dziś jest dzień, gdy upadłeś na moje bezsenne oczy Zapraszając i pobudzając mnie do powstania Przez okno w ścianie Wpływają na promieniach słońca Miliony jasnych posłańców poranka I nikt nie śpiewa mi kołysanek I nikt nie zamyka moich oczu Więc otwieram szeroko okna I wołam do Ciebie poprzez nieboskłon Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:28 OOO co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:28 Jakis sznurek Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:29 Pociągne se Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:29 O kudźwa , gdzie noga moja? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:30 Powiedzcie Tadeuszowi, że go kocham. A i Halince, że to nie jest tak jak myśli Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:31 Zimno mi. Bardzo mi. Ale co? Zimno, ku.. mać. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:31 nie klnij - umieraj z godnością. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:33 Nożynke Ci odjęło mały pierdoło? Po co wyjesz jestteś na pustyni> Nikt Cie nie słyszy, Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:33 Pomóż mi!! Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:33 Kto ja Ci mam pomóc? Zlałeś się właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:35 Nie zlałem się - to jest nektar. Nawiasem mówiąc porozmawiajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:35 Mam patyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:35 Widzę. Po co Ci on? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:36 Patyczek? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:36 do czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:36 :) Masz patyczka .Daję Ci go Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:37 dziękuje wystrgam cos niego Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:38 Gdzie schowałaś patyczka? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:38 Jest złamany. Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:39 do szufladki w lodówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:39 Otwiera się Ci szufladka? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:40 Patyczek tam spooko pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:40 mi nie ale lodówce tak Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:41 No mówie o lodówce Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:41 Wsadź go tam Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:41 O złamał się Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:41 Oddasz patyczek Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:43 Tak nie będzie- ksiądz powiedział, że koszta pokryjesz na 67 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:44 Spotkamy sie pod kościołem Palotynów Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:44 prosze oddaje dwa nastapiło romnożenie Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:49 Ta Dorotka, ta malusia, ta malusia, tańcowała dokolusia, dokolusia, tańcowała ranną rosą, ranną rosą, i tupała nóżką bosą, nóżką bosą. Ta Dorotka, ta malusia, ta malusia, tańcowała dokolusia, dokolusia, tańcowała i w południe, i w południe, kiedy słonko grzało cudnie, grzało cudnie Ta Dorotka, ta malusia, ta malusia, tańcowała dokolusia, dokolusia, tańcowała i z wieczora, i z wieczora, gdy szło słonko do jeziora, do jeziora. Teraz śpi już w kolebusi, w kolebusi, na różowej, na podusi, na podusi. Chodzi Senek koło płotka, koło płotka: Cicho bo tam śpi Dorotka, śpi Dorotka... Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:52 :) Idę spać . Trzym się Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bmw Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... IP: *.opera-mini.net 06.03.07, 21:06 Najlepszego rybie sklada byk:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kuba Jarek Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:15 Seta i z moje strony. Pozdro JK Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 21:23 No to stary:) Najlepszego wszystkiego, oby roczek do kolejnych urodzin był jeszcze lepsiejszy od minionego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 21:39 lachien,a więc spóźnione (ponad dwutygodniowe) Wszystkiego Najlepszego 100 lat + 1 dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 21:59 Żyj długo i ciesz się życiem Panie Lachien, wszak jesteś Pan w pięknym wieku - to sam wiem najlepiej. Najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 07.03.07, 07:11 Wszystkiego dobrego, trzymaj się w tej metropolii:D Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk czuję się wyobcowana .. 07.03.07, 08:20 nie było mnie kilka chwil.. a tu impreza na całego :) dla wszystkich, którzy mieli i nie mieli urodzin Najlepszego ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: d81 Re: czuję się wyobcowana .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:22 Niektórzy nie mogą się podnieść, tak zapili:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: czuję się wyobcowana .. 07.03.07, 08:27 a do mnie nawet nikt nie "stuknął" ale mi przykro.. buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: czuję się wyobcowana .. 16.03.07, 09:11 gdzie ja byłem jak to się działo, najlepszego Lachien :D Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 16.03.07, 12:57 Sto lat,sto lat niech żyyyyyjeeeee żyyyyyjeeeee naaaaam Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 16.03.07, 13:55 O Crown of Light, O Darkened One, I never thought we’d meet. You kiss my lips, and then you're gone: I’m back on Boogie Street. A sip of wine, a cigarette, And then it’s time to go. I tidied up the kitchenette; I tuned the old banjo. I’m wanted at the traffic-jam. They’re saving me a seat. I’m what I am, and what I am, Is back on Boogie Street. And O my love, I still recall The pleasures that we knew; The rivers and the waterfall, Wherein I bathed with you. Bewildered by your beauty there, I’d kneel to dry your feet. By such instructions you prepare A man for Boogie Street. O Crown of Light, O Darkened One… So come, my friends, be not afraid. We are so lightly here. It is in love that we are made; In love we disappear. Tho’ all the maps of blood and flesh Are posted on the door, There’s no one who has told us yet What Boogie Street is for. O Crown of Light, O Darkened One, I never thought we’d meet. You kiss my lips, and then it’s done: I’m back on Boogie Street. A sip of wine, a cigarette, And then it’s time to go . . . aby, I've been waiting, I've been waiting night and day. I didn't see the time, I waited half my life away. There were lots of invitations and I know you sent me some, but I was waiting for the miracle, for the miracle to come. I know you really loved me. but, you see, my hands were tied. I know it must have hurt you, it must have hurt your pride to have to stand beneath my window with your bugle and your drum, and me I'm up there waiting for the miracle, for the miracle to come. Ah I don't believe you'd like it, You wouldn't like it here. There ain't no entertainment and the judgements are severe. The Maestro says it's Mozart but it sounds like bubble gum when you're waiting for the miracle, for the miracle to come. Waiting for the miracle There's nothing left to do. I haven't been this happy since the end of World War II. Nothing left to do when you know that you've been taken. Nothing left to do when you're begging for a crumb Nothing left to do when you've got to go on waiting waiting for the miracle to come. I dreamed about you, baby. It was just the other night. Most of you was naked Ah but some of you was light. The sands of time were falling from your fingers and your thumb, and you were waiting for the miracle, for the miracle to come Ah baby, let's get married, we've been alone too long. Let's be alone together. Let's see if we're that strong. Yeah let's do something crazy, something absolutely wrong while we're waiting for the miracle, for the miracle to come. Nothing left to do ... When you've fallen on the highway and you're lying in the rain, and they ask you how you're doing of course you'll say you can't complain -- If you're squeezed for information, that's when you've got to play it dumb: You just say you're out there waiting for the miracle, for the miracle to come. Odpowiedz Link Zgłoś