Dodaj do ulubionych

Najlepszego urodzinowego dla Lachiena.....

06.03.07, 18:27
Sto lat....Cmok,cmok...
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 18:29
      :)
      • brazilion Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 18:33
        A ktore to, ktore urodzinki byly ?

(zyczenia zlozylem Ci w innym watku, wiec nie chce byc banalny i sie
        powtarzac ;)
        • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 18:50
          32
          • Gość: neti Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... IP: *.telkonet.pl 06.03.07, 19:18
            Dołacząm sie do życzeń ochoczo...A tak na marginesie, to BARDZO MŁODO
            wyglądasz Lachien. Pozdrowienia:)
    • skladak1968 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:23
      Najlepszego :)
      • brazylion3 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:26

:) wszystkiego naj naj:)
        --------------

Świetny pomysł.Zapewniam...Pozdrawiam Z.M.W.
      • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:27
        Dzięki wszystkim, szczególnie Neti - ale to są B3 urodzinki.
        • brazilion Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:32
          Dobra, dobra. Nie chcesz nic postawic i dlatego sie wymigujesz ;)
          • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:42
            Przyjedziesz na wakacje co Cie tak sflogam że z walkmanem wylądujemy w rowie i
            bedziemy sobie haftowqć dywany
            • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:44
              Albo nie
              • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:46
                Inszy plan - pójdziemy się przejśc po lesie ze słuchawkami na uszach. Mam tyle
                rozgałęźników, że starczy dla 10 osobistości. Kto chętny?>
                • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:47
                  Oczywiście kratówka piwa idzie z nami
                  • brazilion Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:52
                    Kratowka dla 10 osob ?!

Pamietam ze starych czasow takie pytanie. Co to jest "nic" ?
                    -Pol litra na dwoch !
                    • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:54
                      Kratówka to 21 piw
                      • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:55
                        Jak narazie jest nas mało
                      • brazilion Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:57
                        Na 2-3 osoby spokojnie wystarczy. Na 10 - nawet nie bedzie czym porzadnie
                        sikac ;)
                    • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:54
                      no to ja jeszcze raz złoże Sławkowi życzenia :) wszystkiego naj naj
                      • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:55
                        Idziesz z nami?
                        • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:58
                          gdzie ?
                          • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 19:59
                            Do lasu, z muzyką na uszach.
                            • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:00
                              no pewnie ze ide tylko jeszcze skrzata wezme :)
                              • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:02
                                Igorowi właczymy Sade, sobie DCD.
                                • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:02
                                  Aby tany tany robił
                                • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:04
                                  właśnie jej słucha :)
                                  "Proszę :) narysuj Mi baranka "
                              • natkaa66 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:03
                                "Zyczę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi, by je spełniać"
                                • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:04
                                  Dzięki Gosia. Staram się.
                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:06
                                    I jak mu idzie?
                                    • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:07
                                      Igor własnie obejmuje rurę od odkurzacza :)
                                      • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:07
                                        Po co? Będzie srał do otworu?
                                        • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:10
                                          juz było sranko teraz pewnie pod wpływem sade ma gdzieś mame a moze będzie
                                          tanczył w klubie go go :D
                                        • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:10
                                          :) No nie wkurzaj sie mówiłem ze jestem chory
                                          • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:10
                                            Puśc mu DCD albo Cinematic
                                            • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:11
                                              Pójdzie spać
                                            • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:12
                                              chyba puszcze mu siebie tzn podusia i będzie przy czerwonym grzybku przy
                                              krzaczku pozimoek lalalal
                                              • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:12
                                                Co?
                                                • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:13
                                                  Jaki poziomek? To pedał
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:13
                                                    Mój idol Giertych ta powiedział
                                                  • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:14
                                                    dobra czas na kołsynke mam nadzieje ze na forum nie bedzie słychac :D:
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:16
                                                    Daj ja mu zaśpiewam
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:16
                                                    Igorek słuchaj.
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:18
                                                    Overhead the albatross hangs motionless upon the air
                                                    And deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
                                                    The echo of a distant tide
                                                    Comes willowing across the sand
                                                    And everything is green and submarine
                                                    And no one showed us to the land
                                                    And no one knows the wheres or whys
                                                    But something stares and
                                                    Something tries
                                                    And starts to climb towards the light

Strangers passing in the street
                                                    By chance two separate glances meet
                                                    And I am you and what I see is me
                                                    And do I take you by the hand
                                                    And lead you through the land
                                                    And help me understand the best I can
                                                    And no one calls us to the land
                                                    And no one forces down our eyes
                                                    And no one speaks
                                                    And no one tries
                                                    And no one flies around the sun

Cloudless is the day you fall
                                                    Upon my waking eyes
                                                    Inviting and inciting me to rise
                                                    And through the window in the wall
                                                    Comes streaming in on sunlight wings
                                                    A million bright ambassadors of morning
                                                    And no one sings me lullabies
                                                    And no one makes me close my eyes
                                                    So I throw the windows wide
                                                    And call to you across the skies
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:18
                                                    W powietrzu nade mną zawisł nieruchomo albatros
                                                    Głęboko pod przewalającymi się falami
                                                    W labiryntach koralowych jaskiń
                                                    Słychać echo odległego przypływu, który łka nadchodząc poprzez piach
                                                    Tu wszystko jest zielone i podwodne
                                                    A nikt nie pokazał nas ziemi
                                                    I nikt nie wie gdzie i dlaczego
                                                    Coś utkwiło wzrok i coś próbuje
                                                    Zaczyna wspinaczkę w kierunku światła

Obcy idą ulicami, przypadkiem
                                                    Spotykają się dwa obce spojrzenia, ja jestem tobą
                                                    A ten, kogo widzę, to ja
                                                    I czy biorę Cię za rękę
                                                    I wiodę przez suchy ląd
                                                    I pomagam sobie zrozumieć najlepiej jak potrafię
                                                    Lecz nikt nie woła nas na ląd
                                                    Nikt nie przechodzi tędy żywy
                                                    Nikt nie mówi, nikt nie próbuje
                                                    Nikt nie lata wokół słońca

Dziś jest dzień, gdy upadłeś na moje bezsenne oczy
                                                    Zapraszając i pobudzając mnie do powstania
                                                    Przez okno w ścianie
                                                    Wpływają na promieniach słońca
                                                    Miliony jasnych posłańców poranka
                                                    I nikt nie śpiewa mi kołysanek
                                                    I nikt nie zamyka moich oczu
                                                    Więc otwieram szeroko okna
                                                    I wołam do Ciebie poprzez nieboskłon
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:28
                                                    Usnął?
                                                    OOO co to jest?
                                                    Jakis sznurek
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:29
                                                    Pociągne se
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:29
                                                    O kudźwa , gdzie noga moja?
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:30
                                                    Powiedzcie Tadeuszowi, że go kocham. A i Halince, że to nie jest tak jak myśli
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:31
                                                    Zimno mi. Bardzo mi. Ale co? Zimno, ku.. mać.
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:31
                                                    nie klnij - umieraj z godnością.
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:33
                                                    Nożynke Ci odjęło mały pierdoło? Po co wyjesz jestteś na pustyni> Nikt Cie nie
                                                    słyszy,
                                                    Pomóż mi!!
                                                    Kto ja Ci mam pomóc? Zlałeś się właśnie
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:35
                                                    Nie zlałem się - to jest nektar. Nawiasem mówiąc porozmawiajmy.
                                                    Mam patyczka.
                                                    Widzę. Po co Ci on?
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:36
                                                    Patyczek?
                                                  • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:36
                                                    do czego ?
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:36
                                                    :) Masz patyczka .Daję Ci go
                                                  • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:37
                                                    dziękuje wystrgam cos niego
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:38
                                                    Gdzie schowałaś patyczka?
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:38
                                                    Jest złamany.
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:39
                                                    Robaki
                                                  • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:39
                                                    do szufladki w lodówce :)
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:39
                                                    Otwiera się Ci szufladka?
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:40
                                                    Patyczek tam spooko pasuje
                                                  • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:40
                                                    mi nie ale lodówce tak
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:41
                                                    No mówie o lodówce
                                                    Wsadź go tam
                                                    O złamał się
                                                    Oddasz patyczek
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:43
                                                    Tak nie będzie- ksiądz powiedział, że koszta pokryjesz na 67 złotych
                                                  • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:44
                                                    Spotkamy sie pod kościołem Palotynów
                                                  • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:44
                                                    prosze oddaje dwa nastapiło romnożenie
    • ewam_1977 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:49
      Ta Dorotka, ta malusia, ta malusia,
      tańcowała dokolusia, dokolusia,
      tańcowała ranną rosą, ranną rosą,
      i tupała nóżką bosą, nóżką bosą.
      tańcowała i w południe, i w południe,
      kiedy słonko grzało cudnie, grzało cudnie
      tańcowała i z wieczora, i z wieczora,
      gdy szło słonko do jeziora, do jeziora.
      Teraz śpi już w kolebusi, w kolebusi,
      na różowej, na podusi, na podusi.
      Chodzi Senek koło płotka, koło płotka:
      Cicho bo tam śpi Dorotka, śpi Dorotka...
      • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 20:52
        :) Idę spać . Trzym się
    • Gość: bmw Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... IP: *.opera-mini.net 06.03.07, 21:06
      Najlepszego rybie sklada byk:)
      • Gość: Kuba Jarek Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:15
        Seta i z moje strony.
        Pozdro JK
    • misiek7307 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 21:23
      No to stary:) Najlepszego wszystkiego, oby roczek do kolejnych urodzin był
      jeszcze lepsiejszy od minionego!!!
    • ania7718 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 21:39

lachien,a więc spóźnione (ponad dwutygodniowe) Wszystkiego Najlepszego 100 lat
      + 1 dzień.

• kszo.pany Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 06.03.07, 21:59
        Żyj długo i ciesz się życiem Panie Lachien, wszak jesteś Pan w pięknym wieku -
        to sam wiem najlepiej.
        Najlepszego.
    • dizzy81 Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 07.03.07, 07:11
      Wszystkiego dobrego, trzymaj się w tej metropolii:D
    • monika.dk czuję się wyobcowana .. 07.03.07, 08:20
      nie było mnie kilka chwil.. a tu impreza na całego :)
      dla wszystkich, którzy mieli i nie mieli urodzin Najlepszego !

• Gość: d81 Re: czuję się wyobcowana .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:22
        Niektórzy nie mogą się podnieść, tak zapili:)
        • monika.dk Re: czuję się wyobcowana .. 07.03.07, 08:27
          a do mnie nawet nikt nie "stuknął"
          ale mi przykro.. buuuu
          • michal13w Re: czuję się wyobcowana .. 16.03.07, 09:11
            gdzie ja byłem jak to się działo, najlepszego Lachien :D
    • pathos_phobos Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 16.03.07, 12:57
      Sto lat,sto lat niech żyyyyyjeeeee żyyyyyjeeeee naaaaam
      • lachien Re: Najlepszego urodzinowego dla Lachiena..... 16.03.07, 13:55
        O Crown of Light, O Darkened One,
        I never thought we’d meet.
        You kiss my lips, and then you're gone:
        I’m back on Boogie Street.

A sip of wine, a cigarette,
        And then it’s time to go.
        I tidied up the kitchenette;
        I tuned the old banjo.
        I’m wanted at the traffic-jam.
        They’re saving me a seat.
        I’m what I am, and what I am,
        Is back on Boogie Street.

And O my love, I still recall
        The pleasures that we knew;
        The rivers and the waterfall,
        Wherein I bathed with you.
        Bewildered by your beauty there,
        I’d kneel to dry your feet.
        By such instructions you prepare
        A man for Boogie Street.

O Crown of Light, O Darkened One…

So come, my friends, be not afraid.
        We are so lightly here.
        It is in love that we are made;
        In love we disappear.
        Tho’ all the maps of blood and flesh
        Are posted on the door,
        There’s no one who has told us yet
        What Boogie Street is for.

O Crown of Light, O Darkened One,
        I never thought we’d meet.
        You kiss my lips, and then it’s done:
        I’m back on Boogie Street.

A sip of wine, a cigarette,
        And then it’s time to go . . .

aby, I've been waiting,
        I've been waiting night and day.
        I didn't see the time,
        I waited half my life away.
        There were lots of invitations
        and I know you sent me some,
        but I was waiting
        for the miracle, for the miracle to come.
        I know you really loved me.
        but, you see, my hands were tied.
        I know it must have hurt you,
        it must have hurt your pride
        to have to stand beneath my window
        with your bugle and your drum,
        and me I'm up there waiting

Ah I don't believe you'd like it,
        You wouldn't like it here.
        There ain't no entertainment
        and the judgements are severe.
        The Maestro says it's Mozart
        but it sounds like bubble gum
        when you're waiting

Waiting for the miracle
        There's nothing left to do.
        I haven't been this happy
        since the end of World War II.

Nothing left to do
        when you know that you've been taken.
        Nothing left to do
        when you're begging for a crumb
        Nothing left to do
        when you've got to go on waiting
        waiting for the miracle to come.

I dreamed about you, baby.
        It was just the other night.
        Most of you was naked
        Ah but some of you was light.
        The sands of time were falling
        from your fingers and your thumb,
        and you were waiting
        for the miracle, for the miracle to come

Ah baby, let's get married,
        we've been alone too long.
        Let's be alone together.
        Let's see if we're that strong.
        Yeah let's do something crazy,
        something absolutely wrong
        while we're waiting

Nothing left to do ...

When you've fallen on the highway
        and you're lying in the rain,
        and they ask you how you're doing
        of course you'll say you can't complain --
        If you're squeezed for information,
        that's when you've got to play it dumb:
        You just say you're out there waiting

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka