Dodaj do ulubionych

Poszukajcie,czy nie macie ;-)

14.08.07, 13:48
To tylko krutki fragment artykułu.Ale ile w nim tresci ;-)

Osoby cierpiące na agorofilię osiągają satysfakcję seksualną jedynie
w miejscach publicznych. Preferowanie zachowań seksualnych w tłumie
nazywa się ochlofilią. W przypadku akrofilii seks uprawiany jest na
wysokich miejscach (balkony, dachy budynków). Klaustrofilia to
odnajdywanie rozkoszy w kontaktach seksualnych w małych
pomieszczeniach. Preferowanie pociągów do uprawiania seksu nazywane
jest siderodromofilią.

Zaburzenie, w którym do osiągnięcia satysfakcji seksualnej konieczna
jest muzyka, melodia lub piosenki nazywa się akustykofilią. W
przypadku znajdywania źródła podniet w tańcu zaburzenie nazywane
jest choreofilią. Osiąganie rozkoszy seksualnej w czasie prowadzenia
rozmowy nazywa się narratofilią. Zaburzenie, w którym obiektem
zaspokojenia seksualnego jest śpiący człowiek to somnofilia. Kiedy
obiektem zachowań seksualnych są ciała astralne (duchy, anioły)
rozpoznaje się spektrofilię. Osiąganie podniecenia seksualnego i
rozkoszy w czasie myślenia o grzechach nosi nazwę pekkatofilii.
Amaurofilia to zaburzenie polegające na satysfakcjonującym
uprawianiu seksu jedynie w ciemnościach przy zamkniętych oczach
partnera.
Obserwuj wątek
    • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 13:54
      skąd ten artykul?
      • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 13:56
        z psychiatrii online
    • dizzy81 Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 13:56
      Dla mnie to nie nowosc, kiedys bylem w sklepie bez majtek a w spodniach
      • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 13:57
        Hehe,rozpustniku :-)
        • dizzy81 Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:25
          No bo słyszalem ze niektore dziewczyny tak mają, że pod kieckę nic nie zakładają i jeżdzą autobusami, że niby dreszczyk emocji i ciągłe napięcie! Tak, zgadzam się, ale tylko wtedy jesli pamietasz ze nic nie masz pod spodem, bo po jakims czasie czlowiek zapomina
          • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:29
            tak, Dizzy, mówię Ci, wszystkie kobiety tak mają. i bz staników chodzą tez tak dla sportu.
            • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:30
              Zboki, same zboki.
              • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:32
                moi kochani,uwielbiacie oceniać...
                • michal13w Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:32
                  Ale zboki, no.
                  • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:33
                    fuj.
                    • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:35
                      trzeba ustalić, kto zacząl i ukarać.
                      • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:37
                        Proponuję pod kościołem obciąć TEMU penisa.
                        • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:38
                          A potem tortury a na finał rozrywanie końmi:) Rozkosz.
                          • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:40
                            Penisa-czyli jak zboczeniec to mężczyzna!Ćo za nierówność w
                            traktowaniu płci! Już ci Środa da!!!
                            • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:42
                              no to obciąć kobietom kończyny. i w ogóle poćwiartować i spalic czarownice.
                              • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:46
                                ze skrajnosci w skrajność-jak ja was kocham!
                                • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:47
                                  hehe, przecież to nie jest wątek o milości;)
                                  • michal13w Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:50
                                    Później zostanie tylko lachien i za niego się weźmiemy. Ja i tłum. Ksiądz
                                    proboszcz zdzieli go w łeb surową rybą spod ołtarza, a ja odetnę przyrodzenie
                                    czerstwą bułką. A potem zrobimy grilla.
                                    • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:52
                                      Michał,jak masz ochotę na hod doga,to zabiorę cie na siennieńską
                                      koło rynku-dobre tam mają,a nie będziesz perwersje uskuteczniał!!!
                                      • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:54
                                        Ja jestem święty, Michał, za mnie sie nikt nie weźmie.
                                        • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:57
                                          Jeśłi uwazasz,że jesteś swięty,to czas,żebym ja się za ciebie
                                          zabrał ;-)
                                          • michal13w Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:00
                                            Heh, patrzcie go, już się Sławek przyznał, a teraz mnie PROSI na gg, myśli, że
                                            nie zrobię stenogramu i nie wkleję tutaj, żeby wszyscy zobaczyli GRZECH.
                                  • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:52
                                    aisablri napisała:

> hehe, przecież to nie jest wątek o milości;)

Jak to nie o miłości?Tylko trochę inaczej
                                    • michal13w Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:55
                                      Nie jadam psów, ani na zimno ani na gorąca. Czekam właśnie aż się ryba rozmrozi.
                                      • michal13w Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:56
                                        Pewnie, myślisz, że nie widziałem jak kupę robiłeś w krzakach pod zakrystią.
                                        • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:00
                                          Nie robie kupy-jestem ponad to :-) a juz na pewno nie w krzakach
                                          • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:01
                                            da się być ponad to?
                                            • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:05
                                              Pathos naprawdę srałeś pod zachrystią?
                                              • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:06
                                                Sweet:))))))))))))))))
                                            • michal13w Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:07
                                              Pomogę Ci Marcin. Najpierw robisz podkład: kubek mleka - zimnego, kubek maślanki
                                              i mocna, czarna kawa (dwie łyżeczki cukru). Następnie zjadasz kilka śliwek,
                                              jabłek i jagód, a później talerz bigosu i barszcz biały na zakwasie (kiełbasa
                                              biała included). Wszystko to popijasz lampką wina i jeszcze jedną kawą. A
                                              później jest kupa. Powodzenia.
                                              • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:08
                                                dzięki michaś,co ja bym bez ciebie zrobił-na pewno nie kupę :-)
                                                • michal13w Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:09
                                                  To CIEBIE lachien widziałem, nie pathosa. Nie wymigasz się łotrzyku grzeszny.
                                                  • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:11
                                                    Mnie? Faktycznie wypróżniałem się w tamtych okolicach nie raz, ale wtedy to
                                                    jeszcze w jajach byłeś i przypominałes bardziej kijankę niż człowieka:)
                                                  • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:12
                                                    A pod którą plebanią?I czy ogladanie ludzi załatwiających czynności
                                                    fizjologiczne sprawia ci przyjemność?Na to tez się znajdzie jakaś
                                                    nazwa :-D
                                                  • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:13
                                                    Fetyszyzm defekacyjny.
                                                  • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:13
                                                    Lub skrzywienie fekalne.
                                                  • michal13w Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:17
                                                    Nie chce mi się z wami gadać, poza tym ryba się rozmroziła i woła, że chce
                                                    panierkę, nie mogę jej tego odmówić.
                                                    Grzesznicy.
                                                  • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:19
                                                    do psychiatryka wszystkich!
                                                  • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:13
                                                    psychiatria jest genialna.
                                              • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:09
                                                Potem to już nie jest kupa. To jest wodospad z nitkami śluzu.
                                                • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:10
                                                  Bardzo obrazowe :-)
                                              • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 15:09
                                                aaaa
                                                ja się poddaję, rozbroiliście mnie, ledwo widzę ze smiechu.
            • Gość: d81 Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 14:36
              no wiem, jakby tak nie bylo to bym nie pisal
              • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:39
                Dizzy, Ty też będziesz rpozrywany, ale dla gawiedzi na jarmarku, tak czysto
                hobbystycznie. A potem ścięty i spalony. W rytm psalmów.
                • dizzy81 Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:40
                  Pasuje mi! I love SEX IN PUBLIC PLACES
                  • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:41
                    with WHOM?
                    • dizzy81 Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:42
                      With Pizza and hairy
                      • Gość: d81 Nara, do czwartku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 14:42
                        Hej
                      • aisablri Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 14:43
                        o więcej nie będziem pytać.:)
    • brazilion Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 17:11
      Jak czytam opisy jakichkolwiek schorzen, zawsze mam wrazenie, ze z
      kazdego cos po trochu mi sie trafilo ;)
      • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 17:13
        Fetyszyzm defekacyjny też?:P
        • brazilion Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 17:26
          Nie, bo opis jest za malo precyzyjny ;)
          • lachien Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 17:28
            Na forum nie opiszę, bo pawie zaczną spacerować.
            • pathos_phobos Re: Poszukajcie,czy nie macie ;-) 14.08.07, 18:07
              Brazilion,no to moje gratulacje!!! :-)
              • brazilion Pathos ! 14.08.07, 18:35
                Alez nie zamaco ;)

A tak w ogole, to mialem na mysli schorzenia wszelakie, nie tylko
                psychiczne, hle hle...

• ewam_1977 Re: Pathos ! 15.08.07, 20:18
                  jak to ktoś powiedział nie wiem kto "Wszyscy jesteśmy chorzy , tylko nie wszyscy
                  zdiagnozowani"

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka