Dodaj do ulubionych

zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.08, 11:15
Fundacja Partnerstwo Krzemienny Krąg wydała trójdzielny kalenarz
ścienny. Kalenndarz ten ma 12 główek i kada główka obok zdjęcia
prezentującego nasz subregion zawiera daty imprez które odbywaja się
w konkretnych miejscowościach. zgodnie z obietnicą przewidziałem 15
egzemplary tego kalendarza dla forumowiczów. zasady te same co
zawsze. Czyli piętnaście pierwszych osób, które napiszą na forum,
mogą odebrać u Piotra Składanowskiego w poniedziałek od 11.00.
Pozdrawiam JK
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 11:21
      Hmmm, kurczę, mam już 2 kalendarze:)
      • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 11:23
        Ale do pracy jak znalazł:D
    • Gość: benio Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.gprs.plus.pl 12.01.08, 11:29
      Ciekawe czy w tym kalendarzu uwzględniono kampanię wyborczą na nowego wójta
      Bałtowa. Wszak dla Krzemiennego Kręgu to wydarzenie o szczególnym znaczeniu. A
      tak nawiasem - czy sekretarz starostwa ostrowieckiego p. Składanowski nie ma
      żadnych obowiązków służbowych że ma czas zajmować się wydawaniem kalendarzy w
      godzinach pracy?
      • Gość: kubajarek Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.08, 11:58
        Drogi Beniu
        Nie uwzględniono kwestii o której mówisz z dwóch przyczyn . Po
        pierwsze Krzemienny Krąg jest organizacją niezaangazowaną w kwestie
        wyborcze, a po drugie to organem ustalającym kalendarz wyborczy jest
        Państwowa Komisja Wyborca. Kalendarz nasz zawiera informacje o
        imprezach tylko i wyłącznie kulturalno-rozrywkowych które odbywają
        się na terenie 10 gmin. Ponadto jest to element promocyjny, a jak
        Panu wiadomo jednym z zadań własnych powiatów jest promocja.
        Promocja polega na tym aby róznymi narzędziami dotrzeć do jak
        największej liczby odbiorców. I tu takze pojawia się rola
        instytucji samorządowych w tym powiatu ostrowieckiego. Kalendarze te
        są przekazywane m.in radnym, czy pracownikom jednostek samorządowych
        na terenie 10 gmin i 3 powiatów. Jednak najwazniejszą rzeczą jest
        fakt ze udało nam się tym działaniem tak ułozyć roczny kalendarz
        imprez aby nie dochodziło do absurdów w postaci dwóch bardzo
        ciekawych imprez tego samego dnia w dwóch róznych miejscowościach.
        To było główne zadanie tego działania. Mam nadzieję ze nam to się
        udało. Podrawiam JK
        • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 12:25
          No zapewne wydanie 15 sztuk kalendarza zajmie Piotrowi tyle czas, że uniemożliwi
          to płynną pracę starostwa. Benio nie dostanie kalendarza i dlatego się ciska.
          Tsza mu wybaczyć, biednemu i pogłaskać, tylko ciężko łepek zlokalizować, taki
          maciupki.
    • misiek7307 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 11:58
      Ja jestem chętny:)
    • misiek7307 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 12:00
      i lachien też jeśli można wystapić w jego imieniu:)
      • Gość: kubajarek Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.08, 12:11
        zrobione
        • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 12:13
          Ale benio też dostanie?:P
          • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 12:22
            Kubas ja też bym poprosił sztukę.
            • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 12:26
              O Miś dziękuję, że pamiętałeś.
              • jary21 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 12:48
                A to sie zalapie na kalendarz:)
                • jary21 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 12:51
                  Hmm tylko gdzie i u kogo mam go odebrac?:)
                  • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 12:54
                    zyli piętnaście pierwszych osób, które napiszą na forum,
                    mogą odebrać u Piotra Składanowskiego w poniedziałek od 11.00.
                    Pozdrawiam JK

Na pierwszym piętrze w SP, pokój sekretarza:)
                    • jary21 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:00
                      Dzieki o to mi chodzilo:) Zglosi sie po niego moja dziewczyna i
                      wezmie za mnie bo jutro mnie chyba nie bedzie.Pozdrawiam
                      • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:06
                        Zgłosi się po Piotra?
    • buksy Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:04
      pierwszy ! :)))
      • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:06
        Buksik jak zwykle oszukujesz. Pierwszy byłem ja.
        • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:09
          Piotrze. Mam taką wielką prośbę do Ciebie. Jako, że ten kalendarz i tak chciałem
          podarować rodzicom czy mógłbyś "po godzinach pracy" podrzucić go do mnie na
          chawirkę? Daleko nie masz. Za ten czyn odwdzięczę się dużym dobrze schłodzonym
          Żywczykiem.
        • buksy Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:12
          pierwszy to był Benio :),
          tylko widze tu taki trend, żeby do Składaka po kalendarz dziewczyny posyłać...może i ja sie dostosuję :))
          • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:28
            Tak Benio masz rację. Co do posyłania to ja wiem, jakimi pobudkami się
            kierujesz. Jesteś ociężały po obfitym posiłku i bezczelnie chcesz wykożystać
            żonę lub córkę, by przyniosły Ci łupy ze starostwa.
            • buksy Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:40
              lutnę ci, a Netii poprawi.... za ten błąd... :))))))
              • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:48
                Zrobiłem go "specjalnie", by wykoŻystać sytuację.
                • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:49
                  I wszyscy widzieli, że mi grozisz:) Widzicie? Zupa była znów za słona.
                  • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:51
                    Napewno piłeś piwo stąd ta agresja.
                    • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 13:53
                      Buksik KTO poprawi? Netii? Cos taki firmowy dzisiaj? Skrzywienie zawodowe czy
                      rachunek za telefon za duży przyszedł?
    • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 14:27
      Nie muszę łagodzić skutków. A od mojej rodziny wara koleś, bo może się to bardzo
      źle dla Ciebie skończyć.
    • Gość: benio Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.gprs.plus.pl 12.01.08, 14:31
      Znasz takie powiedzenie - "Nie strasz, nie strasz, bo się z......"
      • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 14:38
        A znasz takie powiedzenie: jak kogosz nie znasz to uważaj, bo możesz się
        przejechać? Chcesz się przekonać czyje powiedzenie jest bardziej adekwatne?
        Tylko słowo, a przy okazji mojej wizyty w Ostrowcu możemy sobie nawzajem
        uświadomić czyje jest trafniejsze.
    • Gość: benio Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.gprs.plus.pl 12.01.08, 14:41
      Nie rób mi tego. Proszę cię. Tak mnie przestraszyłeś że chyba nie usnę. Co za
      brutal.
      • chuchalscy Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 15:11
        Nier jestem piętnasty, ale i tak się zgłoszę, a co mi szkodzi.
        • wadera_77 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 16:30
          a ja mogem??:)

z obliczeń moich wynika, że nie ma jeszcze 15 chetnych...
          wiec jesli dostanę to czy znajdzie się jakaś dobra dusza która
          weźmie dla mnie za mnie????
          • rotarepo Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 17:48
            Mogę tą duszą być ja
            • ostrowiak_1982 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 17:52
              To ile jest tych chętnych bo jeśli jeszcze sie łapie to ja też proszę :-)
            • wadera_77 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 21:48
              dziekuje..:)
    • ostrowiak_1982 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 17:55
      1. dizzy81
      2. lachien
      3. misiek
      4. jary21
      5. buksy
      6. chuchalscy
      7. wadera_77
      8. rotarepo
      9. ostrowiak_1982
      Więc jeszcze się łapię :-D
    • skladak1968 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 19:22
      Zobaczcie co nienawiść może zrobić z posta w którym, ktoś chce podzielić się tym
      co ma. Smutne to.
      • evka16 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 19:34
        I ja tez chcę:)
      • se_nka0 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 12.01.08, 20:38
        Smutne.Masz racje skladak.Ale psów ogrodnika ci u nas dostatek...Co do
        kalendarza - jesli wystarczy piszę się,jesli komuś bardziej potrzebny - odstąpię:)
    • Gość: Basia Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: 194.181.130.* 12.01.08, 23:27
      A ja bym tego brzydactwa na ścianie nie powiesiła.
      Fundacja "wydała"- to potrafi robić, wydaje i wydaje.
      Zamiast wydawać by się do roboty wzięli lepiej.
      A ja tego nie chciałabym, znów pewnie JK jak na kiełbasianym bilbordzie, tylko
      teraz zamiast w polach przy drodze to na ścianie by zawisł...
      Poprzednio reklamowałeś (co na to moderator?) jakąś gazetkę rekalamową, prawie
      na każdej stronie JK. I konkretów 0.
      • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 13.01.08, 10:54
        No i nie powiesisz:)
    • ostrowiak_1982 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 13.01.08, 22:51
      To jak z tymi kalendarzami będzie można je odebrać?
      • chuchalscy Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 13.01.08, 23:05
        Nie zrozumiałem składaka wcale.... ale i tak się zgłoszę, i jeszcze
        poproszę o dodatkowy egzemplarz dla mojej koleżanki, hi.
      • skladak1968 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 10:20
        Właśnie JK je przyniósł. Jako pierwszy "załapał" się ;) Chuchalski :) Zapraszam
        pozostałych.
        • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 12:24
          Do której jestes?
          • skladak1968 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 12:34
            Do 15.30 a może i dłużej
            • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 12:54
              Zajrzę, postaram się pospieszyć, może Cię złapę:)
              • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 13:22
                Oficjalnie dziękuję Kubasowi za kalendarz a Piotrowi za dostarczenie go do rodziców.
                • neti69 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 13:33
                  Ja już daaaawnooo o nic nie śmiem prosić...:(:(:(
                  • skladak1968 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 13:41
                    Neti o nic nie musisz prosić ;)
                    • se_nka0 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 13:48
                      Czy to na pewno nasza neti ten post pisała ?:)))))
    • skladak1968 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 13:51
      No dobra, a teraz się przyznawać: kto był u mnie z kumplem po kalendarz rano. Bo
      jak zapytałem czy Ostrowiak to powiedział TAK! A przed chwilą był prawdziwy
      ostrowiak_1982 :)

:D
      • rotarepo Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 14:00
        Hmmmmmmm
        • se_nka0 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 14:08
          Ja nie :)
          • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 14:29
            Hehe niezły czad:) Co kalendarze potrafią robić z ludzi:) Hahhh.
            • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 14:30
              Trzeba poszukać na Allegro kto sprzedaje:)
              • Gość: misiek7307 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.gprs.plus.pl 14.01.08, 14:38
                Stawiam na . . . wcale nie na Tolka b.!:), a moze to benio?osa?basia???!:)
      • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 15:55
        No, no, bardzo ładne i profesjonalnie przygotowane wydawnictwo!!!
      • Gość: AJS- JarY Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.net.telkonet.pl 14.01.08, 15:55
        Hehhe no ja byłem z kumplem:) No w sumie jestem Ostrowiakiem:)
        Myslalem ze o to pytasz:)
        • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 15:56
          No właśnie Ciebie typowałem:) I doszlimy do wniosku, że tak zrozumiałeś to pytanie:)
        • skladak1968 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 16:07
          A miałeś Dziewczynę przysłać ;) Spoko. Miło było poznać :)Pozdrawiam :)
          • Gość: AJS- JarY Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.net.telkonet.pl 14.01.08, 16:25
            No miałem miałem:) Ale tak wypadło i mogłem przyjsc. Pozdrawiam!
            • Gość: kubajarek Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 16:53
              Proszę o opinie na temat kalendarzy.JK
              • dizzy81 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 14.01.08, 16:53
                dizzy81 14.01.08, 15:55 Odpowiedz

No, no, bardzo ładne i profesjonalnie przygotowane wydawnictwo!!!
                • misiek7307 Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 14.01.08, 17:37
                  Mogę tylko potwierdzić opinię dizziego-naprawdę fajny pomysł i
                  wykonanie - jeszcze raz dziękuję - pozdrawiam - misiek
                  • ostrowiak_1982 Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 14.01.08, 20:18
                    Właśnie tak sobie wyobrażałem ten kalendarz, ale czemu jest ich aż trzy?
                    Solidna robota i ten spis imprez super :)
                    Wpadłem chyba w nie odpowiedniej chwili do składaka :P
                    Dzięki.
                    • dizzy81 Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 14.01.08, 20:22
                      Po środku masz miesiąc aktualny na dole następny, a na górze poprzedzający, jednak możesz sobie zrobić taką konfigurację, że przy lipcu będziesz miał na przykład poprzedni marzec, a program imprez ze stycznia:)
                    • dizzy81 Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 14.01.08, 20:22
                      Aha, krążą słuchy, że masz jakieś spotkanko zorganiozwać, no coż, czekamy na propozycję:)
                      • ostrowiak_1982 Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 14.01.08, 21:15
                        Po mieście to same plotki i słuchy krążą ;-)
                        • misiek7307 Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 14.01.08, 21:22
                          Dziwnym zbiegiem okoliczności ja też dziś słyszałem ta plotkę, a w
                          każdej plotce jest źdźbło prawdy!!!:)
                          • Gość: kubajarek Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 22:50
                            To co, ze niby ja mam to spotkanko zorganizować?
                            • chuchalscy Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 14.01.08, 23:26
                              A ja się pochwalę. Byłem przy tym jak kubajarek przyniósł do
                              składaka kalendarze, baaaaaaaaaa!!!! otrzymałem egzemplarz z numerem
                              jeden, heheeh. Za co bardzo dziekuję... warto było jechać te blisko
                              600 km.
                              • se_nka0 Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 15.01.08, 08:55
                                Tak daleko mam do Ciebie i tak blisko :))))
                                • wadera_77 Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 15.01.08, 16:01
                                  ja również dziekuje

co prawda jeszcze nie go nie widzialam.. ale czeka na mnie schowany
                                  w biurku pewnej ślicznotki:)
                                  • rotarepo Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 16.01.08, 23:01
                                    Wadera schowany głęboko:)

Fajny :)
                                    • se_nka0 Re: Dzięki Jarek, dzięki Składak:) 17.01.08, 06:29
                                      Nie zapomnijcie wyjąć go ze schowka przed końcem roku:)
    • karolek_17 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 17.01.08, 18:59
      można ten kalendarz gdzieś kupić?
      • rotarepo Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 17.01.08, 20:48
        Mogę Ci dać ten co mam
        • karolek_17 Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 17.01.08, 21:51
          Bardzo chętnie, interesuje mnie każda publikacja traktujaca o naszej gminie i powiecie, zasadniczo strasznie interesuje mnie marketing terytorialny na przkładzie naszego powiatu
          • Gość: kubajarek Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 08:09
            To zapraszam do kontaktu. Trochę materiałów posiadamy. JK
          • rotarepo Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 18.01.08, 09:19
            No to kolega pode mną udostępni Ci o tylko chcesz .
            • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 18.01.08, 09:46
              2 sprawy:)
              Kubas jest NAD Tobą
              A kto pod?
              • rotarepo Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 18.01.08, 09:49
                No co cóż to konsensus , teraz ja jestem pod Wami
                • lachien Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 18.01.08, 09:51
                  To już takie konfiguracje? No no no......
                  • rotarepo Re: zapowiadany kalendarz "Krzemiennego Kręgu" 18.01.08, 09:56
                    Nie wiem co kolega miał na myśli ....... jednak myśl przewodnia kalendarza brzmi
                    "łączymy się ......:P
                    • slawek_ariadne Człowieku z czego tysię cieszysz?????????????????? 19.01.08, 16:01
                      Z kalendarza????????????????Zróbze jakąs ofertę, coś konkretnego a
                      nie z kalenadarza szum zrobił!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka