bmwariat 15.09.08, 09:29 Jaką firmę polecacie do wymiany okien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alibaba Re: Wymiana Okien- skąd? IP: 213.17.232.* 15.09.08, 09:55 Ja mam w mieszkaniu okna z krakowskiego Oknoplastu i jestem zadowolony. Firma mieści się na ul. Jana Pawła II nieopodal MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: Wymiana Okien- skąd? 15.09.08, 09:56 firmy nie polecę,ale jeżeli mogę coś napisać to to ,aby zainwestować w dobre okna,może trochę droższe,ale niech przede wszystkim mają bardzo dobrą wentylację... Odpowiedz Link Zgłoś
maczek83 Re: Wymiana Okien- skąd? 15.09.08, 10:03 Sprecyzuj czy pytasz o firmę do samej wymiany okien czy firmę która sprzedaje i wymienia okna, w stylu: Jezierski, Domplast itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Wymiana Okien- skąd? 15.09.08, 12:21 Chcę je kupić i wymienić. Chyba robi to również firma( zakład) u której kupię te okna? Odpowiedz Link Zgłoś
maczek83 Re: Wymiana Okien- skąd? 15.09.08, 12:24 Tak, robi, jak najbardziej. Ja mam okna z Oknoplastu i od Jezierskiego. Oknoplast od kilku lat i jestem zadowolony, a Jezierski od kilku tygodni więc się nie wypowiem na temat samych okien, ale jedna i druga brygada była fachowa i zrobiła porządną robotę z montażem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wymiana Okien- skąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 19:30 "Arkada plus" na Szerokiej Odpowiedz Link Zgłoś