fena2 Re: implant 18.10.10, 11:47 Tak z ciekawosci, ktora z metod jest najbardziej popularna. Odpowiedz Link
sundry Re: implant 18.10.10, 15:28 Forum nie daje żadnego oglądu, piszą tu zazwyczaj osoby młode, wykształcone, raczej dobrze sytuowane. Odpowiedz Link
fena2 Re: odpowiedz 19.10.10, 09:14 Jestem ciekawa co jest najbardziej popularne wsrod forumowiczek. Odpowiedz Link
sundry Re: odpowiedz 19.10.10, 11:26 Tutaj mały ruch jest, więc za dużo się nie dowiesz. Musiałabyś zapytać na Kobiecie, ale tam ten temat był już tyle razy wałkowany, że co najwyżej cię zjadą. Już abstrahując od tego, że nie kumam, po co ci taka wiedza. Odpowiedz Link
doral2 Re: odpowiedz 19.10.10, 13:04 mnie się nie chce zaspakajać cudzej ciekawości. tym bardziej, że nieuzasadnionej. Odpowiedz Link
fena2 Re: odpowiedz 19.10.10, 13:40 I tak wiekszosc na forum pisze czego uzywa, a tak byloby zebrane, co jest najbardziej popularne. Odpowiedz Link
krapheika Re: odpowiedz 09.11.10, 22:38 Hmm wystarczy przestudiowac watki najwiecej wpisow jest w watkach dotyczacych tabletek,na drugim miejscu jest spirala.amen Odpowiedz Link
ipsirek Re: Jaką antykoncepcję stosujecie ? 20.10.10, 11:28 ja zawsze miałam problemy z tabletkami - skutki uboczne teraz lekarz zrobił mi dokładne badanie - hormony itp i przepisal midianę jak na razie jest ok, nie mam mdłości, waga też stoi w miejscu mam nadziejje,że tak bedzie dalej Odpowiedz Link
mummy80 Re: Jaką antykoncepcję stosujecie ? 29.10.10, 11:08 zgadzam się z przedmówczynią dopiero teraz jak wzięłam midianę jestem zadowolona Odpowiedz Link
mummy80 Re: Jaką antykoncepcję stosujecie ? 29.10.10, 11:15 odkąd zaczęłam brac midiane nie mam wreszcie ubocznych podstawa to dobry dobór tabletek Odpowiedz Link
usunelamkonto gumki na okres przed operacyjny 29.10.10, 11:23 musialam ostawic hormony, moze do nich wroce Odpowiedz Link
liliyah Re: Jaką antykoncepcję stosujecie ? 27.01.11, 20:52 A jakie wczesniej stosowalas tabletki? porownywalas sobie moze sklad Midiany z poprzednimi, ktore stosowalas? Odpowiedz Link
malinka2303 Re: Jaką antykoncepcję stosujecie ? 03.11.10, 14:25 Ja używam tabletek antykoncepcyjnych. Moim zdaniem są najlepszą metodą antykoncepcji, ale każdy woli co innego. www.pigulka.pl/50lat/ Odpowiedz Link
jagga46 Re: Jaką antykoncepcję stosujecie ? 07.02.11, 21:55 dobrą, tanią i skuteczną. Czyli biorę Cilest. Jest dobry - mój ginekolog powiedział, że super nadaje sie do mojego organizmu, tani dlatego, że mam swoją aptekę w siebie w knurowie gdzie 21 tabletek kupuje za 9,90zł (apteka za grosze dla zainteresowanych), a że skuteczny jets to środek to widać po tym, że jeszcze nie zaliczyłam żadnej wpadki i oby tak juz zostało. Odpowiedz Link