Dodaj do ulubionych

Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych

25.01.07, 05:22
Nic innego nie uchroni przed chorobami wenerycznymi, nie ma skutkow ubocznych
(sa wersje nie lateksowe dla uczulonych). To jedyna metoda, ktora uzywam od
zawsze, a jest to prawie 20 lat.
Prawda jest taka, ze wiekszosc kobiet naraza swoje zdrowie biorac hormonow,
bo facet za nic nie zalozy gumy. Szkoda mi Was.
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 25.01.07, 09:02
      dziekuję uprzejmie, ale mnie jest szkoda ciebie...
      w prezerwatywie jak w kaloszach...
      • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 25.01.07, 09:03
        jesteśmy sobie z mężem wierni, a zatem nie muszę się zabezpieczać przed
        chorobami wenerycznymi...serdecznie ci współczuję...
    • czousen Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 25.01.07, 15:51
      kiedys moze w polsce beda gumy dla kobiet i to sie zmieni, prezerwatywy nie sa
      tak przyjemne w uzytkowaniu jak ci sie wydaje
      • wredna.suka Wątek producenta prezerwatyw? 25.01.07, 16:00
        Bo jesli nie napisała tego wszystkiego dla kasy to nie mam na to wytlumaczenia.
        • zwykladziewczyna5 Re: Wątek producenta prezerwatyw? 26.01.07, 05:32
          Kase to robi przemysl farmaceutyczny na srodkach hormonalnych.
          • wredna.suka Re: Wątek producenta prezerwatyw? 26.01.07, 08:43
            A prezerwatyw używają prostytutki smile
      • pucek77 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 13:00
        A ja wolę w prezerwatywie - mimo, że jesteśmy sobie z mężem wierni itp.
        Odstawiłam niedawno pigułki i przeszliśmy na gumki właśnie. Pod względem
        "doznań" nie ma różnicy ani dla mnie ani dla niego. a ja wolę bo jakoś
        tak...przyjemniej nie ślisko PO. I już.
        • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:37
          No wiec sa osoby, ktore wola gumki i nie sa wcale prostytutkami (zdanie
          wrednejsuki). Trzeba byc naprawde prymitywna osoba zeby wiazac prezerwatywy
          tylko z prostytutkami. Wredna suka ma faceta, ktory nie zalozy gumy albo sama
          jest takim.
          • wredna.suka Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:46
            W życiu nie znęcałabym się nad facetem którego KOCHAM.
            A Ty to robisz.
            • the_kami Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 20:25
              wredna.suka napisała:

> W życiu nie znęcałabym się nad facetem którego KOCHAM.
              > A Ty to robisz.

Eeee... obie skrajności są głupie. Mój nie narzeka big_grin Da się zrobić tak, żeby i
              z prezerwatywą było cudownie. Tyle, że nic na siłę, wszystko za obopólną zgodą.
              I to jest podstawa...
              • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 22:06
                zaprawdę powiadam wam, nie ma nic bardziej skuteczniego niż prezerwatywy od
                dwudziestu lat, bierzcie i spółkujcie w gumach wszyscy, a wejdziecie do
                królestwa stomilowego!!!!!
                • wredna.suka Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 22:27
                  Amen.
    • olenka.k Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 25.01.07, 17:41
      Dziekuje za troske, ale na prawde nie ma czego wspolczuc. Kazdy wybiera co mu
      pasuje. Ja np. nie musze zabezpieczac sie przed chorobami wenerycznymi, a
      skutek uboczny prezerwatyw to to: ze bez lubrykantow, pod wplywem mikroubytkow
      spowodowanych uzywaniem prezerwatyw podczas stosunku latwiej nabawiam sie
      infekcji tongue_out.
      • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 25.01.07, 21:35
        olenka.k napisała:

> Dziekuje za troske, ale na prawde nie ma czego wspolczuc. Kazdy wybiera co mu
        > pasuje. Ja np. nie musze zabezpieczac sie przed chorobami wenerycznymi, a
        > skutek uboczny prezerwatyw to to: ze bez lubrykantow, pod wplywem
        mikroubytkow > spowodowanych uzywaniem prezerwatyw podczas stosunku latwiej
        nabawiam sie infekcji tongue_out.

najwyraźniej ci to pasuje...nam nie i dlatego zabezpieczamy się w inny
        sposób...i nie robimy pogadanek umoralniających o wyższości świąt
        bożegonarodzenia nad świętami wielkiejnocy...
      • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 05:33
        To uzywaj prezerwatyw z lubrikantem.
    • magdaksp Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 25.01.07, 23:17
      daruj sobie takie glupie teksty...nie musze zabezpieczać sie przed chorobami bo
      jesteśmy zdrowi i wierni sobie z moim narzeczonym.pigułki daja o wiele wiekszy
      komfort niz gumka i maja większą skuteczność.
      • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:38
        Wlasciwie uzywane prezerwatywy sa bardzo skuteczne. Tylko to uzywam od 20 lat.
        • the_kami Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:48
          zwykladziewczyna5 napisała:

> Wlasciwie uzywane prezerwatywy sa bardzo skuteczne.

Tak, to prawda. Ale są również upierdliwe w stosowaniu. To nie musi
          przeszkadzać. I masie par nie przeszkadza. Ale upierdliwość jest.

> Tylko to uzywam od 20 lat.

No i co? Jesteś próbą badawczą? To, że dla Ciebie prezerwatywy są skuteczne
          oznaczy tylko tyle, że dla Ciebie prezerwatywy są skuteczne. To żaden argument w
          dyskusji.
    • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 05:29
      Zarzucacie mi glupote i litujecie sie nade mna, a mnie to Was jest szkoda.
      Moj maz jest lekarzem i nie chce zebym brala srodki hormonalne. Uwazam, ze jest
      to poswiecenie z jego strony. Ilu facetow na to stac? Oczywiscie, ze napiszecie
      o niewiernosci, ale my jestesmy sobie wierni. Zapytacie, skad moge byc pewna.
      Tez moge Wam zadac takei pytanie. Moj maz mnie po prostu kocha i dba o moje
      zdrowie bardziej, niz o swoj komfort, a kobiety przeciez nie ma znaczenia czy
      kocha sie w gumie, czy nie.
      • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 05:34
        Mialo byc "dla kobiety nie ma znaczenia"
      • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 09:58

> Zarzucacie mi glupote i litujecie sie nade mna, a mnie to Was jest szkoda.
        > Moj maz jest lekarzem i nie chce zebym brala srodki hormonalne. Uwazam, ze
        jest
        >
        > to poswiecenie z jego strony. Ilu facetow na to stac? Oczywiscie, ze
        napiszecieo niewiernosci, ale my jestesmy sobie wierni. Zapytacie, skad moge
        byc pewna.
        > Tez moge Wam zadac takei pytanie. Moj maz mnie po prostu kocha i dba o moje
        > zdrowie bardziej, niz o swoj komfort, a kobiety przeciez nie ma znaczenia czy
        > kocha sie w gumie, czy nie.

a to sobie używaj tych prezerwatyw na zdrowie i nie zawracaj dupy...
        • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 10:55
          może jesteśtak "gruboskórna", że dla ciebie nie ma znaczenia czy się kochasz
          gumie czy bez....dla mnie ma...

i serdecznie watpię w istnienie męża, tym bardziej męża-lekarza...lekarze nie
          opowiadają takich głupot...
    • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 05:31
      Najbardziej wkurzali mnie ginekolodzy, ktorzy probowali mnie wielokrotnie
      zachecic do tabletek. Chyba rzadko spotykaja kobiety nie stosujace
      antykoncepcji hormonalnej. Byli wyraznie zaskoczeni.
      • wredna.suka Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 08:43
        Wstrząsające.
        Nienawidzę ganiać gumki po całej okolicy w której się kocham.
        Nienawidzę jej zapachu, jaki by nie był.
        Nienawidzę tego momentu przerwy kiedy trzeba założyć gumkę.
        Nienawidzę nie czuć jak mój facet dochodzi.

Zresztą...

Tak czy owak, można Ci pogratulować jednego:
        Wytrwałości, zawziętości, zacofania, konsekwencji, uporu i...
        Zadowolenia, bo ja bym się "w ubraniu nie kochała".
        Ale jak widać różni ludzie różne potrzeby, a może ich brak.
        • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:41
          Nie ganiaj za gumka, ale trzymaj w domu duze opakowanie.
          No, ale jesli tak bardzo lubisz jak sie z Ciebie wylewa nasienie Twojego
          faceta, to rzeczywiscie gumka nie dla Ciebie.
          A ja nienawidze efektow ubocznych srodkow hormonalnych i ciesze sie, ze nie
          musze ich brac.
          • wredna.suka Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:47
            Może się ze mnie wylewać litrami. Warto.
            Do gęby bierzesz a tam się brzydzisz?
            • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 27.01.07, 04:49
              A moze nie biore?
              Subtelna jestes.
              • wredna.suka Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 27.01.07, 09:10
                W sumie to thaaa, jak gum używasz, to pewnie nie bierzesz.
                Jak mamy nie współczuć temu twojemu facetowi...
                Ech...
    • the_kami Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 11:47
      Dziewczyny, a nie słyszałyście, że nadgorliwość gorsza od faszyzmu? uncertain
      Dla każdego coś miłego, na szczęście metod antykoncepcji jest kilka do wyboru,
      od NPR poczynając, przez prezerwatywy, środki chemiczne, wkładki, aż do
      wszelkich hormonalnych sposobów. Każda kobieta wybiera to, co jej pasuje, i
      tyle. A KAŻDA metoda ma swoje wady i zalety - zarówno hormony, które nie są dla
      organizmu obojętne, i nie ma co się oszukiwać, jak i prezerwatywy, które jednak
      się pewną upierdliwością w stosowaniu charakteryzują, i też nie ma co się
      oszukiwać. Po co takie święte wojny?
      • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 11:52
        nie my przecież zaczęłyśmy...
        • the_kami Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 11:58
          doral2 napisała:

> nie my przecież zaczęłyśmy...

Ale bardzo dzielnie podtrzymujecie bezcelową i bezsensowną dyskusję big_grin
          • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 13:08
            the_kami napisała:

> doral2 napisała:
            >
            > > nie my przecież zaczęłyśmy...
            >
            > Ale bardzo dzielnie podtrzymujecie bezcelową i bezsensowną dyskusję big_grin

może dla ciebie jest bezcelowa...nie dla nas..i pozwól, że same zdecydujemy
            kiedy ją zakończyć....w końcu dorosłe jesteśmy i nikt nie musi za nas
            podejmować decyzji...
            • the_kami Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 13:57
              Aha, zabawa w zapasy w błocie? big_grin
              No to ja biorę pop-corn i coca-colę i popatrzę big_grin
      • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:43
        Po to zeby uswiadomic kobietom wlasnie to, ze hormony nie sa dla organizmu
        obojetne. Spotkalam sie z ginekologami, ktorzy wyciagali recepte bez badania
        mojego poziomu hormonow, bez pytania o moj ogolny stan zdrowia, o to, czy pale.
        Kobiety lykaja te tabletki jak cukierki.
        • the_kami Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:46

> Po to zeby uswiadomic kobietom wlasnie to, ze hormony nie sa dla organizmu
          > obojetne.

Czujesz, że masz misję do spełnienia? tongue_out
          • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 27.01.07, 04:48
            A czemu nie? Jesli dam paru kobietom do myslenia, to moja misja bedzie
            spelniona.
    • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:45
      Kiedy wejde w menopauze tez nie zamierzac brac kuracji hormonalnej. Z kazdym
      rokiem wiaze sie ja z nowymi chorobami. Sztucznym hormonom mowie nie, bede brac
      preparaty naturalne.
      • wredna.suka Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 19:48
        N0 to nadchodzi kolejna "stara wariatka".
        • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 27.01.07, 04:47
          "Kolejna"?
          A Ty jestes fanka hormonow? Poczekaj kilkanascie, kilkadziesiat lat na skutki
          ich brania...
          • wredna.suka Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 27.01.07, 09:11
            Poczekam, poczekam, ale jakie wspomnienia miałam...
            Ty bedziesz mogła sobie powspominać co najwyżej PLASTIK.
            • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 27.01.07, 18:05
              następna nawiedzona...a berecik moherowy masz???
      • the_kami Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 26.01.07, 20:22

> Kiedy wejde w menopauze tez nie zamierzac brac kuracji hormonalnej. Z kazdym
        > rokiem wiaze sie ja z nowymi chorobami. Sztucznym hormonom mowie nie, bede
        > brac preparaty naturalne.

Nie mów 'hop'. Nie życzę Ci, ale niektóre kobiety przechodzą menopauzę tak
        paskudnie, że bez hormonów bywa fatalnie...
        • zwykladziewczyna5 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 27.01.07, 04:46
          Nie ma nic fatalniejszego od powiklan, ktore niesie kuracja hormonalna.
          • genovefa Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 27.01.07, 18:51

> Nie ma nic fatalniejszego od powiklan, ktore niesie kuracja hormonalna.

Kuracja hormonalna potrafi tez przywrocic zdrowie1!!!
            to nie tylko problem zabezpieczania przed ciaza, ale i wiele kobiet, ktore
            staraja sie o dziecko musza brac rozne hormony, zeby pomoc swojemu organizmowi!!

wiec nie demonizuj hormonów, bo nie sa one złe!!!!!!!!!!!!!!
            • sundry Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 28.01.07, 17:42
              Zwykła dziewczyno,dlaczego jesteś tak niezdecydowana? widziałam posty,w których
              pisałaś,że jesteś po sterylizacji,potem,że poddajesz się kuracji hormonalnej,a
              potem,że jesteś mężczyzną? radzę ignorowaćsmile
              • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 28.01.07, 18:10
                ach, więc to troll!!!
                • wredna.suka Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 28.01.07, 18:46
                  Odwołaj ten mój beret moherowy!!
                  • doral2 Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 28.01.07, 20:26
                    to nie było do ciebie, trąbko wink
                    to było do naszego trolla ...
                    • wredna.suka Re: Tylko prezerwatywa nie ma skutkow ubocznych 28.01.07, 20:51
                      Aaaaa... Uffff...
                      Tak mi coś własnie nie pasowało. Ale odszczekać się musiałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka