Gość: grizzli Re: co teraz czytacie? IP: *.play-internet.pl 17.10.12, 13:59 ja obecnie czytam książkę P. Śląskiego "Hieny, modliszki, czarne wdowy. Czyli jak kobiety zabijają" - muszę powiedzieć, że byłem na początku nastawiony do niej negatywnie, ale po dłuższej lekturze, doszedłem do wniosku, że autor wcale nie jest taki anty-kobiety, po prostu zaznaczył problem istnienia pewnego typu kobiet, które za nic mają wartości moralne! Polecam zarówno kobietom, jak i mężczyznom! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.re Re: co teraz czytacie? 18.10.12, 14:48 reportaż z Rosji "Biała gorączka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annika Re: co teraz czytacie? IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.12, 16:00 Ja Verdonem się zaczytuję: www.recenzja-ksiazki.pl/john-verdon-wyliczanka-recenzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia :) Re: co teraz czytacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 10:57 Ja czytam Harry'ego Pottera , wszystkie części . Nigdy mi się nie znudzą . To najlepsza seria książek jaką czytałam , obok Ani z Zielonego Wzgórza :) Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka_online Re: co teraz czytacie? 23.10.12, 11:25 Ja czytam "Kwestia Finklera" H. Jacobsona - bardzo ciekawa książka, inna niż te dotychczas przeze mnie czytane. Jednak prusza ważne kwestie. Odpowiedz Link Zgłoś
osah Re: co teraz czytacie? 23.10.12, 18:41 "Tymczasowa" Małgorzaty Hayles. Jeszcze nie skończyłam, ale już wynotowałam masę cytatów. Jest napisana pięknym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werjust Re: co teraz czytacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.12, 16:12 Ja już przeczytałam "Tymczasową" i książką jestem urzeczona. Jeśli ktoś chce się zanurzyć w dobrej literaturze, bez dwóch zdań polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
joana20 Re: co teraz czytacie? 24.10.12, 11:14 "Atlas chmur" Davida Mitchella. Ciekawa, intrygująca - polecam i już wyczekuję filmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
traviata666 Re: co teraz czytacie? 24.10.12, 19:12 Włańsie skończyłam "Pewnego dnia" Emily Giffin - gorąco polecam! niebawem zabieram się za "Kapelusz cały w czereśniach" Oriany Fallaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluCzuk Re: co teraz czytacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 19:16 "Toutatis znaczy Zagłada - mocna rzecz o postapokaliptycznym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
replika78 Mózg incognito David Eagleman 25.10.12, 03:33 David Eagleman- Mózg incognito. Książka o tym, jak niewielka rolę pełni w naszym życiu świadomość. Najpierw szokuje, potem frapuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: co teraz czytacie? IP: 89.171.136.* 25.10.12, 18:32 Ja teraz czytam książkę dla prawdziwego faceta: Fuckdoll. Kupiłem ja w Empiku, bo leżała wśród nowości i polecanych. Teraz sprawdzam, czy to faktycznie dla prawdziwego faceta. Jak na razie jakieś ckliwe kawałki i wyciskanie łez a miała być prawdziwa sensacja. Zapowiada się raczej nie na sensację tylko opowieść z morałem: nie wdawaj się w przelotne flirciki, bo założą ci cementowe buciki. Jak przestaną mnie kręcić panienki to znaczy, że ta książka nawróciła mnie na właściwą drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: co teraz czytacie? 26.10.12, 09:33 Skończyłam najnowszego Childa "W tajnej słuzbie" i "Stażystkę" Mimi Afford. Child dobry, Afford nudna, ale od lat czytam wszystko co dotyczy Kennedych więc... Teraz czytam "Spalonego" Iwana - rewelacyjna książka, polecam kazdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
traviata666 Re: co teraz czytacie? 29.10.12, 16:51 McDusia Małgorzaty Musierowicz Odpowiedz Link Zgłoś
gegol3x Re: co teraz czytacie? 30.10.12, 09:51 mogę z czystym sumieniem polecić do czytania www.empik.com/lucyfer-moja-historia-gische-victoria,p1061818524,ebooki-i-mp3-p?rId=424800&u=1#s5 Książka godna polecenia. Trzyma w napięciu do samego końca. Zawiera wiele ciekawych, ale także kontrowersyjnych wątków, które związane są między innymi z Kościołem i duchowieństwem oraz dogmatami. Odpowiedz Link Zgłoś
dmiano Re: co teraz czytacie? 30.10.12, 19:47 "Miasta śniących książek" Polecam! Naprawdę rewelacyjna książka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: co teraz czytacie? 01.11.12, 19:38 Moersa? To tylko jedno miasto :-) Ale zgadzam się, że książka świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
dzubili Re: co teraz czytacie? 02.11.12, 14:22 Właśnie skończyłem czytać biografię Zlatana Ibrahimovica, a teraz zabieram się do czytania Dziennika Nimfomanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
traviata666 Re: co teraz czytacie? 04.11.12, 12:32 "Pra.O rodzinie Iwaszkiewiczów" Ludwika Włodek Odpowiedz Link Zgłoś
22lh2o Re: co teraz czytacie? 05.11.12, 09:16 TONY PARSON - DRUGA SZANSA George Bailey dostał dar, o którym każdy z nas marzy – szansę na drugie życie. Przeszedł skomplikowany atak serca, po którym konieczna była transplantacja. George, mając 42 lata, otrzymał serce 19 latka. I wtedy wszystko się zmieniło. Każdej nocy mógł kochać się z żoną, zamiast kontrolować swoje nastoletnie dzieci - zaprzyjaźnił się z nimi, czuł w sobie moc, by zmieniać świat. Jednak po jakimś czasie okazało się, że druga młodość bardzo koliduje z jego życiem rodzinnym i George najbardziej na świecie marzył, by jego stateczne życie mężczyzny w średnim wieku wróciło do normy. Druga szansa to powieść o tym jak dorastamy, jak porzucamy ideały młodości w imię czegoś lepszego i o tym jak wiele „drugich szans” dostajemy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlech89 Re: co teraz czytacie? 12.11.12, 15:10 "Tajemnice Lake Huron" Martina Crossa;) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: co teraz czytacie? 13.11.12, 12:17 "obrona szaleństwa" allena, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gniezd Re: co teraz czytacie? 14.11.12, 11:39 Kończę czytać "Dzieci z dworca zoo" i potem chcę zabrać się za Skazani na Shawsank Stephena Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
traviata666 Re: co teraz czytacie? 17.11.12, 16:44 "Houston, mamy problem" Katarzyna Grochola Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: co teraz czytacie? 22.11.12, 17:30 "Wojnę i pokój" Lwa Tołstoja. Odpowiedz Link Zgłoś
forumksiazki Re: co teraz czytacie? 28.11.12, 16:09 Atlas chmur David Mitchell, Książkę polecam, obecnie czekam na film, który powstał na podstawie książki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arielka Re: co teraz czytacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 13:55 Muszę przyznać że dopiero wczoraj się dowiedziałam o tym że "Atlas Chmur" to ekranizacja książki <wstyd> ale błąd staram się naprawić - zamówiłam już w księgarni atik.pl i liczę że uda mi się przeczytać tych ponad 500 stron przed premierą filmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
callmymaybe Re: co teraz czytacie? 03.01.13, 22:06 czytam ebooki np. Akademia Wampirów jedyna taka strona obejrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
agazien Re: co teraz czytacie? 19.03.13, 22:07 "Długa Ziemia" Pratchett & Baxter Odpowiedz Link Zgłoś
zaz22 Tolkien 05.01.13, 17:41 Wraz z premierą Hobbita powróciłam do Tolkiena, ale mam smutne wrażenie, że to jest testowanie mojej cierpliwości. Książka mimo wszystko bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
hetmantomeh Re: co teraz czytacie? 06.01.13, 23:48 Teraz złotą włócznie Jadwigi Żelińskiej - historyczna Odpowiedz Link Zgłoś
traviata666 Re: co teraz czytacie? 10.01.13, 09:05 "Kobiety Dyktatorów" Diane Ducret Odpowiedz Link Zgłoś