Dodaj do ulubionych

Nie pamiętam tytułu.

04.05.23, 09:44
Witam serdecznie
Poproszonon mnie o pomoc w odszukaniu tytułu pewnej ksiązki. Niestety, na podstawie uzyskanych skąpych informacji nie udało mi się go odnależc. Tak więc proszę Was o pomoc
Jest to biografia ( lub autobiografia) lekarki- ginekologa, która wyjechała pracować w swoim zawodzie do egzotycznego kraju ( Alegoria, Libia??).Opisuje swoje dość dramatyczne zetknięcie medycyna, przesądami brakiem podstawowej higieny itp. Autorka jest chyba Półką. Tyle wiem . Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • kawka50 Re Algieria, nie alegoria.: Nie pamiętam tytułu. 04.05.23, 09:46
      kawka50 napisała:

> Witam serdecznie
      > Poproszonon mnie o pomoc w odszukaniu tytułu pewnej ksiązki. Niestety, na pods
      > tawie uzyskanych skąpych informacji nie udało mi się go odnależc. Tak więc pros
      > zę Was o pomoc
      > Jest to biografia ( lub autobiografia) lekarki- ginekologa, która wyjechała pr
      > acować w swoim zawodzie do egzotycznego kraju ( Alegoria, Libia??).Opisuje swoj
      > e dość dramatyczne zetknięcie medycyna, przesądami brakiem podstawowej higi
      > eny itp. Autorka jest chyba Półką. Tyle wiem . Proszę o pomoc.
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      • kawka50 Re: Re Algieria, nie alegoria.: Nie pamiętam tyt 04.05.23, 10:56
        Oczywiście Polką, a nie Półką
        Przepraszam, to moje chore oczy
      • Gość: big-fan Re: Re Algieria, nie alegoria.: Nie pamiętam tyt IP: *.atnat0008.highway.a1.net 05.05.23, 21:26
        Propozycja:

Moja Afryka Wspomnienia lekarki ze Szpitala Alberta Schweitzera w Lambaréné

Halina Kalejta-Petrykowska
        • ewa9718 Re: Re Algieria, nie alegoria.: Nie pamiętam tyt 06.05.23, 12:46
          "Al Hakima" Claudie Fayein? W Jemenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka