syswia 14.06.05, 03:36 Czy ktos z Was mial moze w reku tlumaczenia PS? Czy w ogole ktos sie pokusil o przetlumaczenie PS na angielski? Chetnie dalabym mojemu mezowi do poczytania:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spec5150 Re: tlumaczenia 14.06.05, 14:56 ja bym zaczął od zrobienia angielskich napisów do pan samochodzik i templariusze. co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
syswia Re: tlumaczenia 15.06.05, 02:32 Nie obejrzalam wszystkich odcinkow... :((( Poza tym moj chlopina krzywi sie na wszystkie filmy starsze niz 5 lat... Co tu zrobic, tak juz ma... Ale .... to bylby nieglupi pomysl, tylko czy pierwszy kontakt z Panem Samochodzikiem nie powinien byc ksiazkowy?... Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: tlumaczenia 16.06.05, 07:51 syswia napisała: > Nie obejrzalam wszystkich odcinkow... :((( > Poza tym moj chlopina krzywi sie na wszystkie filmy starsze niz 5 lat... Co tu > zrobic, tak juz ma... To czemu sadzisz ze by lubil Samochodzika? Przeciez to wszystko o starociach... Odpowiedz Link Zgłoś
syswia Re: tlumaczenia 16.06.05, 14:03 o starociach??? a ja myslalam, ze o Przygodzie :P :))))) Odpowiedz Link Zgłoś