mery1231 21.09.05, 20:11 witam was ma małą prośbe może ktoś wie kto napisał te słowa "prawdziwa miłość szybko spisuje swój testament" szukałam w sieci i nie moge znaleśc moze ktoś z was wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: "prawdziwa miłość szybko spisuje swój testame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:03 dziś podobne słowa słyszałam na polsacie, w "Zbuntowanym aniele":), to niby z jakiegos tomiku poezji, niewykuczone więc,że poeata południowoamerykański :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdamusi Re: "prawdziwa miłość szybko spisuje swój testame IP: *.kalisz.mm.pl 22.09.05, 16:51 hehe ja tez to slyszalam w "zbuntowanym..." :) to jakich ich krajowy poeta Nemer Odpowiedz Link Zgłoś
mery1231 Re: "prawdziwa miłość szybko spisuje swój testame 22.09.05, 20:58 ja tego nie słyszałam ze zbuntowanego anioła ale gdzie indziej ale to mniej ważne. dzięki magdamusi za podpowiedz spróbuje jeszcze poszperać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert 35 Re: "prawdziwa miłość szybko spisuje swój testame IP: *.icpnet.pl 15.10.22, 21:58 Nemer Ibn El Barud :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś