sabat-77
07.05.13, 07:29
Mam takie przemyślenia skierowane do unieszczęśliwionych przez mężów pań z forum. Może ratunkiem na wasze problemy byłoby skierowanie zainteresowania na przedstawicielki swojej własnej płci ? Myślę, że łatwiej byłoby znaleźć dla was kobietę niż mężczyznę, którego zaakceptujecie. Bo:
- Lesbijka nie musi imponować kasą, bo jest KOBIETĄ.
- Lesbijka nie musi odnosić życiowego sukcesu, by była brana pod uwagę, bo jest KOBIETĄ.
- Lesbijka nie musi zastanawiać się, jak zapłacić za hotel, drogie prezenty, szampańskie imprezy, bo jej wolno podzielić koszta sprawiedliwie - jest KOBIETĄ.
- Mężczyźni to świnie. Lesbijka nie jest świnią, bo jest KOBIETĄ.
- Lesbijka nie jest winna całego zła tego świata i nie myśli tylko o sobie, bo jest KOBIETĄ.
- Mężczyźni są beznadziejni i zapuszczeni, ale lesbijka nie, bo jest KOBIETĄ.
- Z obcym facetem nigdy nie poszłabyś do łóżka, ale z lesbijką nie musiałabyś się o to martwić, bo ona nie jest obcym facetem, ona jest KOBIETĄ.
- Mężczyzna musi spełnić szereg wymogów i zdać szereg kobiecych egzaminów. Koniec końców znalezienie takiego, który to wszystko spełnia nastręcza spore trudności. A jak się znajdzie to jeszcze musiałby chcieć. Z lesbijką nie ma tego problemu, ona jest KOBIETĄ. Więc wystarczy, że będzie ładna.
Według mnie z kobietą byłoby wam łatwiej :)