Dodaj do ulubionych

Pytanie do mezczyzn

09.12.14, 00:01
Co mowicie swoim ukochanym kiedy macie ochote na loda? Pytam serio.

Czy nie mowicie nic bo same wystarczajaco czesto robia to same albo wystarczajaco czesto nie robia ze juz nie prosicie wcale.
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 00:41
      Wstyd sie przyznac, wiem co to jest ale tego nie mialem, i chyba miec nie bede.
      • zepsutaklawiatura Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 14:10
        No to słabo.
    • gyubal_wahazar Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 03:53
      - Chapniesz dzide ?
    • bigbadpig Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 07:47
      Ja mam z żoną umówione hasło, jak któreś z nas je wyartykułuje jeden raz dziennie, to drugie ma możliwie niezwłocznie wykonać jakąś niedużą zachciankę drugiego. U mnie to się sprowadza zawsze do "pociągnięcia" przez chwilę, więc już nic więcej nie muszę tłumaczyć. Czasem w zależności od warunków, dalej już pójdzie "samo". Tak więc, ja osobiście jak mam ochotę na loda, to wypowiadam zaklęcie w odpowiednio jednoznacznych i sprzyjających warunkach.
      • zepsutaklawiatura Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 14:14
        Bardzo fajnie, ale taki bez zaklęcia, spontaniczny mimo wszystko chyba lepszy.
        Ja mam jakiś problem w głowie odnośnie seksu, że jak o coś proszę i dostaję to jakby na wskutek samej tylko prośby, to podniecenie wynosi 10% na skali mojego podniecenia. Próbuje to jakoś sygnalizować, żeby czasem był taki spontan choćby lekko wyreżyserowany, ale nie potrafię się w tym zakresie dogadać.
        • hello-kitty2 Re: Pytanie do mezczyzn 10.12.14, 09:15
          zepsutaklawiatura napisał:

> Bardzo fajnie, ale taki bez zaklęcia, spontaniczny mimo wszystko chyba lepszy.
          > Ja mam jakiś problem w głowie odnośnie seksu, że jak o coś proszę i dostaję to
          > jakby na wskutek samej tylko prośby, to podniecenie wynosi 10% na skali mojego
          > podniecenia. Próbuje to jakoś sygnalizować, żeby czasem był taki spontan choćby
          > lekko wyreżyserowany, ale nie potrafię się w tym zakresie dogadać.

Spontan przy jakims wiekszym stazu relacji to moze byc tylko w tym co sie lubi ROBIC, a nie otrzymywac. Na poczatku kazdy ma taki bogaty wachlarz czynnosci, a po jakim czasie wychodzi, ze tam jakas czesc to taka wymuszona, na pokaz byla. Nie wyobrazam sobie tez na dluzsza mete wymieniac sie uslugami: ty mi to, to ja ci tamto. Czesto wychodzi, ze nie jestemy dopasowani. Wtedy mozesz miec wrazenie, ze ''nie potrafisz sie dogadac''. Mezczyzni dziela sie zazwyczaj na sekcje dupna, cyckowa, cipkowa. Rzadko ktory obleci wszytkie stacje i wszystko lubi. Ja chyba najbardziej lubie tych cyckowych ;)
          • slepafuria15 Re: Pytanie do mezczyzn 10.12.14, 09:20
            Ja wole oczywiście tych od cipkowej stacji, ale mam takiego farta, ze moj FF oblatuje wszystkie przez Ciebie wymienione i jeszcze kilka dodatkowych. A co do spontanow i rewanżów jak sie cos lubi to sie to robi.
            • slepafuria15 Re: Pytanie do mezczyzn 10.12.14, 09:25
              No dobra, to nie ma nic wspólnego z fartem. Ci co sie skupiają tylko na jednym maja marne szanse na bycie moim facetem.
    • sabat.77 Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 09:02
      Ja nic nie mowie. Jak mam ochote na loda, to normalnie - ide do zamrazalnika i se biore.
      • loppe Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 09:06
        sabat.77 napisał:

> Ja nic nie mowie. Jak mam ochote na loda, to normalnie - ide do zamrazalnika i
        > se biore.

Albo Superruchacza (nagroda dla naj... reklamy roku)

www.youtube.com/watch?v=4hRM94lG2J8
        • loppe Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 09:50
          Więcej o Superruchaczu dziś na pierwszej stronie gazety.pl

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,17089524,Tegoroczny_Super_Chamlet_to_____najbardziej_szowinistyczny.html#LokKrajTxt
          • prosty_facet Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 11:32
            loppe napisał:

> Więcej o Superruchaczu dziś na pierwszej stronie gazety.pl
            >
            > wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,17089524,Tegoroczny_Super_Chamlet_to_____najbardziej_szowinistyczny.html#LokKrajTxt

Tak to jest, jak ktoś nie potrafi wyczuć ironii nawet jak mu ją wsadzą prosto w oczy (żeby nie powiedzieć dosadniej ;-) jak przystało na tą "reklamę").
            • loppe Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 19:53
              Masz absolutną rację i wyrafinowane spojrzenie! Co za czasy... Ewidentny pastisz w stylu Benny Hilla etc. traktowany jest poważnie błędnie przez jakieś jury półmózgowe.
    • gomory Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 22:38
      > Co mowicie swoim ukochanym kiedy macie ochote na loda? Pytam serio

Hm... ostatnio powiedziałem: "weź do buzi".
      Bodajże.

Ale zdarzało mi się też nic nie mówić. W końcu jak się kobietę przytrzyma za włosy, i podsunie kutasa pod usta, to domyślna w mig łapie o co chodzi.
      Chociaż takie którym trzeba wszystko podpowiadać jak w szkole, też mają swój nieodparty urok. Wtedy się czułem taki mądry, że wiem co i jak ;).
      • hello-kitty2 Re: Pytanie do mezczyzn 09.12.14, 22:54
        gomory napisał:

> Hm... ostatnio powiedziałem: "weź do buzi".
        > Bodajże.
        >
        > Ale zdarzało mi się też nic nie mówić. W końcu jak się kobietę przytrzyma za wł
        > osy, i podsunie kutasa pod usta, to domyślna w mig łapie o co chodzi.
        > Chociaż takie którym trzeba wszystko podpowiadać jak w szkole, też mają swój ni
        > eodparty urok. Wtedy się czułem taki mądry, że wiem co i jak ;).

Dobrze jest strzelic przekonywujacym argumentem jak kiedys wypalil do mnie facet "weź do buzi" + "przeciez nie jest duzy" ;-)
        • slepafuria15 Re: Pytanie do mezczyzn 10.12.14, 07:53
          Świetne!
        • bigbadpig Re: Pytanie do mezczyzn 10.12.14, 08:41
          Albo "weź go do buzi, bo zaraz Cię pobrudzi"
          • urszula.slo Re: Pytanie do mezczyzn 10.12.14, 12:49
            Mój mąż nic nie mówi, bo ja lubię to robić, no i robię. On jest cipkowy, co mi się strasznie podoba, więc problemów pod tym względem brak :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka