Dodaj do ulubionych

mąż nie chce uprawiać seksu

28.12.16, 21:20
mam problem z moim mężem i staje się to bardzo męczące. Jesteśmy ze sobą 8 lat natomiast rok po ślubie. Mamy teraz 9 miesiecznego synka. Problem pojawił się gdy zaszłam w ciąże , wtedy tłumaczył się ze boi się zrobić synkowi krzywde choc przeciwskazan nie było no ale ok. W marcu urodziłam i do figury z przed ciąży wróciłam w miesiąc. Wszyscy dziwią się że urodziłam dziecko. Ja bardzo kocham męża i każdego dnia pragnę go jednak on mnie nie... mamy max 1 raz na miesiąc seks albo wcale.. dla mnie to masakra mam potrzeby których moj mąz nie rozumie. Ja mam 23 lata a mąż 26. Dziwię się że młody zdrowy facet nie ma ochoty... dodam że on ciągle pracuje wlasciwie żyję tylko pracą, kochanki nie ma bo ma swoja firmę koło domu i nie ma kiedy bo ciagle jest na miejscu. Codzinnie ma inne wymowki a to brzuch, glowa, pryszcz, zmeczony jest....itp. Ostatnio ubrałam seksowną bieliznę i czekałam i powiedziałam wprost że dzisiaj mu nie odpuszczę to dosłownie uciekł z sypialni... ręcę mi opadają i chce mi się płakać bo rozmowy nie pomagają a ja czuję że przez brak bliskości stajemy się dla siebie obcymi ludzmi. Pomóżcie co mam zrobić ?
Obserwuj wątek
    • marek.zak1 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 28.12.16, 21:40
      Twój przypadek to jeden z najczęstszych tutaj. Przejrzyj podobne tematy. Podsumowanie:

On nie chce…

Kiedy seksu przyjdzie pora,
      A on nie chce. Beznadzieja.
      Obok masz masturbatora,
      Albo gorzej – kryptogeja.

Ręką wciąż się zaspokaja,
      Albo marzy o facecie.
      Chce całować jego jaja,
      Nie majstrować przy kobiecie.

Co ma ona robić wtedy,
      Żeby jego zadowolić?
      Nic. Gdy nie chce większej biedy,
      Szybko odejść mu pozwolić. (wersja lajt)
      Szybko z domu wypierdolić

• sabat3 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 29.12.16, 08:21
        Niestety Marek ma racje. To co opisujesz brzmi jak typowy przypadek zespolu Madonny i Ladacznicy, a w takich przypadkach nie ma ratunku. Nie ma co sie szarpac, szukaj innego. Strasznie sie nameczysz z tym chlopem, za mloda na to jestes.
        • mehrliicht Re: mąż nie chce uprawiać seksu 29.12.16, 09:59
          Tak, niestety. Madonna i L syndrom albo kryptogej albo masturbator, w tej kolejności prawdopodobieństwa. Zresztą masturbatorstwo może jakoś brać się z MiL lub kryptogejowstwa więc niekoniecznie musi być trzecią kategorią. Ale może w przypadku miłośników - niewolników kultu dziadka Onana.

Co dzień rano
          Dla poprawy trzona kształtu
          10 minut samogwałtu

Zapewne nie jest kryptogejem, chociaż George Michael dopiero w wieku 25 lat przeżył kryzys związany z uświadomieniem sobie, że nie jest biseksualistą... Że jest homoseksualistą. To wygląda najbardziej na Madonna i L syndrom, ale co ja tam wiem.

• rightorleft Re: mąż nie chce uprawiać seksu 29.12.16, 11:18
            słuchajcie, a może jednak zmęczony tą firmą? Mój mąż tak miał przez chwilę po urodzinach dziecka, ale mu przeszło. Może da się namówić na 1) rozmowę o przyczynach i skutkach, także po jego stronie 2) obietnicę poprawy 3) pomoc profesjonalną? Nie wszystkie sytuacje sprowadzają się do trzech przyczyn z kategorii ciężkiej i nie trzeba koleżanki od razu dołować, zwłaszcza, jeśli wcześniej było z mężem OK a do tego miłość w tle. Pozdrawiam
            • mehrliicht Re: mąż nie chce uprawiać seksu 29.12.16, 11:28
              Nie no oczywiście, masz rację. Tu trzeba pogłębić. Gdzieś na 5-6 miejscu ewentualnych przyczyn może być w końcu i to że ona niedobra dla niego, krzyczy i stąd upadek amorów prawda. Nigdy nie przyjmujmy - to strasznie niemądre - że strona którą czytamy ma że tak powiem rację, a strona przez nią opisywana jej nie ma. Nie wiemy wielu rzeczy. Praca może bardzo zdenerwować, osłabić libido.

Jest coś niesłychanie podniecającego w kobiecie zabiegającej o seks, niespełnionej seksualnie, ładnej - jak są tu wszystkie zaniedbywane przez męża - o wyrazistym libido...
              • rightorleft Re: mąż nie chce uprawiać seksu 29.12.16, 12:29
                Bardzo ciekawy pogląd mehrlicht :)
                Teraz rozumiem skąd moje powodzenie ostatnimi czasy. Tylko co tekilli10 (albo mi) z tego przyjdzie, że to podniecające? O ile nie pójdziemy obie w długą to raczej nic :(
              • mabelle2000 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 30.12.16, 20:51
                mehrliicht napisał(a):

> Jest coś niesłychanie podniecającego w kobiecie zabiegającej o seks,

Nie ma nic podniecajacego w czlowieku upierajacym sie przy seksie z kims kto tego seksu z nim nie chce. Jest to widok zalosny.

niespełnio
                > nej seksualnie, ładnej - jak są tu wszystkie zaniedbywane przez męża - o wyrazi
                > stym libido...

Tak, prawda, jakos sie trzeba pocieszyc. A ile jest warte to " wyraziste libido" wpychane komus na chama?
                • proteinowy.na.chwile Re: mąż nie chce uprawiać seksu 31.12.16, 08:18
                  > Tak, prawda, jakos sie trzeba pocieszyc. A ile jest warte to " wyraziste libido" wpychane komus na chama? <

Kwestia punktu widzenia, mehrliicht patrzy na to z punktu widzenia kota obserwującego szynkę zsuwająca sie ze stołu. Ty wczuwasz sie w emocje szynki i kogos kto ja spycha z tego stołu.
                  • mabelle2000 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 31.12.16, 09:08
                    proteinowy.na.chwile napisał(a):

> Kwestia punktu widzenia, mehrliicht patrzy na to z punktu widzenia kota obserwu
                    > jącego szynkę zsuwająca sie ze stołu. Ty wczuwasz sie w emocje szynki i kogos k
                    > to ja spycha z tego stołu.

Szynka to padlina. Na padline sie nie poluje, nie te emocje.
                    • proteinowy.na.chwile Re: mąż nie chce uprawiać seksu 31.12.16, 09:36
                      > Szynka to padlina. Na padline sie nie poluje, nie te emocje. <

Niby tak, ale jednak amatorzy lewizny lubią taka juz troche kulejącą łanię. Rozpruć całkiem szczęśliwy zwiazek to jednak troche świństwo - choc wyzwanie. Z drugiej strony 100% alfa wie jedno: kazda kobieta moze byc szczęśliwa tylko w jednym zwiazku: z nim.
                • mehrliicht Re: mąż nie chce uprawiać seksu 03.01.17, 12:38
                  No ale nadałaś Mabelle temu o czym napisałem już własny, jakiś taki tragiczny gryf emocjonalny. Ja inaczej niuansowałem. Poza tym kobieta może próbować - ależ oczywiście! - skrywać swoje wyraziste libido, a nie jakoś nogi roztworzyć od razu jak niektórzy to widzą, tyle że temperatura już w powietrzu zostanie zmierzona przez wrażliwego na erotykę mężczyznę. Kpbieta może zabiegać o seks nie będąc wcale łatwą, o naiwni, tylko jak zwykle tworząc aurę wyzwania. Wybrać jednego z trzech zalotników, jeden słaby dwóch fajnych, a nie pierwszemu lepszemu roztworzyć.
                  • mabelle2000 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 04.01.17, 14:09
                    mehrliicht napisał(a):

> No ale nadałaś Mabelle temu o czym napisałem już własny, jakiś taki tragiczny g
                    > ryf emocjonalny.

Bo tragiczne jest zebranie o rzeczy, ktorymi ktos nie ma ochoty sie dzielic. Mowimy wszak o erotyce, ktorej
                    fundamentem jest DOBROWOLNOSC, a nie skamlaco- roszczeniowa wizja relacji, w ktorej jedno z laski daje cos drugiemu.

Poza tym kobieta może próbować - ależ
                    > oczywiście! - skrywać swoje wyraziste libido, a nie jakoś nogi roztworzyć od r
                    > azu jak niektórzy to widzą,

A co zlego widzisz w rozkladaniu nog? Niech rozklada jak najwiecej i jak najczesciej. Na zdrowie. Twierdze natomiast, ze marny efekt uzyska rozkladajac nogi przed osoba absolutnie tym niezainteresowana.

tyle że temperatura już w powietrzu zostanie zmierz
                    > ona przez wrażliwego na erotykę mężczyznę.

I ten "wrazliwy na erotyke" to jej maz, ktory zwiewa na jej widok?

Kpbieta może zabiegać o seks nie będ
                    > ąc wcale łatwą, o naiwni, tylko jak zwykle tworząc aurę wyzwania. Wybrać jedneg
                    > o z trzech zalotników, jeden słaby dwóch fajnych, a nie pierwszemu lepszemu roz
                    > tworzyć.

Nie na temat. To ze Ty widzisz laszace sie sunie i Ciebie to kreci, to nie zmienia faktu, ze te kobiety nadal dla swoich mezow sa nieatrakcyjne erotycznie.
                    • mehrliicht Re: mąż nie chce uprawiać seksu 04.01.17, 15:28
                      To jest wielki problem jak nie ma seksu w związku; jedno chce a drugie nie chce. To straszne, taka sytuacja, odczuwane jest jako wielkie odrzucenie po prostu, to źle rokuje temu związkowi, całkowita zgoda co do tego.
        • kombinerki_pinocheta00 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 01.01.17, 18:42
          Z 3-4 krotnie zdarzyło mi się usłyszeć porady w stylu idź na dziwki, jako rozwiązanie moich problemów. Samotność odejdzie w zapomnienie przez dotyk divy? Lekiem na nieumiejętność stworzenia zdrowej interakcji z kobietą godzinny numerek za 150 zł? Takie rzeczy to chyba tylko w "Wilku stepowym". Za chwilę okaże się, że divy potrafią wyleczyć raka.

Podobnie tutaj. Młoda panna, dziecko, silne uczucie, na pewno wspólne plany, może konto, może kredyt. Nie bzyka? Szukaj nowego, jakie to proste.

Jedzący bigos Sabat, zagryzając kolejną kromką rzuca złota poradę, następnie drapie się po jajach, by dynamicznie przejść na forum "przedsiębiorcy", gdzie borykającemu się z kłopotami finansowymi właścicielowi firmy przewozowej zatrudniającemu 30 osób sprzedać - zupełnie za darmo - świetną myśl pt. "zamknij firmę, wyjedź do WB na zmywak".
          • sabat3 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 01.01.17, 19:54
            Ja, w przeciwienstwie do Ciebie, jestem praktykiem takiego ukladu. Wiem jak smakuje wieloletnie odrzucenie przez osobe, ktora zyje obok. Pieklo takiego odrzucenia. Tak, pieklo, nie boje sie tego nazywac w ten sposob. Dlatego rozumiem i wspolczuje. Te hustawki emocjonalne potrafia czlowieka sponiewierac, nawet silnego rozwalcuje taki dlugotrwale rozchwianie emocji.
            W tej sytuacji czesto lepiej jest odejsc.
            To uwalnia.
            Teraz jest dla niej dobry moment by odejsc, bo dziecko jest male i nieswiadome. Dziewczyna ma szanse znalezc faceta, ktory ich zaakceptuje i wychowa to dziecko jak swoje, bez niepotrzebnych emocji i histerii.
            • marek.zak1 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 01.01.17, 19:58
              sabat3 napisał:

> W tej sytuacji czesto lepiej jest odejsc.
              > To uwalnia.
              ---------------
              Całkowicie się zgadzam. Im prędzej, tym lepiej.
      • allegropajew Re: mąż nie chce uprawiać seksu 15.09.21, 18:15
        @
    • helenka37 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 30.12.16, 20:04
      tekilla gdy przeczytałam o twoich fikuśnych ubrankach, którymi chciałaś podniecić męża, uśmiechnęłam się pod nosem. Bo robiłam dokładnie to samo. Ja już odpuściłam, a ty zaczynasz iść bardzo trudną drogą, którą ja podążałam kilka lat temu.
      I nie zgadzam się z tym, że praca może odebrać całkowitą ochotę na drugiego człowieka.
      Ktoś , w którymś wątku napisał:
      "Zdrowy mężczyzna, kochający żonę - nawet jak przewali dwa wagony
      węgla, to jak chwilę odpocznie, zje, weźmie prysznic i zobaczy
      kochającą żonę gotową na odlotowy seks, to z przyjemnością to zrobi,
      bo dobre kochanie się jest lepsze niż godzina gapienia się w
      telewizor." Przepraszam, że bez autora, ale skopiowałam tak go sobie do worda, bo to był bardzo cenny dla mnie post.
      Jedyną radę jaką mogę ci dać, to: pomyśl o sobie. Ja przez wiele lat nie myślałam, chciałabym mieć swój rozum co mam teraz i twój wiek. Wiele by się potoczyło inaczej.
    • mynia_pynia Re: mąż nie chce uprawiać seksu 31.12.16, 20:51
      Zacznij szukać drugiego życia.
    • syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: mąż nie chce uprawiać seksu 01.01.17, 15:54
      No dobra, do tej pory tylko podczytywalam na tym forum ale teraz sie wypowiem. Mialam identyczną sytuację po urodzeniu pierwszego dziecka. Wczesniej bylismy ze sobą pięć lat wiec zdążyliśmy się poznać, w lozku bylo rewelacyjnie i nagle po porodzie ja chętna a m uciekał, tlumaczyl sie zmeczeniem i czym tylko mógł. Z perspektywy czasu wydaje mi się że to był efekt jego obecnosci przy porodzie. U nas z czsem mu przeszło ale trwalo to dobry rok kiedy ja bylam bardzo nieszczesliwa. U mnie pomogła zmiana pracy, w nowej musialam byc zawsze zrobiona i chyba tez troche zazdrość zadziałała. Wiec ja na twoim miejscu nie odpuszvzalabym tak latwo :)
      • pabello41 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 12.09.20, 11:38
        syn_psa_zenskiej_proweniencji napisał(a):

> No dobra, do tej pory tylko podczytywalam na tym forum ale teraz sie wypowiem.
        > Mialam identyczną sytuację po urodzeniu pierwszego dziecka. Wczesniej bylismy
        > ze sobą pięć lat wiec zdążyliśmy się poznać, w lozku bylo rewelacyjnie i nagl
        > e po porodzie ja chętna a m uciekał, tlumaczyl sie zmeczeniem i czym tylko móg
        > ł. Z perspektywy czasu wydaje mi się że to był efekt jego obecnosci przy porodz
        > ie. U nas z czsem mu przeszło ale trwalo to dobry rok kiedy ja bylam bardzo nie
        > szczesliwa. U mnie pomogła zmiana pracy, w nowej musialam byc zawsze zrobiona
        > i chyba tez troche zazdrość zadziałała. Wiec ja na twoim miejscu nie odpuszvzal
        > abym tak latwo :)

ja mojemu mężowi gdy miał problemy z seksem a nie chciał sam nic z tym zrobić dodawałam do jedzenia takie tabletki na zwiększenie popędu Prosent 600 i dopiero to go ruszyło z przed telewizora. Z tego co czytałam ten specyfik był kiedyś stosowany do pokrywania klaczy a teraz jest słabsza wersja dla ludzi ale o czym sama się przekonałam bardzo skuteczna.
        • 155abc Re: mąż nie chce uprawiać seksu 28.11.21, 22:58
          dobry pomysł, może lepszy od wibratora.. tylko, co jeśli mężuś miałby uczulenie na składniki?
    • songo3000 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 02.01.17, 20:39
      Parę rad już padło, ale nie ma wyraźnej odpowiedzi czego Ty tak naprawdę chcesz. Bo osiągnięcie tego chciejstwa to też pewne konsekwencje. Jako bazę weź pod uwagę realne możliwości:
      - ciężarna z brzuchem mogła być kompletnie odrzucając seksualnie i nie ma to nic wspólnego z MiL,
      - napraszająca się o seks babka to obiekt marzeń samotnych marszczyfredów. W miarę zbilansowanej sytuacji mężczyzna zazwyczaj chce posiadać choć cień wrażenia zdobywania,
      - praca czy bardzo duże zaangażowanie w sprawy zawodowe mogą całkowicie wydrenować emocje tak, że na sferę seksu już ich po prostu nie starcza. Pomimo rojeń wspomnianych wyżej marszcz...

Więc, ruszenie obecnego układu wygeneruje koszty: osobowe czy zawodowe. Pytanie czy Cię stać?
    • 40cztery Re: mąż nie chce uprawiać seksu 03.01.17, 21:04
      Przyczyn vs. rozwiązań problemów może być kilka. Najmniej prawdopodobne jest przemęczenie, nie w wieku 26 lat, no chyba że w pracy posuwa boginię seksu 7 razy dziennie.

Jednym z najbardziej prawdopodobnych jest to, że widzi w Tobie matkę-polkę a nie atrakcyjną-dupę-do-zerżnięcia. I teraz uwaga dla Ciebie i większości kobiet. Żadne kosmetyki czy fatałaszki nie zmienią Cie w "atrakcyjną DUPĘ". Tylko inny facet, dla którego zaczniesz się uśmiechać. Nie udawany tylko prawdziwy. On musi poczuć Twoje feromony wydzielane dla innego penisa. I NATYCHMIAST będzie chciał Cię odzyskać. Wierz starszemu, bardziej doświadczonemu facetowi. Jakby co zajrzyj i napisz do mnie na priv:
      40cztery.blox.pl/html
      40cztery@gazeta.pl
    • fallas77 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 04.01.17, 07:52
      Z jednej strony to nie jest normalne zaś z drugie staje się smutną normalnością dnia powszedniego
      oto moje postanowienie związane z tym samym tematem, jednakże ja postanowiłem po raz wtóry zrobić ten sam krok lub błąd, jak zwał tak zwał :)
      forum.gazeta.pl/forum/w,1177,163085329,163085329,Postanowienie_noworoczne.html#p163085329
      • mehrliicht Re: mąż nie chce uprawiać seksu 04.01.17, 08:16
        "poczuć spełnienie, istnienie, ciepło kobiecego ciała"

- pięknie to wyraziłeś, tak właśnie przemawia wyraziste libido
        • fallas77 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 04.01.17, 08:55
          Dziękuję, ale mimo wszystko jest to gorzki "komplement", z uwagi na stan w jakim się znalazłem.
          Bo czy nie m nic cudowniejszego jak bliskość kobiecego ciała :)
          • songo3000 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 04.01.17, 12:21
            W aspekcie nieerotycznym zazwyczaj o wiele fajniejsza jest bliskość puchatego Kicia lub wdzięczącej się psiny. Twój głód kolego drastycznie ogranicza percepcję :-)
    • sabat4 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 02.07.20, 13:32
      I moze o by pomogly, gdyby nie to, ze sa w prymitywmy sposob "zachwalane" przez wyjatkowo upierdliwego i natretnego spamera, ktory de facto robi firmie krecia robote i osmiesza ich produkty. Producent srodka powinien liczyc sie ze spadkami sprzedazy, majac takich "ambasadorow"...
    • sernuzh Re: mąż nie chce uprawiać seksu 12.10.21, 19:56
      Gdy mezczyzna ma duzo pracy to nie bedzie chcial seksu. Ma pani mu wylatwic ten tryb zycia. Wtedy on zechcie i nie raz w dzien.
    • obrotowy żona tez nie chce uprawiać seksu 13.10.21, 00:22
      no i ?
    • mikolaj1987ldz Re: mąż nie chce uprawiać seksu 29.01.22, 10:28
      Jeżeli jakaś Pani z Łodzi ma taki problem to chętnie pomogę
    • fajnyim Re: mąż nie chce uprawiać seksu 07.04.22, 06:42
      hej. To faktycznie masz problem . W tak mlodym wieku i juz mu sie nie chce . Rozmawiałas z nim ? o swoich potrzebach itp?
      • milosci Re: mąż nie chce uprawiać seksu 18.04.22, 14:38
        Rozmawiała, rozmawiała, jeszcze w poprzedniej dekadzie rozmawiała i nic
    • hawetownia Re: mąż nie chce uprawiać seksu 19.04.22, 18:57
      Możesz zdecydować się na rytuał namiętności seksualnej. Mnie znacząco podniosło potencję, czuje też większy pociąg seskualny do mojej żony, a zawsze miałem z tym problem odkąd urodziła. Ja korzystałem akurat z usług rytualisty Nefftera, ale słyszałem, że Gorislav też jest dobry.
      • milosci Re: mąż nie chce uprawiać seksu 24.04.22, 16:20
        Dobrze że o tym napisałeś. To może być właśnie brakujące ogniwo do sukcesów.
    • storyla Re: mąż nie chce uprawiać seksu 10.05.22, 21:08
      POlecam nietypowe rozwiązanie - rytuał namiętności. Ja robiłam u Nefftera i moje życie seksualne zmieniło się bardzo na korzyść
    • dwukropek_salambek_dwukropek13 Re: mąż nie chce uprawiać seksu 16.07.22, 13:50
      Tekilla - a co sadzisz o alternatywie w postaci gimnastyki z innym facetem?
    • nox.a Re: mąż nie chce uprawiać seksu 09.09.22, 14:29
      Nie dziwi mnie że to forum istnieje jeszcze. (To już -naście lat jak sięgam pamięcią). Więc temat wciąż aktualny i ciągle żywy. Przykro mi to pisać, ale zapomnij o seksie z mężem. Poszukaj coś "na boku". Albo "pa pa".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka