hello-kitty2
15.05.18, 11:08
Hello Kamaraci,
Mam za soba krotka dzialalnosc na portalu randkowym. Dzialalnosc to za duzo powiedziane. Jest to dokladnie wystawienie swojego ciala (grzecznie, bo zadna golizna czy jakies info ze 'ruchac m sie chce!' nie przejdzie) i paru zdan o sobie na krzyz na tym nowym dla mnie rynku i tylko przygladanie sie co sie bedzie wkolo tego dzialo. Na zadne spotkania, randki i rozmowy calonocne jeszcze gotowa nie jestem z powodu zaangazowania emocjonalnego w ostatniego kochanka ale mam nadzieje, ze mi przejdzie i sie jakos otworze. W kazdym razie taki tego cel. Ok, do rzeczy. Poniewaz ruchu sporo, jak pewnie wkolo kazdego damskiego profilu, to mam takie spostrzezenie-argument w plaszczyznie deklaracje a czyn.
Panie bodajze twierdza na forum, ze look, look i tylko look, miejsce pierwsze. Do tego charakter, system wartosci, poglady. Wczesniej mialam wrazenie, ze glownie Kag byla oredowniczka tej idei, a teraz MAbelle, zgadza sie? Otoz dokonuje szybkiej zdawaloby sie dosc intuicyjnej, bezmyslnej i niestrategicznej preselskcji. Zaczyna sie od zdjeciowej ale nawet jak ktorys by byl misterem swiata czy olimpii (a match'uja mnie czesto z wysportowanymi, wiadomo wiec kawalek ciala jest), to kandydat laduje w koszu gdy jest: kierowca, mechanikiem, operatorem maszyny czy pracownikiem produkcji. Za to jak sie pojawi jakis manager, kierownik, lekarz czy gosc z wyzszym stopniem naukowym to zdarza mi sie o dziwo! poprosic o zdjecie i nawet podac nr telefonu, gdy pan chce zachowac swoja anonimowosc pod plaszczkiem mms'a.
ZAtem reasumujac: na chuj rozbrzmiewac o urodzie, odwadze, pracowitosci, czy cotam jeszcze lecialo w watku tej 'namietnej' dziewczyny z ust MAbelle o Szopenie, Proteinie czy innym Lybbli skoro klucz jest jeden i sklada sie z 3 naciec jak w tytule ;-) Ktora sie z Pan jeszcze przyzna oprocz mnie, ze kaska jest kurna rownie wazna, odpowiednio duza i to taka, ktora sie wymachuje pani przed oczyma i rozrzuca jak platki rozy pod stopy pary mlodej wychodzacej z kosciola? ;-) Zapraszam.