Dodaj do ulubionych

wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna strona...

18.03.20, 12:03
jak co roku, regularnie po zimowym uśpieniu , budzą się moje dzikie żądze, pomysły i fantazje

też tak macie , no przynajmniej niektórzy ?
Obserwuj wątek
    • obrotowy wiosna, wiosna i budzi się Twoja jasna strona :) 18.03.20, 15:17
      oczy_otwarte napisał(a):
      > też tak macie , no przynajmniej niektórzy ?

miewalismy, ale z wiekiem nam przeszlo.

ale jezeli Tobie sie jeszcze chce - no to rychtuj sie na wiosenne zawirowania :)
      • penelopa9 Re: wiosna, wiosna i budzi się Twoja jasna strona 20.03.20, 21:25
        Tak z wiekiem mija wszystko...
        • obrotowy Re: wiosna, wiosna i budzi się Twoja jasna strona 21.03.20, 14:39
          penelopa9 napisała:
          > Tak z wiekiem mija wszystko...

niezupelnie.

taki reumatyzm np. mijac nie zamierza :)
          • sabat3 Re: wiosna, wiosna i budzi się Twoja jasna strona 22.03.20, 20:41
            Moze nie zawsze chodzi tylko o wiek? Z czasem i doswiadczeniem czlowiek bardziej rozumie mechanizmy stojace za ludzkimi zachowaniami i nabiera do nich dystansu.
            Troche jak w tym powiedzeniu, ze lepiej nie wiedziec tego, jak robi sie kielbase...
            • obrotowy obaj mamy racje 24.03.20, 16:08
              sabat3 napisał:

> Moze nie zawsze chodzi tylko o wiek? Z czasem i doswiadczeniem czlowiek bardzie
              > j rozumie mechanizmy stojace za ludzkimi zachowaniami i nabiera do nich dystans
              > u.
              > Troche jak w tym powiedzeniu, ze lepiej nie wiedziec tego, jak robi sie kielbas
              > e...

- obaj mamy racje...

ja - ze z wiekiem czlek nabywa obojetnosci (co jest w zasadzie negatywne)

a Ty - ze nabywa tez rozwagi (co jest raczej pozytywne)
    • oczy_otwarte Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 27.03.20, 13:14
      wiek? czy raczej znudzenie i marazm ? a może brak właściwej osoby lub po prostu drugiej osoby ?

• penelopa9 Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 28.03.20, 20:39
        Raczej menopauza i andropauza.....
    • kochankaizona Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 14.04.20, 12:35
      Sądzę że dużo ludzi tak ma ale ukrywają to bo albo się wstydzą albo nie wiedzą jak wykorzystać.
      • michaelll Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 18.04.20, 18:40
        Zgadza się 👌

• darek42 Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 15.04.20, 08:55
      Podasz mi swój email?
    • michaelll Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 18.04.20, 16:07
      Oj tak... Zgadzam się z tym. Ledwo słońce wyszło, ciepły wiatr potargał włosy... Libido jakby wzrosło. Żołnierz na baczność, na warcie 😅

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka