oczy_otwarte 18.03.20, 12:03 jak co roku, regularnie po zimowym uśpieniu , budzą się moje dzikie żądze, pomysły i fantazje też tak macie , no przynajmniej niektórzy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy wiosna, wiosna i budzi się Twoja jasna strona :) 18.03.20, 15:17 oczy_otwarte napisał(a): > też tak macie , no przynajmniej niektórzy ? miewalismy, ale z wiekiem nam przeszlo. ale jezeli Tobie sie jeszcze chce - no to rychtuj sie na wiosenne zawirowania :) Odpowiedz Link
penelopa9 Re: wiosna, wiosna i budzi się Twoja jasna strona 20.03.20, 21:25 Tak z wiekiem mija wszystko... Odpowiedz Link
obrotowy Re: wiosna, wiosna i budzi się Twoja jasna strona 21.03.20, 14:39 penelopa9 napisała: > Tak z wiekiem mija wszystko... niezupelnie. taki reumatyzm np. mijac nie zamierza :) Odpowiedz Link
sabat3 Re: wiosna, wiosna i budzi się Twoja jasna strona 22.03.20, 20:41 Moze nie zawsze chodzi tylko o wiek? Z czasem i doswiadczeniem czlowiek bardziej rozumie mechanizmy stojace za ludzkimi zachowaniami i nabiera do nich dystansu. Troche jak w tym powiedzeniu, ze lepiej nie wiedziec tego, jak robi sie kielbase... Odpowiedz Link
obrotowy obaj mamy racje 24.03.20, 16:08 sabat3 napisał: > Moze nie zawsze chodzi tylko o wiek? Z czasem i doswiadczeniem czlowiek bardzie > j rozumie mechanizmy stojace za ludzkimi zachowaniami i nabiera do nich dystans > u. > Troche jak w tym powiedzeniu, ze lepiej nie wiedziec tego, jak robi sie kielbas > e... - obaj mamy racje... ja - ze z wiekiem czlek nabywa obojetnosci (co jest w zasadzie negatywne) a Ty - ze nabywa tez rozwagi (co jest raczej pozytywne) Odpowiedz Link
oczy_otwarte Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 27.03.20, 13:14 wiek? czy raczej znudzenie i marazm ? a może brak właściwej osoby lub po prostu drugiej osoby ? Odpowiedz Link
penelopa9 Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 28.03.20, 20:39 Raczej menopauza i andropauza..... Odpowiedz Link
kochankaizona Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 14.04.20, 12:35 Sądzę że dużo ludzi tak ma ale ukrywają to bo albo się wstydzą albo nie wiedzą jak wykorzystać. Odpowiedz Link
michaelll Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 18.04.20, 18:40 Zgadza się 👌 Odpowiedz Link
darek42 Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 15.04.20, 08:55 Podasz mi swój email? Odpowiedz Link
michaelll Re: wiosna, wiosna i budzi się moja mroczna stron 18.04.20, 16:07 Oj tak... Zgadzam się z tym. Ledwo słońce wyszło, ciepły wiatr potargał włosy... Libido jakby wzrosło. Żołnierz na baczność, na warcie 😅 Odpowiedz Link