Dodaj do ulubionych

Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie

19.05.21, 10:18
Witajcie
Tytuł może zabawny ale w sumie do śmiechu mi już nie jest

Jestem mężatką od 15 lat,mamy dwoje dzieci
Od samego początku były zgrzyty jeśli chodzi o seks. Mamy bardzo różny temperament,dla mnie jest to ważna częśc związku,dla męza raz w miesiącu byłoby ok.
Do tego on jest z natury krótkodystansowcem,nasze zbliżenia nigdy nie trwały dłuzej niż minute,max 3 minuty.
Ale,że bardzo się kochamy to od początku go wspierałam ,były wizyty u lekarza,przez te lata próbowaliśmy różnych wspomagaczy,gadżetów ,pieszczot takich jakie proponował,nie raz przekraczałam własne granice dla niego
Ale co z tego jak mi to zwyczajnie nie wystarcza :(

Podnieca mnie normalny seks,potrzebuję meskiego członka,mam wrażenie,że nic innego mnie nie rusza

Zaczynam czuć się winna,jestem ta gorsza co ciagle widzi problem i co jakiś czas to zaznacza...
Doszlismy do sciany chyba. On nie okazuje zainteresowania,zaniedbał sie,przytył ,doszły problemy z pełnym wzwodem,podejrzewam ze moze to być forma ucieczki od tematu,trwa to już bardzo długo. Ja nie mam już siły,zaczynam się zniechęcac,już nie wracam do tematu,oboje unikamy tematu każde z innego powodu
Poza tą sferą życia jesteśmy przeciętną,kochająca się rodziną,problem jest tylko i aż na tej płaszczyżnie
Zaczynam coraz gorzej się z tym czuć,ogladam się za innymi facetami,mam poczucie winy a zarazem świadomość,że cos mnie omija ,a życie mamy jedno...
Obserwuj wątek
    • moon1975 Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 19.05.21, 11:00
      Hej, jakie życie jest popieprzone ;)

ten seks za którym tak gonimy - bo na m go brak, przysłania nam całą resztę tego co obok, a tak nie wiele przecież potrzeba nam ,

te kilka, kilkanaście minut w ciągu dnia, czy te dwa , trzy razy na tydzień, chociaż tyle, - Ta druga strona tego nie rozumie że więcej czasu poświęca przykładowo na ściskanie swojego smartfon o tysiące procent

to właśnie dobija - żę potrzebujemy tego bo nie mamy , a z drugiej strony po to się wiążemy w pary, żeby razem przez to życie przejść, i się wspierać, -

ale nasze temperamenty już dawno sie rozjechały, albo nigdy nie były nawet trochę podobne,

Kasiu, nie jesteś sama, wspieram Cię duchowo - o ile można, walcz o swoje,

bo jak nie On to znajdziesz kogoś w końcu ( pewnie na boku) kto da CI to czego szukasz, kwestia czasu,

właśnie po to byś nie miała wrażenia że coś Cię minęło...............

i w dupie z tym że ktoś Cię będzie próbował osądzać, każdy z nas wie co i jak i dlaczego w jego życiu się wydarzyło,

• kaaskaa Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 19.05.21, 11:22
        Dziękuję Ci
        Spodziewałam się raczej kubła zimnej wody niż słów wsparcia...
        Próbowałam już chyba serio wszystkiego, mam jeszcze jeden pomysł, w sumie już zaczęłam działać ale obawiam się że efekt będzie chwilowy a potem wróci to co było :(
        • moon1975 Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 19.05.21, 20:14
          Cieszę się że cos pozytywnego mogle ci dać 😉

Ja mam podobne problemy, niestety optymizmu w sprawie sexu juz prawie nie mam, to odwieczna walka checi z niechęcią 😁, no chyba ze wezmiemy sprawy w swoje ręce, tylko czemu w swoje😁,

Tyle innych dookola.... I to frustruje dodatkowo

Ale glowa do góry.

• obrotowy Panow - dla ktorych seks rozpoczyna sie od godziny 24.05.21, 17:44
      w gore - jest niemalo...

nawet na tym forum.

15 min. i ponizej - to nie seks - a tylko "zblizenie" - jak mawiala Sp. moja ciotka...
    • 5chantall Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 12.06.21, 10:44
      Jeśli od początku był problem, to nie zniknął, lecz z czasem się pogłębił - to było absolutnie do przewidzenia, choć lubimy sobie wmawiać "jakoś to będzie".

Oczywiście zmiana jest możliwa, ale tylko wtedy gdy druga strona tego bardzo chce. A tutaj ewidentnie nie chce.

W tym momencie ponosisz konsekwencje swojej decyzji związania się z facetem o bardzo słabym temperamencie (w najlepszym razie, bo wytłumaczeń niskiego zaangażowania w seks może być wiele i to dużo mniej dla Ciebie przyjemnych, np. jakieś specyficzne preferencje seksualne nie do zrealizowania w Waszym związku), o czym z pewnością wiedziałaś od samego początku, ale przymknęłaś oko. Krótkodystansowość może być konsekwencją wieloletniego samozaspakajania się - coś go kręci, coś przeżywa sam ze sobą, ma jakiś swój świat, który Ciebie nie uwzględnia.

Uwierz mi, znam to z autopsji. Jak cofam się w czasie, to wiem, że moja obecna sytuacja jest prostą konsekwencją moich wcześniejszych decyzji. Pretensje mogę mieć tylko do siebie.

Są 2 scenariusze: zaakceptujesz to, co jest lub znajdziesz kogoś na boku. Niestety.

• zawle Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 12.06.21, 13:19
        5chantall napisała:
        > Są 2 scenariusze: zaakceptujesz to, co jest lub znajdziesz kogoś na boku. Niest
        > ety.

Tylko dwa? Te dwa są najbardziej Twoje...ale są i inne
        • obrotowy nosz sa, wiadomo, 12.06.21, 16:52
          zawle napisała:
          > Tylko dwa? Te dwa są najbardziej Twoje...ale są i inne

nosz sa, wiadomo. - juz mialem napisac to samo.

- gdy dostrzeglem Glos naszej Gwiazdy.

ale, to forum - to miejsce, gdzie (prawie) kazdy zaczyna od swoich doswiasczen i przekonan, a ponadto

specyfika forow ogolnych (czyli nie-tematycznych) sa skroty i uproszczenia...

ERGO: - trafiony, ale niezatopiony :)
        • 5chantall Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 13.06.21, 23:12
          zawle napisała:
          >
          >
          > Tylko dwa? Te dwa są najbardziej Twoje...ale są i inne
          >

Jakie na przykład?
          • zawle Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 14.06.21, 21:33
            Terapia ..Twoja, żony lub obojga. Rozwód?
    • grey55 Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 09.07.21, 00:17
      a próbowałaś mu przeczyścić rurę ...dać 15 minut na reperat i jazda od początku tak na serio ??
      • kaaskaa Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 31.07.21, 01:58
        Czego ja nie próbowałam...
        Jestem otwarta na propozycje, nawet te ekstremalne, nie leżę w łóżku jak kłoda
        Nie jestem może typem seksbomby, ot przeciętna ale zadbana 40 latka, jedyne co mnie wyróżnia z tłumu to długie, czarne włosy
        Serio, nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić, tracę nadzieję

• stasi1 Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 09.07.21, 22:54
      Skoro raz w miesiącu albo coś koło tego to nic dziwnego że te zbliżenia trwały tylko minutę
    • mona24m Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 07.08.21, 10:44
      Szukam miłego i kulturalnego faceta na sex spotkania lub stały zwiazek.
      Mam na imię Monika lat 24, wzrost 169cm,
      wiecej moich nagich fotek i kontakt do mnie na stronie: xmg.pl/monika24
      i wyszukaj mnie po niku: Monika24 napisz lub zadzwoń do mnie i spotkajmy sie! będziemy mogli ze sobą popisać i zobaczysz moje gorącece fotki na których wszystko widać lub Jeśli jesteś odważnym facetem to zadzwoń do mnie na numer 708770461 i wybierz numer wewnętrzny 124
      (pogadamy na różne gorące tematy, jeśli będziesz chciał będę ci jęczała do telefonu, poczujesz rozkosz)
      1
    • aleksandrakoss Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 09.08.21, 12:44
      Sex w związku jest ogromnie ważny choć często niestety o tym zapominamy przez obowiązki domowe, pracę i problemy życia codziennego. Kryzys dopada każdego, grunt, żeby umieć z niego umiejętnie wyjść. Ja z doświadczenia polecam wypróbować ciekawych specyfików, które mogą pomóc w sprawach łóżkowych a kupuję je na
      suplementy-natura.co.pl
    • mariovip Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 15.08.21, 13:49
      Wiesz .... mam podobnie ale w drugą stronę ..... bardzo to boli ..... i powoduje, że ciągle ma sie wyrzuty ...... odpisz prosze - porozmawiamy o tym
      • kaaskaa Re: Problemy łóżkowe w starym ,dobrym małżeństwie 18.08.21, 10:20
        W drugą stronę, czyli? Napisz coś więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka