Dodaj do ulubionych

Jest, ale nie tak.

11.08.21, 15:25
Hej, tak się składa, że od jakiegoś czasu współżycie z moim mężem było hmm nudne. Unikałam itp. , bo nie było motylków, czasem wyrażałam zgodę raz w tygodniu, bez fajerwerków dla mnie, wieczorem, kiedy zasnęły dzieci. I nagle mi się odmieniło. Stwierdziłam, że przecież seks może być fajny, że nie ma co się korygować, że nie za piękne ciało itp. Że powinnam/ chce czerpać z niego radość. Że poza seksem można to napięcie budować itp. No i pojawił się problem - mąż w to jakby nie wchodzi. Tzn skorzysta jasne, , jest super, bo jestem na tyle świadoma swoich potrzeb, że orgazm nie jest wyczynem. . Ale ja bym chciała, żeby jakieś też przejawy były w ciągu dnia - na zasadzie poglaskania, pocałunku itp. A tu zero. Nic. Nie odtraci mnie, ale zero inicjatywy. A ja chodzę ogólnie pobudzona, myśląca o seksie, jak mnie dotknie od razu motyle ( po prawie 18 latach związku) . Tyle, że mam wrażenie, że on się przyzwyczaił, że było jak bylo. Szybko, napięcie raz w tygodniu zdjęte, a reszta jak mechanizm, przyjaciele, którzy nawet nie dają sobie buziaka w policzek. Jak to zmienić? Czy ja za dużo wymagam jakby? Czy te zmiany przyjdą stopniowo?Czy to nie jest po prostu fajne jak ktoś lekko, niby mimochodem dotknie.. Nie chce już mówić czego potrzebuję, bo mam wrażenie, że i tak patrzy na mnie jak na wariatkę :) z drugiej strony seks potrafi być tak fajny, o ile nie jest to ciche, wykradzione 5 minut przed zaśnięciem.
Obserwuj wątek
    • allegropajew Re: Jest, ale nie tak. 13.08.21, 14:31
      Cóż, wspomniane prawie 18 lat zrobiło swoje.

Gościula
    • eqd35299 Re: Jest, ale nie tak. 11.11.21, 07:25
      <a href=https://www.bestsiteblog.com>web1</a>
      [url=https://www.bestsiteblog.com]web2[/url]
      www.bestsiteblog.com
      on the thought of his buddy zhuge qing, zhang chulan and feng baobao came to resolve the case with the help of "anywhere" business enterprise. how does zhang chulan display his competencies to assist the king trap the black hand backstage? what wonderful overall performance will zhuge qing, wang ye and others have? who're the people who covet the "8 wonders"? "under one guy-becoming a member of the world" may be introducedsoon!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka