Dodaj do ulubionych

Niedopasowanie wizualne

18.04.23, 00:20
Witam, może mi ktoś podpowie...? Mam problem:
Ja mam 164cm i 47kg. Mój ex mąż miał BMI 20,6 a kolejny mężczyzna BMI 20,1. Pociągają mnie szczupli... nic na to nie poradzę...
Niedawno spotkałam mężczyznę: wysoki i z brodą, czyli w moim guście, ale... gruby :( 185cm i ok. 120kg...
Jest bardzo fajny, dobrze nam się rozmawia, ale sex... do d..y. Potrafi fajnie masować całe ciało kobiety przy użyciu różnych instrumentów... no ale to jednak dla mnie trochę za mało :(
Powiedział, że po śmierci żony przytył 30 kg, ale że już zrzucił... nie określił, czy zrzucił wszystko.
Nie ma małego ptaszka, raczej takiego średniego i jest dla mnie ok. Ale gdy ten ptaszek nieśmiało wystaje spod nadal dużego brzucha i ma kłopoty by przebić się do mnie... to już nie jest ok.
Dodatkowy problem... staje mu, ale szybko opada :(
Czy to już wiek? (Ale miałam faceta w jego wieku z mniejszym ptaszkiem, tyle, że szczupłego i tych problemów nie było). On ma 57 lat ja 43. Czy to jednak ta nadwaga??? Byłam u niego 6 dni ostatnio, kochaliśmy się trzy razy bez fajerwerków... czułam, że on chce więcej, ale ja nie mogłam... żaden wcześniejszy sex nie skończył się moim orgazmem, tylko jego opadnięciem...
Wysoki, przystojny, fajny, dobry, miły, uczciwy, szczery itp. itd... ale ten SEX!!!
Porozmawiać z nim? Jak?... help!
Obserwuj wątek
    • perfum Chyba nie wizualne ? 18.04.23, 15:57
      glancia napisała:
      > Wysoki, przystojny, fajny, dobry, miły, uczciwy, szczery itp. itd... ale ten SE
      > X!!!
      > Porozmawiać z nim? Jak?... help!

Chyba nie wizualne ?
      - bo gdyby bylo tylko wizualne - to wystarczyloby zgasic swiatlo :)

jasne , ze porozmawiac - bo co innego mozna ?

• allegropajew Re: Niedopasowanie wizualne 07.05.23, 03:33
      Cóż, lepiej nie będzie, o ile nie jesteś zadeklarowaną oralistką uznającą tylko nowoczesne potrójne wibratory (swoją drogą w wieku 43 lat kobieta powinna orgazmować od przysłowiowego dmuchnięcia), wtedy szanse są.

Gościula
      • taniarada Re: Niedopasowanie wizualne 07.05.23, 20:39
        Hehe od pierwszego dmuchnięcia padłem .Trzeba się trochę postarać człowieku i wtedy są efekty .Mniej dla mnie więcej dla partnerki .To się dla mnie opłaca , bo kocha a nie zdradza .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka