Dodaj do ulubionych

Leki nie działają

20.02.19, 14:20
Dziś dałem radę się wykompać, moje grono znajomych spadło prawie do zera, niestety leki na mnie nie działają, wczoraj mialem kiepski dzień, wypiłem cała butelkę hydroksyzyny i wzielem 200 mg ketrolu ale nic mi to nie dało, oglądałem Botoks i poszedlem spać. W zasadzie najlepsze byly by bardzo mocne tabletki na sen, psychotropy niestety nic nie zmieniają.Cieżko jest udźwignąć wszystko będąc samemu, otoczenie i rodzice niestety nic kompletnie nie rozumieją jak większość społeczeństwa,rozmawiam z nimi normalnie ,żyjemy razem ale oni mają swój swiat ja niestety żyje w rzeczywistym.Problem w tym że nikt mi już nie jest wstanie pomóc, muszę sam zebrać siły, ale to trochę potrwa bo jestem przytloczony informacją. Za jakiś czas zacznę pracować sopwrotem nad kondycją.Bóg mi dał siłę ale sam muszę się z tym prawdziwym swiatem niewidoczym dla większości oswoić to jest dosyć trudne kiedy człowiek dowiaduje się takich rzeczy o których społeczeństwo nie ma zielonego pojęcia i musi sam to w sobie przetrawić, większość z was nie zrozumie tego o czym piszę i mówię chociaż umiecie czytać i to przeczytacie.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Leki nie działają 20.02.19, 14:36
      Prawda o chodzie i innych chorobach psychicznych jest trudna, to zgenderyzowana polityka ma na nią największy wpływ gdzie zaczynasz dostrzegać to że coś z tym światem nie jest tak i wtedy wasz umysł pod wpływem różnego rodzaju informacji zaczyna chorować, wasz duch i serce rozumie że coś nie gra ale nikt wam nie powie co nie gra bo każdy z osobna musi dojść do tego i zrozumieć. Niektórzy stąd pamiętają Ditte, ja mam z nią kontakt, niestety ta kobieta będzie na lekach do końca życia, jej świadomość o życiu o świecie jest na zerowym poziomie, nic nie rozumie i nie rozumiała. Jednym słowem nic nie rozumie jak większość ludzi jest nieuleczalnie chora na chad do końca życia.
      • dragon2016 Re: Leki nie działają 20.02.19, 15:38
        A czemu wczoraj kiepski dzień miałem po prostu ciężko mi się oswoić z głupotą ludzi, propagandą, poziomem wiedzy i tym że muszę tolerować to wszystko,całą tą manipulację nad przez media i nie tylko.
        • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 10:56
          Z dnia na dzień jest coraz lepiej, tabletek nie biorę bo w niczym mi nie pomagają, mam lekką depresję ale antydepresanty niestety też mi nie pomogą, rzaden psycholog ani psychiatra też niestety nie. Nie mam pojęcia ile ten stan jeszcze będzie trwał, w zasadzie czekam na wiosnę i cieplejsze dni, mam nadzieję że Marzec będzie taki jak w zeszłym roku.
          • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 11:13
            Szpital już mi nie grozi, nie ma możliwości żebym się załamał lub dostał jakiejkolwiek psychozy. Równowaga psychiczna jest w jak najlepszym porządku pomimo tego że czasem krople mi z oczu płyną.
            Rodzice o niczym nie mają pojęcia, nie rozmawiam z nimi na temat moich problemów oni mają inne poglądy. Nawet nic nie wiedzą że przechodzę ciężki okres. Nie wtracam się w ich życie ani nie prubuje im niczego tłumaczyć, po prostu żyjemy razem, nie rozmawiam z nimi praktycznie o niczym w zasadzie o dupie maryni, o codzienności. Ten mój stan nie będzie trwał wiecznie ale muszę jeszcze trochę popracować nad organizmem. A obecnie ponure dni się przeplatają. Nikt nic nie wie że znajomych, kolega się dopiero wczoraj dowiedział że mam lekką depresję bo mu powiedziałem.Nie zwieżam się nikomu bo nie ma sensu to najmniejszego, nikt i tak nie miał co by mi doradzić. Jeszcze trochę..... Pewnie niedługo zniknę z tego forum jak i powrotów z otchłani całkowicie bo nie będę miał o czym pisać.
            • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 11:18
              Na marginesie nie potrzebuję waszego wsparcia, muszę się porostu gdzieś wygadać. Są tu osoby które doskonale mnie rozumieją a reszta bezmyślnie czytali rozumie więcej lub mniej.
              • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 11:39
                Mam trudne dni i ani psycholog nie pomoże ani żadne lekarstwa, sen to najlepsze lekarstwo, codziennie wstaję mocniejszy nie popadam w skrajności, ale wszystko leci tak jakby etapami po wyjściu ze szpitala.
                • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 11:46
                  Zaluzmy że poszedł bym do psychologa to co mail bym mu powiedzieć, jak wygląda moje życie i świat a co o by mi dorodzil.... Że niestety to tak wygląda i nic Pan z tym nie zrobi tak już jest. Niech pan poszuka pracy i nie myśli.
                  • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 12:00
                    Problem w tym też że za dużo lewctwa jest w Polskiej służbie zdrowia, puste pieprze nie pewnych lekarzy którzy twierdzili i mało skurwysyny nie wysłali mnie na tamten świat przez psychotropy na nic się zdało że będzie musiał Pan brać leki do końca życia. Problem w tym że nawet będąc i wypisując się że szpitala na Bielanach gnoje mi zrobili historie choroby wyssaną z palca.
                    • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 12:09
                      Przynajmniej dobre z tego wszystkiego jest to że niektórych debili nie da się podważyć i rentę mam zapewnioną, czyli z głodu nie zdechne.
                      • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 12:20
                        Jaki cel ma większość ludzi i co im imponuje, chęć posiadania, pokazania się przed innymi ze mnie stać a ciebie nie, chęć kupienia nowego smartfona żeby się zaprezentować przed otoczeniem które tak naprawdę gówno rozumie. Chęć w budzenia zazdrości, ale pytam się po co, żeby zwracać na siebie uwagę i być na topie. Jaki to ma sens ktoś zadał sobie to pytanie. Co ma w życiu tak naprawdę wartość i że bez Boga człowiek jest niczym.
                        • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 12:39
                          My zawsze będziemy od nich intligetniesi bo oni nie mają wartości żadnych.
                          • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 12:52
                            Problem jest tylko w tym że nas jest dużo mniej.
                            • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 13:36
                              Jesteśmy my i reszta tylko różnica polega na tym że nas jest dużo mniej.
                              Problem w tym że na zdrową psychicznie osobę prochy nie działają lub są mało skuteczne i osoba zdrowa psychicznie ich nie potrzebuje, ale ja poniekąd się jeszcze kertolem czasami ratuje po to żeby nie myśleć i zasnąć, no niestety z mizernym skutkiem, bo lepsze było by relanium około 6 piątek i śpię.Mam jeszcze problem z zasypianiem albo zasypiam bez problemu albo mam z tym problem, mam dosyć już dzisiejszego dnia i idę spać na ile to się uda nie wiem wezmę 400 mg ketrolu, chociaż nie działa jak powinien delikatnie coś mi daje, działa na apetyt dobrze... Wczoraj poszedłem spać bez niczego wieczorem a teraz mam ochotę iść już spać i przespać dzień i nie mam nic oprócz tego nieszczęsnego ketrolu.
                              • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 13:50
                                Branie niestety rano i wieczorem ketrolu 200 mg nic mi nie dawało, psychotropy nie są dobrym pomysłem bo nie zmienią niestety sposobu mojego myślenia mogą jedynie pogorszyć mój stan psychiczny i pogłębić depresję, teraz by mi się przydało relanium tylko problem w tym że drogie i mało tego i lekarz rodzinny, mi przypisze ale w opakowaniu jest 20 tabletek czyli prawie 20 zł na trzy razy to trochę za drogi biznes jak dla mnie.
                                • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 14:24
                                  Sens rozmowy z psychiatrą swoim u którego mam być za parę miesięcy też jest bez sensu, wątpię żeby był wstanie mnie zrozumieć zresztą opowiadanie o moim stanie nie ma sensu wątpię że zrozumiał by, wymyślił nowe psychotropy które i tak gówno by dały i w zasadzie czemu miały by służyć jak że mną wszystko jest ok, tylko tak jak dziś wstałem przed ósmą rano, i nic specjalnie takiego nie robiłem ale już jestem zmęczony psychicznie bo jak pisałem wcześniej w którymś tam wątku, po prostu przytloczony jestem przez ilość informacji z różnych źródeł.Nie zmienia to mojego zrównoważenia psychicznego lecz działa meczaco na psychikę i obecnie wypiłem butelkę hydroksyzyny i zjadłem dwie tabletki ketrelu po 200 mg i może mi pomoże, ostatnio zrobiłem to samo ale słaby skutek, i jeszcze ponad godzinę z koleżanką rozmawiałem przez telefon. Niestety już nie jestem małym chłopcem który nie wie co pisze i co robi, problem w tym że duży chłopiec zbyt dużo rozumie.... i przez to nawet nie chciało mi się golić i już kilka dni mam to gdzieś.
                                  • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 14:29
                                    Ketrel zadziałał tylko na to że bez ładu i składu nasmarowałem post wyżej, złą mam stylistykę ale post wyżej to tragikomedia.Jak jakiś koleś bez szkoły 😆
                                    • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 14:45
                                      To był kiepski pomysł,źle się psychicznie czuję, tzn ,czuję się otumaniony i w dodatku zadziałało depresyjnie.
                                      • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 15:00
                                        Stanowczo pojebany pomysł.
                                        • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 16:11
                                          Nie eksperymentuje już więcej to był pojebany pomysł.
                                          • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 16:27
                                            Po co to pisałem, dużo ciężkich dni psychicznie jeszcze przede mną zanim się poukładam.
                                            • dragon2016 Re: Leki nie działają 21.02.19, 19:18
                                              Nic nie poradzę, nie mam wsparcia i depresja potrwa jeszcze jakiś czas, mówi się trudno.
                                              • dragon2016 Re: Leki nie działają 22.02.19, 11:51
                                                Wczoraj to był pojebany pomysł, dobra spadam ludziska, wyplulem to co mnie gryzło, będę czasem tu tylko wpadał z ciekawości poczytać.
                                                • dragon2016 Re: Leki nie działają 23.02.19, 07:22
                                                  Uwierz w to umarł, Dragon2016 też
                                                  youtu.be/aZ5wS-24Uaw
                                                  • dragon2016 Re: Leki nie działają 23.02.19, 07:32
                                                    youtu.be/QKPILLPED5w
                                                  • dragon2016 Re: Leki nie działają 23.02.19, 07:43
                                                    youtu.be/gr5oOzCEWbs 🤙
                                                  • dragon2016 Re: Leki nie działają 23.02.19, 08:11
                                                    youtu.be/0iGz7BARYZQ
                                                  • dragon2016 Re: Leki nie działają 23.02.19, 08:16
                                                    Teraz serio uciekam, nie dałem rady wszystko to to była moja psychoza, zacząłem brać leki, Nara ludziska i się leczcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka