ewa592 26.04.04, 13:50 zaliczam 3 zwiazek przez przypadek i 3 raz dalam sie oszukaci co wy na to Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mate73 Re: kazdy chlop to kot i oszukje 16.08.04, 12:43 No moze nie kazdy ale przewaznie tak do takich debili zalicza sie moj ex i klamie jak cholera.Czasami mysle ze ktos glupi wymyslil meska populacje.Pozdrawiam Odpowiedz Link
miltonia Re: kazdy chlop to kot i oszukje 18.08.04, 17:10 Koty nie oszukuja, wypraszam sobie. Odpowiedz Link
mate73 Re: kazdy chlop to kot i oszukje 18.08.04, 19:35 Z calym szacunkiem dla kotow!!!!!! Odpowiedz Link
niesamowita_kochanka Re: kazdy chlop to kot i oszukje 19.08.04, 17:57 no prawie, a większość oszukuje jużna wstępie, część trochę później a reszta na końcu. Może tylko ci co nie sprawdzająsięw łóźku lub sątak wstrętni że żadna na nich nie spojrzy są uczciwi a cała reszta już nie. Odpowiedz Link
pimpek06 Re: kazdy chlop to kot i oszukje 06.09.04, 22:46 ...kłamią ...ja mam męża na papierze, to niezły oszust, a jak się wybiela, zawsze twierdzi , że nie kłamie, że nie chciał, że już ostatni raz itd, kłamał przed ślubem i po nawet teraz.Ale sie nie przyznaje. Ja go już nie kocham .Nie znoszę kłamstwa o czym go uprzedziłam przed ślubem. On się nie zmieni. A ja mu wierzyłam i teraz dzieci cierpią. Mamy przez niego kłopoty finansowe. Chyba mu po prostu potrzebny był ślub, miał w tym cel.Oszust! Odpowiedz Link
karmelek6 Re: kazdy chlop to kot i oszukje 02.10.05, 01:14 Nie kazdy chlop nie kazdy! A co jesli Kobieta zdradza ?? tez kot? I don't think so. Życie nie wszystkich kopie po dupie... Odpowiedz Link
imerra Re: kazdy chlop to kot i oszukje 02.10.05, 22:53 O nie wiem czy nie wszystkich... znajdź kogoś komu życie nigdy nie dokopało ... ja nie znam. Odpowiedz Link
kiniax25 Re: kazdy chlop to kot i oszukje 09.01.23, 16:43 Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej puscie to dalej Odpowiedz Link
kiniax25 Re: kazdy chlop to kot i oszukje 08.10.23, 17:31 Uwaga kobiety na spieszyńskiego wieslawa z lodzi neka kobiety psychicznie wyrzyca z mieszkania uciekl do finlamdjii udaje chorego do datku alkcholik jego syn zlodziej wieslaw mirdzkal na kilinskiego w lodzi ostrzegam Odpowiedz Link