Dodaj do ulubionych

rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki okradł

10.07.12, 20:16
mnie ,wyłudzał pieniądze odemnie ,mowił ze kocha ,ciągle gdzieś jezdził niby pracował .
ma 35lat i gruby brzuch , opala się UWAŻAJCIE !!!!!!!!!!!!!! to niezły aktor........
Obserwuj wątek
    • ja_34 rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 18.07.12, 10:23
      Cześć

Opis się zgadza, poznałam go jakieś 3 lata temu, też mnie czarował, właśnie wczoraj się odezwał i chce się spotkać. Dziwny facet może napisz coś jeszcze o nim. Masz jakieś jego zdjęcie lub nr telefonu?
      • ona-13 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 18.07.12, 18:48
        nie nie mam fotki a Ty nie masz jego numeru??>?
        • ja_34 rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki 18.07.12, 20:23
          Hej
          Przykro mi że Cię oszukał. Mam jego zdjęcie i telefon, mogę ci przesłać na e-mail i będziemy mogły pogadać poza netem.
          • ona-13 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki 18.07.12, 20:33
            kolasinsa@gmail.com
            • ona-13 Re: rafał mierzejewski rozdaje syfa i HIV UWAGAAA! 08.10.12, 19:44
              pisała do mnie juz chora więc tak nie wzdychaj za nim dziewczynko.
      • rio-mio Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 13:11
        to zwykły krętacz, wyłudza i pożycza pieniądze, przedtem zapewnia o miłości...pracuje jako taksówkarz:) bidok, łysy, duży, gruby i wielki brzuch, wieśniackie tatuaże. Ostrzegam kobiety, umie słodzić!!!
        • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 20:54
          taksowkarz??? ja nie wiem jak dlugo sie z nim spotykalyscie??? i nie wiem dlaczego nadal to robi,chyba trzeba sie za to wziasc!!!
      • ankawarszawa Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 29.10.12, 09:57
        Dziewczyny!
        Ja jestem z Warszawy. Także zostałam przez tego typa bardzo oszukana. Poznałam go rok temu na portalu Sympatia. Opowiadał cuda wianki. Przyjeżdżał do mnie Fordem Fiestą na rejestracji z Kalisza. Niby miał z ojcem sklepy z meblami!! Wyłudził ode mnie prawie 20 tys złotych !!! Jak ja mogłam się tak dać oszukać!!! Ale jak widać, umiał zawrócić w głowie!!! Trzeba coś z tym zrobić!!! Może powinnyśmy zgłosić to na policję? Przeczytałam, że podobno ma HIV - Boże! Muszę się przebadać. Mam nadzieję, że nie jest to prawdą!!!
        Co za bydlak!!!
    • smutna_25 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 03.10.12, 14:54
      Poszukuję kobiet oszukanych przez tego pana. Sama zostałam przez niego oszukana....
      • wawa32 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 16.04.13, 15:36
        witam, też zostałam oszukana przez tego idiotę, skąd jesteś, ja z warszawy
        • ankawarszawa Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 16.04.13, 15:51
          Jaki jest email do Ciebie?
    • smutna_25 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 04.10.12, 16:40
      Podaję adres mailowy, piszcie proszę: pindzius@onet.pl
      • ona-13 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 04.10.12, 22:57
        to troche dziwne ze piszesz na moim forum swój adres mailowy ...... moze jestes rafałkiem?

• bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 07.10.12, 21:03
          tez mialam stycznosc z tym panem ...i to nie jest mile....moze cos napiszecie bo jestesmy juz trzy..........
          • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 17:39
            hmm...myślę, że jest nas o wiele więcej :-) naiwnych...wstyd się przyznać, ale zdarza się najlepszym i przyznam, że coś ma w sobie, ciężko mi było o nim zapomnieć, pomimo że już wszystko dookoła mówiło mi, że to jakiś socjopata.
            Jeździ taxi we wro twierdzi, że to jego ale śmie przypuszczać, że jeździ dla kogoś, ma rzekomo mieszkanie własne, ale zapewne wynajmuje haaa lepiej albo mieszka u jednej z tych naiwnych :D oj fenomen z tego Rafałka :-)
            • ona-13 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 19:49
              wave_34 napisał(a):

> hmm...myślę, że jest nas o wiele więcej :-) naiwnych...wstyd się przyznać, ale
              > zdarza się najlepszym i przyznam, że coś ma w sobie, ciężko mi było o nim zapom
              > nieć, pomimo że już wszystko dookoła mówiło mi, że to jakiś socjopata.
              > Jeździ taxi we wro twierdzi, że to jego ale śmie przypuszczać, że jeździ dla ko
              > goś, ma rzekomo mieszkanie własne, ale zapewne wynajmuje haaa lepiej albo miesz
              > ka u jednej z tych naiwnych :D oj fenomen z tego Rafałka :-)
              >
              ma syfa wiec radze zbadac sie!
              • ona-13 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 19:50
                ona-13 napisał(a):

> wave_34 napisał(a):
                >
                > > hmm...myślę, że jest nas o wiele więcej :-) naiwnych...wstyd się przyznać
                > , ale
                > > zdarza się najlepszym i przyznam, że coś ma w sobie, ciężko mi było o nim
                > zapom
                > > nieć, pomimo że już wszystko dookoła mówiło mi, że to jakiś socjopata.
                > > Jeździ taxi we wro twierdzi, że to jego ale śmie przypuszczać, że jeździ
                > dla ko
                > > goś, ma rzekomo mieszkanie własne, ale zapewne wynajmuje haaa lepiej albo
                > miesz
                > > ka u jednej z tych naiwnych :D oj fenomen z tego Rafałka :-)
                > >
                > ma syfa wiec radze zbadac sie!

i może hiv nawet ,pewna dziewczyna ponoc zaraziła się od niego........
              • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 20:42
                on ma zone i 2 dzieci kazde z inna,a na dodatek gubi sie w swoich opowiesciach....ciekawe co wam naopowiadal
      • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 20:59
        mozesz mi powiedziec kiedy z nim bylas?
        • ona-13 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 21:44
          byłam z nim ostatni raz koniec czerwca 2012 bleeeee, a i on sie maluje fluidem i ma kolezkę krzysia ,mysle ze z nim tez sie posuwa hihi
          • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 21:50
            a ja w maju,wiec jezdzil i do mnie i do ciebie, ajak dlugo byliscie razem?
          • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 08.10.12, 21:53
            wiesz ze on ma zone,ja sie dowiedzialam o tym wlasnie w maju,przeprowadzilam male slectwo
            • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 09.10.12, 06:55
              Ja byłam z nim w lipcu, co za koleś fuuuuuuuuu...mi mówił, że jest rozwiedziony
              • rio-mio Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 09.10.12, 09:57
                jest na bank sam bo by nie lansował się po mieście i sklepach z dziewczyną. mi też mówił że rozwiedziony, dwa auta, a wieśniak mieszka na wynajętych 20 metrach, swoją drogą szczyt marzeń-taksówkarz. pali fajki, zęby przeżółkłe. ciekawy ma sposób na życie trzeba przyznać. chce szybko zdobyć zaufanie, to jakiś schizofrenik. od was tez chcał pożyczac kase?
                • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 09.10.12, 11:09
                  żonę niby miała w Warszawie...
                  byłaś u niego w mieszkaniu, na Grabiszyńskiej? Na 100% to nie jest jego mieszkanie tylko je wynajmuję, a twierdzi że kupił. Samochody tez nie są jego tylko u kogoś on pracuje. Ode mnie nie chciał pożyczać pieniędzy ale "pozwalał" płacić za siebie wszędzie, niby w żartach ale rachunki płaciłam ja i za zakupy wspólne też...
                  • rio-mio Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 09.10.12, 12:27
                    jasne że byłam, taka klitka 2 pokoje, a w kiblu fluid, myslalam ze jakiejs baby a to jego. biedak i tyle, udawał ze ma kase, auta i bogata rodzine, na szczescie nie dostał ode mnie ani grosza
                    • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 09.10.12, 15:44
                      no dokładnie udaje ale nieudacznie, na szafce w kuchni koperty z rozliczeniami liczników hahah masakra. Dlatego ja od razu mu powiedziałam, że mieszkanie mam w kredycie i że nie mam pieniędzy :D Co za bestia
                      • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 09.10.12, 23:35
                        pojde boso,pojde boso,pojde boso taki ma sygnal w tel.....naprawde pojdzie boso...juz zreszta poszedl :)
                    • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 09.10.12, 23:39
                      Naprawde moze zrobic z kobieta wiele,ale teraz juz mu to nic nie da,wierzcie mi ,ze jest biedny jak mysz koscielna i nie ma nic do tego to byly wojskowy,ktory byl w iraku,ale to pewnie wiecie,jak macie zdjecia to dawajcie ...napewno bedzie to dla innych pomoca...
                      • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 10.10.12, 19:32
                        mam jego zdjęcie, niezbyt wyraźne oraz zdjęcie ręki z tatuażem RM
                        • lavi.gna Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 10.10.12, 23:22
                          jestem z gościem od ponad 5 mies, przedstawił się jako Rafał M. Opis pasuje, może poza tym, że nie probował wyłudzać ode mnie żadnych pieniędzy i nigdy nie wspominał, że miał żonę, a tym bardziej dzieci. Jestem z Wielkopolski.
                          "Mój" Rafał bardzo często znika (niby pracuje), ale zaczęło mi się to już wydawać podejrzane. Koleżanka trafiła przez przypadek na wasz wątek, a ja, no cóż, wbiło mnie w fotel...
                          Czy któraś może napisać jakim samochodem jeździ, albo podesłać zdjęcie, dla porównania czy to ta sama osoba?
                          • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 11.10.12, 06:52
                            ma charakterystyczny tatuaż na dłoni (nie wiem na której) - swoje inicjały RM, a na przedramieniu jakiś strasznie "skopany" tatuaż jakiegoś psa. Jego numer telefonu 502956683 - jakaś stara NOKIA, i granie na czekanie "pójdę boso" Zkopawer. Jeździ białym fordem mondeo - kombi na rejestracjach DW. A Ty jesteś z Wielkopolski ale gdzieś blisko dolnego Śląska? Bo to trochę dziwne, że tak kursuję...Ode mnie też znikał...niby ciągle cos do załątwienia, interesy rodzinne haha.
                            • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 11.10.12, 06:59
                              mi na początku tez nie mówił żonie, wygadał się przez przypadek i wpierał, że mi mówił że jest rozwiedziony, ponoć była od niego dużo starsza, ledwo się poznali od razu ślub a małżeństwo trwał 3 miesiące. Mnie też nie okradł, pieniędzy nie chciał pożyczać po prostu nagle zniknął...
                          • rio-mio Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 11.10.12, 19:10
                            jest wysoki,wielki brzuch, żółtawe zęby bo jara fajki, tatuaz z RM na jednej, z M na drugiej dloni, chinski znak i jakis tygrys. jezdzi mondeo, mieszka w wynajmowanej klitce na grabiszynskiej. najgorszy facet, jako czlowiek ktorego spotkalam na swojej drodze, wspolczuje jego bliskim ze maja obok siebie taka osobę o takim charakterze.
                            • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 11.10.12, 19:46
                              Zgadzam się z Tobą w 100 % to potwór, mnie jakoś szczególnie nie skrzywdził mam nadzieję - kwestia zdrowia, ale współczuję wszystkim dziewczynom, którym stanął na drodze...
                          • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 12.10.12, 19:46
                            kalisz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1155829,odznaczenia-za-misje-w-iraku-i-afganistanie-film-i-zdjecia,1728081,id,t,zid.html?pow=1&#czytaj_dalej
                            masz linka znalazłam na necie, on był w Iraku,
                            na samym dole masz filmik tam go widać jak mu medal wręczają masakra....
                            • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 12.10.12, 20:54
                              powiem,wam wszystkim,ze potrafil wszystkie okrecic sobie wokol palca....i nie wierze w to by przestal,ale napewno siedzi na komunikatorach takich jak badoo,sympatia itp. wiec badzcie ostrozne, czym wiecej napiszemy tym bardziej pomozemy innym.....Moze Ewa Drzyzga sie tym zainteresuje :)))
                              • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 12.10.12, 21:30
                                Nim to się powinna policja zająć, szczególnie jeżeli to jest prawda, że ma HIV i z premedytacją zaraża...
                                • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 12.10.12, 21:48
                                  ja sie badalam i nie jestem chora ale moze lepiej jak sie zbadacie
                                  • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 12.10.12, 22:01
                                    to wszystko wydaje się niewiarygodne...z iloma on potrafi na raz się spotykać...i w jaki sposób traktować kobiety, że się nie boi...podaje swoje prawdziwe nazwisko, numer telefonu, do tego zaprasza do mieszkania w corte veron, opowiada o Iraku...masakra...
                                    • bylam2012 Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki ok 12.10.12, 22:09
                                      corte veron,co masz na mysli? ile czasu z nim bylas?
                                      on pewnie siedzi czyta to i sie smieje , potrafi zaprzeczyc wszystkiemu,tak go zreszta wyszkolono i tym zyje,choc twierdzil,aze wojsko ma w dupie i ze tylko tam sciemnial.....wyglada na to,ze sciemnial nie tylko ich
                                      • wave_34 Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 12.10.12, 22:21
                                        CORTE VERONA to kompleks mieszkalno-usługowy w Wro na Grabiszyńskiej gdzie się "zabunkrował" i ściemnia :-) jest psychicznie chory na 100% z resztą kto normalny wraca z misji z Iraku?
                                        Niech się śmieje...kto się śmieje, ten się śmieje ostatni...
                                        • lavi.gna Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 14.10.12, 22:34
                                          Na moje szczęście (przepraszam dziewczyny) telefon sie nie zgadza. Ale czy któraś mogłaby podesłać zdjęcie, tak dla pewności. Numerów można mieć kilka to nie problem. Mój mail : lavi.gna@wp.pl. Dzięki.
                                          • bylam2012 Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 14.10.12, 22:51
                                            masz zdjecia na linku , ktoras z dziewszyn dodala, jest na filmie i na zdjeciach, to napewno on i numerow ma pare to napewno :) nie wierz mu w nic , ja tez jestem z wielkopolski
                                            • lavi.gna Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 14.10.12, 23:21
                                              K...a to ON! Ja tego tak nie zostawie!!!
                                              • bylam2012 Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 14.10.12, 23:27
                                                a ty teraz z nim jeszcze jestes tak?
                                                • lavi.gna Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 14.10.12, 23:36
                                                  Tak jak Wy wszystkie...dwa dni w miesiacu. I jeszcze ŻONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I może k...a dzieci....Ja mu ale narobie bałaganu. Skąd wiesz o żonie? Jak ją znajdę to sie kolega zdziwi, a jak jest to na pewno ją znajdę.
                                                  • bylam2012 Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 14.10.12, 23:52
                                                    Zadna z nas nie mogla w to uwierzyc, ale niestety tak jest ....badz silna i sie nie daj bo potrafi czarowac,jezdzil fordem na pk omega i bmw na dw......piwinni go za to zamknac i odciac genitalia swinie.....
                                                  • lavi.gna Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 15.10.12, 00:08
                                                    Czy on już wie co sie o nim pisze w necie? Chyba wyśle mu link na początek... Trzeba sie zemścić jakoś...
                                                  • wave_34 Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 15.10.12, 08:16
                                                    jeździ też fordem mondeo (kombi) na DW ja jestem z Wrocławia i wiem na 100% że takim samochodem jździ, ale o reszcie samochodów nie wiedziałam. W zeszłym roku jeszcze się pojawiał straym VW polo na warszawskich numerach. Co za człowiek...
                                                    Szkoda mi Ciebie bardzo - współczuję...
                                                  • rio-mio Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 15.10.12, 10:06
                                                    nie ma się czym przejmować dziewczyny! teraz wystarczy że ktoś wejdzie na neta i już wie co to za szuja. a swoją drogą jaki wstyd, wszyscy mogą sobie to poczytać łącznie z jego rodzinką. wiec spokojnie, on czytając to na pewni się nie śmieje tylko krew go zalewa. teraz mu tak łatwo nie będzie, chyba że będzie sie przedstawiał innym nazwiskiem i imieniem, żyjąc tym samych w kłamstwie, zresztą to go chyba podnieca, nie dziwota psycha wojskowego....
                                                  • wave_34 Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 15.10.12, 12:33
                                                    dokładnie, nie ma się co przejmować dupkiem...szkoda tylko kobiet przez niego skrzywdzonych, a on do leczenia się nadaje tylko i wyłącznie! A rodzina faktycznie jeżeli takową ma to tylko wstyd dla niej.
                                                    Mam jeszcze nadzieję, że z tym HIV to nie jest prawda...ja osobiście się przebadałam jest dobrze, tylko boję się, że za wcześnie od dnia "0"...Nie daj boże bo wówczas to pudła z kolesiem!
                                                  • rio-mio Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 15.10.12, 12:51
                                                    on chyba zalicza dla zasady......biedna żonka.
                                                  • wave_34 Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 15.10.12, 15:18
                                                    ale jak on to wszystko daje radę ogarnąć :D fenomen...i ten talent do kłamstw :D a z tą żoną - chyba jej nie ma bo po co mu, albo dla kasy może być...
                                                  • lavi.gna Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 15.10.12, 19:26
                                                    Dziewczyny, niech któras napisze na mój mail, robi sie tu ciekawie.
                                                  • paulinka197111 Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 16.02.18, 19:03
                                                    Dkurde to był 2002 teraz jest 2018 to moze teraz pod innym nazwiskiem.poznalam takiego rok temy.dziwny I czarujacy.moze meila.jakies zdjecie
                                                  • ankawarszawa Re: rafał mierzejewaski z wrocławia łysy wysoki o 29.10.12, 12:10
                                                    Do mnie do Warszawy przyjeżdżał Fordem Fiestą na rejestracji z Kalisza!!!
                              • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 12.10.12, 22:15
                                oczywiście, że" poluje"...wy byłyście z nim maj - lipiec, nie wiem jak kończyły się te znajomości w moim przypadku zniknął wymyślając bzdurną historię. Odezwał się po roku teraz na przełomie czerwca i lipca szukał mieszkania i pracy, rzekomo wrócił z Warszawy, Potem odezwał się w sierpniu i niby kupił to mieszkanie na Grabiszyńskiej i 2 samochody i jednym jeździ na taxi - żałosne. Pewne jest to, że przemieszcza się...raz Warszawa, raz Wrocław czy Kalisz bo stamtąd na 100 % pochodzi...szuka pieniędzy i gdzie jest ich więcej tam u którejś się zatrzymuje.
                          • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 18.10.12, 23:51
                            podaj mi swojego maila
                            • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 19.10.12, 00:05
                              Znalam faceta ,ktorego pokochalam ....choc teraz wiem,ze mowil mi to co chcialam uslyszec,nie podaruje mu tego i chetnie z wami wszystkimi mozna cos z tym zrobic,nie wiem na ile was skrzywdzil,ale mnie bardzo.......piszcie,bo w grupie sila
                              • lavi.gna Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 19.10.12, 13:00
                                mój mail:
                                lavi.gna@wp.pl

nie chce tu podawać zbyt wielu szczegółow bo to jednak forum otwarte
                              • ankawarszawa Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 29.10.12, 12:12
                                Jak się z Tobą skontaktować?
                                Nie chcę zostawić tak tego. Musi ponieść konsekwencje za to co zrobił

Mnie potwornie oszukał !!!
                        • agula2523 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 18.10.12, 20:56
                          Witam przeslij mi jego zdjecie bo czuje że jestem kolejna oszukana!!!
                          • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 19.10.12, 13:13

kalisz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1155829,odznaczenia-za-misje-w-iraku-i-afganistanie-film-i-zdjecia,1728081,id,t,zid.html?pow=1&#czytaj_dalejagula2523 napisał(a):

> Witam przeslij mi jego zdjecie bo czuje że jestem kolejna oszukana!!!
                        • agula2523 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 18.10.12, 21:16
                          Jesli to on to ma zone na bank i dziecko
                          prosze o zdjecie!!!!
                          • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 18.10.12, 21:35
                            W ktoryms z wpisow masz linka z jego zdjeciem,zobacz sobie, moze nam cos napiszesz kiedy z nim bylas i jak dlugo, no i moze gdzie go poznalas.
                            • lavi.gna Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 18.10.12, 23:33
                              Tak ma żonę i dziecko. Jego żona odezwała się do mnie, po tym jak podałam swój mail na forum. Jeśli któraś jest zainteresowana piszcie na priv, bo nie wiem czy Pan R. nas nie podczytuje...
                              • rio-mio Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 19.10.12, 09:19
                                chętnie udzielę informacji komu trzeba na temat tego Oszusta, mam nadzieję że mu się noga w końcu powinie! nie mam żony,ani dzieci, małżeństwo trwało 6 miesięcy, żałosne..... i wiele innych kłamstw, nawet na temat rodziny. mój email : bigos830@op.pl.
                                • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 19.10.12, 15:09
                                  ja słyszałam tą samą historię...
                              • wawa32 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 16.04.13, 14:58
                                Witam serdecznie

Niestety poznałam tego typka, też zostałam oszukana, miałam zamiar iść na policję, ale zawsze mnie zwodził, że przeleje mi pieniądze. Czy któraś z oszukanych kobiet zgłosiła to oszustwo na policji, może wspólnie powinnyśmy coś zrobić? Chociaż nie wiem jakie są szanse na odzyskanie pieniędzy. Czy może ktoś mi podać emaila do żony, chętnie bym się skontaktowała, albo któraś z oszukanych poda swojego emaila, to możemy wymienić się informacjami poza forum, ponieważ on może rzeczywiście śledzić naszego bloga. Bezczelny typ, a my po prostu byłyśmy mało czujne.
                                Pozdrawiam wszystkie dziewczyny oszukane przez tego wyjątkowo wrednego typa
                                • ankawarszawa Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 16.04.13, 15:52
                                  podaj email do siebie
                                  • wawa32 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 17.04.13, 08:38
                                    Cześć, mój email: ede_2000@o2.pl

• patris0 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 13.06.13, 23:14
                                      Witam,

ja też zostałam oszukana i okradziona przez Rafała Mierzejewskiego. Poznałam go jesienią 2009 roku na portalu sympatia.pl. Pięknie mówił, prawił komplementy, kupował kwiaty. Mi mówił że z tatą prowadzi firmę która zajmuje się rozbiórka hali z konstrukcji stalowych i dlatego często jeździ po Polsce. Mieliśmy razem spędzić sylwestra 2009/2010 ale nie mógł gdyż "kuzynka mu zmarła i nie może przyjechać". W okresie gdy go poznałam jeździł samochodem marki Mitsubishi Carisma na blachach DSR. Ja jestem z wielkopolski. Często jeździł do Warszawy.
                                      Jak trafiłam na to forum i zobaczyłam jego zdjęcie to zbladłam. Myślałam że tylko mnie oszukał i było mi wstyd, że byłam taka łatwowierna.
                                      Trzeba skrócić jego "działalność".
                  • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 10.10.12, 00:12
                    a u ktorej byl na swieta lub sylwestra??
          • bylam2012 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 10.10.12, 00:09
            ostatnraz bylas z nim w czerwcu a ile czasu byliscie razem?
            • ona-13 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 09.12.12, 19:36
              GDYBY NIE JA ZADNA Z WAS NIE DAŁABY ZNAKA ZE JEST TAKA ŚWINIA!!!!! A BYŁO WAS WCZESNIEJ WIELE...... A JEDNAK NIC NIE NAPISAŁYŚCIE MIAŁYŚCIE W DUPIE JUZ NASTĘPNE USTRZEC BO SKORO WAS OSZUKAŁ TO NIECH NASTĘPNE RANI PRAWDA ?HEHE
              JA PRZYNAJMNIEJ UCHRONILAM PARE DZIEWCZYN A NIKT MI NIE PODZIĘKOWAŁ...luzik ale tamte co wczesniej oszukal to świnie i tyle .....
              • wave_34 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 10.12.12, 09:43
                Nie możesz mieć do nas pretensji...ja nie wiedziałam jak ma na nazwisko, nie podejrzewałam, że jest oszustem. Dopiero jak dowiedziałam się jak ma na nazwisko to wrzuciłam w google i trafiłam na Twoje forum.

ona-13 napisała:

> GDYBY NIE JA ZADNA Z WAS NIE DAŁABY ZNAKA ZE JEST TAKA ŚWINIA!!!!! A BYŁO WAS
                > WCZESNIEJ WIELE...... A JEDNAK NIC NIE NAPISAŁYŚCIE MIAŁYŚCIE W DUPIE JUZ NASTĘ
                > PNE USTRZEC BO SKORO WAS OSZUKAŁ TO NIECH NASTĘPNE RANI PRAWDA ?HEHE
                > JA PRZYNAJMNIEJ UCHRONILAM PARE DZIEWCZYN A NIKT MI NIE PODZIĘKOWAŁ...luzik ale
                > tamte co wczesniej oszukal to świnie i tyle .....
    • lila37 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 21.03.13, 09:09
      Wreszcie Was znalazłam.
      Widzę , że temat umarł.
      Co teraz się z nim dzieje ?
      Mnie "mamił" przez ostatnie 2 miesiące.
      Czekam na info.
      Lila
      • kalinka72 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 17.12.13, 22:06
        Witam, ten koleś aktualnie mieszka w ostrowie wlkp z żona, która rozwiodła się z nim niedawno ale przyjęła z powrotem- pewnie ja przekabacil. Ma z nią dziecko chyba 3 letnie. Jego żona jest dentysta przyjmuje na Kr.jadwigi w ostrowie. Nie wierze ze się zmienił. Ciekawe tylko jak terazjej tłumaczy swoje "wyjazdy do pracy". Czy może zagłada tu jakaś dziewczyna której aktualnie on ściemnia?? Mnie tez przekręcił niezle
        • anik8 Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 03.01.16, 09:00

• xpitera Re: rafał mierzejewski z wrocławia łysy wysoki ok 12.08.16, 15:50
      Dziewczyny uwazajcie

urbanlegend.pl/przetanczyc-z-toba-cala-noc/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka