Dodaj do ulubionych

Amerykanin z synem na GG!

31.05.14, 12:25
Witam!
Chcialabym ostrzec wszystkie Panie przed Amerykaninem, wdowcem, samotnie wychowujacaym syna, ktory grasuje na GG. Pan przedstawia sie jako William Jublir. tutaj mozecie zobaczyc wszystkie jego profile. about.me/search/name:William%20Jubril
Jestem przekonana, ze moze uzywac innego nazwiska dla innych pan.

Pan opowiada, ze aktualnie jest na kontrakcie poza Ameryka, ale natychmiast jak wroci to przyjedzie i wezmie z wami slub :) Jednak z racji tego, ze jest gdzies poza kontynetem prosi o przeslanie peiniedzy dla syna.
Obserwuj wątek
    • logitech70 Re: Amerykanin z synem na GG! 31.05.14, 12:36
      Przecież na taką opowieść nie nabrałoby się nawet dziecko w przedszkolu.
    • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 03.06.14, 22:24
      Z gg?
      Oni raczej uzywaja skype,badoo,twoo i baceboka,nie wspominajac o innych portalach randkowo-towarzyskich.A skad na gg?
      Ciekawe.
      ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120513,10446073.html?user=ewa10-0
      www.facebook.com/profile.php?id=100005524577568

• wieriorka Re: Amerykanin z synem na GG! 11.02.15, 15:50
        Wpimg2.poczta.o2.pl/?cmd=getpart&link=qSvmwfkourtVVvPzSAtPzbacjNZNzNJ8zbacjNVPjMJFDZaNjLZh3cwjDN6OjNshnYwjDN6NDNVhmYjPTPRbDO6c2OscDNaN2OtITP2ciIsMgIr02CFkRRLAqAGlP2YpITZtCXaZkQG2RDAoeQNkQBC6kTMRPBAAkmY392bNLgckRHAtDiY6OTNVIjMVbDLsbSNAkwHsqAAkOCMfGGc2kisz swoją odpowiedź
        • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 14.06.15, 22:09
          Hej. Jakies hieroglify wpisane. Nie mozna odczytac Tego co napisałas...Ktos zakodował :(......pozdrawiam
    • jackalfred Re: Amerykanin z synem na GG! 04.06.14, 16:31
      To jest oszust.U mnie byl prawnikiem z Holandii.Jest wdowcem,ale nie ma dzieci.haha
      • sprawadlareportera2 Re: Amerykanin z synem na GG! 05.06.14, 20:13
        Pamietajcie kobietki, ze to nie jest jeden i ten sam mezczyzna. Na angielskich czy amerykanskich forach mozna sobie poczytac jak to wszystko dziala.
        Akurat ten Amerykanin nie wyslal listu w stylu " Jestem generalem..." tylko po prostu napisal " Hi, how are you?". O pieniadze poprosil dopiero po 3 miesiacach stalej, aktywnej korespondencji.
        • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 16.06.14, 15:00
          Ja wiem , że to jest szajna , która podszywa się pod ludzi którzy nawet o tym nie wiedzą ! ściągają z netu fotki z artykułami o danej osobie i tworzą własną historię ! Wiem o tym bo odkryłam kim w rzeczywistości jest np. Oficer w Afganistanie , wdowiec z 16 let. synem , a w rzeczywistości jest to polityk demokrata , do którego napisałam , ale być może sekretarka wyrzuciła pocztę , bo widzę jego fotkę w garniturze , schodzi po schodach , chyba w żółtym krawacie , blondyn pucołowaty , zmienili tylko mu nazwisko !!
          • york11 Re: Amerykanin z synem na GG! 05.05.20, 11:16
            Witam chciałbym zapytać jak panibodszykala prawdziwego mężczyzne że zdjęcia bo ja niestety dałam się nabrać miałam w domu kłopoty i pewnie dlatego nabrała się na te bajki
            Dziękuję za odpowiedź
    • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.07.14, 06:32
      Tak uzywa tez innego nazwiska Greg Millers ,samotny wdowiec przebywajacy na misji w Afganistanie twierdzi ze nie moze pomoc synowi bo nie maja ze soba kart platniczych i prosi o pomoc , chce przewiesc zloto i pieniadze ale trzeba wplacic spora sume zeby jego dyplomata David mogl dostarczyc do osoby do ofiary ktora uda mu sie nakrecic ze jest w tobie zakochany on przyleci do Polski wezmie z toba slub ,ma na florydzie wielki dom bedziesz jego krolowa .To co opisujecie to jest prawda ,widzialam sie z tym czlowiekiem na skeypie to ten sam mezczyzna ktory jest na zdieciach .mialam sporo zdiec ale pokasowalam nawet z afganistanu .2 miesiace temu przeslal mi zdiecie syna ktory niby mial wypadek i potrzebuje pieniedz .Zaluje ze nie mam tych zdiec bo by pasowaly do kolekcji ktora jest podana .Ostatnio byl na fecboko mezczyzna w bialej koszuli z lampka wina to zdiecie akurat mam . Z mojej historii z tym czlowiekiem mozna napisac ksiazke .Uwazajcie na drania panie nie dajcie sie omamic bo mozna stracic DUZO.
      • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.07.14, 09:38
        www.google.pl/search?q=Greg+Millers&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=QbazU4PuGoj6PN32gdAK&ved=0CEEQsAQ&biw=1366&bih=667
      • a.lojewska Re: Amerykanin z synem na GG! 12.07.14, 21:33
        sympatiaity.wordpress.com/2010/05/12/oszust-z-ghany/#comments
      • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 15.07.14, 16:40
        Tak , u mnie było bardzo , bardzo podobnie , nawet m zrobione jego dokumenty , tylko nie wiem jak je wrzucić ? Ja każdemu z nich zakładałam album i mam ich zdjęcia ;-) :-P
      • megi1110 Re: Amerykanin z synem na GG! 11.08.14, 13:20
        3marika12 napisał(a):

> Tak uzywa tez innego nazwiska Greg Millers ,samotny wdowiec przebywajacy
        > na misji w Afganistanie twierdzi ze nie moze pomoc synowi bo nie maj
        > a ze soba kart platniczych i prosi o pomoc , chce przewiesc zloto i pien
        > iadze ale trzeba wplacic spora sume zeby jego dyplomata David mogl dosta
        > rczyc do osoby do ofiary ktora uda mu sie nakrecic ze jest w tobie
        > zakochany on przyleci do Polski wezmie z toba slub ,ma na florydzie
        > wielki dom bedziesz jego krolowa .To co opisujecie to jest prawda ,w
        > idzialam sie z tym czlowiekiem na skeypie to ten sam mezczyzna ktor
        > y jest na zdieciach .mialam sporo zdiec ale pokasowalam nawet z afga
        > nistanu .2 miesiace temu przeslal mi zdiecie syna ktory niby mial wyp
        > adek i potrzebuje pieniedz .Zaluje ze nie mam tych zdiec bo by paso
        > waly do kolekcji ktora jest podana .Ostatnio byl na fecboko mezczyzna
        > w bialej koszuli z lampka wina to zdiecie akurat mam . Z mojej hist
        > orii z tym czlowiekiem mozna napisac ksiazke .Uwazajcie na drania pani
        > e nie dajcie sie omamic bo mozna stracic DUZO.

HA... TEŻ ZNAM TEGO GOŚCIA ZAKOCHANEGO PO USZY.... Masakra... tych baranów jest w necie pelno....każdy myśli że kobiety są tak naiwne , i że wyślą im pieniądze.... do mnie osobiście pisało około 7, 8 a może więcej .... Benedit Bryant - Lndyn , UK - jest na fb , Stanford W. Withe - Los Angeles , California - fb , Elend Patrick Bali - Saint Andrews - fb , Gregory Carter - Ontario, Kanada - ma profil na Lidken , Greg Miller w białej koszuli z lampką wina - na badoo ma 2 profile , Phillip John Muller - ten to nawet pokazuje się na żywo na skype, Jeszcze był przystojny kanadyjczyk stacjonujący w Afganistanie - na fotce z czarnym psem... a jeszcze był Smith jakiś tam - fotka na jachcie z kieliszkiem bialego wina - on w błękitnym polo i ciemnych okularach... KBIETY NIE WIERZCIE W TE BAJKI O WIELKIEJ MILOSCI ZYCIA..... najpierw Was omamią a potem zmanipulują i okradną....
        • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 12.08.14, 01:02
          Smith'a , miller'a .. i jeszcze paru , też skasowałam ale ja *** hahaha .. nie na kasę , ale pobawiłam się z nimi udając , że jestem taka naiwna , a w rezultacie Smith'a pogoniłam strasząc policją , bo udawał wielce urażonego , gdy w końcu miałam dość zabawy z nim .... Walczmy ich bronią :)) pozdrawiam
          • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 19.08.14, 22:53
            DZIEWCZYNY -WILLIAM MILLER JEST JESZCZE NA FB MA PARE KOBIET NAPEWNO NASTEPNE OFIARY
            • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 22.08.14, 00:07
              ja kilka kobiet poinformowałam , że są i jaki mają sposób uwodzenia mniej więcej , ale wszysttkich nie dam rady ostrzec :(
            • malgotka-amarylis Re: Amerykanin z synem na GG! 02.12.18, 15:40
              Mozesz wyslac fotke na mejla j.matras@onet.eu
        • wieriorka Re: Amerykanin z synem na GG! 11.02.15, 15:42
          a taki tez się trafił Zołnierz z synem z USA obecnie z Syrii w marcu kończy służbę img2.poczta.o2.pl/?cmd=getpart&link=qSvmwfkourtVVvPzSAtPzbacjNZNzNJ8zbacjNVPjMJFDZaNjLZh3cwjDN6OjNshnYwjDN6NDNVhmYjPTPRbDO6c2OscDNaN2OtITP2ciIsMgIr02CFkRRLAqAGlP2YpITZtCXaZkQG2RDAoeQNkQBC6kTMRPBAAkmY392bNLgckRHAtDiY6OTNVIjMVbDLsbSNAkwHsqAAkOCMfGGc2k Nazywa siebie z Marco Aleksander Rany Julek tak myślałam ze to jakiś oszust pisze do mnie takie listy pełne romantyczności a człowiek bo w moim wypadku to 50 lat nie tak szybko się daje w maliny wpuścić Napisz do mnie w tej sprawie ja to bym się z nim pobawiła troszkę ;P evak9@o2.pl pozdrawiam
      • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 01.02.15, 23:57
        3marika ..... dokładnie było u mnie z tym złotem i tym dyplomatą ... rzekomo na lotnisku w Heatrow celnicy przechwycili paczkę i ja JAKO .... Ż O N A !! Mam za nią zapłacić 14 000 zł [ przelicznik funta ] , bo cała paczka przepadnie .... dyplomata był anglo- afrykańczykiem David .... i to mnie olśniło , gdy odpisałam , że nie mam takiej kwoty i niech MĄŻ sobie radzi sam :-)))) ... wtedy rzekomo odprawa celna miała spaść na 7 000 złotych ???????? .... Znając celników na Heatrow ... olśniło mnie , że to przekręt !!!! napisałam o tym swojemu " mężowi " hahahaha ... a on się przysięgał , że aż się zdziwię gdy w drzwiach mojego domu w piątek stanie .... , scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/v/t1.0-9/575397_673328732699571_1667171196_n.jpg?oh=30ddd5732ae17af583b86083264fdd32&oe=5567ECA5 <<<< Doug Hackman <<<<< to prawdziwe jego nazwisko i imię , a nadali mu dla mnie George Kenney !! a oto jakimi dokumentami się posługiwali >>>> fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1463395_673363259362785_723578901_n.jpg?oh=2f7de5d5646c48dade5b70f4fb566ac9&oe=55537946&__gda__=1432010181_a2e40d6e8d287441eef65efba7b00183
      • wieriorka Re: Amerykanin z synem na GG! 11.02.15, 15:56
        z takiego meila pisze do mnie mocno zakochany marcocares11211@hotmail.com tez ma syna jest obecnie w Syrii w marcu ma zjechać ;P zycie z nim będzie po prostu bajka ale to on mi obiecuje kupic auto haha mam tez jego zdjęcia i syna wśród tych wszystkich nie znalazłam jego twarzy. zgłasza się na policji ?? kurcze ja bym go chciała namierzyć i przymknąć ale skoro on aż z USA no chyba niemożliwe Pozdrawiam rozbawiona Ewa
      • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 25.03.15, 22:17
        Witaj. Podaj proszę maila, Wyślę Ci fotki czy to ten może? Pozdrawiam jbczwaj@o2.pl
      • 1970maria Re: Amerykanin z synem na GG! 05.06.16, 09:26
        Witam, czy możesz mi przeslać zdjęcie tego człowieka w białej koszuli z lampką wina? Obawiam się ,że to ktoś inny.
      • 1970maria Re: Amerykanin z synem na GG! 05.06.16, 09:48
        Podaję swój adres imail. m.dlugopolska@wp.pl. Proszę o zdjęcie człowieka w białej koszuli z lampką wina.
    • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.07.14, 12:03
      Tak William Jubril podawal sie jako Greg Millers to ten sam czlowiek z ktorym widzialam sie na skeype .
      • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.07.14, 12:21
        Ja juz o tym pisalam,ze na skype byl film nagrany i puszczony,ze to niby on ze mna rozmawia.
        To zdjecia aktora i urywek filmu z jego udzialem ,ktory puszczaja na skype.Pewnie siedzial jeszcze bokiem,prawda?Jak o cos zapytalas,to nie odpowiadal tylko pisal nie na temat.
        • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.07.14, 12:30
          nie wiem czy to byl film ale bylismy blisko ekranu tak jak sie rozmawia przez skeypa siedzial normalnie poruszal sie mowil jezykiem angielskim albo pisal ,jestem zla sama na siebie ze wszystko poniszczylam zdiecia ,meile do niego , jego syna niby do dyplomaty Davida i do jakiegos Hudsona ktory chcial pieniadze niby za zatrzymana przesylke z pieniedzmi i zlotem.
          • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.07.14, 14:55
            oni maja takie tricki,ze nawet nie poznasz ,ze to film.Ja juz to przerabialam kilka razy wlasnie.Teraz mam na tapecie 2 znowu,ale od wczoraj.Bawie sie z nimi,ale na koniec dam im tak popalic,jak i tamtym,co musieli pokasowac konta,ale pewnie zalozyli inne,nowe z innymi fotkami i nazwiskami.Badz ostrozna.
            • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.07.14, 23:11
              Dziekuje Ewo czy mozesz napisac pod jakimi nazwiskami sie znajduja , a ostrozna bede napewno
              • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.07.14, 23:20
                Oj,uzywaja wiele nazwisk.Wejdz w moja galerie zdjec tu na forum,moze go poznasz.
                • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 03.07.14, 10:30
                  Niestety,skasowane wszystkie konta na faceboku,gdzie mozna bylo wlasnie znalezc oszustrow matrymonialnych i nie tylko.
                  Wielka szkoda,ze administratorzy tego portalu pozwalaja na tworzenie kont oszustom i naciaganie kobiet nie tylko na uczucia ,ale i na pieniadze.No coz,zostalo nam tylko to forum,gdzie mozna coskolwiek napisac o nic.
                  • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 03.07.14, 10:48
                    Tak to prawda ma poblokowane na skeype mial Greg. Millers z florydy ,stany zjednoczone lub colorado , miesiac temu napisal ze jest na yoocho na fb tez go nie ma ,ale na fb jest tez mi podejrzany czlowiek o takim samym nazwisku ktory zajmuje sie nieruchomosciami i te zdiecie podobne ewo widzialam w linku ktore podalas . Taka kanalia wymysli cos innego przeciez to jego biznes , badzcie ostrozne kobietki nie dajcie sie wciagnac . Jeszcze chce was ostrzec przed Josefem Paluchem tez jest na fb facet w bialym swetrze z blizna na twarzy z niemiiec.
                    • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 03.07.14, 16:50
                      www.facebook.com/pages/fora-scammers/136607809755517?sk=photos_stream
                      • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 03.07.14, 23:17
                        Boze jestem w szoku skad ty tego tyle masz ,rozpoznałam Grega Millera facet niby lekarz ,grający na gitarze, ze starszymi ludzmi ,patrzący z okna ,w zielonej koszuli oraz bez koszuli z wisiorem na szyi chyba siedzi przed komputerem ,a kim sa te kobiety ,czy jeden mezczyzna może tyle zdzialac czy jest ich wielu szlak mnie trafia ze te kanalie oszukują kobiety
                        • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 04.07.14, 08:29
                          Hahaha,skad to mam?Jak mnie jeden squrwiel probowal naciagnac na kase,wiec dalam mu popalic i zaczelam szperac po necie.Ponadto mam BARDZO dobry kontakt z kobietami i malzenstwami,osobami,ktore daly sie oszukac nie tylko jako oszustwa matrymonialne,ale i inne,typu sprzedaz domu,ziemi,auta.Teraz peowadze cudowna rozmowe pisemna z jednym facetem,jest tak zakochany we mnie juz po 1 dniu,ze z milosci do mnie pousuwal wszystkie konta z portali randkowych,a ja,ze jemu posluszna tez pousuwalam,ale juz za godzine mialam drugie,z moja fotka,ale oczywiscie taka,ze mnie nie pozna,inna miejscowosc,inne lata.Jak zalozy drugie,mam nadzieje,ze mnie on zaczepi,boss naftowy,hahahaha.Dostanie za swoje,nie martwcie sie.POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBIETKI,no i panow tez oszukanych,ALE NIE DAJCIE SIE JUZ NIKOMU.jAK MACIE JAKIES ZDJECIA TYCH OSZUSTOW,SLIJCIE NA MOJA POCZTE,nie omieszkam ich dodawac sukcesywnie.
                          • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 04.07.14, 08:38
                            www.facebook.com/paul.hackman.167
                            Zobacz jackalfred,ten gnoj juz buszuje po fb z innym nazwiskiem.Tamte konta na fb,co mial po moich wojnach z nim pousuwal,haha.

Sa nowe fotki dzisiaj z nowymi oszustami tu na fb.www.facebook.com/pages/fora-scammers/136607809755517?sk=photos_stream

Zagladajcie tam codziennie,bo wlasciciel stronki wstawia je ,jak tylko dostanie wlasnie takie foty od oszukanych ludzi.
                            Jak nie macie kont na fb,zalozcie sobie,bez zadnych danych,bez swoich fotek nawet,zeby miec dostep do takich steonek na fb,jak ktos zalozy.
                            • ewa10-0 Re: Amerykanin z synem na GG! 07.07.14, 18:24
                              www.facebook.com/pages/Dating-and-Romancescams/391566354286980?sk=photos_stream
                              • a.lojewska Re: Amerykanin z synem na GG! 12.07.14, 21:41
                                www.facebook.com/Kevin.C.Kiley?fref=ts
                            • megi1110 Re: Amerykanin z synem na GG! 12.08.14, 13:16
                              www.facebook.com/benedit.bryant?fref=ts
                              www.facebook.com/profile.php?id=100004163506967

www.facebook.com/george.carter.739978/photo
                              • megi1110 Re: Amerykanin z synem na GG! 12.08.14, 13:17
                                www.facebook.com/elend.patrickb?fref=hovercard
                                ten jest niby anglikiem
                                • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 13.08.14, 23:20
                                  Tego to chyba miałam nieprzyjemność trafić , ale nie w moim typie :)) ... ale odrazu widać , że przekręt jesli nie ma masy fotek i znajomych na fb !!
                              • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 13.08.14, 23:17
                                Dziękuję za fotki :)
                            • malgosia.40 Re: Amerykanin z synem na GG! 04.09.14, 11:58
                              hej, jak dorzucić swoje fotki? również chciano wyłudzić ode mnie kasę, ale szczęście wykazałam się przytomnością umysłu...niemniej fotki tego faceta chętnie pokazałabym innym dziewczynom ku przestrodze
                              • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 05.09.14, 01:34
                                trzeba zapisać u siebie zdjęcie i ściągnąć link . Ja wrzucam tutaj :) Pozdrawiam i gratuluję zdrowego rozsądku .
                                • malgosia.40 Re: Amerykanin z synem na GG! 05.09.14, 09:40
                                  dziękuję..to naprawdę ważne...i ważne żeby o tym mówić i ostrzegać inne dziewczyny..jakoś spróbuję to zrobić, ewentualnie każda z dziewczyn może zwrócić się do mnie bezpośrednio z zapytaniem...
                          • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 16.07.14, 23:57
                            Ja mam i prześlę Ci je , ale już może nie dzisiaj :) ... Pozdrawiam serdecznie hahaha musimy ich wykurzyć :)
                            • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 17.07.14, 08:31
                              witaj Mariolka jak masz cos ciekawego to prosze przesylaj ,czy ich wykurzymy to nie wiem to sa cwaniaki za kase zrobia wszystko pozdrawiam
                              • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 21.07.14, 23:57
                                owszem mam , tylko nie wiem jak to przesłać , może podaj mi z łaski swojej maila ? ... mój marjolka60@onet.pl .... scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/575397_673328732699571_1667171196_n.jpg ... spróbuj może wyświetli Ci się ??? To jest amerykanin z synem , używane są jego fotki , bo w rzeczxywistości to jest kongresmen demokrata ! ... pisałam właśnie do niego , ale bez efektu ?
                                • megi1110 Re: Amerykanin z synem na GG! 12.08.14, 12:48
                                  marjolka... tego też z linku znam, ale zapomnialam jak mi się przedstawil a zdjęcia usunęłam....
                                  • logitech70 Re: Amerykanin z synem na GG! 12.08.14, 14:22
                                    Jak czytam Wasze teksty to wstydze sie, że jestem kobietą. Nie rozumiem jak mozna być tak naiwną. Pamiętajcie kobiety, że im przystojniejszy - tym większ kanalia.
                                    • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 13.08.14, 23:27
                                      A co my takiego piszemy ??? to jest samo życie , że głodnego łatwo omamić , a Tobie widocznie nie dopiekła samotność i nie masz pojęcia o tym :( Przykro mi , że jesteś kobietą i nie masz zrozumienia dla innych kobiet ???? Ja nie jestem pokraką , jestem atrakcyjną kobietą i takiego też pana szukam [ może nie księcia ] , ale mam prawo spotkać kogoś kto nie narobi mi wstydu !! ii nawet takiego Adonisa spotkałam , problem tylko , że jest sporo młodszy ode mnie , ale żaden 40 - 70 latek mu nie4 dorówna !!! Jak mnie traktuje itd :) ... Nigdy nie sądziłam wcześniej , że taki ktoś zainteresuje się mną ? Nie ważne jakie ma powody , ważne , że mam swoje 5 minut w życiu .... WRESZCIE !!!! ... Pozdrawiam
                                  • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 13.08.14, 23:15
                                    No myślę , że szykuje teraz sobie nową tożsamość , bo z tą jest spalony :) Nie ma go już na fb i na badoo pod tą fotką :)
                              • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 07.09.14, 21:42
                                kochanie , mam nowego cwaniaka ze znanym nam tekstem , to SWEET JAMES lat 54 p29.badoo.com/hidden?euri=Ue2InAK59tHVZSY48yYf9r8YcnorAZuuBPdbakV3AXarjip4l.5SSmwCtR.z2S0cXI4uHI1yly8GDc9B9-LGOxdrtDdTUvDPfmzF6vGVzGsOA30bHP0X6RtiLzgK3bWH .... jeśli się nie wyświetli , to usunąć trzeba http ( s ) < s ... wtedy powinno wyświetlić się foto ????? Pozdrawiam serdecznie , czekam na info :)
                          • wiki279 Re: Amerykanin z synem na GG! 06.12.15, 17:06
                            ewa10-0 napisała:

> Hahaha,skad to mam?Jak mnie jeden squrwiel probowal naciagnac na kase,wiec dala
                            > m mu popalic i zaczelam szperac po necie.Ponadto mam BARDZO dobry kontakt z kob
                            > ietami i malzenstwami,osobami,ktore daly sie oszukac nie tylko jako oszustwa ma
                            > trymonialne,ale i inne,typu sprzedaz domu,ziemi,auta.Teraz peowadze cudowna roz
                            > mowe pisemna z jednym facetem,jest tak zakochany we mnie juz po 1 dniu,ze z mil
                            > osci do mnie pousuwal wszystkie konta z portali randkowych,a ja,ze jemu poslusz
                            > na tez pousuwalam,ale juz za godzine mialam drugie,z moja fotka,ale oczywiscie
                            > taka,ze mnie nie pozna,inna miejscowosc,inne lata.Jak zalozy drugie,mam nadziej
                            > e,ze mnie on zaczepi,boss naftowy,hahahaha.Dostanie za swoje,nie martwcie sie.P
                            > OZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBIETKI,no i panow tez oszukanych,ALE NIE DAJCIE SIE JUZ N
                            > IKOMU.jAK MACIE JAKIES ZDJECIA TYCH OSZUSTOW,SLIJCIE NA MOJA POCZTE,nie omieszk
                            > am ich dodawac sukcesywnie.
                            mam podobną sytuację jeśli możesz wyślij mi fotki a ja wyślę Tobie ciekawe czy zmienił fotki i nazwisko?
                            gosik327@o2.pl
                  • wieriorka Re: Amerykanin z synem na GG! 11.02.15, 15:59
                    Mój to np. Marco Aleksander z USA mam zdjęcia na poczcie bo wciąż piszemy a on nadal zakochany nie chce sobie psuć zabawy ;P
                    • wiki279 Re: Amerykanin z synem na GG! 06.12.15, 17:08
                      ja też piszę ale mój nazywa się Raymond Waine
                      wyślij mi jego fotki a ja wyślę moje zobaczymy czy to ten sam????
                      gosik327@o2.pl
              • 52-kw Re: Amerykanin z synem na GG! 25.07.14, 12:40
                witam .Mnie ten Pan przedstawil sie jako :Ernest Smith na skype,a na meilu-jako Ernest C.Kelvin.Oczywiscie wygral kontrakt na dostawe 30-tu samochodow marki Toyota i mial isc do banku po pozyczke.dostawa samochodow ma byc do Ghany.gdy zobaczylam Ghane to od razu napisalam,aby wzial wiecej kasy bo tam zle dzialaja banki a ja mu nie wysle bo nie mam.oczywiscie odpisal bardzo obrazony,ze on nic nie mowil o kasie wiec nie bedzie do mnie wiecej pisac.zlikwidowalam jego skype.ponad 2 lata temu byl na portalu POlish Hearth i jego profil zostal zablokowany przez serwis,w tych miesiacach byl na sympatii.pl i rowniez jego profil zostal zablokowany.dziekuje Pani,ktora udostepnila foto wiec szybko prysnely jego amory w stosunku do mnie. do mnie pisal okolo tygodnia.pozdrawiam.
                • surdit1106 Re: Amerykanin z synem na GG! 31.01.15, 16:29
                  witam i mam pytanie,,,,,,chodzi o tego pana od tych samochodow z ghany accra wszystko sie zgadza tylko nie imie i nazwisko.......hmmma a moglabym prosic o jego zdjecie jakies? chyba wyplynal z ukrycia bo sie odezwal ,,,prosze o zdjecie
              • megi1110 Re: Amerykanin z synem na GG! 11.08.14, 13:23
                3marika12 napisał(a):

> Dziekuje Ewo czy mozesz napisac pod jakimi nazwiskami sie znajduja , a
                > ostrozna bede napewno

Marika oni nazwiska wciąż zmieniają jak są już spaleni
                • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 12.08.14, 01:04
                  Kochane moje ... nie nazwiskami operujcie , bo to nie ich nazwiska , ale podawajcie rysopis ... wtedy łatwiej jest nie dAĆ SIĘ :)
              • barbara6284 Re: Amerykanin z synem na GG! 13.12.14, 16:48
                Witaj Mariko. Interesuje mnie osoba Elend Patrick Bali. czt jest to faktycznie oszust emocjonalny albo finansowy. Pozdrawiam
                • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 14.12.14, 18:06
                  Witaj Barbaro nie wiem czy ci chodzi o Grega Millera bo to nazwisko co pi podajesz nic mi nie mowi chyba ze to jest ta sama osoba jezeli tak to jest oszust finansowy uwazaj na niego
                  • barbara6284 Re: Amerykanin z synem na GG! 14.12.14, 20:26
                    Witaj Marika Dziękuję za szybka odpowiedź. Wymieniałaś kilku mężczyzn ,którzy do Ciebie pisali i udawali wielką milość. Te słowa HA TEŻ ZNAM TEGO GOŚCIA ZAKOCHANEGO PO USZY itd itd Miedzy innymi panami z którymi korespondowałaś wymieniłaś Elenda Patricka Bali z St.Andrews
                    Jeśli to nie pomyłka chciałabym się dowiedzieć dlaczego jego imię znalazło się na forum kobiet oszukanych. Już sama nie wiem może to ktoś inny napisał. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
                    • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 16.12.14, 00:56
                      barbara6284 .... chyba mnie pomyliłaś , bo ja nie pisałam nic o ś Elenda Patricka Bali z St.Andrews ?? ... chyba że to na zdjęciu ta sama osoba , a przybrała inny pseudonim ? bo widzę cały czas generałów , wszelakich żołnierzy , polityków te same fotki ... tylko ich imiona i nazwiska się zmieniają !
                    • nork-a11 Re: Amerykanin z synem na GG! 29.12.14, 21:49
                      Witam , też chciałabym dowiedzieć się co jest grane z tym panem - Elend Patrick Bali .
                      • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 29.12.14, 22:48
                        Trzeba uważać kogo się poznaje , bo wszędzie jest mnóstwo oszustów . Oni przybierają różne nazwiska więc trudno powiedzieć nie widząc zdjęcia ?
                        • agi.67 Re: Amerykanin z synem na GG! 31.12.14, 13:50
                          Witam chce zlozyc zyczenia noworoczne wszystkiego najlepszego , zdrowia i spelnienia marzen.
                          • 52-kw Re: Amerykanin z synem na GG! 15.01.15, 22:43
                            witam wszystkich.od 27.11.2014 pisze z niejakim Edwards Stake oraz z Curtis Casey od 13.01.2014r.oczywiscie sa standartowe wpisy na meilu.raz odpisuje lub nie.nie angazuje sie w takie pisanie.bardzo malo pisze o sobie.znam styl pisania typu:"jestem wdowcem"mam syna w wieku 14lat lub16lat"jestem synem jedyny moich rodzicow"Moja zona zmarla "lub "zginela w wypadku samachodowym"mieszkam w Londynie ale interesy robie w Polsce".uodpornilam sie na takie pisanie,bo niczego nie oczekuje.pozdrawiam.
                            • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 16.01.15, 18:10
                              Witaj 52-kw to co piszesz to mysle ze to ta sama osoba co pisala do mnie tylko pod innymi danymi nazywal sie Greg Miller tez mial syna w tym wieku co piszesz i to samo pisal o swojej zonie tylko podawal ze mieszka na Florydzie wejdz w pisy Ewa 10 to moze znajdziesz go w zdieciach ktore przeslala Ewa .Pozdrawiam
                              • dorotka1911 Re: Amerykanin z synem na GG! 17.01.15, 13:13
                                dzięki marika 12 ja go już sprawdzałam i wiem że jest oszustem, ale pisze jeszcze z nim chcę zobaczyć jak to się zakończy , pieniędzy mu nie dam bo nie mam ,cały czas sie broni że jego zdjęcia są przez oszustów używane , żę jest dobrym człowiekiem i katolikiem ,wiem ze jest bialy na 100 procent , widziałam go na skype mówił do mnie po angielsku, i widziałam jak się rusza i odpisywał na moje pytania na temat , na każde pytanie odpisywał po polsku trochę kalecząc polski , chcę zobaczyć kiedy mu się znudzi pisanie ze mną
                                • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 14.06.15, 22:18
                                  No dziewczyny. Czemu nastała taka cisza? AMERYKANIN z synem umarł czy co??? Może go już ktos zastrzelił...haaa POZDRAWIAM
                            • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 16.01.15, 21:12
                              52-kw .... NA 1000 % OSZUST ! ... To ich standardowa śpiewka , jak widzę taki wpis od razu zgłaszam adminowi , spisuję ID profilu i blokuje !! pozdrawiam
          • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 15.07.14, 16:49
            Doookładnie było u mnie ... Podał mnie jako swoją żonę i p. Dypl. żądał gotówki , bo paczka zostanie skonfiskowana , a gdy odpowiedziałam , że jeśli ma tyle złota , to powinien był zabezpieczyć się i mieć na opłaty graniczne ;) ...to p. Dyplomata zaczął że mną dobijać targu , że chociaż połowę muszę wpłacić :-D =-O =-O ..iii to otworzyło mi oczy kompletnie , bo znam ANGIELSKICH CELNIKÓW , i tam nie ma czegoś w rodzaju LITOŚVI hahaha
            • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 21.08.14, 09:27
              Greg Miller na skeype jako James 64427 napisal
              A smile is -
              The lighting system of the face,
              The cooling system of the brain
              The healing system of the heart.
              Keep smiling always.
              Have a Nice Day
              Uśmiech -
              System oświetleniowy twarzy,
              Układ chłodzenia mózgu
              System ran serca.
              Uśmiechać się zawsze.
              Dzień Ładne mają
              • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 21.08.14, 09:46
                Nazwa użytkownika james64427
                Imię i nazwisko: James
                Data urodzenia: 1 stycznia 1967
                Język: Angielski
                Tel. komórkowy: +13045043737
                • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 22.08.14, 00:00
                  MAM JAMES'A 54 LATA , KIEDYŚ BYŁ JAKO GEN. ZNAM GO DOSKONALE , A POJAWIŁ SIE U MNIE NA PROFILU WCZORAJ :))))))) ...
                  badoo.com/0412532941/?r=37.4&p=6
              • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 22.08.14, 00:05
                do mnie Bradley Miller .... When I'm with you,
                eternity is a step away,
                my love continues to grow,
                with each passing day.

This treasure of love,
                I cherish within my soul,
                how much I love you...
                you'll never really know.

You bring a joy to my heart,
                I've never felt before,
                with each touch of your hand,
                I love you more and more.

Whenever we say goodbye,
                whenever we part,
                know I hold you dearly,
                deep inside my heart.

So these seven words,
                I pray you hold true,
                "Forever And Always,
                I Will Love You." .... to tylko jeden z wielu listów :) hahahaha szkoda , bo podszywają się pod całkiem przystojnych gości :P .... ale zauważyłam , że po moim wpisie , że rozpoznaję ich po tych samych zalotach , profilach ... to teraz nic nie podają na profilu , tylko że j. angielski ?????????
                • wieriorka Re: Amerykanin z synem na GG! 13.02.15, 10:03
                  Wpisz swoją odpowiedź

ja mam teraz takie listy dam Ci przykłam

Moja najdroższa eva Kochanie,

kochanie Wiem, że związek nie bardzo leży na bogactwa, ale jest sprawą serca, a to, co czuje do siebie, zaufanie jest najważniejszym elementem wszystkich spraw, które zajmuje niewiele czasu, aby rozwijać; miód powiedziałeś to wszystko w porządku .honey naprawdę Andrea była przyjemnością spotkamy się, ponieważ ja rozmawiałem o tobie, ale obiecuję, że kiedy Iwill należą wzdłuż boku dowcip mnie, aby zobaczyć him.i żebyś bardzo dobrze odpocząć, bo tomorrrow jest twój dzień pracy i jestem gwarantuję Ci, że na tej kolacji będzie miło mieć wszyscy razem, jak jedna wielka rodzina mojej królowej.

I już chciałem napisać ten list na chwilę, nigdy nie miałem ciężko powiedzieć, co czuję, ale wydaje się, że zmienił odkąd cię poznałem. Nawet teraz mam trudności z spisać wszystko co mi dałeś. Jak mogę zacząć zapisywać miłość znam? Więc pozwól mi opisać dar Mi dałeś, ponieważ zwykłe słowa nie wystarczą.

Wiem, że w każdym wieku, w każdym miejscu, miłość jest pewne, aby tam być, więc nie ma powodu, drżeć, bo życie na ziemi jest tylko jedna krótka chwila, moment, naprawdę warto żyć. Przekonałem się, że przez z tobą. Mając Cię w moim życiu dało mi więcej szczęścia niż czas życia może przynieść. Dotknięcie moje życie tak głęboko, na swój własny sposób, że już pomógł mi się śmiać i się moje własne ja. Czuję się, jakbym szukał całe moje życie, a ja w końcu znaleźć jeden oznaczało dla mnie i chociaż nasz wspólny czas był krótki, nie zostaną zapomniane, ale pamiętać zawsze i na wieki.

Dzięki wam mam podbite największy na świecie miłość i wyzwanie Zawsze będę wdzięczny za ten niezwykły dar tylko dzieliliśmy. W sercu, a przez wiążą miłości, to zawsze będzie moja rodzina, bo moja miłość została zobowiązana do Ciebie. Spotkanie ty uczynił mnie sobie sprawę, jak cenne i kruche może być miłość. Dałbym wszystko za jedną chwilę z tobą; w jednej chwili jest lepszy niż czas życia nie znając ciebie. Nie mogę sobie wyobrazić życia bez dotyku i ciepłym uścisku, ale wiem, że pewnego dnia mile między nami nie będzie miało znaczenia, ponieważ pewnego dnia spotkamy się ponownie. Do tego czasu chcę, żebyś wiedział, że to, co kryje się za nami, i to, co leży przed nami są małe w porównaniu do sprawy, co leży w nas.

Wiem, że życie wydaje się być walką po drugiej. Nasze dekoracje ciągle się zmienia, ale jest jedna rzecz, która pozostaje stała ... moja miłość do Ciebie. Proszę, nie gniewaj się, co życie nam uczynił, ponieważ po raz pierwszy w życiu ... mogę być wolny. kochanie, chcę żebyś się pojawiać do swojej wielkości. Zawsze miałem wiarę w ciebie tak będzie najlepiej, że można i wierzyć w swoje marzenia, jak wierzę w ciebie. I choć będę tam zobaczyć jak świecą jeszcze więcej i być częścią twojej przyszłości i marzeń, wiem, że w odległości ... Ja będę z tobą. ... Kocham was wszystkich, że jestem, wszystko, co było, i wszystko, co kiedykolwiek będzie. i całować ci milion razy i ciepłe uściski.

W miłości wieczystej,

Marco.

Podobnie co ?? ;) ale popisze z nim jesze troszkę dla jaj
          • wieriorka Re: Amerykanin z synem na GG! 13.02.15, 09:44
            Kochana od miesiąca zaczepił mnie tez Amerykanin z synem zdjęcia wysłał a jak póki co pieniędzy nie chce ale to pewnie kwestia czasu, jeszcze z nim popiszę pobawię się troszkę ze skurwielem. A listy hoho jakie romantyczne no i już jestem prawie zona podesle ci jeden to sobie przypomnisz jak to oni sa kochani ;)

Moja najdroższa eva Kochanie,

kochanie Wiem, że związek nie bardzo leży na bogactwa, ale jest sprawą serca, a to, co czuje do siebie, zaufanie jest najważniejszym elementem wszystkich spraw, które zajmuje niewiele czasu, aby rozwijać; miód powiedziałeś to wszystko w porządku .honey naprawdę Andrea była przyjemnością spotkamy się, ponieważ ja rozmawiałem o tobie, ale obiecuję, że kiedy Iwill należą wzdłuż boku dowcip mnie, aby zobaczyć him.i żebyś bardzo dobrze odpocząć, bo tomorrrow jest twój dzień pracy i jestem gwarantuję Ci, że na tej kolacji będzie miło mieć wszyscy razem, jak jedna wielka rodzina mojej królowej.

I już chciałem napisać ten list na chwilę, nigdy nie miałem ciężko powiedzieć, co czuję, ale wydaje się, że zmienił odkąd cię poznałem. Nawet teraz mam trudności z spisać wszystko co mi dałeś. Jak mogę zacząć zapisywać miłość znam? Więc pozwól mi opisać dar Mi dałeś, ponieważ zwykłe słowa nie wystarczą.

Wiem, że w każdym wieku, w każdym miejscu, miłość jest pewne, aby tam być, więc nie ma powodu, drżeć, bo życie na ziemi jest tylko jedna krótka chwila, moment, naprawdę warto żyć. Przekonałem się, że przez z tobą. Mając Cię w moim życiu dało mi więcej szczęścia niż czas życia może przynieść. Dotknięcie moje życie tak głęboko, na swój własny sposób, że już pomógł mi się śmiać i się moje własne ja. Czuję się, jakbym szukał całe moje życie, a ja w końcu znaleźć jeden oznaczało dla mnie i chociaż nasz wspólny czas był krótki, nie zostaną zapomniane, ale pamiętać zawsze i na wieki.

Dzięki wam mam podbite największy na świecie miłość i wyzwanie Zawsze będę wdzięczny za ten niezwykły dar tylko dzieliliśmy. W sercu, a przez wiążą miłości, to zawsze będzie moja rodzina, bo moja miłość została zobowiązana do Ciebie. Spotkanie ty uczynił mnie sobie sprawę, jak cenne i kruche może być miłość. Dałbym wszystko za jedną chwilę z tobą; w jednej chwili jest lepszy niż czas życia nie znając ciebie. Nie mogę sobie wyobrazić życia bez dotyku i ciepłym uścisku, ale wiem, że pewnego dnia mile między nami nie będzie miało znaczenia, ponieważ pewnego dnia spotkamy się ponownie. Do tego czasu chcę, żebyś wiedział, że to, co kryje się za nami, i to, co leży przed nami są małe w porównaniu do sprawy, co leży w nas.

Wiem, że życie wydaje się być walką po drugiej. Nasze dekoracje ciągle się zmienia, ale jest jedna rzecz, która pozostaje stała ... moja miłość do Ciebie. Proszę, nie gniewaj się, co życie nam uczynił, ponieważ po raz pierwszy w życiu ... mogę być wolny. kochanie, chcę żebyś się pojawiać do swojej wielkości. Zawsze miałem wiarę w ciebie tak będzie najlepiej, że można i wierzyć w swoje marzenia, jak wierzę w ciebie. I choć będę tam zobaczyć jak świecą jeszcze więcej i być częścią twojej przyszłości i marzeń, wiem, że w odległości ... Ja będę z tobą. ... Kocham was wszystkich, że jestem, wszystko, co było, i wszystko, co kiedykolwiek będzie. i całować ci milion razy i ciepłe uściski.

W miłości wieczystej,

Marco.

Podobne ??

Już mu napisałam ze mdli mnie od tej słodkości przerwał na jeden dzień i znowu zaczyna widać nie poddaje się gnojek , można by go namierzyć ale nasza policja no nie wiem czy się interesują takimi dupkami.
            pozdrawiam ave
        • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 07.09.14, 21:45
          Ewuś mam nowego wielbiciela p29.badoo.com/hidden?euri=Ue2InAK59tHVZSY48yYf9r8YcnorAZuuBPdbakV3AXarjip4l.5SSmwCtR.z2S0cXI4uHI1yly8GDc9B9-LGOxdrtDdTUvDPfmzF6vGVzGsOA30bHP0X6RtiLzgK3bWH <<< Sweet JaMES 54 LATA.... Nie wiem skąd jest , zna tylko angielski ?? pozdrawiam kochanie
    • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 20.07.14, 11:49
      Witam ,ten skurwiel podawal sie za generala jako Greg Millers
      • agi.67 Re: Amerykanin z synem na GG! 08.12.14, 15:19
        Czesc tydzien temu pojawil sie na moim profilu amerykanin z synem .Teraz nazywa sie Steven Moon.Ladnie.Ja juz zrezygnowalam z sympatii nikogo uczciwego nie spotkam tam
        • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 09.12.14, 20:53
          Agi67 .... Obawiam się , że na żadnym forum nie ma normalnych facetów . Sami śmierdziele , kurduple , pochmurne i też nie wiadomo czy ci są wolni , bo reszta jeśli nie oszuści finansowi , to na skok w bok ... nic więcej ...pozdrawiam , życzę powodzenia .....
          • agi.67 Re: Amerykanin z synem na GG! 10.12.14, 01:17
            Dziekuje za odpowiedz cale 10 dni na sympatii potraktowalam jako zabawe no i nastepne doswiadczenie no i nie myslalam ze trqfie na oszusta . Fajnie bylo ale nigdy wiecej. Mam nadzieje ze spotkam kogos fajnego jakos inaczej i Tobie tez zycze powodzenia
            • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 10.12.14, 19:47
              Agi.67 .... nade mną pracowali bardzo długo i dość skutecznie , ale całe szczęście , że coś mnie tknęło i zaczęłam myśleć mimo , że się zakochałam ... nie wyciągnęli ode mnie grosza ... na szczęście . Potem jeszcze ze trzech próbowało , ale teraz już ich rozpracowuję od razu , po kilku zdaniach i po opisach profilowych :-) Życzę powodzenia
              • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 25.03.15, 22:10
                Witaj. Mozesz mi przesłac fotki tych palantów? jbczwaj@o2.pl
                Pozdrawiam Jolanta
    • 52-kw Re: Amerykanin z synem na GG! 03.01.15, 22:30
      witam Panie.mam do Was pytanie:czy ktoras z Was slyszala lub spotkala sie z nazwiskiem takiego Pana jak Schmidt Wolfgang?widzialam go na skype.mam rowniez jego fotki.jest mily.mieszka w Berlinie.ma podpisac kontrakt w polsce.stare hity z satelity.jestem juz na tyle uswiadomiona przez panstwa posty,ze po prostu uwazam.owszem pisze sobie ale tylko korespondencja.probuje zlapac jakis haczyk ale na razie jest za wczesnie.zobacze co bedzie dalej.jesli bedzie cos nie tak to po prostu zablokuje.Troszke podobny do William Jubril.
      • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 04.01.15, 22:33
        Smith owszem , ale to Amerykanin , który szuka głupiej kozy , przepraszam , ale jeśli nie znamy się a ktoś skamle o jakieś pieniądze , a w profilu pisze, że ma duże dochody ?? to coś chyba nie tak ? i przeważnie na dziecko ... wiedzą na co może się złapać dobrotliwa dusza samotnej kobiety przystojniakowi ! Jak już ktoś napisał i o ironio chyba facet , żebyśmy nie były naiwne , bo przystojniacy mają w domu żonę , dzieci itd .... :-)
        • dorotka1911 Re: Amerykanin z synem na GG! 13.01.15, 17:01
          Witajcie właśnie pisze z panem o imieniu Ernest Smith , jest podobno z Anglii , piszemy ze sobą już 7 miesięcy pisze pięknie o miłości emli ,i na skype piszemy co dzień , własnie jest na kontrakcie , w Ghanie -Accra , ale nie może zakończyć kontraktu , bo brakło mu pieniędzy , to był kontrakt na samochody dwa razy sama go oszukałam że mu wysyłam pieniądze szukał ich po bankach , ale jeszcze piszemy ze sobą tylko teraz mu mówię że narazie nie mam pieniędzy , mimo wszystko go lubię , widziałam go kilka razy na skype , i dzwoni do mnie często na komórkę , niestety myślałam że to będzie facet moich marzeń , ale marzenia sie nie spełniają
          • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 14.01.15, 17:36
            Dorotka1911 sprobuj wyslac pieniadze a bedzie chcial wiecejn ,wiecej a ze drania oszukalas to wcale nie musisz sie martwic bo zrobilas bardzo dobrze ,teraz Ghanna ,potem bedzie Afryka i tak dalej , daj sobie z tym czlowiekiem spokoj . Zebys nie byla rozczarowana pozdrawiam.
            • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 15.01.15, 02:03
              3marika12 .... dokładnie ! choć wiem jak to trudno , gdy dranie trafią na podatny grunt , to podstawa żeby zdobyć serce kobiety , jej wrażliwość i dobre , miękkie serce :-( ... Bardzo często oglądam teraz programy na ID , Polsat Cafe ...itd ... o prostytucji , co prawda tu nie ma tych pań , ale chodzi mi głównie o to , że zdobywają je bardzo często rozkochawszy w sobie , a potem precz na ulicę lub agencji !!! ... dzisiejszy świat internetowych znajomosci też często jest przedstawiany ! W radio była w zeszłym roku podana info , że szajka oszustów naciągnęła wiele kobiet , nawet na 140 ty. złotych i jedna nie wytrzymała i poszła na policję , sprawa jest w toku !
              Chyba lepiej być samą/ samotną niż oszukaną ze złamanym sercem .
              Pozdrawiam i uczulam wszystkie KOBIETY ! Mężczyzna który prosi o pieniądze kobietę ???? to ostatni łajdak ... co nie ma on kolegów , znajomych , rodziny ??????? Prawdziwy mężczyzna NIGDY by nie poprosił swojej ukochanej o kasę !!!
              • dorotka1911 Re: Amerykanin z synem na GG! 15.01.15, 07:44
                to prawda ze sie zakochałam ale jestem dorosła i mogę się odkochać , jestem po przejściach życiowych i jak go poznałam myślałam że wreszcie to moje życie nabiera sensu ,ale jak poprosiło pieniądze to juz wiedziałam ze to oszust , wiem ze jestem naiwna i ze wiele kobiet będzie się śmiać ze mnie , ale przez te wszystkie miesiące które z nim piszę jestem szczęśliwa że taki facet się mną zainteresował , dzięki niemu wyszłam z depresji pisząc z nim co dzień , nawet nabrałam chęci do życia wiem juz od dawna ze mnie oszukuje , i sprawdzałam go wielokrotnie , nawet mu to mówiłam chciałam zobaczyć jak zareaguje ,ale zawsze się wykręcał i przysięgał ze jego zdjęcia są wykorzystywane przez oszustów ,
                • 3marika12 Re: Amerykanin z synem na GG! 15.01.15, 17:28
                  Droga Doroto1911 ja tez tak mialam i bylam bardzo zawiedzona nawet bylam tak zdesperowana ze wysylalam pieniadze ale do czasu i tez bylam zakochana po uszy ,w momencie gdy przestalam slac kase pan sie obrazil i poblokowsal mnie wiec nie ludz sie ,oni tak mowia ze ktos sie podszywa pod nich, umia dobrze grac wiec zakoncz ta znajomosc bo to bedzie bardzo bolec i zacznie sie desperacja ja juz mam to za soba. Pozdrawiam.
          • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.02.15, 00:49
            scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1499609_906959642669811_7130319878320567614_n.jpg?oh=ff97e2b69e20ea1eb05399b363e1daa0&oe=5554CDB9 <<< To jest też Smith , i wiele innych przezwisk !! na FB znalazłam o nim opis cała litania , gdzie którą oskubał i na ile !!!!! scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1499609_906959642669811_7130319878320567614_n.jpg?oh=ff97e2b69e20ea1eb05399b363e1daa0&oe=5554CDB9 .... Pozdrawiam
        • hanna420 Re: Amerykanin z synem na GG! 05.11.15, 07:18
          sprawdz,czy to nie jest ta sama osoba na fc Michael Brian z dzieckiem,ma 2 profile,podobna historia.Ja nie dalam się nabrać.Pozdrawiam
    • dorotka1911 Re: Amerykanin z synem na GG! 19.01.15, 14:23
      Witam mam nowego anglika który chce ze mną pisać ma na imię Kelvin 59YEARS z United States jest na sympatii cdecraft Albany Center tak mi napisał ,jest po rozwiedziony ma 57 lat a tam pisze ze 17 , następny idiota , może któraś z was już z nim pisze pozdrawiam
      • malgotka-amarylis Re: Amerykanin z synem na GG! 02.12.18, 15:42
        Czy ktos wie gdzie to mona zgosic mam dowody prosze o odpowiedz na mejla j.matras@onet.eu
    • dorotka1911 Re: Amerykanin z synem na GG! 21.01.15, 15:54
      witam mój oszust jest znowu na facebooku Thompson Miller pisze po niemiecku ,
      • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 21.01.15, 22:14
        dorotka1911...... to nie jest jedna osoba , tylko cała szajka , wykradli tożsamość bardzo zacnych ludzi i się pod nich podszywają !!!!! Mój jeden z oszustów to faktycznie jest POLITYKIEM , DEMOKRATĄ , BYŁ W IRAKU , MA RODZINĘ , SYNA OKOŁO 16 - 18 LAT teraz już nie pamiĘtam ... ma żonę , choć pisali do mnie , że jest wdowcem z niepełnoletnim synem , a on ma do przewiezienia złoto i nie ma komu podjąć tego złota , więc zarejestruje mnie jako swoją żonę i będzie ten pakunek czekał u mnie w domu , aż on przyjedzie i poślubi mnie i będziemy bogaci i szczęśliwi ... oczywiście każdego dnia przez dwa- trzy miesiące najpierw było duuuuuuużo o miłości , uczciwości , wierze w Boga ... i t d .... co tylko kobieta może pragnąć z ust mężczyzny ... rano , wieczorem i w nocy po powrocie z pola bitwy :-)))))))))))) ojjjj kochane moje , a przystojny , że odrazu coś nie chciało mi się wierzyć w moje szczęście ?: Może gdybym była ze 20-30 lat młodsza , to można by się zakochać we mnie , ale po 60+ ??????????? facet 52 lata ????? pułkownik USARMY ??????? HAHAHAHAHAHAHA
        • osisi Re: Amerykanin z synem na GG! 24.01.15, 18:07
          Witam drogie panie.......czytam to wszystko i jestem przerazona. Walczmy wspólnie z tymi oszustami........sk.......ny !!!
          Chcialabym ostrzec...a przy okazji zapytac ,czy któreś z Was znaja tego typa. poznałam go na Sympatii.....tzn on mnie namierzył Mack C Robet..... na facebooku.....na sympatii Mackrobet z " Chicago". na skypie mack scut. Przystojny troche podobny do Richarda Gere ( na zdjęciach)Podaje się jako wdowiec,właściciel salonu samochodów historycznych, ma syna John mieszkający w Shieffield ( Anglia) u Babci. Pisze...pisze...słodkie słówka , obiecuje przyjazd do polski i ślub itd,itp po jakimś czasie niby wyjeżdża do Turcji po samochody....tam zostaje postrzelony , obrabowany i z raną postrzałowa nogi wysyła zdjęcie na maila...z róznych maili.
          przysyła także maila niby od syna Johna. Po czym prosi o pieniądze, by mógł wrócic do Stanów
          a nastepnie przyjechać do Polski.
          Wstyd sie przyznać,ale będąc świeżo po śmierci taty...dałam się omotac i wysłałam mu tylko a może aż 400euro......po czym nastepują kojejne komplikacje i kolejne prośby o kasę. nie dostał już ani grosza.
          prawdopodobnie współpracuje z nim lekarka z Istambułu Gozde BASBUG z którą rozmawiałam przez telefon, bo na nią wysyłałam pieniądze przez Western Union.
          Gdy zaczęłam szukać po internecie , po jego znajomych wiedząc już ,że jest oszustem dowiedziałam sie ,ze lista jego ofiar jest długa a na moje szczęście straciłam niewiele....bo sumy dochodzą nawet do 40000zł
          Co dalej ten sam pan funkcjonuje też jako pułkownik James Walter na skypie james walter....lub walter101 Byc może na innych portalach też ,ale tego nie wiem. Wdowiec , jest w Armii US, obecnie na misji w Afganistanie....syn John uczy się w Londynie ( jako lekarz) żona zgineła w katastrofie lotniczej.
          Przesłał mi jako swoje zdjęcia pułkownika z Ukrainy ( pucołowaty szatyn w mundurze misyjnym i zdjęcie rudego syna)
          Pewnie znany jest też pod innymi nazwiskami....podobno działa na Neue.de ( Niemcy ) też.
          Kobiety nie dajmy sie oszukiwać. mam także prośbę o kontakt ...jezeli któras z Was sie na niego natkneła. Udało mi sie juz przez facebooka i telefonicznie ostrzec pare pań w całej Europie
          Połaczmy swe siły....i niszczmy tych potworów bawiacych sie naszymi uczuciami i emocjami !!!.Pozdrawiam i mimo wszystko zycze powodzenia w tym świecie obłudy i kłamstwa ( tez troche na nasze życzenie )
          • osisi Re: Amerykanin z synem na GG! 24.01.15, 18:13
            Panie, które chciałyby ze mną porozmawiać podaję maila zajefajnahihi@wp.pl
            Czekam na jakieś wiadomości......please!!!
          • polka1209 Re: Amerykanin z synem na GG! 24.01.15, 18:48
            no teraz nazywa się kevin christofer, na sympatii colecraft
            przystojny lekarz, pilot wojskowy wdowiec syn 11 lat
          • polka1209 Re: Amerykanin z synem na GG! 24.01.15, 18:56
            tak a mnie napisał ze zmarła przy porodzie syna
            i idzie na emeryturę w lutym i przyjedzie żeby się ze mną ożenić dobrze że nie wyśłałam mu kasy
            • polka1209 Re: Amerykanin z synem na GG! 24.01.15, 18:57
              nie tylko na gg, na iinych portalach też UWAGA!!!!!!!!!
              • osisi Re: Amerykanin z synem na GG! 24.01.15, 22:15
                Dzieki za informację.....zastanawiam się co z tym robic.......mam ochote pójśc na policję! Tylko jak im powiem ,,,że chodzi o 400 euro to mi powiedzą,że gdyby to było 40000 euro to by sie tym zajęli.......żałuję głupoty,ale na szczescie w pore sie zorientowałam.Pozdrawiam
                • 52-kw Re: Amerykanin z synem na GG! 25.01.15, 19:58
                  witam.od dluzszego czasu korespondowalam z 2-ma Panami .Na portalu randkowym Elmaz znalazl mnie Jeff Curtis ,meil to curtis casey,skype to:Jeff Casey Woods.Drugi z Panow z ktorym pisalam rowniez dlugo ponad 2-ce.Drugi z Panow znalazl mnie na portalu randkowym Sympatia.Mial nick sujia,a korespondowal ze mna pod nickiem Edwards Stake.przyslal mi w pierwszym meilu fotki.niedawno poprosilam ponownie o foto.owszem przyslal mi ponownie ale zupelnie inne.gdy zadalam pytanie dotyczace fotek to mi odpowiedzial.ze sie zmienil.Portal Sypatia zablokowal Pana o nicku suija.moze pojawic sie na innym portalu randkowym.radze Pani o nicku osisi sprawe zglosic dziennikarce sledczej szybciej znajdzie oszustow niz policja.pozdrawiam.
                • 52-kw Re: Amerykanin z synem na GG! 28.01.15, 21:03
                  witam.namierzyl mnie Jakson Jonck-krotko o nim:matka Wloszka,w latach dzieciecych byl w Hiszpanii.po skonczeniu szkoly sredniej wyjechal do USA do Szkoly Wojskowej.Obecnie jest w Syrii,ale niedlugo chce wrocic do USA.Jest wdowcem od 3ch lat i ma 14-niego syna.na dzis tyle wiem.co bedzie dalej to czas pokaze.mam fotki.ale nie wiem jak je udostpnic.pozdrawiam.
                  • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 28.01.15, 23:38
                    dziewczyny kopiują linki , ja nie wiem jak to zrobic ???
        • surdit1106 Re: Amerykanin z synem na GG! 31.01.15, 16:37
          ma ktos zdjecie tego pana? chyba go namierzylam ,,,,,prosze o zdjecie
          • 52-kw Re: Amerykanin z synem na GG! 01.02.15, 23:08
            • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.02.15, 00:14
              Zaraz poprzesyłam Wam wszystkich z którymi ja miałąm do czynienia !!!!

ten z badoo >>> scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1456654_673363842696060_1126066684_n.jpg?oh=754d39d82bed5439d9f2fa9b2a06a484&oe=554C01B6 , scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/v/t1.0-9/1425532_673362609362850_1374002659_n.jpg?oh=971bcd6766aa7d6cca103e55cc075f24&oe=55517ADA , >>>>> Bradley Miller z FB fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10517505_800975996601510_6392670223474418793_n.jpg?oh=fb80cf74310034346904fd58163f6db5&oe=555A1266&__gda__=1430991326_bb012de88dc866275c62d80f026d470e , fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1510709_906868989345543_3605033549397574131_n.jpg?oh=6e1332c8b3f1021f7638a4ea8696a54f&oe=55573F08&__gda__=1431142547_0b31a55c8e97ebee713209de740069fe C.D.N >>>>
              • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.02.15, 00:28
                scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10958588_906870276012081_5408687691765185049_n.jpg?oh=9b014d5b6f69fa0751e1065b03505761&oe=555D7D7E , tyu jest dyplomata >>> fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10968547_906885392677236_7757641927213237273_n.jpg?oh=9f3e5e6c3d2d4d0c0e982755655b73f6&oe=5566B789&__gda__=1432379648_ed66b6f617f127b959f301465add2aa8 <<< o którym pisałam wcześniej :P .. scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10502039_906904992675276_3921084375319053191_n.jpg?oh=80d6e1fdc66e12467de78752b25102cc&oe=5553EF69 , Alexawier Totti , a w rzeczywistości to ros. dziennikarz >>> fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/988937_906920419340400_3930194265662362547_n.jpg?oh=9c1a3c178ca5d50e68ea6951734b9ed3&oe=556B663C&__gda__=1432924112_48fa0330e1d0184cca172f6bf0cdf23f C.D.N >>>
                • marjolka60 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.02.15, 00:42
                  >>> Ten ukazuje się cały czas na badoo , pomimo że zgłaszałam 3 razy !!!! , to ten pierwszy któremu prawie by się udało .. ze złotem !!!! scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t1.0-9/10639603_906958266003282_6841560274738989240_n.jpg?oh=1af900a04d63fed0c3ef55a0df76b6a3&oe=555DC5DC , a tu jest ten którego postraszyłam POLICJĄ , bo uparty był !!! on jest z FB !!! znalazłam o nim duży materiał i mu skopiowałam :P >>>> scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1499609_906959642669811_7130319878320567614_n.jpg?oh=ff97e2b69e20ea1eb05399b363e1daa0&oe=5554CDB9 , fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10354226_906959682669807_237444573487003951_n.jpg?oh=c23bf14d7a74fa482aee16d529874e31&oe=55691EB9&__gda__=1432016418_2ef3ad2d5d211c9db058b7554ead669d , scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10523999_906960196003089_8647773539777004049_n.jpg?oh=6a83777e83654d31fceb7f3521768324&oe=5557DDDB , scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10442382_906959766003132_3590614857982039206_n.jpg?oh=6d8b41c744ff2e6e43a303f2be922193&oe=556949E9 ... i to na tyle :-)))) Tylu leciało na moją kasę ! hahahaha Powodzenia kobiety !!!!!!!!!!
                • osisi Re: Amerykanin z synem na GG! 06.02.15, 12:36
                  Witam
                  ostrzegam panie!!!
                  wczoraj otrzymalam wiadomość od pana " Alexawier Totii". teraz na badoo jako Dominik Aliasz. Wysłałam wiadomość do administratora forum.Prosiłabym o kontakt panią marjolka 60 w sprawie umieszczenia zdjęć innych oszustów.pozdrawiam
                  • surdit1106 Re: Amerykanin z synem na GG! 11.02.15, 14:18
                    gdzie moge dodac zdjecie nowego pana w starych wcieleniach?
                  • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 13.02.15, 05:30
                    Ja jak wiele kobiet padłam ofiara oszusta z portalu randkowego i postanowił ze nie mogę tego tak zostawić. Jestem a raczej będę właścicielka strony internetowej oszukana.eu od strony graficznej strona jest już gotowa domena zarejestrowana ale brakuje mi materiałów gdyż na stronie będzie galeria oszustów a ja na szczęście miałam do czynienia tylko z jednym. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Linki do profili lub zdjęcia z opisem. Pozdrawiam. oszukana@autograf.pl
              • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 09.04.15, 02:52
                Dziewczyny na forum kafeterii potrzebują pomocy są tam atakowane przez jakąś bandę kretynów po artykule w fakcie na temat Pawła.L link do kafeterii i artykułu w fakcie znajdziecie na mojej stronie oszukana eu galeria na stronie się powiększyła i mamy forum zapraszam. oszukana@autograf.pl
    • wieriorka Re: Amerykanin z synem na GG! 13.02.15, 12:36
      James Allen 52641686 oni się mnożna jak grzyby po deszczu właśnie nowy egzemplarz mnie zaczepia
      • cathy751027 Re: Amerykanin z synem na GG! 16.02.15, 14:32
        tak mnie też ostro idzie :)
        • cathy751027 Re: Amerykanin z synem na GG! 16.02.15, 14:35
          dzięki ze mnie coś tknęło. kasy i tak nigdy nie wysyłam ale córka biedna w Ekwadorze nie ma na opłacenie szkoły. widziałam ja na skype śliczna. On w chile na pustyni badania chemiczne robi/ tez go widziałam na camerze. zdjęcie z profilu odbiega od rzeczywistości. Nęka mnie na wysłanie 750$. Najpierw podał adres hotelu w Ekwadorze. Teraz Amosa jakiegoś z Ghany i to wzbudziło moje podejrzenia. Dobrzy są w opowieściach. Loversi haha
          • cathy751027 Re: Amerykanin z synem na GG! 16.02.15, 14:36
            siedzą tylko na gg i skypie i atakują kobiety. A my naiwne spragnione miłości wierzymy w ich bajki.
          • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 25.03.15, 22:04
            Możesz mi przesłać jego foto? jbczwaj@o2.pl
    • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 13.02.15, 16:51
      Witam niedługo powstanie strona internetowa od strony graficznej jest już gotowa domena zarejestrowana oszukana.eu forum blog i galeria oszustów pełno ich na wszystkich portalach randkowych i społecznościowych. Proszę o wysyłanie mi linków do profili tych oszustów lub zdjęć z opisem wyglądu na oszukana@autograf.pl
      • osisi Re: Amerykanin z synem na GG! 16.02.15, 15:29
        Witam
        brawoooooo....świetny pomysl!!! Na pewno w 100% nie rozwiąże to problemu oszustów, ale trzeba cos robić.Aby ostrzec inne kobiety,aby utrudnić życie tym s........m. Policja i tak nam nie pomoże.Pozdrawiam
        Przy okazji ostrzegam panie na badoo "poluje" moj "dobry" znajomy z FK, z Sympatii. ma nick
        MAC ( mackrobet, mack c robet, james walter, colecraft )
        • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 17.02.15, 09:50
          witaj dziekuje prosze cie o kotakt oszukana@autograf.pl chetnie wciagne go do galeri i oczywiscie zgodnie z prawem ja uważam ze robactwo trzeba tempić
    • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 17.02.15, 10:34
      Dziewczyny Wy Mi nie piszcie że on się nazywa n.p. stasiek i jest na sympati bo ja nie mam czasu na poszukiwanie go jesli nie umiecie skopiować i wkleić linku lub zdjecia napiszcie do mnie pomogę wam to zrobić.oszukana@autograf.pl
      • a.lojewska Re: Amerykanin z synem na GG! 17.02.15, 18:16
        plus.google.com/photos?pid=5659357833066320130&oid=115613854668189328929

To jest gen. Kevin Kiley. Podszywano się pod niego również. I drogi prowadziły do Ghany i jej stolicy.
      • b_berceuse Re: Amerykanin z synem na GG! 18.02.15, 15:18
        Czy któraś z Pań miała do czynienia z Markiem Andersonem z Salt Lake City? Na badoo jest jako Mr. Mark, jest też na fb. W razie czego służę zdjęciami.
        berceuse@interia.pl
    • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 06.03.15, 00:45
      Witam strona już jest dostępna "oszukana.eu" mam drobne problemy techniczne z forum na stronie i jest ono jeszcze niedostępne. Zapraszam do przesyłania materiałów gwarantuję oczywiście anonimowość oszukana@autograf.pl
      • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 24.03.15, 19:00
        oszukana, czy masz tam takiego Brown Peterson? Bo pisze do mnie od 2 tygodni. Podaje się za wdowca z USA stan Arizona, syn 16 lat w szkole w Anglii, żona zginęła w katastrofie lotniczej II,2010 ..haa On ma za 2 m-ce konczyc misje w Afganistanie i isc na emeryturę. Pyta czy wezme z nim slub, Chce przyleciec. DOBRE, cooo???
        • pama55 Re: Amerykanin z synem na GG! 25.03.15, 16:24
          mialam takiego samego delikwenta,,,,,,,,,ciekawa jestem czy te same zdjecie mamy,,,moglabys mi wyslac to ci odesle te co ja mam,,,,,,,,,,,pozdrawiam blizniaczka50@tlen.plWpisz swoją odpowiedź
          • megan1159 Re: Amerykanin z synem na GG! 25.03.15, 19:51
            Witam Panie. To wszystko szczera prawda co tutaj piszecie. Do mnie też pisała osoba wymieniona z imienia i nazwiska wśród tych 7-8 facetów /wpis z 11-08-2014/. Bardzo miły, troskliwy, uprzejmy, absolutnie romantyczny. Można się zakochać na zabój. Jednak po kilku miesiącach regularnego pisania poprosił o pieniądze. Jak okazało się, że z kasy nici, stracił całkowicie zainteresowanie. Tak więc jeśli któraś z Pań pisze z osoba wymienioną wśród tych mężczyzn, niech spodziewa się prośby o pieniądze wcześniej czy później i postara się jednak szybciej odkochać, żeby nie było żadnego dramatu. To są ludzie całkowicie amoralni nie interesuje ich co się z Wami dalej stanie. Ile cierpienia będzie Was to kosztowało, żeby się pozbierać. Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku.
            • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 25.03.15, 21:22
              pama zaraz ci wyslę palanta. :) Mam wszystkie jego maile. . Robię sobie narazie jaja. Ciekawa jestem czy któraś z nich już na niego trafiła ?
        • jarzebina78 Re: Amerykanin z synem na GG! 02.05.15, 23:25
          no to niech pisze,olewaj go.Co wy jestescie taki naiwne,odejdzieci od kompa,nie wchodzcie na Fb..i po klopocie ktowam kaze po tych Badoo Fb i Sympataich.pl chodzic? W sieci jest pelno oszustow! Naiwnych nie sieja, sami sie rodza! Odejsc od komupetra i isc na spacer! Nie karmic troli..czyli oszustow!
    • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 27.03.15, 15:19
      Witam dziewczyny w dniu dzisiejszym skontaktowała się ze mną pani dziennikarz gazety wprost cytuję list tej pani..Szanowna Pani,
      Agata Jankowska, dziennikarka tygodnika Wprost kłania się i prosi o
      kontakt. Pisze artykuł o oszustach matrymonialnych i ich ofiarach. O tym,
      że są w Polsce bezkarni, że policja, prokuratura i co gorsza sądy są
      bezradne w obliczu ewidentnych i bezczelnych metod działania oszustw,
      którzy z pełną premedytacją rozkochują w sobie a potem okradają kobiety.
      Chciałabym z Panią porozmawiać na ten temat, liczę na współpracę przy
      pisaniu tekstu.Trzeba mówić, nagłaśniać takie sprawy, żeby oszuści i
      manipulanci nie czuli się bezkarni. Bardzo proszę o rychły kontakt.

Pozdrawiam serdecznie
      Dziewczyny piszcie to jest szansa na nagłośnienie tego problemu oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 30.03.15, 00:49
      Witam forum oszukana eu już jest aktywne zapraszam do dyskusji oszukana@autograf.pl
      • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 12.04.15, 08:45
        nie mogę wejść do tej galerii oszustów :(
        • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 12.04.15, 09:42
          Na której stronie? oszukana@autograf.pl
          • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 12.04.15, 21:12
            Dziękuję, już sie udało. Obejrzałam...
            • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 13.04.15, 01:43
              A galerie Ewy widziałaś?
              • podejrzliwaityle Re: Amerykanin z synem na GG! 13.04.15, 08:41
                Niestety nie widziałam. Podpowiedz proszę jak tam wejść lub daj link na mojego maila jbczwaj@o2.pl
                Dziękuję, pozdrawiam
    • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 14.04.15, 19:57
      Dziewczyny polecam aktualny nr. tygodnika wprost strony 44 45 i 46. oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Amerykanin z synem na GG! 16.04.15, 18:47
      Hej dziewczyny na stronie i forum dodałam nowe linki związane z tematem z pewnością zainteresują niektóre z was oszukana eu
    • kerry65 Re: Amerykanin z synem na GG!