Dodaj do ulubionych

Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii

31.07.14, 22:05
Witam kochane dziewczyny,
na facebook grasuje kolejny przystojny oszust z Anglii, który wyłudza pieniądze. Uważajcie!
Wklejam jego dane i profile. Opublikujcie je na swoich profilach FB jeśli możecie, żeby żadna kobieta nie dała się nabrać na ten uśmiech!

FERDINAN WILLIAM
Mieszka w: Manchester, United Kingdom
Pracuje: Manager w: Harmony Gold
Nr telefonu:
UK: +44 7521048781
Indonezja: +62 81213796255
Mail: ferdinan_william@yahoo.com

Konta na Facebook:
Ferdinan William
www.facebook.com/Ferdinan1965?ref=br_rs
www.facebook.com/ferdinanwilliam11?ref=br_rs
www.facebook.com/indra.doang.522?ref=br_rs
albo

Willy William
www.facebook.com/profile.php?id=100004498638498&fref=ts
NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!

Obserwuj wątek
    • viki.40 Re: Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii 06.08.14, 20:10
      Do mnie też zaczął pisać od kilku tygodni na Facebook , jak się zaczęłam pytać jak mnie znalazł zaczął mnie czarować ze to przeznaczenie , następnie zaczęłam mu mówić żeby porozmawiać przez kamerę , bo mam wrażenie ze rozmawiam z murem , stwierdził ze nie ma kamery , ( biedny manager :-D ) , następnie po kilku dni napisał do mnie znowu ze firma traci tysiące dolarów musi szybko lecieć do indonezjii ,na następny dzien napisał do mnie ze po wylądowaniu jechał do hotelu z lotniska i przed hotelem napadli na niego wyrwali mu walizkę z próbkami złota a on jej tak bronił ze mu ręce poobijali nogi i jest w szpitalu , potrzebuje mojej pomocy żeby teraz zapłacić za hotel 2500 dolarów , wiec mu odpisalam ze chyba zartuje jak bym miała tyle pieniędzy to bym teraz też była na wakacjach , a po drugie pozycz od rodziców to stwierdził ze rodzice są w szpitalu tylko nie wiem jakim , nie odpisalam mu dwa dni , po dwóch dniach znowu napisał do mnie z nerwami ze jesteśmy wszystkie takie same ze tylko myślimy o sobie ze dzisiaj to się jemu zdarzyło a jutro może mnie to spotkać :-D , zablokowalam jego profil u siebie , szkoda tylko tej osoby której ukradł zdjęcia , szkoda ze nie można go jakoś poinformować ze ktoś się posługuje jego zdjęciami , ale wg mnie to musi być jakad szajka z Indonezjii i Anglii bo podaje telefony , i imię i nazwisko kogoś z Indonezjii żeby wysłać pieniądze a tak w ogóle to biedny wdowiec zona umarła na raka piersi został sam z synem , następny związek zastał swoja eks z przyjacielem i od tej pory nie ma przyjaciół , dziewczyny uważajcie na niego pozdrawiam
      • aszania1711 Re: Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii 08.08.14, 10:47
        Ja dostałam podobną papkę :) Wszystko się zgadza :) I też bidulek manager nie miał laptopa i kamerki internetowej. I też pomocy potrzebował.
        Tego w sieci jest mnóstwo. To nigeryjska mafia matrymonialna. Zakładają fałszywe profile, kontaktują się z kobietami - a później potrzebują pomocy :)
        Trzeba blokować drani i udostępniać ten temat jak największej liczbie osób.
        Skontaktowałam się z prawdziwą osobą, której ten czarny sukinsyn ukradł zdjęcie. Ten facet wie o tym od kilku lat, ale nic nie może z tym zrobić. No bo w końcu co ma zrobić jak jego zdjęcia już poszły w świat? :(
    • natali-e Re: Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii 22.11.14, 01:14
      aszania1711 chcę wam powiedzieć bardzo dziękuję, za waszą informację.Też zetknęłam się z tym człowiekiem na stronie internetowej facebook, dzięki Bogu jemu nie udało się mnie oszukać.Moja intuicja mnie nie doprowadziła, stanęła szukać informację o tym człowieku i natknęła się na wasze ogłoszenie bezgranicznie wam wdzięczna.teraz spróbuję przetłumaczyć przez tłumacz, być może wyjdzie z błędów już mnie wybaczycie.Całego najlepszego z szacunkiem Натали z Estonii.
    • natali-e Re: Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii 22.11.14, 01:23
      • aszania1711 Re: Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii 22.11.14, 01:33
        Cieszę się bardzo ??????, że mój wpis uchronił Cię przed tym oszustem :) :) Oby jak najwięcej kobiet dowiedziało się o tym i nie dało okraść.
    • weroniczka2015 Re: Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii 13.02.15, 17:23
      Ja jak wiele kobiet padłam ofiara oszusta z portalu randkowego i postanowił ze nie mogę tego tak zostawić. Jestem a raczej będę właścicielka strony internetowej oszukana.eu od strony graficznej strona jest już gotowa domena zarejestrowana ale brakuje mi materiałów gdyż na stronie będzie galeria oszustów a ja na szczęście miałam do czynienia tylko z jednym. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Linki do profili lub zdjęcia z opisem. oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii 17.02.15, 10:37
      Dziewczyny Wy Mi nie piszcie że on się nazywa n.p. stasiek i jest na sympati bo ja nie mam czasu na poszukiwanie go jesli nie umiecie skopiować i wkleić linku lub zdjecia napiszcie do mnie pomogę wam to zrobić.oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii 06.03.15, 00:51
      Witam strona już jest dostępna "oszukana.eu" mam drobne problemy techniczne z forum na stronie i jest ono jeszcze niedostępne. Zapraszam do przesyłania materiałów gwarantuję oczywiście anonimowość oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Ferdinan/Willy William - oszust z Anglii 09.03.15, 03:24
      Dziękuję Ci ze czytasz moje wpisy na forum w odpowiedzi na twoją prośbę Karolu abym usunęła wpisy na forum...pi***ol się jesteś kłamcą manipulantem mogłeś powiedzieć prawdę mi naprawde na tobie zależało. oszukana@autograf.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka