Dodaj do ulubionych

Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii

11.11.14, 18:21
Uważajcie na Artura D.podaje wiek 31 lat a ma 36-37 ,brunet,wykształcenie zawyżone, wzrost średni,leci na wiele frontów ,często zmienia Nick działa ukryty w wyszukiwarce.Usilnie szuka niby żony to lep na naiwne ,przebywa w Niemczech a tutaj się zabawia.
Obserwuj wątek
    • molinezja5 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 14.11.14, 16:42
      Dziewczyny Artur D.działa na kilku portalach polskich i niemieckich ,nie wierzcie w żadne słowa jego.Wieczny niby student,pijaczyna,nie dawajcie telefonów w abonamencie , nęka nocami,ciężko go się pozbyć.
      • weroniczka2015 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 13.02.15, 16:30
        czy moge prosic o więcej info na mój email oszukana@autograf.pl
        • kajakrk43 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 05.04.18, 02:52
          czy moge prosic na wiecej informacji o Arturze D
    • weroniczka2015 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 17.02.15, 10:42
      Dziewczyny Wy Mi nie piszcie że on się nazywa n.p. stasiek i jest na sympati bo ja nie mam czasu na poszukiwanie go jesli nie umiecie skopiować i wkleić linku lub zdjecia napiszcie do mnie pomogę wam to zrobić.oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 06.03.15, 00:47
      Witam strona już jest dostępna "oszukana.eu" mam drobne problemy techniczne z forum na stronie i jest ono jeszcze niedostępne. Zapraszam do przesyłania materiałów gwarantuję oczywiście anonimowość oszukana@autograf.pl
    • lilouu Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 08.04.15, 15:07
      nie tylko on się zabawia na portalu sympatia.pl. Łukasz W z Zagnańska mail geolukasz@interia.eu , także zmieniając nicki na portalu randkowym oszukuje kobiety. Twierdzi, że szuka miłości, a tak naprawdę szuka sponsorki. Uważajcie na niego!
      • ola4938 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 12.06.15, 05:23
        Potwierdzam, osobiscie znam przypadek z Knurowa, wysoki, łysy pan z nadwagą w wieku 41, ale sam się ocenia na 34! Naciagacz jakich mało prowadzi jednocześnie kilka związków. Ostrzegam!!! więcej info na priv
    • weroniczka2015 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 09.04.15, 02:48
      Dziewczyny na forum kafeterii potrzebują pomocy są tam atakowane przez jakąś bandę kretynów po artykule w fakcie na temat Pawła.L link do kafeterii i artykułu w fakcie znajdziecie na mojej stronie oszukana eu galeria na stronie się powiększyła i mamy forum zapraszam. oszukana@autograf.pl
    • bagrosza Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 05.04.16, 17:28
      A czy macie jakieś podejrzane osoby z mydwoje? Właśnie zakładam tam konto i szukam informacji na ich temat w necie, zastanawiam się czy na portalu matrymonialnym też można natrafić na takich oszustów. Póki co znalazłam informacje raczej pozytywne, że moderacja szybko reaguje na różnych oszustów i na skargi od innych użytkowników, co mi się podoba. Ale wolę zasięgnąć "języka", bo wiadomo, najwięcej do powiedzenia z pewnością mają osoby, które były na danym portalu. Dlatego byłabym wdzięczna za wszelkie informacje w tym temacie...
      • sarna987 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 07.04.16, 08:25
        Witam drogie Panie. Moja informacja dotyczy Pana, który podaje się za Wojciecha Geblera, wdowca któremu zginęła w tragicznych okolicznościach również córka. Pan ma wadę wymowy (francuskie r) i dże braki w uzębieniu, przemieszcza się luksusowymi samochodami, podaje informacje jakoby prowadził bardzo rozległe interesy, zarabiał olbrzymie pieniądze, bardzo szybko ofiara usłyszy takie słowa jakich oczekuje. Jeśli widzi, że lecisz na kasę powie, że ma jej ogrom, jeśli widzi, że jesteś spragniona uczuć wyzna Ci miłość. Trzeba przyznać, że jest dość dobrym psychologiem. Podaje się za wykształciucha a w rzeczywistości ma jedynie podstawowe wykształcenie. Dużo pytaj, w końcu zaczyna gubić się w zeznaniach. Wiem z cała pewnością (dokładnie sprawdziłam), że oszukuje i firmy i kobiety, Może również próbować wyręczać się Tobą w interesach. Prawdopodobnie najbardziej zainteresowany jest pazernymi kobietami, które wiele poświęcą, by mieć kasę. W rzeczywistości jest to znany w szemranym światku Wojciech Szukała. to niebezpieczny typ, uważajcie.
        • iga2017 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 16.01.17, 08:31
          Miałam z nim do czynienia. Sarna, proszę, odezwij się na mój email mep1993@wp.pl
    • xpitera Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 12.08.16, 14:55
      Dziewczyny uwazajcie

urbanlegend.pl/przetanczyc-z-toba-cala-noc/
    • lubietussi Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 09.09.16, 18:18
      Jazzmeno z Krakowa,niby zdradzony przez żone,bardzo biedny w rezultacie umawia się z kilkoma naraz ,zalicza i rzuca bez słowa.Przystojny , na początku bardzo miły,zostawia sobie furtke że chce wrócić do żony, albo że to musi skończyć , kłamie jak z nut.
      • lubietussi Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 09.09.16, 18:26
        bardzo czarujący,przystojny,uważajcie na niego,kłamie jak z nut,umawia się z kilkoma naraz
    • lubietussi Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 09.09.16, 18:29
      czy któraś z Was poznała faceta z sympatii o niku halaos ?z Bielska Białej bez zdjęcia?
      • kfiatuscheq Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 16.11.16, 16:03
        Bogdan Liberacki Wrocław Warszawa. Emerytowany wojskowy , 44 lata, 186 cm wzrostu , blondyn , niebieskie oczy. K**wiarz, patologiczny kłamca , wyrafinowany oszust matrymonialny, wykalkulowany materialista , choć na początku wyjątkowo czuły i opiekuńczy by zrobić dobre wrażenie. Aby uśpić czujność nowo poznanej kobiety opowiada, że od miesięcy jest sam i nie spał z kobietą. Że kochał ale sam nie był kochany i został zdradzony. W rzeczywistości umawia się z kilkoma kobietami naraz , uprawia trójkąty, czworokąty i pentagramy. Ma zaburzenia wzwodu, sprawdza się czy z kolejną mu wyjdzie. Bez niebieskiej tabletki niewydolny. Uwaga na choroby weneryczne - w prezerwatywie to on nie może. W ogóle to on mało może, z wyposażeniem i umiejętnościami to u niego bardzo słabo ( < 10 cm). Po rozwodzie z jego wyłącznej winy ( alimenty na byłą żonę ) oraz alimenty na 2 dzieci. 4 kredyty, zadłużony po uszy grubo na ponad 200 tys zł, z komornikami na głowie, wpisany do BIK-u jako nierzetelny dłużnik. Materialista i cwaniak szuka kobiet samodzielnych,przedsiębiorczych, często starszych od niego, licząc na ich wsparcie finansowe. Drogie Panie, trzymajcie się więc za swoje portfele. Uwaga , on szuka "mety", gotowego wygodnego gniazdka , kobiety która przyjmie go pod swój dach. Powie i obieca wszystko abyś wpuściła go do swego domu , obieca że będzie gotował, sprzątał, prasował , pomagał w utrzymaniu domu. Tylko do czasu, jak poczuje się pewnie a Ty się zaangażujesz , stanie się pasożytem na Twoim utrzymaniu, przy okazji szukając energicznie majętniejszej partii. Ostrożne niech będą szczególnie Panie z Warszawy i okolic. Bogdan L.....cki planuje przenieść się do Warszawy za pracą i tam będzie polował.
    • tygrysinqua Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 18.04.17, 08:47
      Liberacki, ten nieudacznik, którego baba wypierdzieliła, z JEJ mieszkania, w którym siedział, bo swojego nie miał, wsiok w dziurawych majtach pewnie do niej przylazł, jako ze swoim majątkiem, jako wielki, "wszechmogący" koordynator ochrony w firmie "Juwentus", we Wrocławiu woził kurwy służbowym samochodem i zabawiał się po krzakach, oczywiście tankował benzynę na koszt firmy i nie zwracał pieniędzy... Samochód był mu potrzebny rzekomo do kontrolowania pracowników na obiektach, a w rzeczywistości służył do czego innego... Po świni, która zostawiała wiadomo jakie wydzieliny tam, z auta korzystali też jego koledzy, którzy musieli się o to wycierać, a to nie wiadomo jakie zarazy tam nazostawiał, jak to tyle kobiet wyobracał i jeszcze nie wiadomo czego, bo toto może mieć różne zboczenia i krzywizny na psyche... Niby ma problemy ze wzwodem, ale zawsze mogło mu coś kapnąć.Boguś, ty się sadzisz na takiego nie wiadomo, jak potężnego "bossa wszystkich bossów", który tyle może i z każdym może robić, co chce, ale tak naprawdę jesteś malutkim wieśniakiem, z wiochy pod Grajewem, z brakującym uzębieniem z tyłu, zakompleksionym i głupim, który nic nie osiągnął- no może orgazm i ci pociekło, ale to było kiedyś. Jesteś "mały", a będziesz jeszcze "mniejszy", chociażby wtedy, kiedy wyjdzie, co się stało z mężem Justyny, a także z deklaracjami do przystąpienia do ubezpieczenia na życie, w ramach juwentusowskich ubezpieczeń grupowych... Powinieneś się wstydzić za każdym razem, kiedy się budzisz i patrzysz w lustro. Twoja rodzina z warmińsko-mazurskiego, to powinna sobie transparent na chałupie wywiesić, z napisem "Rodzina przeprasza za Bogdana", tak samo twój kuzyn, który mieszka w Anglii i inni, którzy cię znają, żeby ich z twojego powodu palcami nie wytykali.
      • nadstyksem Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 23.04.17, 20:25
        Opowiedz wszystkim, co się stało 14 lutego, w Bieńkowicach, przy Boiskowej 49, to rozkaz!
        • koronkowawoalka Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 16.08.17, 09:03
          I co ty myślisz frajerze, że zamkniesz mi buzię, bo latasz na mnie po policjach i bzdury opowiadasz, w odwecie za to, że spociłeś się na komisariacie na Rakowcu pewnie i bredziłeś niespójnie? Buzi mi nie zamkniesz, a prawda dotycząca ciebie-BOGDANIE LIBERACKI i tego, co zrobiłeś z moim mężem- Bogumiłem Myśliwcem i tak wyjdzie na jaw.
      • tygrysinqua Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 18.09.17, 19:12
        Ciekawe,czy ten galerianek nadal poluje na sponsorkę pod "Galerią Dominikańską", czy przeniósł się pod "Pasaż Grunwaldzki"??? To chyba pod niego zrobili ławki pod Dominikańską, żeby mógł poszukiwać na siedząco, a nie musiał chodzić i wypatrywać, pewnie go nogi bolały i skarpetki się dziurawiły od chodzenia... Laski nie lubią jak facet ma dziury na palcach.
        • tygrysinqua Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 16.10.17, 16:13
          Liberacki jest chory na głowę- naprawdę.
          Wypisuje, że mnie śledzi, opowiada, że piszczałam za jego jakimś tam "pytongiem", który nie istnieje, a "polucja" ma to w dupie, podobnie jak działania w sprawie śmierci mojego małżonka-chyba czekają, aż mnie zabije.
          • tygrysinqua Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 16.10.17, 16:16
            Pajac wypisuje na mnie donosy, wydzwania anonimowo na mój służbowy czytnik i na telefon mojego zmarłego męża.
            • koronkowawoalka Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 30.10.17, 08:54
              Może to jakiś przełom!!! Policja we Wrocławiu wszczęła postępowanie, w sprawie nękania mnie przez Bogdana L....... w wiadomej sprawie.
    • lulaa.4 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 26.04.17, 14:28
      Oszust na portalach randkowych !!!!!!! Pochodzi z opolskiego,teraz
      rzekomo mieszka w Częstochowie ale jeździ po całej Europie i pisze z różnych miejsc . Zarejestrowany na wszystkich możliwych portalach randkowych : badoo : eu1.badoo.com/profile/0545725821
      jako wojto,wojtek, wojto1972, wojtek1980, jan, jurek2014 i wiele innych.Końcówka telefonu 664.Najczęściej jednak gdy już dochodzi do rozmowy to zaczyna :cyt.." mam na imię Wojtek, mam 44 lata , bardzo bym chciał cię poznać" i takie tam bajery , potem pisze że drugiej połówki szuka,jaką to ma złą żonę (zależnie od sytuacji bo czasami się do tego nieprzyznaje)Wypisuje po pijaku naciągając na spotkanie lub na kasę. W rzeczywistości ma w Polsce żonę i 5 dzieci.Są małżeństwem od 18 lat,Jego żona jest moją dobrą przyjaciółką . Dziewczyna jest świetna,ładna,zadbana. Ona wie o wszystkim,
      na pewno by tutaj nie napisała więc ja się odważyłam.Ona nie da nic sobie na niego powiedzieć a może wręcz się boi. Już dawno powinna go pieprznąć bo do tego wszystkiego ją bije.Pokrzywdzone proszę o kontakt. lula.4@o2.pl a może jak sama zobaczy wiadomości to uwierzy.
      • stasi1 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 19.11.21, 18:07
        Skoro pisze po pijaku znaczy nie jest groźny. Chyba że kobiety takich lubią
    • kajakrk43 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 04.04.18, 07:08
      Witaj, wpadłam na to ponieważ poznałam kogoś Artur D. wiem ze pisałas juz tak dawno ale mam nadzieje ze moze uda sie skontaktowac...
    • muszla123456789 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 19.06.18, 14:48
      Kobiety ... uwaga na lesz5 wyrachowany oszust ,mistrz manipulacji .... zaklada programy szpiegujace .... nie dajcie sie wmanipulowac ...
    • ola123456789000 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 23.01.20, 08:16
      molinezja5 napisał(a):

> Uważajcie na Artura D.podaje wiek 31 lat a ma 36-37 ,brunet,wykształcenie zawyż
      > one, wzrost średni,leci na wiele frontów ,często zmienia Nick

Dołączam się do poprzedniczek. I podaje jeszcze pana grasującego na sympatię. Krzychu, Śląsk lat okolo 35 do 39. Zdjęcia bez okularów słonecznych. Znawca grzybów, kuchni i psow. Maratończyk. Nick nic nie da bo może go zmieniać do woli, więc nie będę to podawać. Znaki szczególne- opis mega zachęcający. Pan chce złożyć rodzine, kocha zwierzęta, lubi dzieci i chce je w przyszłości mieć, uwielbia gotować,
      Zbiera grzyby, a do tego realizuje swoje wielkie hobby biega w maratonach. Miasto tez nic nie da. Bo pewnie tez je zmienia. Ogólnej można powiedzieć Śląsk. Te informacje na profilu Sympatii sa podane po to, aby przyciągnąć mnóstwo kobiet.
      Dialog z nim jednak odsłania prawdziwe zamiary tego faceta. Jego wiadomości są bezczelne, ironiczne i sarkastyczne, celują w kobiety, które według tego pana to ameby umysłowe i niedorozwoje. Wszystkie i bez wyjątku. Nie pisze on tego na początku, tego wprost, ale ładnie ubiera złośliwości w słowa. Cel jest jeden. A w zasadzie dwa. To zboczeniec, chce wymuszać wysyłanie mu erotycznych zdjęć. Pyta o ulubione kolory, ciuchy, a także czy nosi którąś szpilki. Jak ktoś mu pisze po co mu te info, to staje się wulgarny. Twierdzi, że jak baba gryzie, to on też potrafi jej dowalic, wyzywa i blokuje. Ten fiu...tek bawi się tak w najlepsze i w ogóle nie ma zamiaru nikogo poznać, nienawidzi kobiet i znalazł sobie super miejsce do ich obrażania, bo w realu dostalby za takie wyzwiska w ryj. Aha zdjęcia są dziwne tego pana, inne mieszkania, inna sylwetka i trochę operowania światłem. Podejrzewam, że może nie zamieszczać swoich fotek. Imię Krzysztof, przedstawia się Krzychu
    • jokagx78 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 09.01.22, 14:23
      Możesz opisać go z wygladu?
      • stasi1 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 15.01.22, 09:42
        Tego sprzed 10 lat? To on jeszcze działa?
        • jokagx78 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 17.01.22, 00:36
          Prawdopodobnie działa dalej, możesz go opisać?
    • szulczyk19 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 05.04.22, 22:55
      Witam. Czy ktoś zna może chłopaka o imieniu Łukasz lat 44(wygląda na 54lata).Mieszka obecnie w Brwinowie koło pruszkowa. Pochodzi z Łodzi lub Poddębice. Ciemne włosy nie za wyskoki Czy ktoś miał z nim przyjemność się spotkać spotykać?
      • mandarynka25 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 03.05.22, 22:25
        Proszę o kontakt na jagodaa767@gmail.com
      • mandarynka25 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 03.05.22, 22:29
        Proszę o pilny kontakt w sprawie Łukasz z Brwinowa na jagodaa767@gmail.com
      • mandarynka25 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 03.05.22, 22:32
        Znam. Łukasza z Brwinowa pochodzi z Łodzi. Podobno tam ma mamę. Obiecuje wspaniałe życie....Proszę o kontakt na jagodaa767@gmail.com
    • mamagiena Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 28.12.22, 20:56
      Uważajcie na Janusza z Nowego Sącza, na sympatii pod ukrytym nickiem Taktojajestemtutaj. Podaje że jest wdowcem.
    • kiniax25 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 01.01.23, 20:59
      Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej pus
    • kiniax25 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 06.01.23, 17:39
      Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej powielajcie to fb szybko zlikwidowal ostrzegajcie znajomych
    • kiniax25 Re: Dziewczyny uwaga na oszustów na sympatii 07.01.23, 18:25
      Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej powielajcie to fb szybko zlikwidowal ostrzegajcie znajomych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka