Dodaj do ulubionych

geolukasz@interia.eu czy ktoś zna z sympatii?

28.03.15, 11:44
Witam, czy któraś z was miała do czynienia z gościem z sympatii, ma na imię Łukasz, jest z Zagnańska? znalazłam w necie takie wpisy na jego temat
"witam. Ciekawa jestem czy pisałyście albo spotkałyście się z użytkownikiem portalu Sympatia - Lukkiss (ma na imię Łukasz, mieszka w Zagnańsku, mail: geolukasz@interia.eu ). Jeśli tak -proszę o kontakt. Oszukał mnie (pożyczył pieniądze, których nie zamierza oddać. szantażuje mnie i ubliża mi) i z tego co udało mi się do tej pory ustalić to nie tylko mnie"
proszę o kontakt:
justkielc85@gmail.com
Obserwuj wątek
    • weroniczka2015 Re: geolukasz@interia.eu czy ktoś zna z sympatii? 30.03.15, 00:50
      Witam forum oszukana eu już jest aktywne zapraszam do dyskusji oszukana@autograf.pl
      • weroniczka2015 Re: geolukasz@interia.eu czy ktoś zna z sympatii? 30.03.15, 00:52
        Witam zapraszam do galerii na mojej stronie oszukana eu może tam jest a jak nie to możemy dodać śmiecia oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: geolukasz@interia.eu czy ktoś zna z sympatii? 09.04.15, 02:51
      Dziewczyny na forum kafeterii potrzebują pomocy są tam atakowane przez jakąś bandę kretynów po artykule w fakcie na temat Pawła.L link do kafeterii i artykułu w fakcie znajdziecie na mojej stronie oszukana eu galeria na stronie się powiększyła i mamy forum zapraszam. oszukana@autograf.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka