goskaooo
26.05.15, 16:55
Witajcie
Ciężko mi więc postanowiłam napisać o tym co mnie spotkało.Może któraś z was przeżyła to samo.Może pomożecie mi zrozumieć i odszukać odpowiedzi.
Otóż byłam 3 lata ze swoim chłopakiem.Postanowiliśmy iść dalej.Mieć dziecko.Planowaliśmy ślub itd.Długo się staraliśmy ale nie zachodziłam w ciążę.Aż w końcu się udało!Powiedziałam mu od razu ale nie skakał z radości.Pomyślałam,że się przestraszył.Ale okazało się ,że 2-3 tyg. wcześniej zaczął spotykać się z pewną panią z 3 dzieci!Jest ona wdową i pracują w tym samym zakładzie.Powiedział mi o zdradzie.Załamałam się ale starałam się z nim rozmawiać o tym.Nie chciał.Przestał dzwonić i pisać.I tak jest do teraz.Minęły 2 m-ce.On milczy.Jego mama i siostry dzwonią do mnie.Mówią ,że mają żal itd.Nikt tego nie rozumie.On jest z tą kobietą.Nawet się nie ukrywają.Serce mi pęka ,że wybrał 3 dzieci a o swoje nawet nie zapyta.Wiem,że to ona nalegała aby się z nią spotkał itd ale to go nie tłumaczy.Jakby nie chciał by tego nie zrobił.On ma 34 lata ja mam 31.Jesteśmy dorośli.Ale jak mógł mnie zostawić właśnie teraz?Jak to widzicie?Ich związek ma szanse?Zechce wrócić (tak jestem w stanie wybaczyć! i nie oceniajcie tego)?Czy któraś zna podobną historię?