Dodaj do ulubionych

Odszedł gdy zaszłam w ciążę do innej

26.05.15, 16:55
Witajcie
Ciężko mi więc postanowiłam napisać o tym co mnie spotkało.Może któraś z was przeżyła to samo.Może pomożecie mi zrozumieć i odszukać odpowiedzi.
Otóż byłam 3 lata ze swoim chłopakiem.Postanowiliśmy iść dalej.Mieć dziecko.Planowaliśmy ślub itd.Długo się staraliśmy ale nie zachodziłam w ciążę.Aż w końcu się udało!Powiedziałam mu od razu ale nie skakał z radości.Pomyślałam,że się przestraszył.Ale okazało się ,że 2-3 tyg. wcześniej zaczął spotykać się z pewną panią z 3 dzieci!Jest ona wdową i pracują w tym samym zakładzie.Powiedział mi o zdradzie.Załamałam się ale starałam się z nim rozmawiać o tym.Nie chciał.Przestał dzwonić i pisać.I tak jest do teraz.Minęły 2 m-ce.On milczy.Jego mama i siostry dzwonią do mnie.Mówią ,że mają żal itd.Nikt tego nie rozumie.On jest z tą kobietą.Nawet się nie ukrywają.Serce mi pęka ,że wybrał 3 dzieci a o swoje nawet nie zapyta.Wiem,że to ona nalegała aby się z nią spotkał itd ale to go nie tłumaczy.Jakby nie chciał by tego nie zrobił.On ma 34 lata ja mam 31.Jesteśmy dorośli.Ale jak mógł mnie zostawić właśnie teraz?Jak to widzicie?Ich związek ma szanse?Zechce wrócić (tak jestem w stanie wybaczyć! i nie oceniajcie tego)?Czy któraś zna podobną historię?
Obserwuj wątek
    • kak33 Re: Odszedł gdy zaszłam w ciążę do innej 29.10.15, 12:20
      Nie przyjmuj go z powrotem!!!! Raz to zrobil to bedzie nastepny.
      Moj facet raz mnie oszukal i objecal ze nigdy wiecej tego nie zrobi i co , robi to regularnie klamie mi w zywe oczy a jestesmy ze soba 10 lat i kolejne dziecko w drodze.
      Nie wiem sama dlaczego jeszcze w tym tkwie...
    • xpitera Re: Odszedł gdy zaszłam w ciążę do innej 12.08.16, 15:51
      Dziewczyny uwazajcie

urbanlegend.pl/przetanczyc-z-toba-cala-noc/
    • anastasia-234 Re: Odszedł gdy zaszłam w ciążę do innej 16.12.19, 03:09
      Współczuję Ci, mężczyzna który zostawia kobietę w ciąży to gnida nie człowiek.
      Doświadczenie nauczyło mnie jednego - mężczyźni to egoiści. Nie myślą o swoich kobietach, ba nawet dzieciach. Tylko ich dobro i zachcianki lepsze.
      Jeszcze zapłaci za swoje, karma wróci
      • stasi1 Re: Odszedł gdy zaszłam w ciążę do innej 18.11.21, 16:21
        Nie wszyscy mężczyźni to egoiście. Dość często taki egoista nie kryje się z tym a pomimo tego kobiety lecą na niego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka