Dodaj do ulubionych

Oszust polsko-niemiecki

10.10.15, 18:43
witam, poszukuje kobiet oszukanych przez Polaka historyjki różne, imiona, fotki też sa kradzione niby pochodzi z Niemiec, Berlina ale świetnie mówi po polsku spadek po dziadku, nagle trafia do zakład karnego w Niemczech, zakochany po uszy kocha każda najbardziej, jedyna i szczera miłość wyłudza pieniądze, socjopata .Proszę kobiety, które miały kontakt z tym mężczyzną o kontakt. Dla mnie był Tomkiem ale dla każdej z Was mógł być kimś innym, albo Polakiem, Niemcem, Anglikiem o różnych imionach oraz fotkach
Obserwuj wątek
    • margolicia75 Re: Oszust polsko-niemiecki 08.11.15, 14:40
      Witaj, Twoja historia brzmi znajomo dla mnie.Rok temu poznalam mezczynze, ktory opowiadal mi historie o spadku po dziadu, pracy w Niemczech i szczerej milosci, to oszust, zglosilam sprawe Policji. Uwazam, ze rowniez powinnas to zrobic i dowiedzialam sie, ze nie jestem jedyna pokrzywdzona.
      • weroniczka2015 Re: Oszust polsko-niemiecki 09.11.15, 21:27
        Witaj. Muszę odpisać za oszukana32 ponieważ ma problem z zalogowaniem się na forum. Wysłałam ci wiadomość na adres email. Pozdrawiam. Agnieszka strona oszukana.eu
    • sylwka1424 Re: Oszust polsko-niemiecki 29.04.16, 11:55
      Możesz napisać więcej szczegółów? Wiek nie wiem fotkę lub coś po czymś można go poznać? Pozdrawiam sylwia3088@gmail.com
    • xpitera Re: Oszust polsko-niemiecki 12.08.16, 14:53
      Dziewczyny uwazajcie

urbanlegend.pl/przetanczyc-z-toba-cala-noc/
    • aurelia552 Re: Oszust polsko-niemiecki 10.09.16, 08:52
      uważajcie na oszusta z Berlina . Posluguje sie nazwiskiem Koperko . To zwykły naciagacz na sex .
    • jokagx78 Re: Oszust polsko-niemiecki 09.01.22, 14:56
      JESTES JESZCZE? MOZESZ GO OPISAĆ?
      • stasi1 Re: Oszust polsko-niemiecki 13.01.22, 11:50
        to bło 7 lat temu. Nawet jak gość nadal oszukuje to pewnie już inaczej się prowadzi
        • jokagx78 Re: Oszust polsko-niemiecki 17.01.22, 00:35
          Mozesz go opisać ?
          • stasi1 Re: Oszust polsko-niemiecki 17.01.22, 16:45
            To jest gość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka