Dodaj do ulubionych

Oszust badoo

30.06.20, 01:45
Ostrzegam przed oszustem na badoo występującym pod imieniem Gian. Naprawde nazywa się Ümit Erdem. Wysoki, gruby, udaje właściciela firmy samochodowej,.jezdzi drogim samochodem. Mieszka pod Poznaniem w Baranowie, pochodzi z Holandii, z pochodzenia Turek. Często wyjeżdża do Holandii w rzekomych interesach. Wiem, że oszukał kilka kobiet wyłudzając od nich pieniądze. Ode mnie nie udało mu się wyłudzić. Posiadam wiele informacji na jego temat, mogę pomóc. Mój email sissil@wp.pl
Obserwuj wątek
    • astra54321 Re: Oszust badoo 05.03.21, 09:07
      Napisałam mail, proszę o odpowiedź
      • sissilka Re: Oszust badoo 06.05.21, 07:25
        Chyba gdzieś mi ten mail się zapodział lub wpadł do spamu, proszę jeszcze raz o kontakt, sissil@wp.pl
        • stasi1 Re: Oszust badoo 09.05.21, 09:19
          Ze spamu nie ma problemu wyciągnąć go
          • astra54321 Re: Oszust badoo 17.05.21, 21:34
            Napisałam jeszcze raz :)
            • stasi1 Re: Oszust badoo 18.05.21, 13:24
              Ciekawe czy dostałaś odpowiedź?
            • sissilka Re: Oszust badoo 24.08.21, 01:45
              Niestety nic nie mam,w spamie też nie
              • stasi1 Re: Oszust badoo 12.09.21, 11:16
                To ty napisz do niej
                • sissilka Re: Oszust badoo 18.09.21, 04:07
                  Dziewczyny, nie wiem dlaczego ale Wasze maile nie trafiają na moją skrzynkę. Sprawdźcie adres. Ostatnia litera w wyrazie sissil to l jak lalka
                  • stasi1 Re: Oszust badoo 17.04.22, 23:29
                    Szkoda że jednak ty nie napisałaś do niej
            • gianumit Re: Oszust badoo 14.04.22, 00:07
              Hello profile astra54321,i dont know who you are but if you want you can contact with me email of phone
          • gianumit Re: Oszust badoo 14.04.22, 00:06
            Hello profile stasi,i dont know who you are but if you are looking for me you can write me or call me
    • gianumit Re: Oszust badoo 14.04.22, 00:05
      Hello Alexandra,i didnt want to be with you after a couple of months because i didnt like you,we have been couple of months only together,one time when i must pay something and i didnt have at that money i asked you only if you have,you didnt give it was not any problem,you know also if i want i can buy you and your house with my money.you arent a good women for a life for me thats all.you have now a relationship and you are still on badoo on active profile with your 40 pictures,look first your self and then write about another people.my adwokat will be contact with you soon.
    • gianumit Re: Oszust badoo 14.04.22, 00:11
      And i am not gruba,look first and your self

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka