Dodaj do ulubionych

Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder itp.

17.08.20, 02:13
Witam Was kobiety zalozylam ten watek by ostrzegac o oszustach zboczencach psychopatach z portali randkowych. Jesli doswiadczylyscie rownie przykre sytuacje i dalyscie sie nabrac prosze piszcie na jakim portalu i kogo oraz w jaki sposob was zraniono ? Podajcie prosze jakiekolwiek dane, znaki szczegolne i nazwe portalu na ktorej przebywa wasz "ksionze z bojki" celowo napisane z bledem... Ja rowniez opisze swoje nieciekawe doswiadczenia a mianowicie .... c.d.n
Obserwuj wątek
    • nannka123 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 17.08.20, 12:44
      Jest tu ktos ? :)
      • stasi1 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 24.08.20, 09:08
        Pewnie że jest, czemu miało by nie być?
    • minimouse1122 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 02.09.20, 01:25
      Ostrzegam przed Łukaszem lat 36 z Wrocławia. Brunet, średniego wzrostu. Na sympatii jest pod pseudo Fiefiurek. Ma świnki morskie. Bardzo elokwentny ZŁODZIEJ.
      • stasi1 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 04.09.20, 08:44
        To się przedstawi jako Marcin i zmieni nicka. Chodzi o to aby nie dopuścić do tego żeby mógł coś ukraść
      • nannka123 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 08.09.20, 01:57
        wiekszosc facecikow z portali nie ma wstydu ani uczuc wyzszych jak mozna okrasc kogos oszukac itp... strach sie z kims umawiac i spotykac :/
    • wivona Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 07.09.20, 23:39
      Cześć, zna którąś z Was faceta lat 36-38 z Warszawy który szuka uległych kobiet? Najczęściej rozkazuje im przyjechać do swojego miasta w odwiedziny. Dużo mówi o sexie jak to by nie zaspokoił, dowcipny, taki żartowniś, czasem romantyk. Dużo planów ma zaraz, kawa, wakacje, wspólne życie, obiecuje dużo, często i wszystko. Znika nagle, jest utrudniony kontakt z nim po czym wraca tłumaczy się praca, zdrowiem itd. Opisuje siebie jako chodzącego ba siłownię, singla, ma 1 dziecko, o sobie mówi dużo jaki to nie jest męski stanowczy i dominujący. Swojego czasu na fetlife i bdsm. Był też na portalach baddo i sympatią. Najbardziej lubi kontakt watsap lub inne komunikatory. Jak nie odbiera to spał albo był chory. Cały czas mówi o sexie, zniewoleniu, wyuzfabiu, chce zdjęcia ale sam swoje niechętnie daje. Wygląd, wysoki, masywny trochę, kiedyś może chodził na siłownię, ciemne włosy, nos po złamaniu, cechą charakterystyczną twarz trądzikową. Bardzo opiekuńczy, zazdrosny, tylko dla niego, jak się nie odzywasz to wyzywa że się martwił. Któraś z dziewczyn miała do czynienia?
      • nannka123 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 08.09.20, 02:00
        domyslam sie ze masz na mysli siebie ? a czy ktos jeszcze go zna gdybys podala nick jakies szczegoly moze odezwala by sie jeszcze jakas kobieta ja odpadam nie naleze do uleglych kobiet wrecz przeciwnie i nie chcialabym takiego goscia jak powyzej opisalas znac ani miec z nim do czynienia.
      • stasi1 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 28.09.20, 08:32
        Skąd ty o nim tyle wiesz? Ja jakbym był kobietą po poznaniu połowy jego cech po prostu bym przerwał znajomość
      • elapfiarska Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 09.04.22, 21:38
        Wiem ze to stary komentarz, ale trafiłam na kogoś podobnego. Odezwij się proszę.
    • nannka123 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 08.09.20, 02:14
      Dziekuje za wypowiedzi moze jeszcze jakas Pani czuje sie pokrzywdzona i chcialaby ostrzec jeszcze nieswiadome kobiety przed takimi "kawaleriami do wzicia" ? Ja dodam od siebie ze trafialam naprawde na zwichrowanych gosci niedlugo opisze kilku z nich ... rece opadaja co za czasy :(
      • magdamaria123 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 22.05.22, 11:47
        To prawda , też typy Romeo , udający wrażliwych,czułych , zakochanych to typy które nie umieją kochać , oziębli uczuciowo , typ zdiagnozowany , nie do reformy..na tinderze Marek P.koszula niebieska , z Torunia .mieszka w Wawie..podobny do Craiga , nie dajcie się dziewczyny
        • joanna89xxx5 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 04.07.22, 00:14
          Witam proszę o pilny kontakt na meil szukajaca889@wp.pl
        • joanna89xxx5 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 05.07.22, 16:01
          Hej odezwi się do mnie szukajaca889@wp.pl chyba wiem o kim piszesz
        • joanna89xxx5 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 19.07.22, 01:25
          Napisz do mnie szukajaca889@wp.pl możemy pogadać o gościu
    • emilkaa432 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 27.09.20, 19:05
      Ostrzegam przed gościem z Sympatii o nicku"pierwszydostepnylogin" - obecnie ma konto ukryte i nie można go znaleźć w wyszukiwarce sympatii. To Paweł z Krakowa, lat 40, niewysoki brunet, z brodą. Jest też na Tinderze. Elokwentny, jego styl pisania: ślicznotko, kiedy się widzimy, moja droga itp. Spotyka się z wieloma kobietami na raz, ma zawsze kilka kochanek jednocześnie
      • emilkaa432 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 27.09.20, 23:01
        PS Nosi okulary w czarnych oprawkach
      • zlosliwa1234 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 10.03.22, 13:48
        Ostrzegam przed luki 222 z Datezone ,konto na Badoo ,Sympatii ,oszust . Nie sądziłam że tacy ludzie naprawdę istnieją,.Mieszka w Puławach bynajmniej tak mówił, Łukasz l 36; jak to też nie było kłamstwo
    • ona_077 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 21.03.23, 07:58
      Chcę ostrzec przed mężczyzną o nicku Artenix, 46 z Sympatii. To typowy poszukiwacz bezpłatnych wrażeń erotycznych, ukrywa swoją tożsamość także nigdy nie dowiesz się gdzie pracuje, ma "lewy" profil na FB. Najprawdopodobniej ma też żonę lub życiową partnerkę stąd nie będzie miał w stosunku do Ciebie poważnych zamiarów... jeśli urabianie Ciebie zajmie mu za długo czasu, zniknie po kilku spotkaniach i przechodzi do szukania kolejnej ofiary na portalu..nie daje nic od siebie, nie zaprasza nigdzie żeby za Ciebie nie płacić.. widać że nie chce zainwestować grosza w relację.. Ostrzegam, kolejny wyzyskiwacz!
    • rozana112 Re: Oszusci klamcy z polishhearts badoo tinder it 30.03.23, 15:01
      Ostrzegam przed Panem psychologiem Rafalem, 44 lata z Warszawy, klamie i manipuluje, 3 dzieci; mowi, ze jest przed rozwodem a jest juz po zeby zadna kobieta nic od niego nie chciala wczesniej , spotyka sie z kilkoma na raz, uwaga na choroby weneryczne, nik na Tinder - Jan 44 (foto z motocyklem), ale i tak pewnie zmienia co chwile
      zamieni wasze zycie w pieklo tak jak to stalo sie ze mna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka