Dodaj do ulubionych

Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typie??

21.09.23, 13:53
Witam czy moze ktoraś pisała,spotkała się z sympati z Panem Marcin nik Wysoki39,,Wysoki49 Radomsko
ma kilka profili i pewnie tez pisze z kilkoma ,może ktòraś spotkała się juz z tym panem lub spotyka się.odnoszę wrażenie ze Pan prowadzi jakąś grę i spotyka sie z innymi.Zanim wdępnę chciałabym sie upewnić
Obserwuj wątek
    • ewelasympatia39 Re: Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typ 29.09.23, 18:08
      Nic....zadna nie pisała z P Marcinem????
      Dodatkowe informacje to gornik w Bełchatowie, 2 dzieci ,bardzo wysoki w okularach.
      Pisze ze mieszka w Radomsku ale faktycznie gdzieś koło .
      • ewelasympatia39 Re: Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typ 29.09.23, 18:17
        ewelasympatia39 napisała:

> Nic....zadna nie pisała z P Marcinem????
        > Dodatkowe informacje to gornik w Bełchatowie, 2 dzieci ,bardzo wysoki w okula
        > rach.
        > Pisze ze mieszka w Radomsku ale faktycznie gdzieś koło .
        Jeden profil skasowany ,drugi zawieszony
        Czyżby coś było na rzeczy ze to kolejny oszust
      • joannaoleska Re: Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typ 11.11.23, 18:45
        Oooo a jednak,wiedziałam ze z tym gościem jest coś nie tak!bo tu jest taki wpis
        I juz jedna szukała o nim informacji
        No to teraz ja napisze co mnie spotkało.
        Marcin bawi się sie kobietami na sympatii. Umowił sie ze mna na kawę i okazało sie w trakcie spotkania że spotyka sie jeszcze z dwoma kobietami,bo jedna z nich weszła do kawiarni w czasie naszego spotkania ,pozniej okazalo sie ze jest jeszcze jedna.takze uwazac na niego
        Bardzo Wysoki ,w okularkach,dobrze zbudowany z nadwagą, 39 lat ale wyglada ba starszego,pracuje jako gornik i mieszka pod radomskiem,mial 2 profile na sympati tak jak napisala tu juz ewelasymatia39
        Przestrzegam
        • joannaoleska Re: Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typ 02.12.23, 15:33
          No i ma znowu nowy profil na Sympatii tym razem Martin3538
          I znowu szuka !!!!!
      • joannaoleska Re: Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typ 02.12.23, 15:39
        Tak pisałam i nawet sie z nim spotkaĺam,facet do zabawy szuka kobiet,na spotkaniu gdzie z nim byłam do kawiarni weszła inna kobieta ci okazało się ze z nia sie tez spotyka po czym wyszło ze jest jeszcze jedna kobieta czyli z 3 kobietami sie spotyka .
        Teraz ma nowy profil Martin3538 z Radomska
    • stasi1 Re: Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typ 01.10.23, 07:54
      Ale co w tym dziwnego że pisze z wieloma? Przecież z nie każdą osobą z którą się pisze coś wychodzi. Skoro uważasz że jest oszustem po co masz w to wdepnąć? Lepiej od razu z daleka od niego. Chyba że ci się nudzi ale traktować go jak oszusta, bez uczuć i finansowania jego
      • ewelasympatia39 Re: Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typ 01.10.23, 23:34
        Jyz potwierdzone ze z kilkoma sie spotyka i z kilkoma żekomo układa sobie zycie.alw do siebie nie zaprasza
        Konfrontacja była z nim. Takze przestrzegam
        • stasi1 Re: Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typ 07.10.23, 09:09
          A jak układa sobie życie to rzeczywiście jakiś oszust
    • joannaoleska Re: Wysoki38,wysoki49 radomsko.ktos cos o tym typ 03.12.23, 22:40
      Przestrzegam przed tym Panem,2 profile skasował i teraz znowu wrocił ma nowe konto , marcin bawi się wyśmienicie kobietami,spotyka sue jednocześnie z kilkoma i z każdą układa plany na wspólne życie z jedna u niej w domu ,z kolejna ze ma zamieszkac u niego .....przestrzegam !!!!!
      sympatia.onet.pl/user/Martin3538

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka