Dodaj do ulubionych

Oszuści Matrymonialni

12.02.09, 15:09
Czy kiedykolwiek któraś z was wzięła kredyt na słowo ukochanego a
później zastanawiałyście się skąd wziął się ten pomysł- gdy nagle
zniknął?? może obiecywał góry a później po prostu odszedł?? wiem że
to straszne... Niedawno dowiedziałem się tych wszystkich informacji
od mojej narzeczonej. Mówi ze na pewno spotkało to tylko ją bo ma
pecha... Mam nadzieje ze dzięki wam trochę się otworzy, i zacznie o
tym mówić otwarci, za bardzo się tym przejmuje a za 4 miesiące ślub.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 4.agnes11 Re: Oszuści Matrymonialni 12.07.09, 13:31
      Niech poda jego dane w sieci ,napewno zna,Trzeba pisac o takich głosno by nie czuli sie bezkarnie!!
      • angolad Re: Oszuści Matrymonialni 18.02.11, 17:24
        uważajcie na JACKA RABENDĘ zamieszkałego w Łodzi na ulicy ROKICIŃSKIEJ !!!! okradł, kłamał, zrobił dziecko, odszedł bez słowa ! logował się na Sympatii, tam go poznałam. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o kontakt !
        • kbob Re: Oszuści Matrymonialni 23.07.11, 19:54
          poznałem niedawno Jacka Rabendę, jest moim pracownikiem, bardzo proszę o informację o nim mój adres kbob@op.pl
        • maggie610 Re: Oszuści Matrymonialni 03.02.12, 11:46
          witam, chcę porozmawiać, możesz się do mnie odezwać na pocztę? magda
        • dorotka6973 Re: Oszuści Matrymonialni 16.08.12, 17:49
          witam panie u mnie nie bylo co prawda propozycji malżenstwa ale okazywal mi wielkie zainteresowanie widzac ze bezwzajemnosci odpuscil sobie nalegal zeby otworzyla wlasny interes i pozyczyl dużo pieniążków ale on pasuje do wielu opisów i to jest najwiekszy problem jezeli to możliwe proszę o zdjęcia na meila dorotka6973@wp.pl
        • 5gosia25 Re: Oszuści Matrymonialni 18.01.15, 10:26
          Witam, ja też zostałam oszukana przez Jacka Rabende. Chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. mnie też okłamał , okradł. W tej chwili znajduje się w zakładzie karnym i mam z nim kontakt. Jacek nie chce się do niczego przyznać, cały czas mnie okłamuje. I czy tobie też się oświadczył? Gdyby była możliwość chciałabym się z Tobą spotkać i porozmawiać.
      • ewita.0 Re: Oszuści Matrymonialni 03.09.11, 14:35
        w pelni popieram pani wypowiedz .
      • 5brunetka OSZUST Z BADOO 30.07.12, 08:34
        Uwaga panie korzystające z portali randkowych typu; Badoo, Sympatia itp. Rok temu poznałam tam mężczyznę o nicku Andrzej35, obecnie na Badoo ma nick Bula42, Namen , Belgia...Mężczyzna ten wyłudził ode mnie pieniądze w wys. 15 tys zł!!!!!!! Pan nazywa się ANDRZEJ KUSIBAB ur.04.09.1977 zam. BRZEŹNICA 402 39-207, Pracuje w Belgii, w Antwerpii [ale może też podawać,że pracuje w Holandii, albo w Norwegii]. Ma za sobą bogatą przeszłość kryminalną...Więcej informacji dla osób zainteresowanych na mojej poczcie mailowej kurzan64@wp.pl
        • io62 Re: OSZUST Z BADOO 07.08.12, 16:28
          dlaczego ci oszuści ciągle operują kwotą 15 tys czyżby przeszli tę samą szkołę.czy jesteś pewna co do jego nazwiska.podaj szczegół charakterystycznego wyglądu zewnętrznego.mnie znany też niby człowiek światowy ale.......może to ten saṃ?
          • 5brunetka Re: OSZUST Z BADOO 07.08.12, 20:32
            Co do nazwiska to jestem pewna bo widziałam jego dowód , mam też nr serii dowodu. Pan nie ma kawałka palca , bodajże u prawej ręki [3 palec, obcięty cały paznokieć, wraz z opuszką]. Zresztą jak chcesz mogę Ci udostępnić jego zdjęcia na pocztę mailową. Jak co pisz też do mnie na maila kurzan64@wp.pl, Pozdrawiam
          • 5brunetka Re: OSZUST Z BADOO 08.08.12, 09:11
            Cześć...Czekam na wiadomość od Ciebie, bo dość , że gnoj wyłudził ode mnie kasę, to jeszcze chce mnie zastraszyć,posuwając się do szantażu!!!!! Pozdrawiam Cię...
            • 13cytryna Re: OSZUST Z BADOO 23.03.13, 18:21
              Ciekawe czy w osrodku dla uchodzcow wiedza ze z pani Milek taka artyskta co bybi sie zrznac dla kutasa zrobi wszystko naset butelke po winie w cipie miala bo wibrator byl zamaly to sa fatky pani Milek ,ciekawe czy teraz sie bzyka z lektorami na uczelni podobno robi licencjat bedzie asystentka na neurologii tam dziatki z golymi fajami leza to bedzie sie zabawiac jak bedzie miala nocny duzur w DPS w Gorze Kalwarii
          • 5brunetka Re: OSZUST Z BADOO 09.08.12, 09:21
            Bardzo proszę, odezwij się...
            • io62 Re: OSZUST Z BADOO 10.08.12, 20:41
              czy wygląd zewnętrzny tego osobnika nic Ci nie mówi np proporcjonalność między długością tułowia i nóg oraz farbowane włosy.Co do nazwiska nie bądz pewna.Oszuści mają ich po kilka jak ostatnio podawały media.Okolice dolnośląskie ,bliżej granicy.Pozdrawiam
              • 5brunetka Re: OSZUST Z BADOO 10.08.12, 21:14
                Cześc....Jeśli akurat chodzi o nazwisko to jestem na sto procent pewna bo zaprzyjaźniłam się z jego pierwszą żoną i córką~! Dotarłam też do jego rodziców! A włosów farbowanych nie ma...Jest łysawy...Pozdrawiam Cię serdecznie [ no i jest z podkarpackiego!sprawdziłam!]
                • 13cytryna Re: OSZUST Z BADOO 23.03.13, 18:11
                  Wiitam drogich czytelnikow czytam te posty zwiazane ze mna Pani nazywa sie Małgorzata Milek zwana 5brunetka inaczej podala by imie nazwisko piszac takie bzdory na forom ze lubi nieokielznany sex czasami brutal to tego juz nie napisala ze jak nozmalny facet skapnie sie ze jest zboczona na maxx i jak chce skonczyc ten zwiazek tz spotkania typu sex nic wiecej to zaczyna szantazowac i wypisywac bzdory na portalach niech pisze tylko niech rowniez wie ze z podaniem imienia nazwiska wiaza sie konsekwencje prawne ustawa o ochronie danych osobowych chyba o tym zapomniala a pieniadze to chyba wziela sobie sama pozyczke w banku na remont mieszkania bo ma jak w chlewie .Wiedz droga Malgosiu chyba bedziesz miala sprawe w sadzie nie przepuszcze ci tego tak sobie.apropo od mojego taty chyba dostalas dobra zjebke chyba ci malo problemow z tego co wiem to wez jeszcze 2 kredyt na odszkodowanie dla mnie bo napewno bedzie zasadzone .
                  • 13cytryna Re: OSZUST Z BADOO 23.03.13, 18:15
                    jeszcze jedno drodzy internauci jesli byscie poszukali w necie dobrze to zobaczycie jak tz 5brunetka robi pokaz na portalu sex fotki jak sobie wklada ogorka w cipe a pozniej w dupe i sie manstrubuje miala duza ogladalnosc a ja to mam nagrane jak to robi i nietylko to
                    • gringo9 Re: OSZUST Z BADOO 11.11.13, 06:41
                      Nie tylko panowie oszukują! Panów ostrzegam przed Justyną C. lat 23! Jest studentką farmacji w Sosnowcu. Będzie Was mamić,że jej zależy, a tak naprawdę spotyka się z wieloma facetami za Waszymi plecami.Rozmawiałem już z paroma osobami,które oszukała. Kilku z nich nabawiło się chorób wenerycznych !! Uważajcie na łatwe dziewczyny !
                      • ivona111 Re: OSZUST Z BADOO 23.11.13, 12:50
                        Witam. Przestrzegam przed niejakim Wlodkiem-Roberto z Flensburga (Niemcy) zalogowanego na badoo. Na swoim profilu napisał, że jest: "normalny polsko-włosko-niemiecki facio". Tylko, że On taki całkiem normalny nie jest. Podszywa się pod postać znanego niemieckiego wizażysty Borisa Entrupa. Na swój profil wstawia i wysyła kobietom TYLKO zdjęcia tego artysty i to bezczelnie skopiowane z Internetu. Niestety NIE MA KAMERKI INTERNETOWEJ, bo we Flensburgu "trudno kupić" i nie można skonfrontować Jego internetowego wizerunku z rzeczywistością. Po nawiązaniu rozmowy (Skype, telefon) wzbudza zaufanie swoją łamaną polszczyzną opowieściami o najbliższej rodzinie: rodzicach, bracie, bratankach, kuzynie. Szybko proponuje pomoc finansową, zaprasza do Niemiec na swój koszt i obiecuje drogie kosmetyki. Chwali się swoim wypasionym autem (biały pontiac kitt). Dla zweryfikowania swojej osoby podał mi swój adres pocztowy, bym wysłała widokówkę i poprosił o adres mnie. Pocztówkę otrzymałam. Moja kartka do Niego również doszła, ale nie chciał sobie z nią zrobić zdjęcia (przy twarzy), twierdząc, że sam sobie nie potrafi telefonem dobrze zrobić zdjęcia. W czasie rozmów delikatnie WYCIĄGA różne szczegóły z życia (dotyczące pracy, mieszkania, kredytów). Ja tą "znajomość" skończyłam, bo po skojarzeniu faktów z Internetu i rozmów wykryłam i zarzuciłam Mu oszustwo. Przyznał się. JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM !!!
                        • magg.i Re: OSZUST Z BADOO 23.11.13, 13:02
                          cos wiecej?jakis mail ?
                          moj byly Tomasz Noga wyludzal kredyty i mial matke we wloszech
                          do niemiec ciagle jezdzil i ponoc wywozil kobiety
                          jest na fb z rzeszowa
                          teraz zwial z kraju bo tu jest poszukiwany
                          • magg.i Re: OSZUST Z BADOO 23.11.13, 13:03
                            ps.piszac robi straszne byki nawet ktory pisze przez u otwarte i uzywa nieraz slowa żem
                  • 5brunetka Re: OSZUST Z BADOO 23.03.13, 22:10
                    Panie.....aż żal to słowo mówić 13cytryna, czyli ANDRZEJU KUSIBAB .....taki jesteś mądry to czemu nie napisałeś jak się nazywasz? Nie pochwaliłeś siuę też jaką masz cudowną przeszłość kryminalną, że oszukałeś mnie twierdząc, że jesteś rozwodnikiem, ale że jesteś też drugi raz żonaty z przeuroczą panią J.....Robiłeś ją na szaro, przyjmując mnie w swojim służbowym chlewie, który musiałam 2 dni sprzątać, żeby jako tako przeżyć te parę dni w ANTWERPII, u kłamliwego kochasia? Pochwaliłeś się żonie, że prasowałam Twoje obleśne majtki i porozciągane podkoszulki, Taki jesteś bogaty, a chodzisz wyszykowany jak ostatni dziad!....Wiesz, to co wypisałeś obrzydliwego na mój temat świadczy tylko o Twoim poziomie inteligencji, bo nawet jeżeli...to lepiej zabawiać się akcesoriami, niż kraść, a Ty masz pecha bo ja mam niezbite dowody przeciwko Tobie i niestety całe życie będziesz musiał spieprzać przed policją, bo nie możesz wrócić do Polski i żyć tu ze swoją zdradzaną, biedną żoną normalnie....Pozatym chyba masz kupę szmalu do oddania na poczet alimentów, a więc ...czeka Cię tylko ewentualnie kryminał!.....O Twoich rodzicach nie będę dyskutowała, bo nie oni mnie okradli....A tak wogóle to jaką szkołę skończyłeś? Bo bardzo ładnie piszesz po polsku! Chyba nie licencjat, jak mi to na wstępie wcisnąłeś! I nie strasz mnie, bo masz p e c h a....nie należę do bojażliwych kobietek......[Widzisz wykasowałeś zdjęcia z mojego komputera, ukradłeś umowę którą spisaliśmy, ale nie wiele ci to pomogło, bo ja....brunetka, a nie blondynka] ....I nie strasz mnie bo zrobiłbyś prędzej w te swoje obleśne majtki, niż założył mi sprawę....Biedny chłopczyk!
                    • 13cytryna Re: OSZUST Z BADOO 24.03.13, 18:34
                      tak mam alimenty ale tak naprawde huj cie to obchodzi a do polski zawsze moge przyjechac jak juz a moze juz jestem i mieszkam widzisz Panno Milek ja niemusze sie ukrywac jak sadzisz tutaj na forum to ciebie powinno byc wstyt ze nawet pizdy nie umiesz sobie wydepilowac a mieszkanie takie jak ja mialem to ciebie nigdy nie bedzie na takie stac znajdz sobie innego do zastraszania a nie mnie i to ty masz dług a nie ja ja zarabiam ponad 150 tys rocznie wiec jesli chcesz wysle ci wyciag z banku nie jestem frajerem jak myslalas a co i zaco mialem problemy w mlodosci huj cie to powinno interesowac zadzwon do mojej ex zony pogadajcie sobie a moze sie juz razem rzniecie z jej nowym facetem zalosna jestes tylko tyle napisze
                      • 5brunetka Re: OSZUST Z BADOO 24.03.13, 21:28
                        Na Twoim miejscu to siedziałabym cicho, jak mysz pod miotlą , bo próba gwałtu w bardzo młodym wieku na 40 letniej kobiecie to wstyd, przemyt prostytutek do pracy za granicą -jeszcze większy, a złodziejstwo, też nie jest godne pochwały....3 razy kryminał w tak młodym wieku to horror!. 150 tys rocznie zarabiasz?? To jakoś specjalnie tego po Tobie nie widać; dziurawe majtki, sprane skarpety i podkoszulki z ciuchlandu, Zresztą sam chwaliłeś się , że Twoja żona też tam się ubiera!!!!!!!!!! Panną nie jestem, bo 23 lata byłam żoną , a od 3 jestem wdową! Zapomniałeś????????????? Acha, słowo wstyd...pidze się przez d, a nie t...Na jakich studiach Cię uczyli pisowni języka polskiego? Oryginalna! Mam też swoje zasady, nie rżnę sie z Facetami koleżanek i przyjaciółek! Szkoda mi Ciebie! BIEDNY CHŁOPCZYK !
                        • 3dorotkaxxx Re: OSZUST Z BADOO 16.09.14, 11:21
                          Uwaga na Polish heart pod nikiem: natanael684 kryje sie facet,podaje zaw?d zielarz co leczy raka.
                          Onszuka sponsorek,a nie partnerki.Ma jeszcze strone bez nazwiska i adresu: natanael@eclipso.eu
                          Dziewczyny,nie wierzcie jemu,on jest nieorawdziwy,czatuje na Kase,a nie na ciebie dziwczyno
                          • marjolka60 Re: OSZUST Z BADOO 17.09.14, 01:39
                            Dzięki za ostrzeżenie :) Ja jestem tylko na badoo , ale chciałam zapytać , skąd macie adresy e mail tych oszustów ? czy wystarczy po zablokowaniu zapisać ID ????
                          • natanael11 Re: OSZUST Z BADOO 16.10.14, 19:38
                            Szanowni Państwo, w obronie mojego dobrego imienia przed szkalującymi mnie wpisami na różnych forach internetowych, dokonaliśmy z prawnikami analizy treści tych wpisów.
                            Wpisy te wypełniają przesłanki :
                            - zniesławienia - art. 212. § 1 i 2 Kodeksu Karnego „Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.”
                            - oraz zniewagi - art. 216. § 1 i 2 Kodeksu Karnego „1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.”
                            Ponadto obraźliwe maile wypełniają przesłanki stalkingu czyli art. 190a. Kodeksu Karnego Uporczywe nękanie - stalking § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozba¬wienia wolności do lat 3.

Wszystkie te wpisy zostały notarialnie zabezpieczone i formułowany jest wniosek o podejrzenie popełnienia wobec mojej osoby przestępstw znieważenia, zniewagi oraz stalkingu.

Żądać będę przeprosin na wszystkich największych portalach internetowych Polski i Niemiec oraz wysokiej nawiązki na cel społeczny.

Szkalujące mnie osoby myślą, że są bezpieczne bo piszą z terenu Niemiec ale przypominam, iż jesteśmy w Unii Europejskiej i polski wymiar sprawiedliwości bez problemu radzi sobie z takimi sprawami.
                          • natanael11 Re: OSZUST Z BADOO 17.10.14, 20:39
                            Szanowni Państwo, w obronie mojego dobrego imienia przed szkalującymi mnie wpisami na różnych forach internetowych, dokonaliśmy z prawnikami analizy treści tych wpisów.
                            Wpisy te wypełniają przesłanki:
                            - zniesławienia - art. 212. § 1 i 2 Kodeksu Karnego ?Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.?
                            - oraz zniewagi - art. 216. § 1 i 2 Kodeksu Karnego ?1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.?
                            Ponadto obraźliwe maile wypełniają przesłanki stalkingu czyli art. 190a. Kodeksu Karnego Uporczywe nękanie - stalking § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozba?wienia wolności do lat 3.

Wszystkie te wpisy zostały notarialnie zabezpieczone i formułowany jest wniosek o podejrzenie popełnienia wobec mojej osoby przestępstw znieważenia, zniewagi oraz stalkingu.

Żądać będę przeprosin na wszystkich największych portalach internetowych Polski i Niemiec oraz wysokiej nawiązki na cel społeczny.

Szkalujące mnie osoby myślą, że są bezpieczne bo piszą z terenu Niemiec ale przypominam, iż jesteśmy w Unii Europejskiej i polski wymiar sprawiedliwości bez problemu radzi sobie z takimi sprawami.
                            N.
                      • 5brunetka Re: OSZUST Z BADOO 24.03.13, 21:53
                        Acha, Andrzejku Polska, pisze się też przez P, a nie p.......Jak nie masz na słownik ...powiedz...chętnie Ci kupię w prezencie...Ja taka szczera dusza [ haaaa....haaaaa]
                        • pozytywnemyslenie Re: OSZUST Z BADOO 04.04.13, 11:10
                          hej chcialam Was dziewczyny przestrzec przed niejakim Marcin 32 gdynia a tak naprawde z rumii . Karol. jest to oszust i w dodatku bardzo wybuchowy jak ktoras mu podpadnie to potrafi byc msciwy. na poczatku pisze milo i wydaje sie z pozoru normalny ale to tylko pozory. ja mam kontakt z innymi dziewczynami z tego badoo ktore mialy z nim kontakt i gdyby nie one to bym tez sie w jego gierki wplatala . dziekuje wam kobietki i powinnysmy sie ostrzegac nawzajem przed takimi typami z pod ciemnej gwiazdy jesli chcemy poznac kogos mormalnego.pozdrawiam
                          • jackalfred Re: OSZUST Z BADOO 25.03.14, 20:41
                            uważajcie na niejakiego Jacka Alfredan a boboo był wcześniej,teraz jest na przeznaczeni.Na sypmatia też ale inny typ wszyscy pracują w Awganistanie i wychodzą do domu,ale mają dużo kasy i chcą ją gdzieś przesłać najlepiej ją tobie oddadzą,ale nagle coś się dzieje na lotnisku i prześlij pieniądze...nie piszą po polsku tylko za pomocą tłumacza..uważajcie..
                            • dadada000 Re: OSZUST Z BADOO 24.10.16, 20:19
                              Jedna kobieta straciła w ten sposób ponad 6 tysięcy euro stop-oszustom.pl/?p=584
                      • shimatta-102 Re: OSZUST Z BADOO 13.02.18, 22:40
                        panie CYTRYNA , chuj pisze sie przez CH ! a skoroś taki chuj to przynajmniej naucz sie swoje imię poprawnie pisać. Kusibab heeee ależ wymowne i adekwatne nazwisko , samo za siebie mówi kusi - baby hehe
                    • dr.rocco Bajeczna opera, lepsza od najlepszych powieśći :) 09.12.15, 23:20
                      Uśmiałem się ..... Piszcie dalej o swoich brudach, chętnie poczytam.
          • us61 Re: OSZUST Z BADOO 24.01.13, 03:36
            wirajcie Drogie Panie,
            Ostrzegam przed przystojnym brunetem z Belgii.Jezdzi po Polsce szukajac nowych ofiar.Podaje sie za wlsciciela firmy i ze moze zalatwic prace za granica(szczegolnie studentkom)Facet ma przeszlo 50 lat a goni za mlodymi dziewczynami.Po seksie juz go nie ma,bo szuka nastepnej ofiary.Operuje w Krakowie, Warszawie, Wroclawiu, Katowicach .Pozornie bardzo cichy i spokojny ,(ale czym moze zablysnac zero po zawodowce?). Mnie oszukal perfidnie. Prosze czy natknelyscie sie na kogos takiego(biegle mowi po francusku, czy poprawnie? nie wiem!!!.Prosze o odpowiedz.
            • oszukana47 Re: OSZUST Z BADOO 25.03.14, 20:25
              " Drogie panie, kolejny oszust. Koleś naprawdę sympatyczny, tyle, że ani zdjęcia ani informacje nie są prawdziwe. Nie dajcie się nabrać. Wszystkie rozmowy trafiają do internetu.. uwaga!! to link do jego badoo eu1.badoo.com/0377738159/.. Oszukana"
              • jackalfred Re: OSZUST Z BADOO 25.03.14, 20:29
                przykro mi że dałaś się nabrać..nie tylko na tym portalu są oszuści.
              • ewa10-0 Re: OSZUST Z BADOO 25.03.14, 21:00
                wyslij mi na e-maila caly link jego z badoo,a moze on juz jest u mnie w zdjeciach w galerii?zobacz
                • jackalfred Re: OSZUST Z BADOO 25.03.14, 21:02
                  nie mam linku..ale daj mi adres emeila to Ci prześlę
                  • ewa10-0 Re: OSZUST Z BADOO 25.03.14, 21:16
                    wyslij mi tu nja ta poczte na ewa10

albo ewa10-0@gazeta.pl
                  • paulinka197111 Re: OSZUST Z BADOO 03.02.18, 19:15
                    Ja też poprosze.
                • oszukana47 Re: OSZUST Z BADOO 25.03.14, 21:07
                  eu1.badoo.com/0377738159/ Nie nia ma go, facet nieźle się bawi.. zwłaszcza umieszczając rozmowy w internecie
                  • jackalfred Re: OSZUST Z BADOO 25.03.14, 21:13
                    ale widzę że jest teraz aktywny badoo
                    • mi570 Re: OSZUST Z BADOO 30.03.14, 08:55
                      Drogie Panie !! Nastepny oszust na Badoo!! Rozkochuje w sobie panie !! Jest bardzo mily i super uprzejmy. !! Jest z Poznania Marjusz46 Pozycza pieniadze w zamian za udzielenie pomocy w zakupie towaru. Lub w zalatwieniu. Jakies dotacji. Jest na facebooku !!!
                      • marta19944 Re: OSZUST Z BADOO 11.05.14, 22:40
                        Cześć. Chcialabym sprawdzić, czy to o tym facecie napisalaś. Mam jego zdjęcia. Coś mi wlaśnie śmierdzi. Mój adres maryjka1994@gmail.com Proszę o kontakt.
                        • jackalfred Re: OSZUST Z BADOO 12.05.14, 18:38
                          wejdz na mój profil i w zdjęciach są..
                  • ewa10-0 Re: OSZUST Z BADOO 25.03.14, 21:19
                    czy to ten krzysztof?
                    juz zgloszony
                  • daniela43 Re: OSZUST Z BADOO 06.04.14, 11:01
                    Ej jak to on wstawia te rozmowy gdzie? Odezwij się na : 34120205 :) .
                  • czorito2932 [...] 30.08.14, 00:00
                    Treść postu jest niedostępna.
                    • marjolka60 Re: OSZUST Z BADOO 01.09.14, 02:49
                      jAK DO TEJ PORY , NIE TRAFIŁ MI SIĘ ŻADEN OSZUST Z POLSKI , TYLKO SAMI AMERYKAŃCE , ALE TEŻ NIE DAŁAM SIĘ , choć w jednym [ pierwszym ] zakochałam :( głupia , z czego wyleczył mnie piękny , przystojniak z Polski z Warszawy , b o tylko takich chcę poznawać [ odhaczyłam ] ... też nie był do końca uczciwy z początku , wiele łez wylałam przez niego , ale i dał mi mnóstwo chwil szczęśliwych , więc na takich też trzeba uważać !! ... niestety ... Ci wszyscy przystojniacy ... to albo
                      ... oszust
                      ... w związku
                      ...albo coś z głową nie tak ......
                      ... Pozdrawiam wszystkie panie
                    • aniasowinska proszę o pilny kontakt z osobą o nick czorito2932 01.09.14, 11:37
                      Również zostałam oszukana przez tego człowieka wzięłam dla niego dwa telefony komórkowe komputer na raty proszę jak najpilniej napisz do mnie mój aniasowinska@opoczta.pl a on wszystko sprzedał . czy mogli byśmy porozmawiać jestem w dołku że tak się dałam
                      napisz numer do kontaktu musimy zrobić z tym porządek ten człowiek nie ma prawa chodzić pośród nas a ten Francesco to jedno wielki kłamstwo
                      • aniasowinska Re: proszę o pilny kontakt z osobą o nick czorit 01.09.14, 11:42
                        aniasowinska napisał(a):

> Również zostałam oszukana przez tego człowieka wzięłam dla niego dwa telefony
                        > komórkowe komputer na raty proszę jak najpilniej napisz do mnie mój aniasowinsk
                        > a@opoczta.pl a on wszystko sprzedał . czy mogli byśmy porozmawiać jestem w dołk
                        > u że tak się dałam
                        > napisz numer do kontaktu musimy zrobić z tym porządek ten człowiek nie ma prawa
                        > chodzić pośród nas a ten Francesco to jedno wielki kłamstwo
                        • marcys1107 Re: proszę o pilny kontakt z osobą o nick czorit 20.06.15, 18:39
                          Kto z was zna oszusta o nik Nicolas BROOKS z Angli wdowiec z corka mam jego fotki moje gg 54429179 Marcys
                          • marcys1107 Re: proszę o pilny kontakt z osobą o nick czorit 21.06.15, 20:07
                            Witam nie za bardzo wiem o co chodzi o jaki kontakt z nick czorit
                  • 3dorotkaxxx Re: OSZUST Z BADOO 16.09.14, 11:28
                    Oszust z Polish hearts natanael684
                    Uwaga on niei jest ani doktorem,ani zielarzem,ani wogòle niczym.
                    Ma stone w necie natanael@eclipso.eu
                    Uwaga,ten facet czycha na kobiety bogate.
                    • jackalfred Re: OSZUST Z BADOO 16.09.14, 20:17
                      To lekarz nie tylko duszy,ale i ciała...nie dajcie się dziewczyny nabrać....
                      • marjolka60 Re: OSZUST Z BADOO 17.09.14, 01:43
                        Ja już mam z nimi nie jedną przeprawę , ale nie wiedziałam , że można zdobyć ich adres email ??
                    • natanael11 Re: OSZUST Z BADOO 16.10.14, 19:35
                      - zniesławienia - art. 212. § 1 i 2 Kodeksu Karnego „Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.”
                      - oraz zniewagi - art. 216. § 1 i 2 Kodeksu Karnego „1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.”
                      Ponadto obraźliwe maile wypełniają przesłanki stalkingu czyli art. 190a. Kodeksu Karnego Uporczywe nękanie - stalking § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozba¬wienia wolności do lat 3.

• natanael11 Re: OSZUST Z BADOO 16.10.14, 19:38

• natanael11 Re: OSZUST Z BADOO 17.10.14, 20:38

N.
                  • aga2334 Re: OSZUST Z BADOO 19.07.15, 08:56
                    Oszust z Koślinek, lub okolic Tucholi,utrzymywał ,że jest wdowcem z dwójką dzieci, po kilku miesiącach okazało się,że dzieci ma trójkę,a żonie nic nigdy nie bylo i ma się dobrze.Zna ktoś kogoś podobnego do opisu tej sytuacji?
                    • martao61 Re: OSZUST Z BADOO 19.07.15, 15:00
                      Tego nie znam.
                      ALE
                      UWAGA OSZUŚCI NA GG
                      NA GG GRASUJA OSZUSCI . WSZYSCY O OBCO BRZMIACYCH IMIONACH I NAZWISKACH. MIESZKAJA ZAZWYCZAJ W ANGLII, SZWECJI, USA,SZWAJCARII ITP. ROZKOCHUJA W SOBIE KOBIETY.POTEM NAGLE ZNAJDUJA SIE W TARAPATACH I PROSZA O PIENIADZE. SCHEMAT ZAWSZE TEN SAM. Z GG PRZECHODZA NA DROGE E-MAIL I SKYPE. ZDJECIA, LISTY MILOSNE,PROBLEM I PROSBY O PIENIADZE. NIE DAJCIE SIE NABRAC. SA NIEZWYKLE PRZEBIEGLI. STOSUJA PSYCHOMANIPULACJE,ALE TRAFILA KOSA NA KAMIEN :)
                      • jackalfred Re: OSZUST Z BADOO 19.07.15, 20:58
                        Nie dajcie się dziewczyny nabierać-to oszuści..
                        • martao61 Re: OSZUST Z BADOO 21.07.15, 14:37
                          jackalfred napisała:

> Nie dajcie się dziewczyny nabierać-to oszuści..

PISALAM WCZESNIEJ O "POLOWANIU" NA GG NA NAIWNE KOBIETY I DZIEWCZYNY. TAKA SAMA SYTUACJA MA MIEJSCE NA FB. PROFILE ZE ZDJECIAMI PRZYSTOJNIAKOW CZESTO Z DZIECKIEM, ZAPROSZENIE DO ZNAJOMYCH A POTEM KORESPONDENCJA ZMIERZAJACA DO ROZKOCHANIA, WZBUDZENIA LITOSCI ITP ITD . W KONSEKWENCJI WSZYSTKO SLUZY POZYSKIWANIU DANYCH I WYLUDZANIU PIENIEDZY OD "POZYSKANEJ" KOBIETY. NIE DAJCIE SIE NABRAC. NIE ZNASZ, NIE PRZYJMUJ DO ZNAJOMYCH.NIE BADZMY NAIWNE. Z JAKIEGOS POWODU POLKI CIESZA SIE U NICH DUZYM "POWODZENIEM".
                          POZDRAWIAM I ZYCZE OSTROZNOSCI W ZAWIERANIU ZNAJOMOSCI.
                          • jackalfred Re: OSZUST Z BADOO 24.07.15, 22:27
                            Dokładnie!!nie znasz-nie nawiązuj znajomości..
                • marjolka60 Re: OSZUST Z BADOO 03.08.14, 21:47
                  josephdunford268@gmail.com ... do tego kogoś mam napisać prośbę o urlop dla mojego żołdaka ????????????? hahahahaha
              • daniela43 Re: OSZUST Z BADOO 06.04.14, 11:12
                O kurwa >.< . Ktoś może chce o tym zemną pogadać bo przekracza wszelkie możliwosci jak mozna być takim chamem. -,-
                • ewa10-0 Re: OSZUST Z BADOO 09.04.14, 13:56
                  Sa nowe fotki na forum w mojej galerii zdjec.Moze ktos rozpozna go tego BRINKMAN MARTIN'a ,to prosze,napiszcie cos wiecej o nim.
                  • ewa10-0 Re: OSZUST Z BADOO 13.04.14, 16:54
                    PROSZE NIE BRAC POD UWAGE TEGO NAZWISKA,CO JEST B.M.JUZ SPRAWA WYJASNIONA,JEST WSZYSTKO W PORZADKU.
                    • ewa10-0 Re: OSZUST Z BADOO 14.04.14, 17:50
                      Prosze,nie piszcie juz do mnie o zadna pomoc w sprawie oszustow.Najpierw piszecie o pomoc,a potem,zeby usuwac posty z forum,bo sie pomyliliscie.Zenada.Ja nie mam takich mozliwosci usuniecia swych postow,zdjecia tak,z mojej galerii.
                      Jak co,to prosze pisac do zalozycielki forum o usuniecie.
                  • marjolka60 Re: OSZUST Z BADOO 05.09.14, 01:49
                    ewa .... nie bardzo wiem , gdzie masz galerię ? możesz jakoś coś więcej , czy na pocztę napiszesz do mnie ?????? .... Ostatnio jakiś " Zeus " ... do mnie wlazł , a opis jego profilu znam już na pamięć od innych Smith'a , James'a ..... Pozdrawiam
              • kolej.na Re: OSZUST Z BADOO 04.05.14, 11:17
                W takim razie i ja dorzucę kolejnego oszusta badoo.com/pl/0350184511/
                Bardzo ckliwy, skromny, dobroduszny - jak z resztą określił siebie w profilu - w gruncie rzeczy poluje na kobiety, które wykorzystuje finansowo, okrada. Opowiada jego zwykle o tym, że taki poszkodowany przez kobiety, że nigdzie nie był, bo ciągle tylko praca na wsi. W ten właśnie sposób wzbudza litość i kobiety wożą go na koszt własny tu i ówdzie, obsypują prezentami. Potrafi w ten sposób spotykać się nawet z trzema na raz. A uwierzcie, że był w bardzo wielu miejscach, również za granicą. Wprasza się do domów, pod byle pretekstem, a celem jest kontrola stanu majątkowego. Wprasza się również do znajomych kobiety, a sam NIGDY nie zapoznaje ze swoją rodziną czy znajomymi. Jego historie kompletnie nie pokrywają się w prawdą, wręcz odwrotnie. W profilu pisze, że mieszka sam a mieszka z rodzicami. Niby nie pijący a wieś zna go z ciągłych popijaw (z kradzieży też). Niby spokojny, ale na lekach jest i kontrole u psychiatry też są.
                Dziewczyny uważajcie!
                • femeee Re: OSZUST Z Krakowa 04.05.14, 14:31
                  Ja do rzuce jeszcze jednego Grzegorz z Krakowa policji bardzo dobrze znany ma bujną przeszłość kryminalną którą oczywiście się nie chwali wystarczy dobrze poszukać to prawdy się same dowiecie!!!! bądź z każdego innego miasta w Polsce bo się Pan lubi przemieszczać. Jeśli któraś go spotkała na swojej drodze to uciekać od niego z daleka pięknie potrafi omamić swoją dobrocią i uczciwością a tak naprawde tylko czeka na odpowiedni moment by powiedzieć że właśnie ma problemy finansowe i może byś mu pożyczyła lub wzieła dla niego kredyt a on wszystko odda jak mu się sprawy rozwiążą!!!! oczywiście później już nie wraca do tematu. Teraz pewnie ma następne chętne Panie które mu będą pomagać w jego ciężkiej sytuacji, kobiet w jednym czasie ma wiele więc nie bądźcie naiwne że jesteście tą jedyną choć będzie mówić że tak bardzo kocha i tęskni on to mówi każdej dopasowując swe słowa dla potrzeb tego co chcesz usłyszeć.
                  • jackalfred Re: OSZUST Z Krakowa 04.05.14, 16:20
                    a masz jakieś jego zdjęcie?
                    • an-ia31 Re: OSZUST Z Krakowa 10.12.14, 22:45
                      Ja mam zdjęcie zresztą on jest dobrze rozpoznawalny po budowie ciała i wzroscie.Jestes tez przez niego pokrzywdzona? Odezwi sie do mnie. Tez zostalam oszukana.
                      • namahatta Re: OSZUST Z Krakowa 09.07.15, 10:25
                        Witam, też trafiłam na takiego. Charakterystyczny. Może to ten sam. Bardzo proszę o kontakt. E-mail: namahatta@o2.pl
                      • grazia1000 Re: OSZUST Z Krakowa 14.11.18, 11:20
                        podejrzewam ze to ten z Krakowa Grzegorz co mnie oszukał perfidnie proszę o zdjęcie
                  • kolej.na Re: OSZUST Z Krakowa 06.05.14, 09:43
                    Ten, którego ja opisałam też dostosowuje swoje teksty do wybranej ofiary. Ubiera się celowo nędznie, żeby wzbudzać litość jaki to nie jest biedny i skromny, a ma BARDZO dobrą pensję, dorabia i kradnie. Świetnie się w życiu ustawia jednym słowem.
                    Przede wszystkim, to patologiczny kłamca! Kłamie dla korzyści, kłamie bo ma z tego satysfakcje, kłamie dla samego kłamania. Najlepsze, że nie panuje nad tym, bo kiedy prawda wyjdzie na jaw, to potrafi śmiać się, że ktoś mu coś wmawia.
                    Jednym słowem, to człowiek chory.
                    • ona8888 Re: OSZUST Z Krakowa 23.09.14, 20:06
                      Identyczny opis z mężczyzną, który chciał mnie naciągnąć na kredyt na,,mieszkanie,, . Typowe ściemy to potrzebuję pieniedzy, bo przeinwestowałem pieniądze w formie, lub muszę oddać, bo pożyczyłem od pewnych osób !!! Na początku, zakochany, szalenie, ogrom ściem dotyczących przyszłości. I później wyciąganie informacji, różne sztuczki, żeby dojść do konta i sprawdzić stan.
                      • an-ia31 Re: OSZUST Z Krakowa 10.12.14, 22:43
                        Widze ze jestes kolejna oszukana osoba przez Grzegorza A. Trzeba cos z tym zrobic on nie moze tak bez karnie się bujac i naciagac nastepne kobiety.Odezwi sie do mnie.
                        • grazia1000 Re: OSZUST Z Krakowa 14.11.18, 11:25
                          odezwałam się na maila podanego ale jest ten adres już nie aktywny. Wiem ze post jest 2014roku a bylam oszukana od 2016roku do teraz czyli zakończyłam ja kontakt z tym panem w październiku tego roku
                      • an-ia31 Re: OSZUST Z Krakowa 11.12.14, 10:51
                        Jesli zostalas oszukana przez Grzegorza A. to sie do mnie odezwi
                    • an-ia31 Re: OSZUST Z Krakowa 11.12.14, 10:40
                      hej jesli jestes pokrzywdzona przez Grzegorza A. odezwi sie do mnie
                  • an-ia31 Re: OSZUST Z Krakowa 09.12.14, 15:18
                    Czytajac twoja wypowiedz bardzo mi to skojazyło z jednym Grzegorzem A. z Krakowa.Niestety go poznałam i załuje bardzo, miał rowniez bujna przeszłość.Opowiadał o różnych sytlacjach z jego życia brał na litość tym ze nie miał rodziny jaki on jest samotny.Mnie oszukał na wiele rzeczy teraz to nie moge zrozumiec czemu bylam taka naiwna.Bralam mu kredyt telefony w sieciach obiecywał ze bedzie placił rachunki przez 3 miesiace potem po tym czasie zrobi cesje na siebie.Potrafil tak dobrac slowa bys mu wierzyla we wszystko i to co bys chciala usłysze. Podawał sie za funkcionariusza policji i mówił ze ma firmę oraz różne rzeczy co prawda niebylo.Sprawa trafila na policjie za oszustwa i wyudzenia ale policija nic nie robi z nim twierdzi ze nie maja dowodow bo ze ja to bralam na siebi. Wiem ze ooszukał wiele osob ale nie mam jak ich znalez by zlozyc sprawe grupowa w sadzie.Jesli też ktos zostal oszukany przez niego prosze o kontakt na emaila dzagakrakow29@interia.pl .Jemu to nie moze przejsc plazem mam przez niego wielkie problemy na dzien dzisiejszy mam do oddania ponad 30tys zl.
                    • joanna27777 [...] 30.08.15, 21:21
                      • weronika2015 Re: OSZUST Z Krakowa 31.08.15, 00:41
                        Asiu czy zaglądałaś na inne fora dotyczące tematu na o2 oszust na badoo. Na mojej stronie też jest forum ale na pewno nikt o nim nie pisał. Może warto zrobić nowy wątek strona ma całkiem sporo wejść www.oszukana.eu/
                  • paulinka197111 Re: OSZUST Z Krakowa 04.02.18, 11:07
                    Fjaki wiek .jak wygląda?
                    • grazia1000 Re: OSZUST Z Krakowa 14.11.18, 11:29
                      podaj adres poczty napiszę do Ciebie mam jego zdjęcie pewnie to ten sam oszust z Krakowa
              • jaro094 Re: OSZUST Z BADOO 22.03.15, 21:43
                - zniesławienia - art. 212. § 1 i 2 Kodeksu Karnego ?Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.?
                - oraz zniewagi - art. 216. § 1 i 2 Kodeksu Karnego ?1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.?
                Ponadto obraźliwe maile wypełniają przesłanki stalkingu czyli art. 190a. Kodeksu Karnego Uporczywe nękanie - stalking § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozba?wienia wolności do lat 3.

• weroniczka2015 Re: OSZUST Z BADOO 24.03.15, 08:30
                  Jaro pie***ol się dziewczyny jak któraś ma foto tego jaro zapraszam do przesłania materiałów na oszukana@autograf.pl z chęcią wkleję je do galerii na mojej stronie oszukana.eu gwarantuję anonimowość.
                  • 50ta_twarz_wariata Re: OSZUST Z BADOO 06.04.15, 14:53
                    Witam, nie jestem zadnym oszustem i calkowicie przez przypadek trafilem na ta strone. Z niej trafilem do Twojej galerii. A w galerii same staruchy z czego wiekszosc z pagonami. Zeby tego bylo malo to z pagonami obcych Armii. Proponuje zastanowic sie nad soba, bo z tego co widze to nawet ja nie bedac oszustem, moglbym Cie oszukac juz w tej chwili. A teraz do wszystkich Tobie podobnych... Jestescie glupie i naiwne. Szukacie Ksiecia z bajki, ktory NIE ISTNIEJE. Wyrosnijcie wkoncu z tych bajek i dorosnijcie do zycia. Zacznijcie myslec glowami zamiast wypinac tylki a pozniej plakac na forach, ze ktos Was wystawil. Moze nie wszystkie, ale wiekszosc z Was powinna zastanowic sie nad soba sama i odpowiedz na pytanie "dlaczego mnie oszukal?" - przyjdzie sama.
                    • roza692 Re: OSZUST Z BADOO 06.04.15, 15:03
                      JEŚLI NIE JESTEŚ OSZUSTEM JAK PISZESZ, POKAŻ SWOJĄ TWARZ.
                    • logitech70 Re: OSZUST Z BADOO 06.04.15, 15:59
                      Calkowicie sie zgadzam z przedmowcą. Większość kobiet to glupie pindy.
                      • roza692 Re: OSZUST Z BADOO 06.04.15, 16:02
                        Kobiety są różne głupie też ale nie wszystkie i nie używaj takich słów
                    • roza692 Re: OSZUST Z BADOO 06.04.15, 16:01
                      Wcale nie jesteśmy naiwne i nie wypinamy tyłka i nie szukamy księcia z bajki, po prostu chcemy być szczęśliwe i chcemy znależć normalnego i uczciwego faceta i stworzyć z nim udany związek.....nikog0 nie oceniaj jeśli kogoś nie znasz
                      • logitech70 Re: OSZUST Z BADOO 06.04.15, 16:06
                        Żeby wiedzieć czy bedzie sie z danym czlowiekiem szcześliwym trzeba zjeść worek soli, a nie zakochać sie od pierwszego wejrzenia i spelniać jego prośby pożyczania pieniędzy.
                        • roza692 Re: OSZUST Z BADOO 06.04.15, 16:10
                          Ja nie mówię wcale o pożyczaniu pieniędzy. Oszustwo nie polega tylko na tym.
            • basiadobija1 Re: OSZUST Z BADOO 28.01.15, 20:15
              znacie ta osobe z tego e-maila andrzejbb@onet.pl imie Andrzej Janosz prosze o odpisy
            • pani2828 Re: OSZUST Z BADOO 07.09.15, 16:32
              Uwazajcie na kriss 32 opole
              meu1.badoo.com/en/profile/476828085?_r=1&promo=false .facet ma kilka profili i tylko szuka przygód niby jest singlem a w rrzeczywistości ma rodzine
              • kiniax25 Re: OSZUST Z BADOO 09.01.23, 16:45
                Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej puscie to dalej
          • kiniax25 Re: OSZUST Z BADOO 07.01.23, 18:31
            Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej powielajcie to fb szybko zlikwidowal ostrzegajcie znajomych
        • bett.y77 Re: OSZUST Z BADOO 22.10.12, 17:25
          Drogie czytelniczki/ czytelnicy.
          Z przykrością muszę powiadomić wszystkich na forum, ze również padłam ofiara oszustwa na badoo. Męzczyzna który wyłudził ode mnie pieniądze to PAWEŁ WALCZAK, lat 37, ur 28 stycznia 1975 mieszkaniec ZAMOŚCIA. Jest to człowiek bezwzgledny, na swoim koncie ma niejedno oszustwo. Ode mnie wyłudził pieniądze na leki, zabiegi lecznicze. Z tego co mi wiadomo nie jestem jego jedyną ofiarą. Człowiek ten ma pełno długów, jest bezrobotny ( choc utrzymuje sie z dorywczych prac budowlanych), leczy sie psychiatrycznie, nawet komornik ma problem by ściągnąć z niego zadłużenie. To osoba inteligentna, bardzo przebiegła, umie uważnie słuchać, i pompować w człowieka to co chciałaby usłyszeć. Oprócz tego z tego co mi wiadomio to osoba notowana na Policji, bardzo agresywna, do tego hazardzista. Przez niego mam do dziś poważne problemy. Ostrzegam wszyskich przed tym człowiekiem. Jeśli ktoś chce znać wiecej szczegółów dotyczących tej osoby,prosze pisać na adres elzasob@wp.pl - każdemu pomoge. ps i choc nie wiem czy w chwili obecnej posiada on jeszcze konto na badoo, to bez problemu jego dane mozna odnaleźć na fb, jak i wpisujac w google, gdzie znajduje sie kilka ogłoszeń dotyczących firmy tego pana, choc w rzeczywistości, jak juz pisałam obecnie nie pracuje. Mężczyzna ten to brunet, ma 198cm wzrostu waga ok 100kg, znakiem szczególnym jest naczyniak na twarzy w okolicach prawej skroni, jak i tatuaż na przedramieniu lewej ręki. Proszę uważać na tę osobę...
          • joanna.m87 [...] 07.12.15, 18:59
            • stasi1 Skoro przesiadywał u ciebie codziennie 12.12.15, 09:56
              po te kilka godzin to jak mógł jeszcze tych kilka panien bałamucić? I jeszcze znaleźć czas na pracę?
              • joanna.m87 Re: Skoro przesiadywał u ciebie codziennie 02.01.16, 01:42
                Też się nad tym zastanawiałam, ale tak mi napisał, kończąc znajomość. Potem się przyznał, że ściemniał z tym, bo chciał żebym go znienawidziła. Tak czy siak to kawał gnoja. Zero odpowiedzialności za swoje słowa i czyny. Niby byłam jego "wyczekiwaną drugą połówką", a już następnego dnia po "zerwaniu" bałamucił kolejne panienki na badoo. Ten koleś sam nie wie czego chce, więc nie warto wierzyć w jego wyznania uczuć.
            • pani2828 Re: OSZUST Z BADOO 18.12.15, 21:19
              Uwazajcie na dawid a 32 z opola m.badoo.com/pl/nearby/491753265 .facet ma kilka kont i nonstop zmienia nick. Kręci łaski że niby sam itd a naprawdę ma rodzinę i dzieci...
              • pani2828 Re: OSZUST Z BADOO 10.01.16, 21:33
                obiecuje gruszki na wierzbie a po czasie zrywa kontakt. Klamie na kazdym kroku.Po prostu nie szanuje ludzkich uczuć
                • k3232 Re: OSZUST Z BADOO 24.01.16, 11:25
                  Dokładnie mnie też oszukał chciał się spotkac a później nie przyjechał widocznie to prawda że ma rodzine. Teraz ma wszytko poblokowane ale jest dalej koleś w zielonej koszulce nad morzem.uwazajcie bo kantuje.
                  • pani2828 Re: OSZUST Z BADOO 10.06.16, 14:10
                    to nie tylko ciebie oszukał. Teraz tez jest na badoo i dalej kantuje dziewczyny.Lepiej dac sobie spokoj bo z niego niezły kanciarz.
              • pani2828 Re: OSZUST Z BADOO 08.06.16, 21:49
                Ten sam facet znowu oszukuje jest pod tym samym loginem m.badoo.com/pl/nearby/520219438 ładnie pisze że szuka itd kręci dziewczyny na swój wdzięk itd szkoda słów
          • mariolamarta Re: OSZUST Z BADOO 27.05.18, 13:29
            Wcale mnie to nie dziwi że się na brałam na tanie sztuczki od takiego przystojnego bruneta, ja sama bym się nabralabym ale miałam dobrego kolegę i mnie ostrzega przed taki typem jak Pan Paweł P Z Zamościa, głupia jesteś jak i mądra!!!!!!!!
          • mariolamarta Re: OSZUST Z BADOO 27.05.18, 13:53
            Witam .
            Trzeba było uważać , a nie po fakcie . taka typowa blondyna tylko to robi!
      • 7kobieta7 Re: Oszuści Matrymonialni 08.11.13, 11:52
        Witam..Czy ktoś zna Arkadiusz K.ze Zgierza??Zalogowany był na roznych portalach,po dwóch wyrokach,robi dobre pierwsz wrazenie,mowi ze bardzo kocha ,a patrzy jak tu u kogos zamieszkac i wykorzystac..ma dwoje dzieci ,kazde z inna,a moze i wiecej..Prosze o odzew..Pozdrawiam..
        • logitech70 Re: Oszuści Matrymonialni 08.11.13, 13:09
          Czy Wy mile Panie uważacie, ze na portalach randkowych można spotkać normalnych ludzi?Moze najwyżej 5%. Jak slysze jakie jesteście naiwne to wstyd mi za Was. Jeżeli facet prosi o pożyczenie kasy, to natychmiast trzeba go olac cieplym moczem. Kazdego potencjalnego kandydata trzeba "rozpatrywać" pod katem oszusta, zboczeńca lub seksoholika. Oby było ich jaknajmniej. Pozdrawiam.
          • kartofelek76 Re: Oszuści Matrymonialni 12.02.15, 18:02
            Nie trzeba portalu internetowego, żeby spotkać oszusta i psychopatę... Ja takiego poznałam w pracy w małej miejscowości Krosno Odrzańskie. Tomasz W. twierdził, że ma koszmarną żonę, od której chce odejść ale ona trzyma go na siłę - szantażuje, truje się, znęca psychicznie... kiedy zaczął do mnie smalić cholewki, pisać sms-y, próbowałam go zgasić. Po chamsku nie wypadało bo był bardzo grzeczny, poza tym wzbudzał litość mając taką żonkę z piekła rodem. Najśmieszniejsze jest to, że swoim zachowaniem potwierdzała jego słowa- przeczytała sms-y, które były naprawdę tylko koleżeńskie z mojej strony, jeszcze żadnego I love you nie było - przyjechała do mnie do pracy i zrobiła awanturę, że piszę z jej mężem. Nie była na tyle inteligentna, żeby usiąść i pogadać po ludzku, tylko wpadła, naszczekała jak pies i wypadła. Im gorzej się zachowywała tym bardziej budził litość, biedny, krzywdzony, nie mogący sobie sam poradzić. Śledziła go, wpadała do pracy i przy pracownikach go lała po twarzy, wymyślała mi, że odkręciłam jej koła w aucie, wydzwaniała do mnie i wysyłała mi "miłe" sms-y, szkalowała na forach, wydzwaniała do Prezesa naszej firmy, niszczyła opinię w całym Krośnie Odrzańskim, zaszczuła mnie totalnie. Jeździłam na policję, bo czułam się bezradna, razem z nim jeździliśmy po adwokatach, żeby się dowiedzieć, jak rozwiązać problem, bo w pewnym momencie przerósł nas oboje-przynajmniej tak mi się wydawało.
            • kartofelek76 Re: Oszuści Matrymonialni 12.02.15, 18:21
              Im bardziej szalała, tym bardzie zbliżało nas to do siebie- taka wspólna walka. Był wielce zakochany, robił wielkie plany na przyszłość, w swoich kłamstwach posuwał się coraz dalej- twierdził, że się wyprowadził od niej, że wynajmuje mieszkanie, mieszka sam - czego nie sprawdzałam, bo nie sypialiśmy ze sobą, dawał mi pozew rozwodowy do poczytania. Ciągnął to "pracując" nade mą... aż poznałam prawdę. Przez cały ten czas mieszkał z żoną, normalnie z nią żył, mało tego - nakręcał ją na mnie, szczuł ją, a ona gnębiła mnie na wszystkie sposoby. Czy można coś takiego zrozumieć???? Dowiedziałam się, że nie byłam jego jedyną ofiarą, tylko inne były mądrzejsze, poznały żonkę i się zmyły. Najśmieszniejsze jest jednak zakończenie: są razem, ja nie mam z nim żadnego kontaktu od miesięcy i na wymioty mnie bierze, jak go wspomnę. Mimo, że ona wie o jego poprzednich zdradach, w tej historii w jej oczach on jest tylko moją ofiarą, wierzy w każde jego kłamstwo (wynajmowałam dla niego mieszkanie i zmuszałam go żeby tam mieszkał!) - jak można być taką naiwniaczką? Nadal mnie niszczy, nie odpuszcza- to małe miasteczko, wszędzie gdzie jest szkaluje moje nazwisko, nawet idąc do biblioteki wypożyczyć książki, "ostrzega" bibliotekarkę przede mną. Jak sobie poradzić z czymś takim? To gorsze niż strata paru groszy...
              • kartofelek76 Re: Oszuści Matrymonialni 12.02.15, 18:38
                i jeszcze jedno - moje poprzedniczki szukał przez internet w innych miejscowościach, więc nie było szans na taki cyrk, często jeździ po całej Polsce, bo pracuje jako nurek. Uważajcie Panie na takich "biednych" znękanych mężów... bo możecie trafić na ich żony ;)
                Ja osobiście nie przeżyłam dotąd takiej traumy ani nie spotkałam w swoim prawie czterdziestoletnim życiu takiego gnoja!
      • melwika Re: Oszuści Matrymonialni 12.12.13, 09:58
        uwaga na Marka 58 lat z Poznania --kierowca "tira" rozkochuje kobiety
        • melwika Re: Oszuści Matrymonialni 12.12.13, 10:02
          aktualnie jest na badoo i na jeszcze innych potralach no i na fejsie
          • ewa10-0 Re: Oszuści Matrymonialni 12.12.13, 10:09
            witam,
            Dlaczego nie wrzucacie linkow,lub zdjec do swoich galerii tych squrwieli?
            Niech kazdy wie i widzi ryje tych gnojkow.
          • marta19944 Re: Oszuści Matrymonialni 15.02.14, 13:58
            do MELWIKA. Bardzo proszę o kontakt. maryjka1994@gmail.com
          • marta19944 Re: Oszuści Matrymonialni 25.02.14, 00:10
            czy masz jakieś zdjęcie tego faceta? napisz do mnie maryjka1994@gmail.com
        • marta19944 Re: Oszuści Matrymonialni 14.02.14, 12:55
          masz jego zdjęcie? ja mam i chętnie prześlę, aby sprawdzić, czy to ten. napisz do mnie maryjka1994@gmail.com
        • marta19944 Re: Oszuści Matrymonialni 15.02.14, 13:50
          Czy masz jakieś zdjęcia? Ja mam. Napisz do mnie ! maryjka1994@gmail.com
      • jackalfred Re: Oszuści Matrymonialni 08.02.14, 23:03
        Mnie też naciągnął niejaki Jack Alfred który jest w Iraku i przechodzi na emerytur,teraz widzę na portalu przeznaczeni jako Jack53 jak mam go namierzyć i co zrobić?gdzie zgłosić??czy odzyskam pieniądze??
        • 10lola Re: Oszuści Matrymonialni 09.02.14, 11:16
          witam a masz morze zdiecie tego kolesia jakes??
          • jackalfred Re: Oszuści Matrymonialni 09.02.14, 17:35
            10lola napisał(a):

> witam a masz morze zdiecie tego kolesia jakes?? tak,mam bardzo dużo jego zdjęć,ale zobaczyłam,że na przeznaczeni pl.dał takie samo zdjęcie które mam.Mogę Ci przesłać na e-meila
            • 10lola Re: Oszuści Matrymonialni 09.02.14, 19:18
              to napisz na ten lukaszk1983@onet.pl
            • marta19944 Re: Oszuści Matrymonialni 12.02.14, 22:21
              jackalfred napisał(a):

> 10lola napisał(a):
              >
              > > witam a masz morze zdiecie tego kolesia jakes?? tak,mam bardzo dużo jego
              > zdjęć,ale zobaczyłam,że na przeznaczeni pl.dał takie samo zdjęcie które mam.Mo
              > gę Ci przesłać na e-meila
              hej, wlosy mi się jeżą na głowie. Czy możesz mi też wyslać : maryjka1994@gmail.com
        • ewa10-0 Re: Oszuści Matrymonialni 09.02.14, 16:24
          Szukaj jego w moich tu podanych linkach.
          • 10lola Re: Oszuści Matrymonialni 09.02.14, 17:12
            żaden z nich!!!!!!1
            • jackalfred Re: Oszuści Matrymonialni 09.02.14, 17:29
              nie wiem jak mam odczytać Twoje linki?
          • jackalfred Re: Oszuści Matrymonialni 09.02.14, 19:57
            sory,nie wiem gdzie masz te linki?
            • ewa10-0 Re: Oszuści Matrymonialni 10.02.14, 02:37
              Poszukaj po ostatnich moich wpisach,znajdziesz latwo.
              • jackalfred Re: Oszuści Matrymonialni 11.02.14, 19:21
                nie to nie ten..
          • marta19944 Re: Oszuści Matrymonialni 12.02.14, 22:17
            Bardzo proszę o te linki, mój mail maryjka1994@gmail.com
        • amanda05 Re: Oszuści Matrymonialni 12.05.15, 19:13
          Witam. W lutym 2015r na LikedIn, gdzie poszukiwalam pracy, odezwal sie do mnie LEONARD ALMOND, lat 47, wdowiec z mala coreczka (czy tez wnuczka?!) Julie, Wloch mieszkajacy w Teksasie, USA. Ale od polowy marca przebywa na kontrakcie w Nigerii, jako inzynier nadzorujacy prace przy wydobyciu ropy naftowej ;)Mysle, ze to kolejny Scammer Nigeryjski, ale probuje go namierzyc. Moze znajde tu jakies jego inne polskie przyjaciolki? Jego adres email: leoalmond921@gmail.com ; telefon oczywiscie nigeryjski. Z wygladu bardzo przystojny, biały, wysoki ok 188 cm, czarne oczy, wysokie odkryte czolo. Na zdjeciach jest m.in. w restauracji w ciemnej marynarce i jasnych jeansach, albo ubrany na sportowo w szortach do kolan i bejsbolowce na glowie jak lezy na drewnianym lezaku, albo w galerii malarstwa bo za nim jest duzy obraz. Moglabym przeslac zdjecia ale nie wiem komu ani dokad?! W galeriach, na stronach Oszukana.pl czy ScamDigger.com go nie znalazlam. Nie ma profilu na FB a na LinkedIn zamrozil :( Czekam na wasze komentarze. Zdjecia facetow odpowiadajacych jego opisowi mozecie przesylac mi na adres email: edytka05@yahoo.com
          • weronika2015 Re: Oszuści Matrymonialni 31.07.15, 00:43
            A ty też nie wprowadzaj w błąd oszukana.eu nie pl...........to że go niema może się w każdej chwili zmienić....macie zdjęcia które komuś ukradł i nie przysyłacie na strony które się tym zajmują to tak jakbyście dawały przyzwolenie na działanie dalej takiego oszusta.....
      • oszukan_a Re: Oszuści Matrymonialni 26.11.14, 08:51
        Dziewczyny uważajcie na Karola Kowalczyka- ma Firmę Kowik Trans- przewóz osob i towarów kraj, oraz Niemcy Belgia i Holandia. Naciąga wyłudza pieniądze a potem znika bez śladu. Ma przeszłość kryminalną. Na Sympatii ma nik misiek80tr, bo rzekomo mieszka obecnie w Toruniu ale Firma na Gorzów Wlkp. Mi ukradł 3000 zł. Na dodatek zbok traktuje kobietę jak szmatę. Zero skrupułów. Nie dajcie się nabrać. oszukan_a
      • bett.y77 Re: Oszuści Matrymonialni 28.08.15, 18:59
        Drodzy czytelnicy !
        Dokonywałam już wpisu na forum kobiet oszukanych 3 lata temu. Niestety człowiek, któremu wówczas poświęciłam wpis czuje się bezkarny i nie podjął do dziś żadnych kroków, by uregulować sytuację, która zaistniała w wyniku jego postępowania.
        Pan ten oszukał mnie / wprowadził w błąd opowiadając mi swoją zmyśloną historię. W ten sposób wyłudził ode mnie pieniądze w kwocie 2900 zł. Zgłaszałam tę sprawę na policji i w prokuraturze. Niestety nie przyniosło to oczekiwanych rezultatów. W 2012r. oddałam tę sprawę do Sądu. Mój dłużnik nie dotarł na żadną rozprawę. Na szczęście Sąd stanął po mojej stronie i zasądził od Pana - PAWEŁ WALCZAK zam. ul. WYSZYŃSKIEGO w ZAMOŚCIU - spłatę zaistniałego długu. Niestety MÓJ DŁUŻNIK - PAWEŁ WALCZAK mimo WYROKU DO ZAPŁATY I NAKAZU NATYCHMIASTOWEJ WYKONALNOŚCI DO DZIŚ NIE SPŁACIŁ MI DŁUGU. Doliczając koszty rozprawy i odsetki sądowe dług wzrósł już znacznie i nadal rośnie ! Niestety Pan Paweł Walczak nie przejmuje się tą sytuacją i po prostu z tego drwi.
        Wpisem tym chcę ostrzec wszystkie osoby, które mają, bądź miały kontakt z Panem - PAWEŁ WALCZAK, by uważały. Jest to osoba, która świetnie umie mydlić oczy. Nie ufajcie i nie dajcie się zwieźć.
        Wpisem tym, chcę także pokazać, że to nie takie łatwe, by dojść swego od osób, które łamią prawo, drwią z nas i chodzą bezkarni.
        Poza tym, jeśli tym wpisem ostrzegę choć jedną osobę, to będę wiedziała, że z tym co mnie spotkało - zrobiłam coś dobrego.
        • jackalfred Re: Oszuści Matrymonialni 29.08.15, 21:41
          no i słusznie że ostrzegasz,,,wiele kobiet jest oszukanych na dużo więcej i też nic nie wskurają..tak kosztuje słodka naiwność..nauczka na przyszłość..
      • oszukanaprzezlukaszatworzydlo Re: Oszuści Matrymonialni 25.03.20, 12:26
        Ostrzegam wszystkie dziewczyny kobiety przed TOMKIEM ŁUKASZEM TWORZYDŁO z Wieliczki! Oszust, krętacz i ruchacz! Obiecuje bo ma majątek , za każdym razem się wymiguje do tego kłamca od samego początku udaje kogoś kim nie jest! Przestrzegam wszystkie kobiety przed tym oszustem i kłamcą, dość cierpienia, niech wszystkie kobiety wiedzą jaki jest, dla niego tylko się dupa liczy niż obiecywana POMOC przez duze P. Ostrzegam trzymajcie się z daleka od tego chorego psychicznie czowieka życie Wam zrujnuje i psychike też!!
    • krecona119 Re: Oszuści Matrymonialni 14.09.09, 20:04
      Uważajcie dziewczyny na OPEN626, niestety często zmienia nicki. Jak go rozpoznać:
      -ma na imię Dawid, niebieskie oczy, 192 cm wzrostu, bardzo jasne blond włosy i
      mina anioła ;))
      -jest z Grudziądza, ale często podaje też Poznań, Bydgoszcz i Toruń
      - twierdzi że jest 2,5 roku po rozwodzie i ma wspaniałą córeczkę Zuzie
      - rzekomo pracuje jako informatyk w międzynarodowej firmie Jeronimo Martins w
      Centrum Dystrybucyjnym w Grudziądzu

Prawda jest taka:
      -faktycznie ma na imię Dawid
      -jest szczęśliwie żonaty z lekarką pracującą w grudziądzkim szpitalu
      -owszem pracuje jako informatyk ale w jednej z gmin w powiecie wąbrzeskim a nie
      w Jeronimo
      - ma wspaniałą córeczkę Zuzie, szkoda tylko że posługuje się jej wizerunkiem do
      zmiękczania kobiet poznanych na porlatach randkowych

Uważajcie na niego!! Wyjątkowy drań
      • czarownik2010 Re: Oszuści Matrymonialni 25.01.17, 22:35
        Nie daj się oszukać mnie pomogli sprawdzili wszystko . Biuro Detektywistyczne SZANTAR . www.biurodetektywistyczne.org poczytajcie o nich .
    • zabcia_dwa Re: Oszuści Matrymonialni 25.09.09, 18:44
      Witam.Chciałam ostrzec przed oszustem i złodziejem ze skanu ( w Plusie),często zmienia nick i nr tel.Poluje na samotne kobiety,bo takie łatwo oszukac.Jak wyglada?Krempej budowy ciała ok 164cm wzrostu, oczy niebieskie, nosi okulary, włosy czarne z zakolami.Mieszka w Barczewie z córka Natalką(13 lat),ma na imię Arek, ten człowiek nie pracuje nigdzie.Ma nie samowita fantazję i sztukę manipulowania ludzmi, że stają sie łatwowierni(obiecuje złote góry).Okradł i oszukał wiele kobiet na bardzo wysokie kwoty.
      Często przedstawia sie jako przedsiebiorca, który posiada biuro nieruchomości lub działalnośc transportowa(jezdzi tirami)dodatkowo przechwala sie ze posiada duzy dom w Olsztynie, samochody...
      Uważajcie na niego, bo pod przykrywka wspaniałego kochanego i troskliwego człowieka kryje sie złodziej i oszust, który czeka tylko na zdobycie Waszego zaufania i wyciagniecia ile sie da z Was, bez zadnych skrupułow czy jestescie same czy z dziecmi. To bardzo podły człowiek. Pozdrawiam.
      • io62 Re: Oszuści Matrymonialni 28.05.12, 00:58
        bardzo proszę o odpowiedz- czy chodzi o Arka J.Wszystko się zgadza jednakże obecnie nosi czarne farbowane włosy i czesze je do przodu jak gdyb