marcowa82 22.07.10, 11:57 Tak sobie ostatnio pomyślałam, że miło by było się spotkać na jakims placu zabaw z dzieciakami, pójść na spacer itd. i po prostu pogadać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tartulina Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 22.07.10, 12:54 Hej, ja jestem!Co prawda pod koniec sierpnia się przeprowadzam,ale do tego czasu jestem na Gocławiu. A który plac zabaw masz blisko i w jakim wieku jest Twój synuś? Odpowiedz Link
marcowa82 Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 22.07.10, 13:02 Kacper ma 18 miesięcy. Często jesteśmy na spacerze w parku skaryszewskim. A Twój szkrab w jakim wieku jest? Odpowiedz Link
tartulina Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 22.07.10, 14:38 Moja młoda ma już 4 lata(fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1776163,2,15,IMGP0397.html Ale na spacer po Parku Skaryszewskim chętnie pójdziemy. Tylko podobno prez kolejne 2 dni ma padać? Może jeszcze ktoś do nas dołączy? Odpowiedz Link
minkapinka Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 22.07.10, 14:48 ja tez jestem z Gocławia, ale moje dziecko jest juz wielkie Odpowiedz Link
pola-102 Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 22.07.10, 14:53 ja co prawda jestem z wawra ale do Was w sumie niedaleko. MAM 13 miesieczna coreczke, chetnie sie dolacze bo samej juz mi sie na spacery nie chce chodzic. Odpowiedz Link
tartulina Minikapinka 22.07.10, 15:47 Twoja Zosia rzeczywiście duża jest i do tego śliczna! Ale z moją Kamilą się dogadają? Odpowiedz Link
tartulina Fajnie,ze nas coraz więcej! 22.07.10, 15:48 Jak ktoś jeszcze dołączy to może ustalimy jakieś konkretne miejsce spotkania, dzień i godzinę? Odpowiedz Link
minkapinka Re: Fajnie,ze nas coraz więcej! 22.07.10, 17:07 Ja mogę w przyszłym tygodniu, bo Zosia wraca z kolonii dopiero w sobotę. Miałam się juz kiedys zapytać gdzie mieszkasz, bo pisalas gdzieś o szkole na Bartosika, a to blisko mnie... Odpowiedz Link
marcowa82 Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 22.07.10, 17:39 Fajnie, ze jest nas kilka w miarę blisko siebie mieszkających. Mam propozycje, obejrzyjmy pogode w niedziele i sie umówimy na jakis poniedziałek, wtorek. Co Wy na to? Odpowiedz Link
tartulina Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 22.07.10, 22:05 Ja mogę rodzinnie w niedzielę, ewentualnie w poniedziałek,bo potem na tydzień chcemy wyjechać. Minikapinko, ja mieszkam przy przedszkolu niemal, więc może na osiedlu gdzies juz się widziałyśmy?! Odpowiedz Link
minkapinka Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 23.07.10, 10:22 Mieszkamy na Poligonowej róg Nowaka-Jeziorańskiego, więc nie az tak blisko. Jesli rodzinnie, to niedziela nam chyba pasuje. Odpowiedz Link
tartulina Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 23.07.10, 20:16 Jeśli niedziela to gdzie? Może ZOO ,albo Park Skaryszewski,albo jakieś Fiku Miku np przy Placu Szembeka...??? Odpowiedz Link
maggie744 Re: czy są na forum mamy wcześniaków z pragi połu 23.07.10, 09:15 To ja też się zgłaszam i jeśli znajdę czas to chętnie dołączę. Mieszkam na osiedlu Słoneczny Stok przy Przyczółku Grochowskim. Jestem mamą dwójki maluchów. Odpowiedz Link
attache1974 A tatusiowie to co - gdzie tu parytet gdzie 23.07.10, 15:27 Gdzie tu sprawiedliwość. Ja kolejno Saska Kępa, Gocław, teraz Ząbki pod Wawką. Nasza Zochna to już 4 rok. Odpowiedz Link
tartulina Re: A tatusiowie to co - gdzie tu parytet gdzie 23.07.10, 20:23 A tatusiowie też są mile widziani - jak najbardziej! Wtedy niektóre pociechy przyjdą z obojgiem rodziców dla równowagi! Attache, jak się miewa Zosia i jej siostrzyczka? Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link
lazy_lou wawer anin :) 24.07.10, 01:44 i 3.5letni kuba ktos jeszcze z wawra/anina? moze ktos bywa na placu zabaw przy ukosnej? ja wpradzie rzadko, ale moj syn codziennie Odpowiedz Link
tartulina Re: wawer anin :) 24.07.10, 11:03 Ja często bywam w Starej Miłosnej to do Anina rzut beretem,a od końca sierpnia przeprowadzamy się na stałe. Odpowiedz Link
minkapinka Re: wawer anin :) 24.07.10, 13:59 My tez się kiedyś przeprowadzimy w tamte strony - do Międzylesia, rzut beretem do Anina i Starej Miłosnej. Odpowiedz Link
attache1974 Ej to jak organizujemy się ? 30.07.10, 07:56 Może 21 albo 22 sierpnia jak by była ładna pogoda. Odpowiedz Link
lazy_lou Re: wawer anin :) 30.07.10, 12:32 ja mieszkam przy samej trasie na Milosna- przystanek Kajki, kolo banku Odpowiedz Link
skomroch1 Wawer Marysin 30.07.10, 13:08 Ja czasem bywam w parku przy Grochowskiej, to na rogu Grochowska-Międzyborska bodajże. Jak się jedzie Grochowską widac takiego wielkiego pajaka z czerwonych lin, do wspinania. Dla młodszych dzieci wielki plac zabaw z wieloma atrakcjami. Na dodatek tam jest wydzielone miejsce na grilla, można przynieść węgiel, żarełko i zjeśc obiad na powietrzu. Odpowiedz Link
minkapinka Re: Wawer Marysin 30.07.10, 14:18 Ja tez 2 razy w roku bywam w tym parku.Fajne miejsce. Odpowiedz Link