Dodaj do ulubionych

Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00

10.04.12, 09:50
Zapraszam serdecznie na Szarotkowe spotkanie smile
Uwaga! ważne! tym razem początek spotkania o godzinę później, czyli o 16.00.
nie dam rady wcześniej dojechać niestety.

i nie wiem jak to będzie z nastepnymi spotkaniami, zastanawiam się, czy nie przenieść ich na jakiś dzień w tygodniu...? wiem, że dla wielu z Was to niewygodne, ale obawiam się, że bedę miała problem z niedzielami...
Obserwuj wątek
    • ninga Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 10.04.12, 19:42
      Ooo
      Obgadamy problem na miejscu
      ale tak aby nie było Szarotek to sobie nie wyobrażam ....
      Oczywiście będę
      • dorota-zam Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 10.04.12, 22:26
        Ja też nie wyobrażam sobie życia bez Szarotek, może dałoby się organizować ewentualnie w tym drugim miejscu, gdzie spotkałyśmy się w grudniu? Boję się, że w tygodniu może być ciężko, no ale pogadamy w niedzielę!
        • gosia826 Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 14.04.12, 17:07
          dziekuje...tylko nie wiem gdzie spotykacie sie..mok e-meil gosia826@gazea.pl
    • pixiemouse Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 11.04.12, 10:10
      Będę.
    • mgnowienija Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 12.04.12, 15:06
      Ja też będę. I też nie wyobrażam sobie nieistnienia Szarotek. W tygodniu... zależy którego dnia, ale może być ciężko. A jak nie niedziela, to może sobota?
      • mgnowienija Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 12.04.12, 15:06
        PS To pisałam ja - Zulka smile
        • dominola0 Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 12.04.12, 18:05
          Ja też nie wyobrażam sobie życia bez szarotek.
          One mogłyby być dla mnie ewentualnie co tydzieńwink
          ale nie WCALE sad((
    • gosia826 Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 13.04.12, 11:57
      Cześć dziewczyny - a można się przyłączyć. Dopiero zaczynam robótki ręczne (druty) ale jak zaczęłam nie mogę się oderwać... smile Pozdrawiam - Gosia
      • dorota-zam Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 14.04.12, 15:54
        Gosia826 oczywiście, zapraszamy, im nas więcej tym lepiej!
        • amiqs Zaproszenie na spotkanie 27.05.12, 08:35
          Dzień dobry
          Korzystając z wątku o Pań spotkaniach chcielibyśmy zaproponować spotkanie w naszym Klubie na ulicy Racławickiej 133 lok 1 w Warszawie. Proponujemy, aby przy najbliższym spotkaniu wzięły Panie pod uwagę możliwość przeniesienia spotkań właśnie do Klubu amiQs.
          Chcemy udostępnić Wam miejsce w którym będziecie mogły w otoczeniu włóczek, w sympatycznej atmosferze, na kanapie, przy kawie podziergać i porozmawiać.
          Dla pierwszych chętnych będziemy do dyspozycji w Niedzielę 3 CZERWCA od godziny 16. Prosimy o potwierdzenie chęci przyjścia na maila kontakt@amiqs.pl lub pod niniejszym wpisem.
          Jeśli jednak ustalicie Panie między sobą inny termin prosimy o informację – jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje.
          Zapraszamy
          amiqs.pl
          • 8teresa Re: Zaproszenie na spotkanie 27.05.12, 09:00
            Dziękuję bardzo za zaproszenie. Z wielką przyjemnością odwiedzę nowe miejsce spotkań.
          • kasikk_29 Re: Zaproszenie na spotkanie 27.05.12, 12:10
            postaram się przyjechać smile
          • elaelisheva Re: Zaproszenie na spotkanie 29.05.12, 18:24
            Też chętnie dołączę. Do zobaczenia w niedzielę...
          • ewa.zenkowa Re: Zaproszenie na spotkanie 29.05.12, 19:28
            Ja też się wybieram.
            • dorota-zam Re: Zaproszenie na spotkanie 30.05.12, 17:10
              Mnie ten termin też pasuje, więc przybędę, rzecz jasna z ciastem, tym razem z truskawkami!
              • ninga Re: Zaproszenie na spotkanie 30.05.12, 20:21
                Ja też będę
          • basiaurban Re: Zaproszenie na spotkanie 30.05.12, 22:58
            Mam nadzieję że dotrę. W każdym razie bardzo bym chciała...
          • elaelisheva Re: Zaproszenie na spotkanie 03.06.12, 21:04
            Dziękujemy za gościnę, było super!
            Nie pamiętam już kto pytał, ale sklep z materiałami włoskimi
            A&A ul. Żelazna 29
            Do zobaczenia!
            • dominola0 Re: Zaproszenie na spotkanie 03.06.12, 21:15
              elaelisheva----to ja pytałamsmile dziękuję za adres
              pozdrawiam
    • kasikk_29 Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 03.06.12, 15:56
      niestety, znowu nie dotrę... sad
      • ekonewa Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 22.06.12, 18:06
        Fajnie by było gdyby te spotkania jednak pozostały neutralne i żeby nie serwować właścicielom sklepu darmowej reklamy, fajnie by było też żeby myszoptica z zagrody czy tuptup z magicloopa mogly dalej spokojnie przychodzić na takie spotkania. Nasze środowisko jest i tak bardzo małe a my na własne życzenie wykluczamy z niego dwie całkiem istotne osoby
        • amiqs Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 22.06.12, 18:40
          Dzien dobry
          O żadnej darmowej reklamie nie było mowy, wręcz przeciwnie staraliśmy się być gościnni i ewentualne koszty tego spotkania ponosiliśmy sami. Panie Myszoptica i Tuptup nie zostały wykluczone, nasze zaproszenie dotyczyło wszystkich. Spotkanie nie było spotkaniem handlowym, nie namawialiśmy też do zakupów, Panie które na spotkaniu były mogą się wypowiedzieć czy robiły zakupy lub czy były namawiane do reklamowania sklepu. Na spotkanie przyszły nie tylko Szarotki, czego Pani nie wie nie będąc jego uczestniczką i była szansa powiększyć Pań "środowisko". Zaproponowaliśmy Paniom miejsce w którym mogły się spotkać i były mile widzianymi gośćmi. I tyle. Bez podtekstów i drugiego dna.
          Na zakończenie - spotkania będą się odbywać w każdą pierwszą niedzielę miesiąca oie 16 i aby
          • amiqs Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 22.06.12, 18:47
            O godzinie 16 - wyjatkowo w lipcu bedzie to druga niedziela tj. 08.07 i zapraszamy wszystkie Panie bez wyjatku. Aby uniknąć niewygodnych dla Pań sytuacji informacje o kolejnych spotkaniach beda sie pojawialy tylko na stronie sklepu. Zainteresowane Panie naprawde serdecznie zapraszamy.
            amiQs.pl
            • elaelisheva Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 22.06.12, 22:07
            • elaelisheva Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 22.06.12, 22:20
              Pani Agnieszko, właśnie ze względu na pewną niezręczność całej sytuacji sugerowałam aby spotkania u Pani odbywały się w drugą niedzielę miesiąca. Ponieważ Szarotki spotykają się od długiego czasu w pierwszą niedzielę miesiąca, pozwoliłoby to uniknąć "konkurencyjności" obu spotkań - chętne mogłyby bywać i tu, i tu.
              A spotkanie w Amiqusie było bardzo sympatyczne i na pewno nie "handlowe", tzn. nikt nikomu niczego nie wciskał, natomiast można było "namacać się" do woli.... Atmosfera całkiem inna niż Szarotkowa, ale też i było dużo "nieszarotkowych" dziewczyn, inne tematy... No i pamiętajmy, że Szarotkowa atmosfera "robiła się" od długiego czasu, a to spotkanie było pierwsze.
              I mam nadzieję, że jest w Warszawie miejsce dla kilku takich spotkań w miesiącu, w różnych miejscach i z (może?) różnymi ludźmi.
              Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziergające Warszawianki i ja osobiście zamierzam bywać w różnych miejscach....
            • monisieczka Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 24.06.12, 13:28
              Tylko że w ten sposób nie rozerwę sie. Szarotkowo od dawna jest w pierwsza niedziele miesiaca. W ten sposób nie ma neutralności w działaniu tylko konkurencyjność spotkań. Może faktycznie dobrze jest przemysleć zmianę terminu spotkań?
              • ninga Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 26.06.12, 19:51
                Byłam na spotkaniu w Amiqusie. Nie miałam wrażenia bym uczestniczyła w "sprzedawaniu garnków".
                Ale może rzeczywiście nie warto robić konkurencji, tylko ogłosić w Wwie dwa równoległe spotkania robótkowiczek. Można na przykład rozważyć ich zróżnicowanie. Szarotki to takie babskie spotkania przy cieście (dopóki się Dorocie nie znudzi). A Ami byłyby by połączone z jakimś tematem. Już kiedyś o tym pisałam. Mnie interesuje to: katedaviesdesigns.com/2012/04/16/steeks-2/
          • ekonewa Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 22.06.12, 18:52
            Wyczuwam wielkie oburzenie a ja Pani o nic nie oskarżam. Dziewczyny chciały to poszły. Dobrze że żyjemy w wolnym kraju. Jako handlowiec dobrze pani wie że reklama przyjmuje różne formy. Dla mnie takie spotkania mają na celu wymianę doświadczeń i informacji, i raczej nie wyobrażam sobie sytuacji w której inny sprzedawca zachwala/prezentuje swój towar na Pani terenie. Pozdrawiam serdecznie.
            • amiqs Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 22.06.12, 19:03
              Zapeniam, że nie jestem oburzona i nie czuję się oskarżona bo i o co? Ma Pani rację - Panie przyszły bo chciały. Szkoda by było tylko gdyby w waszym "środowisku" miało się to jakoś na nich odbić. Panie pokazały, że potrafią być ponad sztucznie nadmuchanymi podziałami. Tak jak wspomniałam wcześniej nasz Klub będzie otwarty dla wszystkich, a Panią zapraszam serdecznie aby zobaczyła o czym w ogóle piszemy.
              Pozdrawiam
              Agnieszka
              amiQs.pl
              • ziczac Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 24.08.12, 21:35
                > Tak jak wspomniałam wcześniej nasz Klub będzie
                > otwarty dla wszystkich

Na wypadek, gdyby ktoś wpadł na ten sam pomysł, co ja, chciałabym napisać, że powyższe słowa nie są prawdą. Klub Amiqs nie jest dostępny dla matek z dziećmi. Ani osób na wózkach. Klub jest na pierwszym piętrze. Bez podjazdu do drzwi. Bez windy.
                Zakupy wolę zrobić tam, gdzie da się dostać z dzieckiem.
                • amiqs Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 20.09.12, 22:02
                  Od 17 września zapraszamy do nowej siedziby sklepu przy ul. Górczewskiej 6 w Warszawie (na parterze).
                  Pozdrawiam
                  Agnieszka
                  amiQs.pl
                  • monisieczka Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 23.09.12, 21:27
                    tylko dlaczego w temacie Szarotek? Jeśli nie ma pani ochoty zmienić terminu żeby każdy mógł przyjść i do Państwa i na Szarotki to proszę własny temat założyć. Trochę uczciwiej
                    • konewa1 Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 23.09.12, 22:55
                      monia nie denerwuj sie, moze po prostu zalozenie oddzielnego tematu przekracza mozliwosci/umiejetnosci niektorych smile
                      • monisieczka Re: Szarotkowo w kwietniu 15.04. g. 16.00 25.09.12, 20:51
                        Ha! I tym mnie kochana przekonałaś )))
    • tfu.tfu można dołączyć? 25.08.12, 18:11
      jeśli nadal spotykacie się w Warszawie, to ja bym chętnie smile
      • dominola0 Re: można dołączyć? 27.08.12, 10:45
        Oczywiście, że zapraszamy serdecznie, mnie tez kiedyś dziewczyny cieplutko przygarnęłysmile
        Tylko nie wiem jakoś cicho o tych naszych spotkaniach, dawno już było i nie wiem kiedy następne.....sad.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka