Dodaj do ulubionych

Prośba o rozszyfrowanie wzoru ze zdjęcia

09.01.17, 17:15
Dzień dobry,

bardzo proszę specjalistki o rozszyfrowanie wzoru ze zdjęcia i podanie instrukcji wykonania.

Z góry serdecznie dziękuję!

Pozdrawiam
https://imgur.com/w6HxWIJ
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Prośba o rozszyfrowanie wzoru ze zdjęcia 10.01.17, 05:59
      nie mam pojecia ale to chyba szydelkiem.
    • dom_klary Re: Prośba o rozszyfrowanie wzoru ze zdjęcia 11.01.17, 13:37
      Chętnie, ale link u mnie nie działa
      Pozdrawiam
      domklary.com/
    • maria2323 Re: Prośba o rozszyfrowanie wzoru ze zdjęcia 11.01.17, 14:06
      Witam!Wzór wykonany jest na szydełku ściegiem półsłupki nawijane.Robimy tak,jak słupki raz nawijane,tylko zbieramy wszystko na raz.Zrozumiałe?Dla ludzi obytych z szydełkiem pewnie tak.Pozdrawiam Maria
      • handzita Re: Prośba o rozszyfrowanie wzoru ze zdjęcia 11.01.17, 16:25
        Dzień dobry,

serdecznie dziękuję, dawno nie robiłam na szydełku, ale sobie poradzę smile

Pozdrawiam
        Ania
          • minniemouse Re: Prośba o rozszyfrowanie wzoru ze zdjęcia 11.01.17, 22:21
            ps

chociaz nie jestem wcale pewna czy te dwa sciegi to te same sciegi. moze i nie -
            Afghan or Tunisian Crochet Waffle - gofrowy (??) Stitch a Tunisian Crochet Full - pelny Stitch byc moze czyms sie deczko roznia.

|M
            • minniemouse Re: Prośba o rozszyfrowanie wzoru ze zdjęcia 17.01.17, 02:01
              wprawdzie zdaje sie nikogo juz ten wzor nie obchodzi, no ale jakby, to jeszcze przypadkiem trafilam na to - na drutach. tez podobne.

• maria2323 Re: Prośba o rozszyfrowanie wzoru ze zdjęcia 08.02.17, 16:49
                No,no, nie przypuszczałam,że to na drutach.No ale w sumie na szydełku też można robić i wychodzi jak na drutach(szudełko z żyłką)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka