ania19821 04.12.06, 15:06 To pytanie dla tych z Was, które zakupy robią przez internet. Która pasmanteria ma najlepszą i najbardziej opłacalną ofertę?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bietas Re: Która pasmanteria internetowa najtańsza?? 04.12.06, 16:54 nie ma tak prosto jest różnie, jeden produkt jest tańszy w jednym sklepie a drugi ma lepszą cenę w innym. nie ma innej metody niz sprawdzenie i porównanie cen tego czego akurat potrzebujesz. Odpowiedz Link
mimamo Re: Która pasmanteria internetowa najtańsza?? 04.12.06, 20:31 w każdej pasmanterii inna włóczka... ja kupowałam już u Wojtka, w Dianie Rożek (słaby wybór), w jakiejś z Chorzowa, ale kobieta była niekumata, więcej tam nic nie kupię,w kolorowymmotku - ta ok. Więcej nie pamiętam. No i na allegro. Odpowiedz Link
bpieniazek1 Re: Która pasmanteria internetowa najtańsza?? 06.12.06, 21:43 Z pasmanterii, to mogę polecić tylko czeską vsv (jest w linkach na górze). Przysyłają dużo próbek i jest w czym wybierać. Tak naprawdę jednak, to najwięcej korzystam na allegro. To ogrooomna skarbnica Basia Odpowiedz Link
marcinkowalcze Re: Która pasmanteria internetowa najtańsza?? 11.08.19, 07:33 www.gipiurowo.pl tanie gipiury i miła obsługa. Dużo taniej niż w małych pamsanteriach. Odpowiedz Link
rutkonia Re: Która pasmanteria internetowa najtańsza?? 15.01.20, 20:37 Ja polecam dodziergania.pl super sklep Odpowiedz Link
rutkonia Re: Która pasmanteria internetowa najtańsza?? 18.02.20, 12:44 jeżeli szukasz włóczek to dodziergania.pl, a jeżeli rzeczy do szycia to jednak allegro Odpowiedz Link
tahanka-37 Re: Która pasmanteria internetowa najtańsza?? 22.06.21, 10:23 tasiemka.pl/ polecam sama pasmanteria,sprzedaż hurtowa Odpowiedz Link