rodezjan 04.01.05, 10:57 Witam! Czy w naszym miescie funkcjonuje jakas przyzwoita silownia?? Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 05.01.05, 21:40 Dla kobitek tak - Camena na ul. Sosnowej. Męskich siłowni nie sprawdzałam... Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 05.01.05, 22:18 Wiem, ze są dwie siłownie. Jedna na ulicy Radosnej, druga w TKKF Apollo. Obie mają porównywalny, "otwocki" standard. Karnet miesięczny kosztuje około 60 zł. Odpowiedz Link
amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 05:30 sobiepanna, podaj parę konkretów please. Mam na myśli, co dają i za jaką cenę? Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 08:52 Amigo, słoneczko sobiepanna=Anik :) opowiadałam ci juz o tej siłowni, całkiem przyzwoicie, szczególnie w soboty około południa jest luźno, karnet na 8 wejść ok 50pln, pojedyncza wejściówka 9pln od pn-pt jest trener, który opowie co i jak poza tym prowadzą zajęcia typu aerobic (środy i poniedziałki wieczorkiem) wtedy jest tłok - odradzam wizyty ze wszystkich siłowni, na jakich byłam (W-wa, Otwock) ta jest dla mnie najlepsza, wybieram się w sobotę, możesz dołączyć i sprawdzić miejsce organoleptycznie :) Odpowiedz Link
pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 11:53 A oprócz tego możesz się wybrać do łaźni parowej lub na masażyk ;) Pozdro Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 17:14 masażyk to ja mogę zaoferować gratis :) ładnej otwocczance :) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 20:04 No tak, ja zawsze miałam wrażenie, że jak się jest z Celestynowa, to ma się przechlapane ;) Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 21:35 haha, zmieniam kryteria :) powinno być: "miłej forumowiczce :)" ale Ci z celestynowa, rzeczywiście mają przechlapane :P Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:14 Ach, jak "miłej", to ja się znowu nie kwalifikuję, cóż wieczny pech ;P Odpowiedz Link
zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:11 Też chodze na tę siłownię!!! Tzn. byłam tylko raz i na razie od 3 dni mam straszliwe zakwasy...oj boli, boli... Ale bardzo mi się tam podobało i niebawem znów się wybieram;))) Odpowiedz Link
zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:13 Chodziło mi oczywiście o tą siłownię dla kobitek, o której wspomniała sobiepanna. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:17 Na pocieszenie: problem z zakwasami mija jakoś po miesiącu. Zoan chodzisz może w tygodniu po południu? Poszukuję towarzystwa w ramach mobilizacji :) Odpowiedz Link
zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:41 Zamierzam chodzić w poniedziałki albo wtorki ok. g. 16-17, na razie raz w tygodniu, potem się zobaczy, może i na karnet się skuszę:))) Pewnie, że możemy się umówić i wzajemnie mobilizować;) Sama też nie mam tyle zaparcia i wytrwałości. A u mnie to dopiero początek, więc wsparcie się przyda;))) Odpowiedz Link
pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:46 Szkoda ze to siłownia tylko dla kobiet bo moze bym sie wybrał z wami :D no ale moze siostra zrobi wyjątek i mnie wpuści ;) Odpowiedz Link
zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:50 Jak wydepilujesz nogi i zgolisz wąsy, to kto wie???? Może się udać:))) Odpowiedz Link
pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:54 Wąsów nie ma :) juz jeden problem mniej:D ale i tak mnie pani na bramce rozpozna :D chyba ze trafie na inna zmiane <lol> Odpowiedz Link
pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:11 Proste ze tak ;) Ale, chodzilo mi dokladniej o to ze siostra mnie dobrze zna i i tak by mnie rozpoznałą :))) Odpowiedz Link
zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:20 To było tak od razu. W takim razie zostaje Ci tylko Apollo;))) Chyba, ze pogadasz z siostrą:) Odpowiedz Link
pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:28 Dobra poczekma na Ciebie w łaźni parowej ;) :D Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 09:02 Mi pasowałyby wtorki, ale ok 18.00... Odpowiedz Link
amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 09:53 sobie kamuflująca się panno, ta sobota odpada, przyszła też niestety, ale chętnie się wybiorę, dzień tygodnia obojętny, jak najpóźniej, chętnie 19-20, bo co z Oskarem? chyba, żeby go ze mną wpuścili? Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 12:20 No tak, zapewnisz oskarowi niezłą rozrywkę :) będzie się gapił na wypinające się dziewczęta. Taką mamę mieć... Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 12:35 Amigo, jak będę się wybierać w tygodniu to zadzwonię Oskar jest jak laleczka, to się go przemyci ;) Odpowiedz Link
zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 16:41 Ja w tym i przyszłym tygodniu idę w poniedziałek, a dopiero od połowy stycznia we wtorki, ale chyba raczej ok. 17. No więc??? Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 19:33 Ja najwcześniej docieram do Otwocka na 18, ale jeśli ćwiczysz więcej niż godzinę, to na pewno się spotkamy. Jak będę się szła, to dam znać na priv. :) Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 10:06 Ja dzisiaj tez się wybieram, ale za to na radosną. Muszę w te wakację stanąć na plaży i rozerwać koszulkę jedynie napinając mięśnie klaty :P Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 10:27 Kup sobie koszulkę w sklepie dla dzieci i będziesz miał problem z głowy ;P Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 10:40 E tam, specjalnie właśnie wezmę taką od taty :) Jak narazie tylko wypinjąc brzuchol mogę poczynić jakieś spustoszenia w garderobie :) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 12:14 Hmm... brzuchol też fajna rzecz, ale podobno de gustibus.... Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 19:50 No to się dzisiaj natrenowałem :) Będę ściągał chyba haracze niedługo hehe :) łapy mi się rozrosną, i szyja zniknie na rzecz karku ;) Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 21:31 E tam, z moją niebieską strzałą i tak sieje postrach :) po co mi tam jakiś taki popularny wózek :P Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 21:46 Jeśli masz wymuszać haracze, to dla kamuflażu... ;) Odpowiedz Link
amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 10:04 Anik, nie wpuszczą Oskara, fakt nie pomyslałam, to niebezpieczne. Więc nie wiem, czy już o 18 bedę mogła, zależy od SS. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 10:17 Napisałam ci wczoraj na gg, że dziś nie mogę :( Pewnie dopiero czwartek. Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 13:42 a do mnie na gg to w ogole nie chcesz pisać ;( Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 14:25 Nie mam twojego nr gg... Sugerujesz pisać na Berdyczów, czy na poste restante ;) Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 15:34 Ale ja mam Twój z wiadomych tylko sobie źródeł ;) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 16:06 Amigo ma rację - jesteś potworem. Proszę, nie sprawdzaj gdzie mieszkam - nie chcę się wyprawdzać, tam jest całkiem przyjemnie. ;) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 16:29 No tak, wieczny pech :( Mam się pakować, czy można ich jakoś przekupić? Odpowiedz Link
amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 16:59 sobiepanna, damy sobie z nimi radę;) powalimy ich naszym urokiem osobistym;) Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 21:58 Dacie rade z całą pewnością.. Po wczorajszej wizycie na siłowni, nie mogę ruszać rękoma, a największy problem miałem ze zdjęciem kurtki w autobusie.. to dopiero musiało zabawnie wyglądać :) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 23:20 Masz absolutną rację - a jak nie urokiem, to wyżymaczką ;) Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 23:41 moze by tak jakis masaż sobie zażyczyć.... ;) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 23:47 Życzyć możesz zawsze, a nuż się znajdą ochotnicy? Odpowiedz Link
zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 22:11 No jak tam Siłaczki i Siłacze Wasze poczynania na siłowni, mięśnie rosną??? (hi hi). Bo ja po ostatniej wizycie czuje się wyjątkowo dobrze. Nie wiem czy to moja kondycja fizyczna jest tak wspaniała, czy to te chipsy i lody, które zjadłam po siłowni tak pozytywnie wpłynęły na moje samopoczucie..:))) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 22:21 Tek po dzisiejszej wizycie przypomniałam sobie dlaczego lubię tam chodzić - rewelacyjnie odstresowuje :) Zoan - to na pewno po siłowni endorfiny itp., itd. ;) Odpowiedz Link
zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 22:36 No może rzeczywiście po siłowni czułam się dobrze, ale dziś po zakupach.... ledwo trzymam się na nogach. Więc chyba bedzie dobrze jak już pójdę spać.. Dobranoc. PS. Wiem, że od WIĘC nie zaczyna się zdań..... ale nie mam siły nawet nad tym się zastanawiać... Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 22:44 Hmm.. właściwie można zakupy uznać za ekwiwalent bieżni... Dobranoc - jutro na pewno będziesz się czuła jak młody bóg :) Odpowiedz Link
michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 23:16 Oj ja czuję się wspaniale po siłowni. Zaczyna się w nią wkręcać coraz bardziej i nawet pierś kurczaka częściej zjadam ;P Ale i nastroj poprawił się znakomicie :) żadnych dołków, tylko czysta radość z życia :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 19.01.05, 08:41 I człowiek "czuje się tak jakoś szybciej" :) P.S. Michaelandro uważaj sport też uzależnia ;) Odpowiedz Link
amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 19.01.05, 10:00 Jak tak dalej pójdzie, to zacznęchodzić na siłownię w wakacje, buuuu:( Odpowiedz Link