Dodaj do ulubionych

Silownia w Otwocku???

04.01.05, 10:57
Witam!
Czy w naszym miescie funkcjonuje jakas przyzwoita silownia??

Pozdrawiam

Marek
Obserwuj wątek
    • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 05.01.05, 21:40
      Dla kobitek tak - Camena na ul. Sosnowej.

Męskich siłowni nie sprawdzałam...
      • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 05.01.05, 22:18
        Wiem, ze są dwie siłownie. Jedna na ulicy Radosnej, druga w TKKF Apollo. Obie
        mają porównywalny, "otwocki" standard. Karnet miesięczny kosztuje około 60 zł.
        • amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 05:30
          sobiepanna, podaj parę konkretów please.
          Mam na myśli, co dają i za jaką cenę?
          • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 08:52
            Amigo, słoneczko sobiepanna=Anik :)
            opowiadałam ci juz o tej siłowni, całkiem przyzwoicie,
            szczególnie w soboty około południa jest luźno,
            karnet na 8 wejść ok 50pln, pojedyncza wejściówka 9pln
            od pn-pt jest trener, który opowie co i jak
            poza tym prowadzą zajęcia typu aerobic (środy i poniedziałki wieczorkiem) wtedy
            jest tłok - odradzam wizyty
            ze wszystkich siłowni, na jakich byłam (W-wa, Otwock) ta jest dla mnie
            najlepsza, wybieram się w sobotę, możesz dołączyć i sprawdzić miejsce
            organoleptycznie :)
            • pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 11:53
              A oprócz tego możesz się wybrać do łaźni parowej lub na masażyk ;)

Pozdro
              • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 17:14
                masażyk to ja mogę zaoferować gratis :) ładnej otwocczance :)
                • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 20:04
                  No tak, ja zawsze miałam wrażenie, że jak się jest z Celestynowa, to ma się
                  przechlapane ;)
                  • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 21:35

haha, zmieniam kryteria :) powinno być:
                    "miłej forumowiczce :)"
                    ale Ci z celestynowa, rzeczywiście mają przechlapane :P
                    • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:14
                      Ach, jak "miłej", to ja się znowu nie kwalifikuję, cóż wieczny pech ;P
      • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:11
        Też chodze na tę siłownię!!! Tzn. byłam tylko raz i na razie od 3 dni mam
        straszliwe zakwasy...oj boli, boli... Ale bardzo mi się tam podobało i niebawem
        znów się wybieram;)))
    • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:13
      Chodziło mi oczywiście o tą siłownię dla kobitek, o której wspomniała
      sobiepanna.
      • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:17
        Na pocieszenie: problem z zakwasami mija jakoś po miesiącu.

Zoan chodzisz może w tygodniu po południu? Poszukuję towarzystwa w ramach
        mobilizacji :)
        • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:41
          Zamierzam chodzić w poniedziałki albo wtorki ok. g. 16-17, na razie raz w
          tygodniu, potem się zobaczy, może i na karnet się skuszę:))) Pewnie, że możemy
          się umówić i wzajemnie mobilizować;) Sama też nie mam tyle zaparcia i
          wytrwałości. A u mnie to dopiero początek, więc wsparcie się przyda;)))
          • pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:46
            Szkoda ze to siłownia tylko dla kobiet bo moze bym sie wybrał z wami :D
            no ale moze siostra zrobi wyjątek i mnie wpuści ;)
            • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:50
              Jak wydepilujesz nogi i zgolisz wąsy, to kto wie???? Może się udać:)))
              • pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 22:54
                Wąsów nie ma :) juz jeden problem mniej:D ale i tak mnie pani na bramce
                rozpozna :D chyba ze trafie na inna zmiane <lol>
                • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:02
                  A co??? Aż tak męski jesteś????
                  :)))
                  • pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:11
                    Proste ze tak ;)

Ale, chodzilo mi dokladniej o to ze siostra mnie dobrze zna i i tak by mnie
                    rozpoznałą :)))
                    • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:20
                      To było tak od razu. W takim razie zostaje Ci tylko Apollo;))) Chyba, ze
                      pogadasz z siostrą:)
                      • pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:28
                        Dobra poczekma na Ciebie w łaźni parowej ;) :D
                        • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:37
                          Noooo! Tylko nie zapomnij!!!!
                          • pablo_otw Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:41
                            Ok, to w poniedzialek jestem ;)
                            • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 06.01.05, 23:44
                              Zobaczymy!!!!!!!!
          • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 09:02
            Mi pasowałyby wtorki, ale ok 18.00...
            • amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 09:53
              sobie kamuflująca się panno, ta sobota odpada, przyszła też niestety, ale
              chętnie się wybiorę, dzień tygodnia obojętny, jak najpóźniej, chętnie 19-20, bo
              co z Oskarem? chyba, żeby go ze mną wpuścili?
              • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 12:20
                No tak, zapewnisz oskarowi niezłą rozrywkę :) będzie się gapił na wypinające
                się dziewczęta. Taką mamę mieć...
                • amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 08:43
                  Michael coś nie tak z mamą? <shock>
              • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 12:35
                Amigo, jak będę się wybierać w tygodniu to zadzwonię
                Oskar jest jak laleczka, to się go przemyci ;)
            • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 16:41
              Ja w tym i przyszłym tygodniu idę w poniedziałek, a dopiero od połowy stycznia
              we wtorki, ale chyba raczej ok. 17. No więc???
              • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 07.01.05, 19:33
                Ja najwcześniej docieram do Otwocka na 18, ale jeśli ćwiczysz więcej niż
                godzinę, to na pewno się spotkamy. Jak będę się szła, to dam znać na priv. :)
                • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 10:06
                  Ja dzisiaj tez się wybieram, ale za to na radosną. Muszę w te wakację stanąć na
                  plaży i rozerwać koszulkę jedynie napinając mięśnie klaty :P
                  • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 10:27
                    Kup sobie koszulkę w sklepie dla dzieci i będziesz miał problem z głowy ;P
                    • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 10:40
                      E tam, specjalnie właśnie wezmę taką od taty :) Jak narazie tylko wypinjąc
                      brzuchol mogę poczynić jakieś spustoszenia w garderobie :)
                      • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 12:14
                        Hmm... brzuchol też fajna rzecz, ale podobno de gustibus....
                        • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 19:50
                          No to się dzisiaj natrenowałem :) Będę ściągał chyba haracze niedługo hehe :)
                          łapy mi się rozrosną, i szyja zniknie na rzecz karku ;)
                          • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 20:44
                            No to teraz na beeme zbieraj ;)
                            • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 21:31
                              E tam, z moją niebieską strzałą i tak sieje postrach :) po co mi tam jakiś taki
                              popularny wózek :P
                              • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 10.01.05, 21:46
                                Jeśli masz wymuszać haracze, to dla kamuflażu... ;)
                                • amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 10:04
                                  Anik, nie wpuszczą Oskara, fakt nie pomyslałam, to niebezpieczne.
                                  Więc nie wiem, czy już o 18 bedę mogła, zależy od SS.
                                  • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 10:17
                                    Napisałam ci wczoraj na gg, że dziś nie mogę :(
                                    Pewnie dopiero czwartek.
                                    • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 13:42
                                      a do mnie na gg to w ogole nie chcesz pisać ;(
                                      • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 14:25
                                        Nie mam twojego nr gg...
                                        Sugerujesz pisać na Berdyczów, czy na poste restante ;)
                                        • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 15:34
                                          Ale ja mam Twój z wiadomych tylko sobie źródeł ;)
                                          • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 16:06
                                            Amigo ma rację - jesteś potworem. Proszę, nie sprawdzaj gdzie mieszkam - nie
                                            chcę się wyprawdzać, tam jest całkiem przyjemnie. ;)
                                            • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 16:13
                                              oni już wiedzą.......
                                              • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 16:29
                                                No tak, wieczny pech :(
                                                Mam się pakować, czy można ich jakoś przekupić?
                                                • amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 16:59
                                                  sobiepanna, damy sobie z nimi radę;) powalimy ich naszym urokiem osobistym;)
                                                  • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 21:58
                                                    Dacie rade z całą pewnością.. Po wczorajszej wizycie na siłowni, nie mogę
                                                    ruszać rękoma, a największy problem miałem ze zdjęciem kurtki w autobusie.. to
                                                    dopiero musiało zabawnie wyglądać :)
                                                  • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 23:20
                                                    Masz absolutną rację - a jak nie urokiem, to wyżymaczką ;)
                                                  • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 23:41
                                                    moze by tak jakis masaż sobie zażyczyć....
                                                    ;)
                                                  • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 11.01.05, 23:47
                                                    Życzyć możesz zawsze, a nuż się znajdą ochotnicy?
    • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 22:11
      No jak tam Siłaczki i Siłacze Wasze poczynania na siłowni, mięśnie rosną??? (hi
      hi). Bo ja po ostatniej wizycie czuje się wyjątkowo dobrze. Nie wiem czy to
      moja kondycja fizyczna jest tak wspaniała, czy to te chipsy i lody, które
      zjadłam po siłowni tak pozytywnie wpłynęły na moje samopoczucie..:)))
      • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 22:21
        Tek po dzisiejszej wizycie przypomniałam sobie dlaczego lubię tam chodzić -
        rewelacyjnie odstresowuje :)

Zoan - to na pewno po siłowni endorfiny itp., itd. ;)
        • zoan1 Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 22:36
          No może rzeczywiście po siłowni czułam się dobrze, ale dziś po zakupach....
          ledwo trzymam się na nogach. Więc chyba bedzie dobrze jak już pójdę spać..
          Dobranoc.

PS. Wiem, że od WIĘC nie zaczyna się zdań..... ale nie mam siły nawet nad tym
          się zastanawiać...
          • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 22:44
            Hmm.. właściwie można zakupy uznać za ekwiwalent bieżni...
            Dobranoc - jutro na pewno będziesz się czuła jak młody bóg :)
            • michaelandro Re: Silownia w Otwocku??? 18.01.05, 23:16
              Oj ja czuję się wspaniale po siłowni. Zaczyna się w nią wkręcać coraz bardziej
              i nawet pierś kurczaka częściej zjadam ;P Ale i nastroj poprawił się
              znakomicie :) żadnych dołków, tylko czysta radość z życia :) pozdrawiam :)
              • sobiepanna Re: Silownia w Otwocku??? 19.01.05, 08:41
                I człowiek "czuje się tak jakoś szybciej" :)

P.S. Michaelandro uważaj sport też uzależnia ;)
                • amigo9 Re: Silownia w Otwocku??? 19.01.05, 10:00
                  Jak tak dalej pójdzie, to zacznęchodzić na siłownię w wakacje, buuuu:(
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka