abstrakt2003 10.07.05, 17:55 aktywności wsród forów mazowieckich (bez wawy oczywiście) Nie wiem jak długo to potrwa ale popatrzcie: forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1706216 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avekamil1 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 18:21 Aż miło popatrzeć ... jestem ciekaw dlaczego jest taka mała frekwencja na innych forach .. ? Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 19:11 Ciekawa sprawa, zawsze zastanawiał mnie sposób liczenia tej aktywności, w momentach, gdy rzeczywiście byliśmy "aktywni" na forum, mieliśmy 3 lub co najwyżej 2 miejsce. Możemy sobie pogratulować :)) Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 19:26 Pomiar aktywności ma charakter względny. Wtedy inni byli aktywniejsi. Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 19:55 Czyli patrzac na to realnie - bez emocji, wcale nie ma sie z czego cieszyć :P Odpowiedz Link
majka102 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 20:15 widać forumowicze z Pruszkowa i Legionowa wyjechali na weekend zostawiając za sobą komputery...:) Odpowiedz Link
sqh Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 20:38 Nie wiem, jak moi współforumowicze, ale ja na przykład mam laptopa i czasem zabieram go ze sobą także na weekendy... :-) Pozdrowienia z Pruszkowa dla otwockich forumowiczów załączam :-) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 20:53 sqh napisał: > Pozdrowienia z Pruszkowa dla otwockich forumowiczów załączam :-) Dziękuję w imieniu forumowiczów z Otwocka za załącznik :D Ja również pozdrawiam i cieszę się, że ktoś z innego forum do nas zagląda :)) Odpowiedz Link
sqh Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 21:21 francesca12 napisała: > Ja również pozdrawiam i cieszę się, że ktoś z innego forum do nas zagląda :)) Dziękuję również, a dodam, że z racji zainteresowań turystyczno-krajoznawczych zaglądam do Was nie tylko wirtualnie :-) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 21:25 O, to tym bardziej mnie cieszy :) W takim razie proponuję śledzić wątek o spotkaniu forumowiczów, które mam nadzieję dojdzie do skutku, i czuj się zaproszony :) Odpowiedz Link
sqh Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 11.07.05, 21:32 francesca12 napisała: > W takim razie proponuję śledzić wątek o spotkaniu forumowiczów, które mam > nadzieję dojdzie do skutku, i czuj się zaproszony :) Dziękuję, ale widzę, że macie nie mniejsze kłopoty z datą i godziną, jak i my w Pruszkowie... :-) Natomiast na pewno będę 24 VII na Dąbrowieckiej Górze na pikniku fortecznym, organizowanym przez kolegów z Sekcji Otwockiej Towarzystwa Przyjaciół Fortyfikacji - na które to spotkanie i Was zapraszam :-) A może już zresztą o nim wiecie? www.geotor.pl/fort/spotkania.htm Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 11.07.05, 21:41 sqh napisał: > Dziękuję, ale widzę, że macie nie mniejsze kłopoty z datą i godziną, jak i my w > > Pruszkowie... :-) Taa, co osoba, to inny termin i miejsce, ale myślę, że w końcu się zgramy. Dzięki za info o pikniku na Górze Dąbrowieckiej :) Coś tam mi się obiło o uszy. Militaria specjalnie mnie nie interesują, ale schron to bym obejrzała... Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 11.07.05, 22:40 > Dzięki za info o pikniku na Górze Dąbrowieckiej :) > Coś tam mi się obiło o uszy. No aż zacytuję mojego kolegę: "Ha! GCO się nie czyta!" :P Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 11.07.05, 23:03 Wiedziałam sobiepanno, że nie obejdzie się bez GCO :) Odpowiedz Link
stary.prochazka to już nie pierwszy raz 10.07.05, 21:33 ...kilka razy mieliście już pierwsze miejsce, Legionowo również;) ale jak na razie zawsze udaje nam się odzyskać koszulkę lidera. Pozdrawiam Otwock a także Kolegę Współadmina z Pruszkowa:-) Odpowiedz Link
francesca12 Re: to już nie pierwszy raz 10.07.05, 21:46 My dziękujemy za kilka postów kolegów z Pruszkowa, które także pozytywnie wpływają na naszą aktywność :) Pozdrawiam f. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 21:27 No nie mogę! Zostawić takich na chwilę, to pobiją Pruszków ;) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.07.05, 21:42 A widzisz, a ja się opalałam nad Świdrem :)) I tak pięknie wyszło :) Odpowiedz Link
kubek A ja byłem na rowerze z Otwocka do Celestynowa 10.07.05, 22:26 i z powrotem! I fajnie było! :) Odpowiedz Link
francesca12 Re: A ja byłem na rowerze z Otwocka do Celestynow 10.07.05, 22:45 No to pięknie Kubek:) Gratuluję:) Też lubię tę trasę:) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: A ja byłem na rowerze z Otwocka do Celestynow 10.07.05, 22:50 Wpuścili Cię chyba przez pomyłkę, jak mnie nie było ;P Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 11.07.05, 23:41 wiecie... nie, żeby mnie to irytowało czy coś takiego, ale moglibyście już zejść z tego piedestału;) Odpowiedz Link
sqh Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 12.07.05, 00:07 Kolego Współmoderatorze, jak słusznie zauważyła już Francesca, my też się do tego po części przyczyniamy... :-) Proponuję tymczasem zająć się może przegonieniem Marek od względem liczby postów... :-))) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 12.07.05, 08:43 sqh napisał: > Kolego Współmoderatorze, jak słusznie zauważyła już Francesca, my też się do > tego po części przyczyniamy... :-) Ależ przyczyniajcie się jak najbardziej w dalszym ciągu :) Podoba nam się na piedestale. Tak samo wychodzi. My nic nie robimy :P:P Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 12.07.05, 13:57 Nie wiem, jakim cudem, ale wciąż jesteśmy na pierwszym miejscu - pod względem aktywności - mimo, że w przeciwieństwie do Was - nic nie piszemy na forum :P :P Odpowiedz Link
avekamil1 Dobra i zła wiadomość :( 12.07.05, 18:04 francesca12 napisała: > Nie wiem, jakim cudem, ale wciąż jesteśmy na pierwszym miejscu - pod względem > aktywności - mimo, że w przeciwieństwie do Was - nic nie piszemy na forum :P Dobra. No qrcze .. 1 dzień mnie nie było na forum a juz f. mówi że nikt nie pisze :P .... wieczorkiem nadrobie te zaległości... Zła. W wyniku postępowania rekrutacyjnego nie został Pan przyjęty na I rok studiów dziennych Wojskowej Akademii Technicznej w roku akademickim 2005/2006 Odpowiedz Link
francesca12 Re: Dobra i zła wiadomość :( 12.07.05, 20:05 avekamil1 napisał: > Dobra. > No qrcze .. 1 dzień mnie nie było na forum a juz f. mówi że nikt nie pisze :P . > ... wieczorkiem nadrobie te zaległości... Avekamil, trzymam za słowo :) Co do złej wiadomości, przykro mi. Myślę jednak, że w tym, że tak się stało, na pewno jest jakiś sens - to po obejrzanych dziś (wreszcie!!!) "Tulipanach" przyszło mi to do głowy... Odpowiedz Link
avekamil1 Re: Dobra i zła wiadomość :( 13.07.05, 02:04 Chyba pójdę do Wyższej szkoły menadżerskiej na informatykę ... jedyny problem to taki że jest ona na szmulkach (stara praga) gdzie jest zbyt dużo trój-pasiastych kolesi z ogolonymi główkami ... co za 2 złote obiją ci buźkę :/ dla pociesznie .. to cała moja klasa się nie dostała ... minimum zeby sie dostac to okolo 70pkt. zeby tyle mieć trzeba było mieć same piątki i chyba minimum jedną 6 (był konkurs świadectw). Z całej klasy (26 osób) tylko 2 miały szanse na dostanie sie na WAT, a byliśmy najlepszą klasą w TN. jednym słowej pogieło władze uczelni :/ Zmarnowałem tylko 80zł na rekrutacje ... ehh jak to powiedział "forest gump" :) ... "gówno się zdarza" ;) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Dobra i zła wiadomość :( 13.07.05, 15:00 Szmulki to wspaniała okolica :) Prawdziwej Pragi już nie ma... > Z całej klasy (26 osób) tylko 2 miały szanse na dostanie sie na WAT, a > byliśmy najlepszą klasą w TN. jednym słowej pogieło władze uczelni :/ Czytając codziennie prasę, chcąc nie chcąc, troche się dowiedziałam o maturach i przyjmowaniu na studia w tym roku. Niezły zamęt. Myślę sobie, że do tej pory było lepiej - egzaminy na studia i można było być tylko na siebie wściekłym, że się kiepsko zdało. Odpowiedz Link
avekamil1 Re: Dobra i zła wiadomość :( 14.07.05, 01:41 Jezeli rozpatrujemy szmulki jako starą pragę to fak jest ona PIĘKNA .. nie spotkamy juz nigdzie takiej społeczności jak tam ... lecz gdy rozpatrujemy szmulki jako miejsce w wawie to dochodzimy do wniosku że jest ona ogarnieta przez dresiarstwo .... jest to wina tego że szmulki należa do najbiednieszych części warszay... Ludzie którzy tam mieszkają muszą sie poddaćnurtowi "dresiarstwa" .... tzn rozboje i kradzieże .. :( ... trzeba winić społeczeństwo a nei pojedyńcze jednostki ... ale fakt faktem jest to niebezpieczna częsćwarszawy ... jeżeli nie powiedzieć najniebezpiecznijsza ... pozdrawiam f. życze miłej nocy .. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Dobra i zła wiadomość :( 14.07.05, 09:52 avekamil1 napisał: > Z całej klasy (26 osób) tylko 2 miały szanse na dostanie sie na WAT, a byliśmy > najlepszą klasą w TN. jednym słowej pogieło władze uczelni :/ Kamil, w ramach pocieszenia: po Wacie jest mój wspominany "ulubiony" kolega z pracy. Pan inżynier, a ma problem z obsługą kalkulatora :/ Odpowiedz Link
francesca12 Już nie mamy, 14.07.05, 09:53 Pruszków odzyskał żołtą koszulkę lidera !! forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1706216 Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Już nie mamy, 14.07.05, 10:37 ...że tak zacytuję jedną z reklam: "nie, gonić, gonić!!!" ;) Odpowiedz Link
sqh Re: Już nie mamy, 14.07.05, 10:47 Hm, a nie powiedziałbym, żebyśmy się jakoś bardzo starali... Te forumowe metody obliczeń chyba nie są miarodajne... Odpowiedz Link
francesca12 Re: Już nie mamy, 14.07.05, 10:57 Gdy my byliśmy na pierwszym miejscu, pisaliśmy niewiele, czasem ktos coś od niechcenia. Samo przyszło:) Łatwo poszło:) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Już nie mamy, 14.07.05, 11:46 Mam nadzieję, że się koledzy z forum pruszkowskiego nie obrażą, że Im podkradnę dziś wieczorem wątek o lunatykach. Zapowiada się przynajmniej część nocy, a już na pewno wieczór, przy kompie :(( Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: Już nie mamy, 14.07.05, 12:33 > Mam nadzieję, że się koledzy z forum pruszkowskiego nie obrażą, że Im podkradnę > > dziś wieczorem wątek o lunatykach. będzie nam bardzo miło:-) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Już nie mamy, 14.07.05, 12:53 :) Ale do lunatykowania zaproszę na forum otwockie :P Odpowiedz Link
sqh Re: Już nie mamy, 14.07.05, 22:10 O, jak nikt u nas nie będzie chciał łazić po nocy, to czemu nie? :-) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Już nie mamy, 14.07.05, 22:24 W kazdym razie zapraszam, wątek pojawi się niedługo, hmm, tylko jeszcze muszę parę rzeczy zrobić - bo u nas to chyba można liczyć, w porywach, na takiego jednego etatowego forumowicza, który się przestawił na tryb nocny :PP :) Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Już nie mamy, 15.07.05, 23:04 Czym się przejmujesz panno F. Oni tam są od wieków a nam sie udało (choć na chwilę) ich przeskoczyć! :) *********** Ot zwyczajnie w obliczu takiej porząki zmobilizowali się i odzyskali prowadzenie - a my tu na pełmym luzie działamy, muskułów nie napinamy! :D Pozdr. Odpowiedz Link
francesca12 Re: Już nie mamy, 15.07.05, 23:09 Fajnie, że udało nam się nawiązać międzyforumowy dialog z Pruszkowem :)) Ale ja się wcale nie przejmuje drugim miejscem :) Odpowiedz Link
kubek To ciekawe kiedy prowadziliśmy, 15.07.05, 23:24 to zainteresował się nami Pruszków, Może oni lubią się obracać tylko w dobrym towarzystwie? ;) Odpowiedz Link
sqh Re: To ciekawe kiedy prowadziliśmy, 16.07.05, 22:18 Byliście obserwowani przez nasze wtyki już od dawna... Zresztą nie tylko Wy... ;-))) Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: To ciekawe kiedy prowadziliśmy, 17.07.05, 00:24 > Byliście obserwowani przez nasze wtyki już od dawna... Zresztą nie tylko > Wy... ;-))) to prawda, potwierdzam:-) Odpowiedz Link
francesca12 Re: To ciekawe kiedy prowadziliśmy, 17.07.05, 00:25 Przyznaj po prostu, że lubicie dominować :)) Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: Już nie mamy, 17.07.05, 00:26 Oni tam są od wieków a nam sie udało (choć na > chwilę) ich przeskoczyć! :) od wieków to były Marki, my ich dopiero niedawno zdetronizowaliśmy:) Odpowiedz Link
abstrakt2003 No i znowu na szczycie! :) 16.07.05, 05:12 :) Coraz ciekawsza staje się ta "rywalizacja" Otwock - Pruszków Odpowiedz Link
abstrakt2003 Re: No i znowu na szczycie! :) 16.07.05, 05:14 forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1706216 Odpowiedz Link
francesca12 Re: No i znowu na szczycie! :) 16.07.05, 12:20 Idziemy łeb w łeb :) Emocje rosną :P Odpowiedz Link
sqh Zapraszamy :-) 16.07.05, 22:13 Zapraszamy serdecznie, wpadnijcie na Forum Pruszków, popiszcie coś tam, może jakieś nowe wątki załóżcie... ;-))))) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Zapraszamy :-) 17.07.05, 00:28 Ja bywam na Waszym forum, czytam, pisuję... Rozumiem, że to wszytsko dlatego, że chcecie odzyskać swoje słusznie należące się Wam pierwsze miejsce w rankingu, no cżż, w miarę możliwości pomożemy... A ja zapraszam w dalszym ciągu na forum otwockie :) Odpowiedz Link
stary.prochazka Znowu jesteście na topie:) 18.07.05, 15:54 a my dopiero na jakże zaszczytnym trzecim miejscu... to chyba przez te wakacje;) Odpowiedz Link
sofanes Re: Znowu jesteście na topie:) 18.07.05, 20:03 No to jest niebywale...wiecej postow "pruszkowskich" na otwockim forum, niz na pruszkowskim...nie mowiac juz o "otwockich" (na "pruszkowskim")...w dodatku posty "pruszkowskie" zaczynaja takze niemal dominowac nad "otwockimi" na forum otwockim; (przynajmniej w tym watku), ciekawe, czy moze stac sie odwrotnie, i posty "otwockie" moga zaczac dominowac nad "pruszkowskimi" na forum Pruszkow...? (Dobra, ten post mial na celu zakrecenie czytaczy forum otwockiego, by spowodowac zmniejszenie aktywnosci forum...;P nasza agentura dziala...) Tajny Agent S. Odpowiedz Link
francesca12 Re: Znowu jesteście na topie:) 22.07.05, 22:56 Co by to nie było, udało Wam się, jestesmy na trzecim miejscu, ale to dlatego, że mnie nie było przez tydzień :) Zobaczycie, jeszcze Was przegonimy !! :)) Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Znowu jesteście na topie:) 23.07.05, 08:43 No to mamy wielką trójkę: Legionowo Otwock Pruszków PS A może tak przespacerowac sie na forum Legionowa? Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: Znowu jesteście na topie:) 23.07.05, 12:45 > A może tak przespacerowac sie na forum Legionowa? my już tam byliśmy:)Dodam że mamy jeszcze bliskie kontakty z Wołominem a i z Łomiankami też się kiedyś zakumplowaliśmy;) Odpowiedz Link
francesca12 Pięciotysięcznik jest, ale 08.08.05, 14:08 aktywność, jaka jest, każdy widzi: forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1706216 Ząbki nas przegoniły :( Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.08.05, 11:49 A teraz popatrzcie tylko, jaka nędza: forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1706216 Czyżby wszyscy przerzucili się na jakieś inne aktywności?? ;P Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.08.05, 12:17 francesca12 napisała: > A teraz popatrzcie tylko, jaka nędza: > Czyżby wszyscy przerzucili się na jakieś inne aktywności?? ;P > > pewnie na to:-)) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30372 Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.08.05, 12:49 Jakoś nie widać - patrząc na liczbe postów :) Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.08.05, 13:05 francesca12 napisała: > Jakoś nie widać - patrząc na liczbe postów :) > > Może dlatego że cenzor jest srogi:-))) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.08.05, 13:51 Czyli są gorsze potwory ode mnie, takiego Aniołka :)) Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.08.05, 14:24 Widac 5000 to pułap naszych możliwości ;) Odpowiedz Link
hiperrealizm Poza tym 10.08.05, 14:26 Legionowo tez mialo ostatnio taką obsuwę i jakoś się podnieśli. Odpowiedz Link
sqh Re: Poza tym 10.08.05, 23:08 Pruszków chętnie pomoże Wam sie podnieść :-) Pozdrowienia z drugiej strony Wielkiej Rzeki przy okazji zasyłam. Odpowiedz Link
francesca12 Re: Poza tym 10.08.05, 23:11 Bądź co bądź, liczymy na każdą pomoc :) Dziękuję w imieniu rzeszy forumowiczów za pozdrowienia i także pozdrawiam. Odpowiedz Link
sqh Re: Poza tym 10.08.05, 23:23 We wrześniu planowany jest kolejny piknik forteczny, więc może znowu do Was zajrzę :-) Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: Poza tym 11.08.05, 07:02 A mozna dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego wrzesniowego pikniku? Odpowiedz Link
sqh Re: Poza tym 11.08.05, 16:53 No ja na razie wiem tylko, że ma być. Pikniki są inicjatywą oddolną Sekcji Otwockiej naszego Towarzystwa i konkretny termin i program dnia zależy wyłącznie od niej. Ale mogę obiecać, że poinformuję, gdy będę coś wiedział. Można też śledzić stronę: www.geotor.pl/fort/ W dziale "spotkania" na pewno pojawi się informacja. Wprawdzie Sekcja Otwocka miała też własną stronę, ale aktualnie jest ona w trwałej przebudowie :-) Odpowiedz Link
sqh Re: Stało się! Mamy pierwsze miejsce pod względem 10.10.05, 20:29 No macie, macie, znowu macie... :-) Odpowiedz Link
francesca12 Mamy, mamy:) 10.10.05, 21:08 dziwne - bo mamy je przeważnie wtedy, kiedy prawie nie piszemy.. Odpowiedz Link
kubek Re: Mamy, mamy:) 10.10.05, 21:26 Myślę, że wynika to z synchronizacji z piszącymi na innych forach. Wszyscy mają pewnie ostatnio dużo pracy. Odpowiedz Link
cat_s Re: Mamy, mamy:) 10.10.05, 21:54 Witajcie, Tak przypadkiem 'się wklikłem' na 'FoForum' i tam mnie oświeciło, że z tymi licznikami aktywności (i innymi rzeczami zresztą też;-) ) - to bywa różnie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=30185925 • SKANDAL !!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net Gość: Gosc 10.10.05, 03:13 + odpowiedz Co jest do cholery, z ta aktywnoscia for !!! Fora mniej aktywne na samej gorze, a te najaktywniejsze nizej !!! Sztucznie podtrzymujecie wypalajace sie fora, a tym co sie rozwija podcinacie skrzydla !!! SKANDAL !!! • Re: SKANDAL !!! tebe 10.10.05, 07:27 + odpowiedz Poprawimy, przepraszamy, że tak długo nie działa. Namawiam do pisania normalnymi literami i podawania tematu w temacie oraz przykładu w zgłoszeniu. *** Ba, co nie zmienia oczywiście faktu, że FOtwock jest oczywiście bardzo sympatycznym i aktywnym forum regionalnym! Pozdrawiam cat_s P.S. Hłe, hłe... chyba będę częściej zaglądał na Forum o Forum, nota bene...;-) Bardzo pouczająca miejscami lektura...:-) Odpowiedz Link