Dodaj do ulubionych

Wątek dla tych, którzy spać nie mogą...

14.07.05, 23:01
Wrzucam obiecamy wątek, pomysł podpatrzyłam na forum Pruszków :P

Pora myślę, odpowiednia... A na pruszkowski nie mogę się dopisać, bo on
działa dopiero od 24 !, więc żeby nie naruszać formalnych zasad... do
wpisywania zapraszam wszystkich tych, którzy spać nie mogą - nie chce im się
albo nie mogą, bo muszą zrobić jeszcze to i tamto...
Obserwuj wątek
    • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 14.07.05, 23:45
      Ja mam jeszcze do zrobienia tamto :-) Ale i tak nie skończę ani dziś, ani nawet
      jutro we wczesnych godzinach porannych.

A że nie chce mi się spać, to inna sprawa.
      • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:01
        > A że nie chce mi się spać, to inna sprawa.
        A mnie właśnie zaczyna sen morzyć i muszę ze sobą walczyć:/

I do godzin porannych to już dawno muszę skończyć ta robotę !!

Ale robię sobie przerwy i wpadam na forum :)

PS
        Lunatyków, jak mówiłam, jak na lekarstwo...
        • stary.prochazka Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:05
          > PS
          > Lunatyków, jak mówiłam, jak na lekarstwo...

nie jest tak źle, ot znalazł się jeszcze jeden:)
          • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:14
            O, proszę, proszę, miło :)

Raźniej mi tu będzie :))
          • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:20
            Nocne wędrówki Pruszkowiaków... :-DDD
            • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:20
              A ja skoczyłam do Was - na Wasze forum na chwilkę :))
        • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:18
          francesca12 napisała:

> A mnie właśnie zaczyna sen morzyć i muszę ze sobą walczyć:/

Może kawkę...?

> I do godzin porannych to już dawno muszę skończyć ta robotę !!

A nie mogłaś tego zrobić wczoraj...? ;-)
          • stary.prochazka ech, ja to mam biedę 15.07.05, 00:21
            właśnie kawkę wypiłem żeby pracować w nocy a tu się okazuje ze nie mam nad czym
            i trzeba iść spać:[
            • francesca12 Re: ech, ja to mam biedę 15.07.05, 00:24
              Szczęściarz :)
          • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:23
            Kawka odpada, zaczęłaby działać za kilka godzin, kiedy będę chciała zasnąć :(
            Sprawdzone :)

> > I do godzin porannych to już dawno muszę skończyć ta robotę !!
            >
            > A nie mogłaś tego zrobić wczoraj...? ;-)
            Niestety nie zdążyłam :( Zamiast od razu wziąć się do pracy, wybrałam się na
            rower :)
            • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:30
              Ja rzadko pijam kawę i dlatego działa ona na mnie natychmiast... A na rower
              wybieram(y) sie w sobotę dopiero, jak już zapewne wyczytałaś :-)

Hm, a nad czym właściwie tak ślęczysz?
              • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:37
                Ja też bardzo rzadko pije kawę, troche czasu mija, zanim zaczyna działać, a
                potem nie chce puścić !! Podobnie mam z mocną herbatą :P

> Hm, a nad czym właściwie tak ślęczysz?
                A, nad takim jednym, a właściwie dwoma tekstami do przetłumaczenia...
                Już nawet widzę koniec :)
                • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:42
                  Z naszego na ichniejszy czy z ichniejszego na nasz?

Bo jak wskazuje moje doświadczenie, ta druga droga jest łatwiejsza i od biedy
                  można nią podążać, mając powieki podparte zapałkami :-)
                  • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:45
                    Niestety, z naszego na ichniejszy :(
                    Dzięki za pomysł z zapałkami :), ale nie da rady pójść na łatwiznę, na
                    szczęscie jestem przy końcu pierwszego tekstu, a drugi jest prawie taki sam :))
                    • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 00:53
                      Das ist schwer um 1 Uhr, aber moeglich... :-)

Zastosuj Ctrl+C, Ctrl+V...
                      • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 01:07
                        Stimmt, um 1 Uhr ist alles möglich, zumal da - man ist nicht alleine im Netz :))
                        • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 01:24
                          Alles ist immer moeglich :-) Aber zusammen ist leicht und angenehm :-)

Entschuldigen Sie, bitte, aber ich schlafen - langsam - gehen...
                          • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 01:33
                            Alles stimmt, was Du geschrieben hast :)

sqh napisał:
                            > Entschuldigen Sie, bitte, aber ich schlafen - langsam - gehen...
                            Aber bitte, gehen Sie schlafen, Herr sqh, es ist schon an der Zeit...

Schlaf gut und träum was Schönes :)

PS
                            Ein schönes Foto :)
                            Meisterstück :)
                            • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 01:43
                              Bis Morgen :-)

> Ein schönes Foto :)
                              > Meisterstück :)

Dank dem Sperlingen sage, bitte :-)
                          • cat_s Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 01:41
                            Witam,
                            Zanęcony, i ja się gościnnie dopisuję:-)
                            Na dobry początek i ja odświeżę, pozwólcie, gemanistyczne swoje resztki wiedzy -
                            ot tak, w temacie chyba...
                            'Morgen, morgen nur nicht heute, sagen alle faulen Leute'

To moje motto, dzięki niemu do wątków 'nocnych' mam się okazję czasami dopisać;-
                            )
                            Pozdrawiam
                            cat_s
                            • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 01:47
                              Cat_sie, jeśli mogę Cię prosić, przejmij ode mnie rozmowę z Francescą, w
                              dowolnym języku. Zapewniam, że nie pożałujesz :-)

Bo na mnie już Hypnos chyba tonę maku wysypał i opierać mu się coraz mi
                              trudniej... Dobranoc!
                              • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 01:51
                                A ja tu nie będę siedzieć całą noc !!

CRTL C + CTRL V juz wykonałam, jeszcze czytam wytwory pracy i uciekam szybko
                                spać :)

> Bo na mnie już Hypnos chyba tonę maku wysypał i opierać mu się coraz mi
                                > trudniej... Dobranoc!
                                Dobranoc
                                Und vielen herzlichen Dank für die Begleitung - im Netz :)
                                Mach's gut :)
                              • cat_s Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 01:56
                                SQH,
                                To nie jest takie proste... Ty wymiękłeś, Francesca pracuje a ja tu
                                debiutant... a i tak wszakże wszystko w rękach Gospodyni pozostaje;-)
                                Ale - cokolwiek by się nie stało - uprzedzić muszę, że znajomość niemieckiego
                                już mi się kończy;-)
                                • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 02:04
                                  Dobrze, więc w ojczystym jezyku :)
                                  Hmm, jako gospodyni jakies obowiązki muszę pełnić tak? No już po powitaniu, to
                                  może szanowny gość się tak rozgości, rozejrzy po forum... a w międzyczasie
                                  jakiś temat się nasunie :)
                                  Ale u nas późna pora, czas goni...
                            • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.07.05, 01:55
                              Witam o tej nocnej porze na forum O.
                              :)

Motto nie jest złe :)

a moje takie
                              "Ende gut, alles gut."
                              • avekamil1 Nareszcie wątek dla mnie :) 15.07.05, 02:37
                                Nareszcie wątek w którym mogę się "popisać" :) . f. powiem szczeże że nic a nic nie zrozumiałem co piszesz ( po niemiecku oczywiscie :) )

Ja nie mogłem spać bo stawiałem nowy serwer dla mojej stronki ... i juz niedługo bedzie kamerka na mojej witrynie skierowana na ulice kościuszki :)

zycze wszystkim dobrej nocy ... papa

....qrcze muszae wstac o 7 rano :/
                                • francesca12 Re: Nareszcie wątek dla mnie :) 15.07.05, 02:44
                                  avekamil1 napisał:

> Nareszcie wątek w którym mogę się "popisać" :) .
                                  Tak myślałam, że dla Ciebie w sam raz :P

> f. powiem szczeże że nic a nic
                                  > nie zrozumiałem co piszesz ( po niemiecku oczywiscie :) )

www.pons.de - może coś rozszyfrujesz,
                                  ewentualnie mogę machnąć tłumaczenie na priva...

Kamil, również dobrej nocy :)

Ja wstaję o 6.20.
                                  Będzie bolało !!
                                  • sobiepanna Re: Nareszcie wątek dla mnie :) 15.07.05, 08:49
                                    A ja na szczęście wciąż rozumiem po niemiecku, ale mówić i pisać bym się nie
                                    odważyła :)
                                    • francesca12 Re: Nareszcie wątek dla mnie :) 15.07.05, 10:06
                                      Sobiepanno, obiecana poezja: (w dosłownym tego słowa znaczeniu):

Else Lasker -Schüler
                                      Mein blaues Klavier

Ich habe zu Hause ein blaues Klavier
                                      Und kenne doch keine Note.
                                      Es steht im Dunkel der Kellertür,
                                      Seitdem die Welt verrohte.

Es spielten Sternenhände vier
                                      Die Mondfrau sang im Boote
                                      Nun tanzen die Ratten im Geklirr.

Zerbrochen ist die Klaviatür
                                      Ich beweine die blaue Tote.
                                      Ach liebe Engel öffnet mir
                                      Ich aß vom bitteren Brote
                                      Mir lebend schon die Himmelstür
                                      Auch wider dem Verbote.
                                      • kubek Na wagary :) 15.07.05, 10:56
                                        Włąśnie wstałem a tu jakieś "Else Lasker -Schüler"
                                        tak z rana to proszę jednak po ludzku! ;)
                                        • kubek 23:28 chodźcie szybko zobaczyć, że 15.07.05, 23:28
                                          też mogę długo nie spać ! :)
                                          • kubek padam, długo już tak nie wytrzymam 15.07.05, 23:29
                                            idę spać !;)
                                          • francesca12 Re: 23:28 chodźcie szybko zobaczyć, że 15.07.05, 23:29
                                            Brawo, brawo ale to pewnie te piwka Cie tak trzymają, co ??

PS
                                            No dobra, jesteś przyjęty do lunatyków otwockich :P

PS2
                                            Sen mnie ogarnia...
                                            • sofanes Re: 23:28 chodźcie szybko zobaczyć, że 15.07.05, 23:38
                                              Przybylem, rozjerzalem sie, wpisalem...korzystajac z wczorajszego zaproszenia...
                                              • francesca12 Re: 23:28 chodźcie szybko zobaczyć, że 15.07.05, 23:59
                                                o, bardzo się cieszę, zaproszenie do rozmowy i wpisywania jest zawsze aktualne:)
                                                • sofanes Re: 23:28 chodźcie szybko zobaczyć, że 16.07.05, 02:40
                                                  Totez czasem sie bede pojawial...bardzoz przyjemne forum...spijcie dobrze...
                                                  • francesca12 Re: 23:28 chodźcie szybko zobaczyć, że 16.07.05, 12:21
                                                    Tak, o 2.40 to my już dawno wszyscy w objęciach Morfeusza :))
    • abstrakt2003 no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:05
      zaraz idę spać :)
      • francesca12 Re: no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:07
        następny lunatyk :)))

PS
        ja też już nie mogę, zasnę zaraz przy kompie :P
        • sobiepanna Re: no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:09
          No to dobranoc Szanowni Forumowicze :)
          • francesca12 Re: no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:11
            Sobiepanno, a ci Ty robisz o tej porze??
            Jeszcze nie śpisz??
            • sobiepanna Re: no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:13
              Już zmykam, czyli tradycyjnie za +/- pół godziny :p
              • francesca12 Re: no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:15
                Ostatni post już :P

A Ty dla bezpieczeństwa nie deklarujesz godziny, o której opuścisz forum ?? :PP
                • sobiepanna Re: no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:16
                  Pójdę zaraz za Tobą. Sama do siebie nie będę pisać ;)
                  • francesca12 Re: no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:18
                    Au !! Cos mnie dziabnęło w stopę, jakiś robal okropny :((

> Pójdę zaraz za Tobą.
                    Aha, "za" - dobre dobre :))
                    • sobiepanna Re: no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:20
                      Niech Ci będzię, starsi mają pierwszeństwo. Żegnam, kolorowych, a ten karaluch
                      to pewnie spod poduchy ;)
                      • francesca12 Re: no to zaznaczam swoją obecność 16.07.05, 00:23
                        > Niech Ci będzię, starsi mają pierwszeństwo.
                        Taka kolej rzeczy :P

To nie był karaluch, to był latający potwór !!

Dobranoc po raz ostatni !!!
                        • sqh No to ja wam pokażę prawdziwego... 16.07.05, 22:27
                          ...latającego potwora. TO jest naprawdę żywe i TAM jest naprawdę moja głowa. I
                          cała rzecz działa się w Polsce, a nie w kraju egzotycznym.

sqhfoto.w.interia.pl/cma_nocna.JPG
                          Spokojnego, hehe, wieczoru życzę... :-)))

Pruszkowiacy - już to widzieliście, proszę nie klikać, w celu nieprzekroczenia
                          interyjnego transferu ;-)
                          • stary.prochazka Re: No to ja wam pokażę prawdziwego... 17.07.05, 00:23
                            też mnie ostatnio podobny potwór nawiedził, tyle że wielki, zielony i skaczący
                            (nie, to nie żaba;). Wykorzystując wszechstrone możliwości mojego skromnego
                            aparatu nakręciłem film z jego udziałem, który mogę chętnym podesłać na priva.
                            PS: Nie pytajcie mnie, jak ten.... potwór wlazł na 12 piętro;-)
                          • francesca12 Re: No to ja wam pokażę prawdziwego... 17.07.05, 00:31
                            Jestem przyjaciółką zwierząt :), ale mam swoje granice, nigdy bym TAKIEMU
                            potworowi nie pozwoliła się do mnie dotknąć :)

PS
                            Niezłe zdjęcie !
    • abstrakt2003 A ja już wstałem 17.07.05, 05:12
      Już nie mogą spać.
      • francesca12 Re: A ja już wstałem 17.07.05, 11:25
        Abstrakt, Ty rzeczywiście masz problemy ze snem :P

Ale cóż, są nocne sowy i ranne skowronki :)
        • awisienka Re: A ja już wstałem 22.07.05, 00:43
          Cóż, kilka nieprzespanych nocy i wszystkich wywiało....
          • francesca12 Re: A ja już wstałem 22.07.05, 23:02
            Zabrakło chyb akogos do rozkręcania nocnych marków :P
            • amigo9 Re: A ja już wstałem 23.07.05, 02:35
              no to i ja się dopiszę. Kilka miesięcy temu, pewnie sama założyłabym ten wątek;
              rzadko chodzę spać przed 1. Ale ostatnio wieczorkiem stanowczo preferuję pozycję
              leżącą, z książką, której ten pęczniejący brzuch słuzy za podkładkę, ewentualnie
              na boku, wgapiając się tępym wzrokiem w telewizor (nic ciekawego zazwyczaj nie
              ma, a o 2 w nocy to już prawie nic nie ma), ewentualnie z moim facetem u boku.
              Dzisiaj mnie jakoś tak naszło, zeby wieczornie zajrzeć do net-u. A zatem
              pozdrawiam nocne marki:)))
          • project32 Re: A ja już wstałem 10.09.05, 18:38
            .
    • hiperrealizm Dzisiaj ja mam dyżur nocny na forum. 24.07.05, 22:47
      Reszta forumowiczów pewnie teraz baluje na spotkaniu.
      • stary.prochazka Re: Dzisiaj ja mam dyżur nocny na forum. 25.07.05, 02:49
        o nareszcie mam okazję sie pojawić w tym watku ale zaraz zmykam bo juz mi luba
        siedzi na kolanach i czeka aż ją puszczę do kompa:)
        • stary.prochazka halo, halo, czy jest tu kto? 27.07.05, 01:08
          znowu mogę się pojawić i znowu tylko na chwilkę. Pozdrawiam nocny Otwock i
          znikam do rana:-)
          • avekamil1 Re: halo, halo, czy jest tu kto? 27.07.05, 02:06
            Panocku ino ja jestem na tym forum ... wszystkie inne łapserdaki sie pochowały po kątach :) ..

Dzisiejszy nocny dyżur na otwockim forum przejmuje Ja ... :P
            • awisienka Re: halo, halo, czy jest tu kto? 01.08.05, 01:11
              Dziś znowu samotność w sieci.... Ludzie !! nie szkoda Wam takiej pięknej
              nocy!!!!
              • sofanes Re: halo, halo, czy jest tu kto? 02.08.05, 03:01
                Jakos tak samotnie sie czuje, nikt na moje posty nie odpowiada w Pruszkowie,
                tydzien mnie nie bylo i nikt z kwiatami nie wita, no smutno panie...to i
                zajrzalem do was, tak sie snuje po sieci w nocnym nastroju (chociaz tutaj
                wieczor), i troche mi tak smetnie...chyba jak kazdemu po wakacjach...Lola
                (krolik) przez tydzien pod opieka kolezanki utyla i fuka na mnie, ale chyba sie
                stesknila, bo przychodzi na glaskanie ciagle...coz,ide poglaskac zwierzaka...
    • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 04.08.05, 00:36
      Ja tutaj dziś całkiem przypadkowo: oglądałam dawno już nagrany film i...
      usnęłam przy tym oczywiście, ale końcówkę widziałam :)
      • avekamil1 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.08.05, 01:17
        Postanowiłem się zdrzemnąć na chwileczke o godzinie 18 i obudziłem się dopiero o północy ... :|
        Teraz nie moge zasnąć ...
        • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.08.05, 01:19
          Ja też nie śpię i póki co piszę sobie w Pruszkowie :)

Wypadałoby pójść już spać!
          I już mi się udało odzwyczaić od netu...
          • avekamil1 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.08.05, 01:22
            Dzisaij jest to pierwsza noc od 2 tygodni kiedy siedzie na necie. Do tej pory kładłem się o godzinie 12 spać...

Nie było mnie chwilkę na forum a juz się pogubiłem w tych wszystkich wątkach :/
            • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.08.05, 01:24
              Mnie nie było kilka dni i trochę się działo...

Dobrze jest się na pewien czas oderwac od netu.
              Chyba wezmę rozwód z netem, eee, może separacja by była lepsza...
              • avekamil1 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 15.08.05, 01:28
                Ja za bardzo zżyłem sie z internetem, to jest moje okno na świat.
                Nie miałem internetu przez tydzień bo kresu swoich dni dozył mój monitor i musiał go zastąpić większy ale równie stary sprzęt.
                Czasami trzeba coś stracić żeby to docenić ...
                • sobiepanna Sobie nie myślcie... 15.08.05, 01:35
                  że jesteście tu sami :D
                  Ja po zmianie czasu wcale nie mogę spać. Rekord pobiłam w zeszłym tygodniu,
                  kiedy sen mnie zmorzył o 3.30 nad ranem! Ale długo nie da się tak żyć :(
                  • avekamil1 Re: Sobie nie myślcie... 15.08.05, 01:40
                    sobiepanna napisała:

> Ja po zmianie czasu wcale nie mogę spać. Rekord pobiłam w zeszłym tygodniu,
                    > kiedy sen mnie zmorzył o 3.30 nad ranem! Ale długo nie da się tak żyć :(

Ja potrafiłem ( i chyba nadal potrafie ) nie spac do 12 w południe i całą noc siedzieć przed kompem jeżeli akurat coś ciekawego znajdę w sieci :)

ps.
                    francesca12 - jaki film oglądałaś ?
                    • francesca12 Re: Sobie nie myślcie... 15.08.05, 02:20
                      Oglądałam Cruel Intentions nagrane, ho ho pare miesięcy temu, fabuła
                      inteligencja nie grzeszyła, ale muzyka :) :) :)
                  • francesca12 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 01:44
                    Ach Ty Anik, pewnie po celestynowskich baletach spać nie możesz ??

• sobiepanna Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 01:55
                      E tam baletach. Pracowałam, jak mróweczka, bo zdjęcia trzeba było wrzucić i txt
                      napisać... Ale z drugiej strony... stałam dziś pół metra od Norbiego i innych
                      muzyków, pewnie wciąż przeżywam :P
                      • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 01:59
                        Co może być intrygującego w staniu obok norbiego?
                        • sobiepanna Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 02:01
                          No wiesz, sława cię opromienia itd...
                          Kamil, żartowałam!!!
                          • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 02:11
                            sobiepanna napisała:

> No wiesz, sława cię opromienia itd...

Przez grzeczność nie zaprzeczę :)

IMHO sądze, że osoby medialne są takie same jak my. Gdy widze kogoś sławnego na ulicy to owszem zwróce na niego uwagę, ale nie stoje z rozdziabioną buzią i nie wpatruje się w tą osobę jak w święty obrazek.
                            Zauwazyłem bardzo ciekawą rzecz: otóż wiele osób znanych z telewizji specjalnie wychodzi na ulicę do najbardziej zatłoczonych miejsc żeby inni ludze ich widzieli. Przykładem może byc pewnien młody ale znany aktor grający w telenoweli której tytułu nie pamiętam. Otóż ten młody człowiek siedział sobie w samo południe na plastikowym fotelu canal+ przy emiku na nowym swiecie. Na nikogo nie czekał po prostu czytał książke. I tutaj nasuwa mi się pytanie, czy przyszedł tam żeby się zrelaksować w tłumie i w spokoju przeczytać książke w gwarze i smrodzie spalin, czy po prostu znalazł się w tum miejscu dlatego, że chciał żeby go ludzi rozpoznali?
                            • francesca12 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 02:14
                              Gdybym była osoba medialną, znaną publicznie, NIGDY bym nie tak nie zachowała,
                              jak opisana przez Ciebie osoba.
                              Uciekłabym w jakąś głuszę!
                              • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 02:18
                                Czyli jednym zdaniem, podzielasz moją opinie ...

ps... Jaki film oglądałaś ?
                                • francesca12 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 02:26
                                  avekamil1 napisał:
                                  > Czyli jednym zdaniem, podzielasz moją opinie ...

Wygląda na to, że się zgadzamy.

> ps... Jaki film oglądałaś ?
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15342&w=26475909&a=27724682
                                  Ech, oglądałam dla muzyki:)

PS
                                  Przyszło mi do głowy, żeby może zorganizować forumowe wyjście do kina na
                                  wspólnie wybrany film, ale to by było chyba nierealne, bo przeciez nawet w
                                  knajpie się nie możemy spotkać...
                                  • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 02:33
                                    francesca12 napisała:

> Ech, oglądałam dla muzyki:)
                                    Ja dla muzyki oglądam wciąż Ostatniego Mohikanina. Dla mnie ta muzyka jest piękna, po prostu zawładneła moim umysłem.

> PS
                                    > Przyszło mi do głowy, żeby może zorganizować forumowe wyjście do kina na
                                    > wspólnie wybrany film, ale to by było chyba nierealne, bo przeciez nawet w
                                    > knajpie się nie możemy spotkać...

Ja jak zwykle jestem bardzo chętny na taki wypad. Tylko na jaki film?

Ja dałbym wiele żeby zobacztć w kinie Princess Mononoke i Spirited Away.

Ps.
                                    f. jak zwykle świetny pomysł :)
                                    • francesca12 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 02:38
                                      Ja bardzo lubię "Ostatniego Mohikanina". Za muzykę oczywiście.

Co do wyjścia do kina - Kamil wrzuć wątek - ja po ostatniej aferze zaniecham
                                      tego - może się znajda chętni.

Jeśli chodzi o film - mam parę typów, które bym chciała obejrzeć, są też takie,
                                      które mogę oglądać i po kilka razy!

> Ps.
                                      > f. jak zwykle świetny pomysł :)

thx :)
                                      • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 02:40
                                        francesca12 napisała:

> Co do wyjścia do kina - Kamil wrzuć wątek - ja po ostatniej aferze zaniecham
                                        > tego - może się znajda chętni.

Po jakiej aferze? Jakoś nie jestem w temacie.

> Jeśli chodzi o film - mam parę typów, które bym chciała obejrzeć, są też takie, które mogę oglądać i po kilka razy!

Możesz podać kilka tytułów które byś chciała obejżeć to może sie coś dostosuje :)
                                        • francesca12 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 02:53
                                          avekamil1 napisał:
                                          > Po jakiej aferze? Jakoś nie jestem w temacie.

Założony przeze mnie wątek:
                                          >Salon (!) Idei - obsmarować - nie obsmarować ?<
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15342&w=27523850

> Możesz podać kilka tytułów które byś chciała obejżeć to może sie coś
                                          dostosuje

No więc, lista moja:
                                          1. Tulipany po raz drugi:)
                                          2. Kontrolerzy koniecznie
                                          Baraka
                                          Lato miłości
                                          Głową w mur
                                          Ech Truposza też bym mogła, ale to ekstrawagancja by była
                                          Sin City z ciekawości

Ale ja chętnie przystanę też na coś innego.
                                          Już widzę te posty z zarzutami: to filmy dla bab!

Może dobrze by było wrzucić wątek i tam każdy zainteresowany wpisałby swój typ.
                                          • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 03:10
                                            Tulipany - tego to wogóle nie znam ...
                                            Kontrolerzy koniecznie - oglądałem i stwierdzam że jest to dobry film
                                            Baraka - bardzo chciałbym obejżeć ale boje się ze będe rozczarowany
                                            Lato miłości - oj nie wiem czy by mi sie spodobał
                                            Głową w mur - nie znam tego filmu wogóle
                                            Truposz - też nie znam
                                            Sin City - polecam, chcociazby ze względu na niecodzienne podejście do tematu.
                                            • francesca12 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 03:19
                                              To ja widzę, że dwie osoby i ciężko się dogadać, a co dopiero całe forum.
                                              Teoretycznie całe :P

Hmm, jeśli chodzi o mnie, moge dać się przekonać do czegoś innego, ale co na to
                                              reszta???

Tulipany - najlepszy polski film - ocena moja :)
                                              Lato miłości - to ja sobie pójdę z Sobiapanną :)
                                              Truposza oglądałam, ale jest wykręcony, to nie najlepszy pomysł
                                              Hmm. trudna rada

Myślę, że najwyższa pora pójść spać :)
                                              • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 03:27
                                                Ja tez sie moge dostosować do upodobań innych ... nawet na Madagaskar moge iść :) ...

Ja jeszcze nie ide spać ale już na zaś mówie dobranoc ... i życze słodkich snów :)
                                                • francesca12 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 03:36
                                                  Myślę, że odnośnie kina, trzeba postawić sprawę jasno - parę propozycji i
                                                  głosowanie szybkie :)
                                                  Kamil, wrzuć wątek, bo jak ja to zrobię, to wiesz, będę mogła sobie sama pójść
                                                  do tego kina :(

> Ja jeszcze nie ide spać ale już na zaś mówie dobranoc ... i życze słodkich
                                                  snów

Nawzajem i
                                                  dzięki, przydałoby się, bo ostatnio męcza mnie koszmary :P
                                                  • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 03:49
                                                    francesca12 napisała:

> Kamil, wrzuć wątek, bo jak ja to zrobię, to wiesz, będę mogła sobie sama pójść
                                                    > do tego kina :(

Wątek wrzucony ...
                                                    Dlaczego sama? przecież są juz 2 osoby które chcą iść do kina ;)

> dzięki, przydałoby się, bo ostatnio męcza mnie koszmary :P

Ja nie mam wogóle snów. Jeżeli już mam do raz na rok, ale bardzo rzeczywiste, wręcz dziwie sie po przebudzeniu że to tylko sen ...
                                                  • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 04:06
                                                    no i zostałem sam :/ :)
                                                  • francesca12 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 04:07
                                                    a wcale nie :P

• avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 04:08
                                                    no prosze prosze .. a jutro to Cię będą chyba ciągnikiem wywalać z łóżka :)
                                                  • avekamil1 Sen mnie zmógł. 15.08.05, 04:22
                                                    Mój organizm domaga się snu, więc mówie dobranoc ...
                                                  • francesca12 Re: Sobie nie myślimy :) 15.08.05, 13:28
                                                    Sama wstałam :)
                                                    Już dawno
                                                    :P
                                                  • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 16.08.05, 00:40
                                                    Łącze sie z tymi którzy nie mogą zasnąć :) ... kto teraz przejmie za mnie ten trudny cięzar opiekowania się forum po zmroku .. ?
                                                  • amigo9 Re: Sobie nie myślimy :) 18.08.05, 00:47
                                                    Halo!!! Jest tu ktoś? Próbuję przeczytać to, co wyprodukowaliście przez ostatnie
                                                    2 tygodnie. (byłam w głuszy z daleka od cywizlizacji)
                                                  • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 18.08.05, 00:50
                                                    Ja jestem ... ale za chwileczke ide spać :) ... gdzie byłaś, w jakiej głuszy ? :)
                                                  • amigo9 Re: Sobie nie myślimy :) 18.08.05, 01:19
                                                    Witaj:) No z tą głuszą to przesadziłam -Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie. Ale z
                                                    dala od komputerów i TV :)
                                                  • sqh Re: Sobie nie myślimy :) 19.08.05, 00:12
                                                    A ja jeszcze w Poznaniu. Jeszcze - bo tylko do jutra :-(

Oj, nie chce mi się wracać, ale muszę, bo trafił mi się poprawkowicz na wakacje
                                                    i zarabiam na korepetycjach :-)
                                                  • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 19.08.05, 02:24
                                                    A z jakiego przedmiotu ma się poprawiać ten, niezbyt rozgarniętu uczeń?

tak przy okazji .... dobranoc
                                                  • avekamil1 Re: Sobie nie myślimy :) 19.08.05, 02:28
                                                    aaaaaaaa i jeszcze jaką dzisiaj mamy piękną pełnie księżyca :)
                                                  • sqh Re: Sobie nie myślimy :) 19.08.05, 10:04
                                                    avekamil1 napisał:

> A z jakiego przedmiotu ma się poprawiać ten, niezbyt rozgarniętu uczeń?

Z chemii. I wcale taki nierozgarnięty nie jest. Wziął się ostro do roboty, prace
                                                    domowe odrabia, choć zobaczymy, jak będzie wyglądała sytuacja jutro, po
                                                    tygodniowej przerwie... Ale, daj Boże tylko takich poprawkowiczów :-)
                                                  • kina74 a kto dzisiaj nie śpi ze mną? ;) 26.08.05, 23:28
                                                    jeszcze wcześnie, no i piątek, jutro nie wszyscy muszą rano wstać... Jest ktoś
                                                    tutaj oprócz mnie??
                                                  • francesca12 Re: a kto dzisiaj nie śpi ze mną? ;) 26.08.05, 23:33
                                                    ja jestem, bo po koncercie J.M. Jarre'a szybko nie zasnę :)
                                                  • kina74 Re: a kto dzisiaj nie śpi ze mną? ;) 27.08.05, 00:21
                                                    hej francesca12 :) miło Cię widzieć. Ja niestety nie moglam obejrzeć bo mam
                                                    pilną robótkę, którą zresztą pewnie do rana będę kończyć.
                                                    Jakoś dziwnie mi się ten post w środku wątku wysłał...
                                                  • avekamil1 Re: a kto dzisiaj nie śpi ze mną? ;) 27.08.05, 00:26
                                                    Ja też nie śpie :) ... jak na razie :P
                                                  • sqh Re: a kto dzisiaj nie śpi ze mną? ;) 27.08.05, 00:31
                                                    Pruszków też czuwa (jeszcze)... ;-)

Aranżacja "Murów" całkiem niezła, nieprawdaż...?
                                                  • francesca12 Korepetycje są fajne :) 19.08.05, 10:21
                                                    A do mnie zgłosił się mój stały uczeń na niem., aż dziwne, bo zawsze zbierał
                                                    się dopiero w październku :)
                                                    Kierowała nim nadzwyczajna motywacja, bo chce jechać do Helvetii kupić
                                                    samochód, więc słownictwo będzie, hmm sami wiecie, wyszukane, to nie będą
                                                    przelewki :P
                                                  • avekamil1 Re: Korepetycje są fajne :) 23.08.05, 01:31
                                                    Witam, ne mogących spać ... właśnie wrociłem z przejażdżki motorem ( kumpel mnie przewiózł ) 110 km . w 4s :) ... to moje pierwsze doświadczenei z motorami o takiej mocy wiec jestem pod wielkim wrażeniem ...

pozdrawiam ... wszystkich nie mogących zasnąć :)
                                                  • francesca12 Re: Korepetycje są fajne :) 24.08.05, 22:57
                                                    To kto dziś siedzi w nocy na forum??

Kto nie może spać, podczas gdy inni plecami odwróceni do kompa śpią...

"Panny z Wilka" nagram i idę spać:)

dobrej nocy czytającym:)
                                                  • avekamil1 Ja chyba dzisiaj nie dociągne do godziny duchów 24.08.05, 23:11
                                                    Więc pozostawiam opiękę nad forum komus innemu ... ale tylko dzisiaj :)
                                                  • sqh Re: Ja chyba dzisiaj nie dociągne do godziny duch 24.08.05, 23:52
                                                    A ja właśnie wróciłem z dłuuugiego spaceru z psem (i nie tylko z psem... ;-)

I idę spać, albowiem jutro daję pierwsze korepetycje o 8:00!!! Eeeech, ci
                                                    poprawkowicze to mają samozaparcie... :-)
    • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 28.08.05, 00:56
      Widzę, że dzisiejszej nocy tym razem ja wpisuję się lunatycznie :)

Pół minuty i już mnie nie ma, bo czuję, że lunatyczny "atak" się kończy..
      Wracam, a raczej zmierzam dopiero, do łóżka.

Pozdrawiam
      f.
      • avekamil1 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 28.08.05, 00:58
        No ja też już spadam spać ... bo jutro czeka praca :) ...
      • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 28.08.05, 01:10
        Dobranoc, po naszej stronie Wisły też już noc głucha...
        • zwierz.alpuhary Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 28.08.05, 01:59
          tylko na forach jakieś potępione dusze się kołaczą, tak jak ja na przykład:)
          • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 28.08.05, 02:05
            Spoko, ja też tu jestem. Nie jest źle :)

I myślę, że nie tylko ja, na pewno jakiś zabłąkane dusze forumowe jeszcze się
            znajdą ;)
            • avekamil1 ot taka jedna mała zbłąkana duszyczka ... n/t 28.08.05, 02:16

• francesca12 tak myślałam, że to ta duszyczka :) (n/t) 28.08.05, 02:19

• kina74 Re: tak myślałam, że to ta duszyczka :) (n/t) 30.08.05, 00:49
                  A ja znowu w nocy pracuję, co mi raczej kiepsko wychodzi, bo wolę sobie w necie
                  posiedzieć. Może ktoś jeszcze nie śpi i będzie mi raźniej??
                  • kina74 chyba jednak wszyscy smacznie śpicie n/t 30.08.05, 01:08
    • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 08.09.05, 00:22
      Tu byłem :-) Dobranoc.

A jak się wyśpicie, to zapraszam na nową przechadzkę po tym Pruszkowie, którego
      już po części nie ma:

fotopruszkow.w.interia.pl/starypruszkow01/starypruszkow01.htm

Bo przemysłowy Pruszków to nie Otwock, który jako letnisko został
      obfotografowany ze wszech stron... Pocztówek czy fotek przedwojennych u nas ze
      świecą szukać i niemal cudem jest, że jakiekolwiek w ogóle wydano...
      • kubek A ja znowu martwię się o AveKamila ! 02.10.05, 02:19
        Niech mu tak spuchnie ten język podczas snu.
        Język będzie się rozdymał i w swej opuchliźnie
        będzie tak wielki, że przylgnie do ścianki gardła
        Tamując swobodny przepływ powietrza.
        I tak Nam udusi się, biedaczysko jeszcze!
        Avekamilu nie kłać się spać musisz wszystko
        kontrolować. Zrób też okład na opuchliznę!
        Jak chcesz będę czuwał żebyś nie zasnął!

Bo ja i tak spać z troski o Ciebie nie mogę!
        • kugliczka Re: A ja znowu martwię się o AveKamila ! 04.10.05, 03:56
          no nareszcie udało mi się upolować ten wątek
          w końcu i ja mogę tu zawitać
          ham jak tu spokojnie i cicho
          wybaczcie odrobinę prywaty i pozwólcie się nacieszyć:)
          • kubek Kugla przecież wszyscy słyszeli jak budzik, 04.10.05, 08:59
            dzwonił żebyś mogła się dopisać o odpowiedniej porze !
    • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 11.10.05, 23:12
      dziś ja spać nie mogę
      posiedzę tu trochę, popilnuję jednym okiem śpiącego forum :D
      • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 12.10.05, 00:11
        Ja dziś też nie mogę... :-(

Mam do skończenia jeden tekst i 3 mapki na jutro na 7:00... Właśnie wysłałem
        informację do wydawnictwa, że na pewno będą, a teraz znikam, bo przenoszę się
        do gabinetu ;-) żeby rodzinie nie przeszkadzać stukaniem w klawisze.

Dobranoc :-)
        • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 12.10.05, 00:17
          OOO, Sqh w Otwocku :)

ja ma tyle do zrobienia, że dobę by się zeszło; pracuję pilnie(!) robiąc małe
          wypady na forum, drzwi pozamykałam, żeby nie krzyczeli, chyba, że przez sen..

owocnej pracy więc:)
          • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 12.10.05, 23:57
            To była bardzo owocna noc... Skończyłem dziś o 2:30, wysłałem, dwie godziny
            temu dostałem pdf do zatwierdzenia, imprimatur wydałem, znaczy - będzie się
            drukować :-)
            • amigo9 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 13.10.05, 08:23
              Gratuluję zatem owocnej nocy. Teraz czas na relaks:)
              • amigo9 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 14.10.05, 01:01
                No to dzisiaj ja trzymam wachtę. Czekam na męża :( i zasypiam na klawiaturze.
                Obudzi mnie miło przynajmniej???
                • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 14.10.05, 12:59
                  ...i jak było? :-)
      • avekamil1 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 25.10.05, 02:07
        JA dzisiaj pinowałem forum do godziny 2 .. widze że nic się nie dzieję więc spadam już spac .. bo śpiący już jestem ..

ps .. F12 ma dziwny opsi na gg "tej nocy to chyba wyzionę ducha.."
        • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 26.10.05, 00:38
          ja tu dziś byłam i już uciekam zmęczona pracą na dzienną, wieczorną i północną
          zmianę..

słodkich snów wszystkim spiącym i nieśpiącym ;)
          • bajka111 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 26.10.05, 01:07
            Co prawda ja nie spie nie w Otwocku, tylko w Jozefowie, ale to tak blisko ze moge do Was
            pomachac :)
        • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 27.10.05, 20:52
          avekamil1 napisał:

> JA dzisiaj pinowałem forum do godziny 2 widze że nic się nie dzieję więc spa
          > dam już spac .. bo śpiący już jestem ..

Eno, działo się tego dnia i o tej godzinie że hej, tylko (niestety) poza
          netem... Urodziny swoje w Krakowie mianowicie obchodziłem :-)
          • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 27.10.05, 21:00
            Sgh - bądź łaskaw przyjąć zatem spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego :)
            • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 27.10.05, 21:09
              A dziękuję, dziękuję :-) Jedne z najprzyjemniejszych urodzin jak do tej pory,
              choć z drugiej strony, ja sam nie za specjalnie je obchodzę... Będąc w
              Pruszkowie raczej niczego bym nie urządzał, ale akurat byłem na Kazimierzu, w
              pięknej, secesyjnej kamienicy i moi krakowscy znajomi uskutecznili mi całkiem
              miłą niespodziankę :-)

O, ciekawe, czy mi się w wizytówce zmieniło... Zaraz zobaczę...
              • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 27.10.05, 21:15
                Oj, to się działo:)
                Urodziny w Krakowie..
                A ja na swoje urodziny już sobie wybrałam prezent, jaki sobie sprawię :D
                Będzie malusieńki :)

PS.
                Też czekam aż mi wygląd wyzytówki zmienią.. Czekam i czekam.
                • sqh Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 27.10.05, 21:41
                  Ja dostałem piękno rękodzieło artystyczne autorstwa Głównej Inicjatorki całej
                  imprezy.

* * *

Łaaaaaaał... Jakie ładne zdjęcie... Czyjeś czy z wyzwalacza?
                  • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 27.10.05, 21:47
                    sqh napisał:

> Ja dostałem piękno rękodzieło artystyczne autorstwa Głównej Inicjatorki całej
                    > imprezy.

No to profesjonalizm i pełne zaangażowanie:)

A zdjęcie jest moje, moje:)

W obliczu zachodzącego słońca wolałam pozostać w cieniu..
                    • amigo9 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 29.10.05, 00:30
                      No to dzisiaj zwalam na Anik. Miała się ze mną bawić na bluesie, a tak...facet
                      zasnął, w telewizji nic ciekawego, czytać książek mi się jakoś nie chce (4
                      czekają) i co pozostaje? Samogwałt albo internet. Co polecacie?
                      • francesca12 Re: Wątek dla tych, którzy spać nie mogą... 29.10.05, 00:34
                        hmm wedle uznania - amigo..
                        ja w necie nie potowarzyszę, bo potworne zmęczenia ze mnie wychodzi i
                        przysypiam :(

na bezsenność może zacznij liczyć ... kaczki. :D

pozdrawiam
                        f.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka