Dodaj do ulubionych

Włocławek szkoły nauki jazdy

IP: 212.160.143.* 24.09.09, 15:33
Wypowiedzcie się proszę w jakiej szkole najlepiej uczyć się jeździć i z jakim
in[sonda=]
[/sonda] struktorem ?? proszę o opinie .
Obserwuj wątek
    • Gość: KURSANTKA Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 15:36
      NO WLASNIE POWIEDZCIE COS O SWOIM OSRODKU I INSTRUKTORZE...NO I JAK
      JUZ PO EGZAMINIE TO TEZ NAPISZCIE JAK BYLO....
      • Gość: ANIA Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 15:41
        JA MAM SPOKO OSRODEK ..NIE WIEM CZY WYPADA NAZWE NAPISAC NA P.. I
        JEST SPOKO INSTRUKTORZY MILI ATMOSFERKA OK..
        • Gość: ja Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 212.160.143.* 24.09.09, 15:46
          jasne ze można pisać nazwy o to chodzi chcemy wiedzieć jaki ośrodek jest godny
          polecenia
          • Gość: kursantka Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 212.160.143.* 24.09.09, 15:49
            witam. jestem przed pierwszym egzaminem. Troche sie boje ale jestem dobrej
            mysli.Polecam Osrodek ZIELONY LISTEK we Włocławku.instruktorzy Naprawde mili i
            sympatyczni.znaja sie na tym co robia. POZDRAWIAM
            • Gość: W. Zielony Listek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 17:06
              Instrktor Damian, polecam w Zielonym Listku, Piotr też jest ok., zastrzeżenia budzi właściciel - można powiedzieć facet spoko, ale chaotyczny...
      • Gość: YVO Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 15:49
        witam wszystkich polecam osrodek betka we wloclawku poniewaz chyba jako jeden z nielicznych ma samochod w stanie uzywalnosci dzieki czemu jazda nim jest bezpieczna
        • Gość: YVO Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 15:52
          JEZELI CHODZI O INSTRUKTOROW TEZ SA W PORZADKU PRZEDE WSZYSTKIM CIERPLIWI I WYROZUMIALI
          • Gość: zla Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 212.160.143.* 24.09.09, 16:04
            strzeżcie się pana Sawi..
            • Gość: INNA Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.09, 10:09
              A CO AZ TAKI ZŁY????
      • Gość: Aneta Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 188.33.22.* 18.10.09, 17:40
        Cześć ja uczyłam sie w OSK SIKCES naprawdesuper zdałam za 1 razem
        naprawdę polecam i nie jest tak drogo, może nie najtaniej ale i nie
        najdrożej, ale pewnie nigdy wcześniej nie siedziałam w samochodzie
        ale prawie wcale sie nie denerwowałam i ani razu instruktor na mnie
        nie krzyknał a na początku jeżdziłam różnie. Super szkoła polecam.
      • Gość: Dagmara Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 109.243.235.* 18.02.10, 14:07
        Czesć wszystkim, Jeśli cjodzi o szkołę jazdy ta ja uczyłam sie w OSK
        SUKCES instruktor pan Janusz Wojciechowski naprawdę wspaniale ,
        Teoria żetelnie i szybko no i jazda tez ok zwłaszcza że wcześniej
        wogóle nie siedziałam za kierownicą. Zdałam za pierwszym egzem bez
        żadnego błędu. Poleca, naprawdę wszystkim naprawdę warto. Pozdrawiam
        Dagmara.
      • Gość: Marta Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 109.243.235.* 18.02.10, 14:22
        Czesć . ja powiem tak Tylko OSK Sukces i nic innego zdałam za
        pierwszym razem , miło i wogóle nawet wygodnie. Przyjeżdzają na
        miejsce i odwożą do domu albo gdzie chcesz. Warto
    • flo.rka Re: Włocławek szkoły nauki jazdy 25.09.09, 12:34
      A ja polecam pana Konopińskiego. Rewelacja.
      • Gość: gość Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 13:05
        Piszcie,w jakiej szkole uczy dany instruktor,ja też szukam
        instrutora,ale skąd mam wiedzieć,w której ze szkół uczy dany
        instruktor.Proszę o szczegóły.
        • Gość: magda Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.09, 14:38
          JA ROBILAM KURS W OSK KUJAWIAK..BARDZO MILA ATMOSFERKA , DOBRZE UCZA
          OGOLNIE OK INSTRUKTORZY TEZ FAJNI :) POLECAM
          • Gość: gość Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 18:18
            Uczył się ktoś w szkole AUTOM,co możecie o niej powiedzieć?
            • Gość: gosc Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 22:54
              Autom jest super. Ich strona mowi sama za siebie. Brat zdał na trzy katerogie za
              pierwszym razem. Mili , zdolni instruktorzy, fajna atmosfera i pełen profesjonalizm.
              • Gość: gość Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 06:42
                Hmm,może instruktorzy i są mili,ale ja chciałam iść na kurs gdzie
                jest teoria i praktyka(wiem,teoeria i praktyka są obowiązkowe do
                odbycia)ale Pani z którą rozmawiałam przez telefon powiedziała,że na
                teorię mogę przyjść ze dwa razy i będzie ok.,więc nie wiem co jest
                grane w tej szkole.
                • Gość: AUTOM???? Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.centertel.pl 28.10.09, 12:29
                  Witam, ale nie zgadzam się.
                  Jestem jednym z wykładowców, którzy odpowiadają za zajęcia teoretyczne i
                  materiał robimy cały. Terminy spotkań ustalają "kursanci" i na pewno nie jest
                  tak, iż zajęć nie ma!
                  A pani, która odpowiada za kontakt telefoniczny na pewno nie mogła takiej
                  informacji udzielić.... już by tutaj nie pracowała.
                  pozdrawiam
                  Patryk Tomaszkiewicz
                  autom.info
                  • Gość: gość Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:47
                    Skoro Pan nie wierzy proszę zapytać dzwoniłam już ponad miesiąc temu
                    pytałam o kategorię D ,chciałam sprawdzić jak to jest z teorią bo
                    chcę na nią uczęszczać a owa pani powiedziała ze wystarczy jak
                    przyjdę ze dwa razy i będzie ok.
                    Stracił ten ośrodek kursantkę wybrałam firmę konkurencyjną(chyba
                    wiadomo jaką bo we Włocławku wyboru dużego nie ma).
                    Pozdrawiam
                    Wiola.
                • Gość: hm Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 10.09.13, 09:41
                  Szkoda gadać,nie polecam..... ;)
            • Gość: Kursant Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.fastnet.pl 30.07.12, 09:54
              ODRADZAM AUTOM, ponieważ w myśl zasady: „jak Cię widzą, tak Cię piszą” mam prawo wyrazić własne zdanie. Nie rozumiem, czy osoby, które zostały skierowane do tego ośrodka szkolenia kierowców przez PUP we Włocławku są wg. Państwa kursantami „gorszej kategorii”? W przypadku nie zdania przeze mnie kwalifikacji wstępnej skutecznie uniemożliwia mi się poprawkę egzaminu obiecując termin poprawki, a następnie zmieniając datę, nie odbierając telefonu, odganiając się ode mnie jak od natrętnej muchy. W rezultacie egzaminu u Państwa mogę się nigdy nie doczekać. Jesteśmy ludźmi, mamy prawo popełniać błędy, ale to co Państwo robicie jest niedorzeczne.
        • Gość: Paweł Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 188.33.22.* 18.10.09, 17:35
          Cześć ja zdawałem w OSK SUKCES naprawdę super szybko i skutecznie
          teoria a jazda zupełnie super , wszystko rozumiałem nie puścił mnie
          instruktor jeśli czegoś nie zrozumiałem. zdałem za 1 razem i
          egzaminator powiedział ,że jestem świetnia przygotowany. A poza tym
          to wszystko co ćwiczyłem na jazdach i w tych samych miejscach byłem
          na egzaminie. Pozdrawiam Paweł.
          • Gość: d Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 19:39
            polecam wszystkie szkoły jazdy oprócz betki. to najgorsze co może
            sie przytrafić początkującemu kierowcy...
            • Gość: fiona Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 10:52
              Popieram pieniadze wyrzucone w bloto!!!I nie tylko wy macie samochod jak egzaminacyjny!!
              • Gość: Karol Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.14, 16:51
                A zna ktoś tą szkołę jazdy: prawo-jazdy-wloclawek.net-promo.pl ?
          • Gość: Janek Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 30.01.13, 23:22
            Witam.. Nie miałem styczności z instruktorami z tego ośrodka... Ale zastanawia mnie jedna rzecz... Mówisz, że wszystko przećwiczone i ze w tych samych miejscach co i egzaminie ... Tyle,że w życiu nie tylko w te miejsca zamierzasz jeździć??? I co wtedy nowy teren i co nie pojedziesz bo tego skrzyżowania ,parkingu drogi nie było przećwiczone podczas nauki...Proszę zrozumieć nie oczerniam ośrodka czy też instruktora, zastanawiam się tylko czy dobrze zrozumiałem wypowiedź...A właśnie nauka na zasadzie aby klient zdał- najczęściej chyba stosowana zasada w ośrodkach... A co później???? I swoją drogą dlaczego mam przepłacać za kurs??? W Betce taniej zapłaciłem a też zdałem prawo jazdy i tym, że się nie obawiam jadę i już nawet w obce tereny... Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)
        • moniaptasz Re: Włocławek szkoły nauki jazdy 19.04.16, 08:38
          Hej ja polecam Autom jazda z panią Iwona. Po12 latach od kursu 15 godzin z panią Iwona wystarczyło żeby zdać za pierwszym razem pozdr
    • Gość: Marta Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.pl 26.09.09, 18:44
      Polecam osk betka. poszłam tam ze względu na niska cenę (980 zł na włocławek
      bajka).teoria poszła w 2 tygodnie, tylko ze codziennie po 3 godzny z głowy.
      jazdy miałam z malinowskim. nigdy w życiu wcześniej w samochodzie nie
      siedziałam, troszkę na początku rozrabiałam po krawężnikach, ale jakoś nie
      krzyczał :)ogólnie tłumaczył wszystko (nawet aż za bardzo czasem). A egzamin
      zdałam za 1 razem. jak by co to numer do mojego instruktora 601498364 polecam
      • Gość: Asja Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 188.33.22.* 18.10.09, 17:27
        Cześć z Tą Betką to chyba kity ja robiłam kurs u nich i powiem tak
        połaszczyłam sie na cenę i żałuję bo wsumie za całe prawko
        zapłaciłam wiecej niż wogóle zakładałam. Nic w Betce sie nie
        nauczyłam zdawałam tam u nich 5 razy i nic poszłam do innego ośrodka
        wyjeżdziłam 7 godzin i odrazu zdałam. Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 109.243.235.* 18.02.10, 14:12
        Cześć
        Z tą Betka to lipa chodziłam, tragedia tylko tyle powiem. po 8
        niezdanych poszlam gdzie indziej i jeździłam 6 godzin nawet przed
        egzaminem przylechał ten nowy istruktor aby mnie nastawic
        psychicznie i udało się zaliczyłam jak sie Ciesze. Polecam SUKCES.
        Tylko tam na prawko.
        • Gość: unia Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 16.01.11, 04:22
          Witam. Ja polecam osk motor a szczególnie jazdę z panią Asią :) miła i spokojna atmosfera oraz pełen profesjonalizm. Mój chłopak zdał za pierwszym razem a ja niestety przez swoją głupotke za drugim (mimo,ze wcześniej oboje nie mieliśmy styczności z samochpdem).
      • Gość: Janek Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.cdma.centertel.pl 14.01.13, 09:46
        OSK BETAKA gorąco polecam- zwłaszcza osobom, które obawiają się ,ze mogą sobie nie dać rady w nauce- Sprawdziłem na własnej skórze, więc wiem co piszę. Atrakcyjna cena- to powód nr 1. (o systemie ratalnym nie wspomnę- bo to oferuje coraz więcej ośrodków a "OSK BETKA" także). Nauka dostosowana pod klienta- teoria,żeby instruktorzy nie podeszli do mnie inwidualnie jak do każdego zresztą to o "prawku" mógłbym pomarzyć z racji systemowej pracy. Nauka w sposób bezstresowy, powodem kolejnym, dalej? Proszę bardzo... Jazda w godzinach mi odpowiadających -tak, tak było przez cały kurs. kontakt telefoniczny znakomity. A ponadto nauka na kategorię A, -tam także uczą jazdy i to tak,że jak ktoś kto chce zdać i się przyłoży jak należy to i zda... A na brak nauki to i złote chęci nie pomogą, na egzaminie... Pewne rzeczy trzeba opanować i z teorii jak i z praktyki...Inaczej żaden instruktor nie nauczy bo jak jechać w trasę gdy kursant/ka "olewa teorie"? Jak dopuścić do jazdy osobę która np znaki kategorii nakazu myli np ze znakami kategorii zakazu- przykłady mógłbym mnożyć tylko w jakim celu?? To oczywiste prawda? Reasumując DZIĘKUJĘ ZA TRUD i czas mi poświęcony Panie Dawidzie, Panie Piotrze. Wiem nie umiałem za wiele idąc na kurs. Dziś wiem,że mój wybór był właściwym, zdałem egzamin i jeżdżę- tak już kupiłem auto.. Na lato szykuje motorek.. Spełniłem nie tylko wymogi w pracy,ale też moje marzenia te z dzieciństwa. To stało się dzięki wspólnemu zdążeniu do pokrewnych celów-ja chciałem nie tylko zdać, ale przede wszystkim nauczyć się jeździć "z głową". Tak by nie być zawalidrogą,ale też tym bardziej "piratem drogowym", Natomiast Państwo chcieliście mnie nauczyć jazdy, nauczyć a nie przygotować do egzaminu do zaliczenia i własnie to WAS drodzy wyróżnia sposród wielu ośrodków wysoki standart nauki gdzie cierpliwość, miła i przyjazna atmosfera jest rzeczywistością a nie pustym, bez pokrycia sloganem ... I życzę powodzenia samych sukcesów, uczciwych osądów Państwa starań, trudu wkładanego podczas szkoleń, a przede wszystkim zdrowia zdrowia zdrowia i tej samej niezmiennej cierpliwości, dzięki której opanowałem technikę jazdy w takim stopniu,ze zdałem egzaminy a reszta .. wiem, reszta należy do mnie dalsze szlifowanie umiejętności w czasie jazdy, choć już samodzielne doskonalenie i dalsza edukacja, wiem i pamiętać będę... przepisy wciąż się zmieniają.. Pozdrawiam Janek
        • Gość: fiona Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 11:00
          ale sie usmialam,ladnie sie Malinowski rozkreciles.NIE POLECAM
    • Gość: cindy Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 13.10.09, 23:02
      Zdałam za pierwszym razem.
      • Gość: włoc. Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 18.10.09, 11:15
        Ja polecam Olimp choć nie najtanszy to osrodek szkolenia we
        włocławku ale z pewnoscia dobrze przygotowuje z teori jak i
        praktyki.Pełen profesjonalizm.Na egzaminie nie trzeba sie bac bo
        wszystko jest dokladnie przecwiczone na kursie.
        • Gość: marcin Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.09, 20:20
          a moze jakies prawdziwe info bo jak czytam jak lejecie wode to mi sie zle robi chce isc na kurs do pozadnego osrodko skoro mam zabulic tyle kasy to chce byc dobrze przygotowany co mozecie polecic tak naprawde duzy zapewne idzie na ilosc nie na jakosc nawet jak w takim obleje 30 osob to ma dobra frekfencje podobniez dobrze przygotowuje pam teodor czy jakos tak mozecie cos o tym powiedziec??
          • Gość: odpowiedź Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.centertel.pl 28.10.09, 12:42
            Prowadzę naukę jazdy, ale nie napiszę gdzie i po co, aby nie było, iż swoje
            chwalę....
            Pierwsze sprawdź co na pewno dostaniesz: jakie materiały ile godzin jazdy,
            teorii, czy jest egzamin wewnętrzny tak aby można zweryfikować swoje
            umiejętności. Jest we włocławku kilka dobrych szkół, zarówno te małe
            jednoosobowe jak i molochy po kilkanaście aut. Nie sugeruj się ceną a zdrowym
            rozsądkiem i zdaniem znajomych.
            pozdrawiam
            patryk tomaszkiewicz
            • Gość: xy Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.10, 19:40
              betka? kompletna klapa,instruktor podrywacz, samochód po stłuczce,
              co widać gołym okiem, zdawalnośc, że lepiej nie mówić... nic tylko
              się strzec takich pseudo szkół.
            • Gość: JaGa Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.akademiki.uni.torun.pl 20.04.10, 01:45
              Nie słuchajcie tego pedała. niby nie taka dobra dusza nie powie skąd ale się
              wcześniej podpisał. Czemu on się wpier##a na forum w którym się wypowiadają
              kursanci.
              • Gość: haha Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 08.05.10, 13:17
                ...ale jesteś uprzejmy:)
      • Gość: Ela Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 109.243.235.* 18.02.10, 14:15
        Z ta betką kompletna klapa szkoda gadać
        wszyskie tylko nie betka papa
        • Gość: Dawid Malinowski Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 15:57
          Dzień dobry.
          Jestem właścicielem ośrodka szkolenia kierowców Betka i niestety jestem zmuszony
          się wypowiedzieć na tym forum. Gdy widzę jak ludzie opisują mój ośrodek to muszę
          zareagować. Chciałbym poinformować wszystkich ze jest to forum anonimowe więc
          może pisać każdy pod podszywając się pod każdego. W tej chwili pragnę
          podziękować koledze z sukcesu który najwyraźniej robi mi wilczą przysługę
          wypowiadając się tutaj jako bodajże Ania, Asja i Piotr. Ilu jest tu jeszcze
          instruktorów (ręka do góry proszę)
          Zacznijmy od tego ze nie zdawał u mnie nikt 8 razy. Max 7 egzaminów miała Pani,
          która ostatni egzamin zaliczyła szkoląc się w mojej szkole a nie konkurencji.
          Tak więc ten komentaż jest prostym oszczerstwem. Zastanawiam się, panie Januszu
          nad drogą prawną.
          XY pisze – samochód po stłuczce – zapraszam na Okrzei 54 do biura – pokaż mi XY
          miejsce gdzie gołym okiem widać , że jest bity a dostaniesz ode mnie 100 w
          prezencie !!! jeśli nie jesteś w stanie tego udowodnić to za przeproszeniem nie
          wypowiadaj się, samochód jest ubezpieczony wiec po jakiej kolwiek stłuczce bym
          pojechał i go zrobił a nie ryzykował bym waszym życiem.
          Ela - pisze ze szkoda gadać – tylko nie miałem żadnej Pani o imieniu Ela –
          jeśli masz inne imię to podaj je razem z nazwiskiem. Będę wiedział co ci się nie
          podobało i może to zmienię. Jeśli jednak jesteś kursantem na koniec kursu
          powiedz: Dawid – było do d… cieszę się za skonczyłam.Na pewno cię nie polecę.
          Zerknijcie na ip ludzi którzy tu piszą
          IP: 188.33.22.*
          Gość: Asja 18.10.09, 17:27
          188.33.22.*
          Gość: Paweł
          188.33.22.*
          Gość: Aneta

Wszystkie sławią jedną szkołę – naprawdę chcecie iść do takiej o której tylko
          instruktor pisze dobrze ? (Dziękuję koledze instruktorowi z osiedla za uczciwą
          konkurencję, pogadamy na żywo - obietnica )
          Cały problem polega na tym ze moja cena za kurs wynosi 950 zł i
          niektórych to denerwuje. Czasem dzwonią i grożą ze zaniżam cenę we Włocławku,
          czasem tylko perswadują żebym podniósł(szacunek ze nie zniżacie się do gróźb).
          Na razie zostaje tak jak jest !!!!!! I to jest najlepsza dla was wiadomość.
          Policzcie sobie za średnią cenę kursu 1200 zł macie u mnie 38 godzin jazdy ( 8
          godzin wiecej niż u innych) godziny dodatkowe od 30 złotych – konkurencja ok.
          40. I tak wszystko zależy od was, tylko czemu macie wydawać na prawko 25 %
          więcej niż potrzeba, ten dokument jest już i tak drogi.
          Ze zdawalnością bywa różnie – z mojej strony staram się dopilnować żebyście byli
          gotowi na egzamin i zdali go za 1 razem. Niestety każdy kto zdaje egzamin powie
          ze jest jeszcze taki czynnik jak stres. Czasem zdaje u mnie seria 6 kursantów
          pod rząd za 1 razem – np. kwiecień maj 2010, czasem tylko co drugi. Wiele
          zależy od was. Instruktor choć najlepszy za was nie zda egzaminu.
          Zapytajcie się znajomych jak jest u mnie , część może nie będzie zadowolona –
          niestety czasem ludzie nie są wstanie współpracować, inni powiedzą ze jestem
          wymagający, ale jest ok. inni będą zachwyceni. Tylko k…. wszystkim dogodzi i tym
          chciałbym zakończyć tego posta
          Zapewne zaraz się niektóry obudzą ze oni mają rację, podajcie swoje dane, jak
          będzie to prawdziwa opinia sam to potwierdzę, jeśli tylko macie siłę obrzucić
          błotem moją szkołę to też podajcie dane. Zawsze chciałem kogoś pozwać.
          Pozdrawiam
          Malinowski Dawid
          Kierownik Ośrodka Szkolenia Kierowców
          BETKA
          www.oskbetka.pl
          • Gość: Inez Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.fastnet.pl 29.03.11, 22:01
            Potwierdzam. BETKA to naprawdę dobra szkoła jazdy. Dawid cierpliwie przygotował mnie do egzaminu i zdałam za 1 razem. Zresztą podobnie jak mój znajomy-razem zaczynaliśmy kurs. Wszystkie oszczerstwa pod jego adresem to jedynie zazdrość i chęć pozbycia się konkurencji, co jest zresztą zrozumiałe.. Każdy chce zarobić, a tu nagle pojawia się klient, który prowadzi kurs za tak malą kasę. Sama cena przyciąga, więc czemu by go nie oczernić wśród ludzi.
            Doprawdy żałosne Ż A Ł O S N E !:)
            • Gość: Aga Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 09:33
              Może ktoś poleci dobrą szołę w tym mieście,gdzie można zrobić od podstaw kurs na motor,pomóżcie.
        • Gość: kursant Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 11.12.10, 11:54
          betka to porażka , brak kompetencji instruktora
    • Gość: Domi Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 20:26
      a robił ktoś prawko u Pana Sawickiego? jakie wrażenia? warto wybrać te szkołę?
      za którym razem zdaliście?
      pozdrawiam

• Gość: ja Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 26.03.10, 22:02
        prawde mowiac to jak bym mial juz do wyboru sawickiego i owa betke o ktorej tak piszecie to wolal bym juz chyba zzdawac w toruniu albo plocku do sawickiego wzyciu nawet za doplata a o betce piszecie ze tez lipa wiec tak jak ktos napisal wczesniej trzeba isc tam gdzie polecaja
        • Gość: gość Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 06.04.10, 17:45
          ja polecam osk Piotr Pakulski ja i moja dziewczyna robiliśmy tam kurs i zdaliśmy
          za pierwszym razem a instruktor najlepszy to albo właściciel albo Darek Kozicki
          polecam gorąco
          • Gość: dagpaqlska Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.opera-mini.net 31.05.10, 15:42
            Również polecam ośrodek p.Piotra Pakulskiego. I podobnie jak kolega szczerze doradzam instruktora p.Darka Kozickiego :) Zdobycie prawka zajęło mi miesiąc i tydzień :) Zdałam za pierwszym. Na prawdę polecam. Pozdrawiam.
          • Gość: Zibi Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.static.chello.pl 29.11.12, 15:59
            Odradzam ze wszystkich sił, to najgorsza szkoła nie tylko w mieście, ale chyba w całym województwie kujawsko- pomorskim. Straszni naciągacze, każą wykupić mnóstwo dodatkowych godzin, nawet jeśli kursant już ich nie potrzebuje. Jeśli macie za dużo pieniędzy i chcecie nimi wspomóc zachłannego pana P...kiego, to proszę bardzo.
            • Gość: alunia Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.net.aduro.pl 12.02.13, 16:02
              Ja sie z Toba nie zgodze ze OSK Piotr Pakulski, jest zła szkoła myśle całkiem inaczej!!!! Zdałam za 2 razem Wiec owazam, ze byłam dobrze przygotowana!!!! Nikt nie wciskał mi bez potrzeby dodatkowych godzin, sama decydowałam, czt mam je wykupic czy tez nie!!!!
              Instruktor był bardzo miły, i skuteczny w tlumaczeniu (Grzegorz P.) Nie wspomne o anielskiej cierpliwosci!!!
        • Gość: kursantka Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 82.160.29.* 14.01.11, 22:22
          ja chodzilam do pana Sawickiego i nie było żle za tydzień mam pierwszy egzamin. dobrze mi się z nim jeżdziło samochodzik nowy.Nie ma takiego co by wszyskim dogodził zależy za którym razem ktoś zdał jak za pierwszym to pochwali jak nie zda to powie że zła szkoła. Pan Sawicki jeżdzi przepisowo , wszystko wytłumaczy,każdy instruktor ma swoje wady i zalety.
    • Gość: stefan Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.05.10, 09:20
      Międzynarodowy Obóz z kursem nauki jazdy zakonczony egzaminem
      panstwowym .Organizujemy szkolenie od 30 lat.Uczestnikami kursu są
      osoby z kraju i zagranicy.Program szkolenia zawiera 60 godz zajęć
      teoretycznych w tym konsultacje ,ćwiczenia,prace z
      komputerem.Zajęcia praktyczne z jazdy prowadzimy w róznych
      warunkach.Preferujem y indywidualny tok nauczania..W odpowiedzi na
      bogaty program szkolenia ,oferujemy dużo dobrej zabawy i
      rekreacji.Zawiazane przyjaznie na obozie są wielopokoleniowe.Wię cej
      na www.obozmotoryzacyjn y.boo.pl
      • Gość: gość Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 11:15
        Człowieku odpuść sobie ten obóz motoryzacyjny reklamujesz go
        wszędzie gdzie się da.
        Na chleb zarobić nie możecie że musicie aż tak się reklamować?
        • Gość: kaśka Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 16:48
          Hej! A co wiecie o OSK OLIMP? Bo ja się chcę tam zapisać, podobno fajna.....
    • Gość: probos Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.10, 12:26
      Siema, ważne jest, żeby instruktor nauki jazdy miał cierpliwość do kursanta, no a egzamin na prawo jazdy nie jest taki straszny, największym problemem są tu jednak nerwy. Poza tym, nie wszyscy po 20 h jazd są w stanie zdać egzamin an prawko za pierwszym razem. Poza tym łatwiej zdać testy na prawo jazdy niż jazdę na mieście. Życze powodzenia na egzaminie na prawko.
      • Gość: WLc Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 11.12.10, 11:58
        Jest instruktor w LOK, p.Krzysztof bardzo się stara i jest spokojny , ma ogromną wiedzę i z tego co wiem bardzo dobrą zdawalność kursantów , ja zdałem za drugim razem tak jak mój kolega , jednak z naszej winy oblaliśmy - polecam LOK, no i zawsze na karcie jest szkoła , a LOk ma prestiż od wielu lat .
    • Gość: stefan Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.sta.asta-net.com.pl 20.06.10, 09:32
      zapraszam Letni wypoczynek połączony z kursem nauki jazdy zakonczony
      egzaminem panstwowym 17 08 2010 w Word Piła.Więcej na
      www.obozmotoryzacyjny.boo.pl
      • Gość: Daria Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.10, 09:32
        Ja polecam osk betka, miła atmosfera, instruktor bardzo cierpliwy i dobrze tłumaczy
        zdałam za 1 razem:)
        • Gość: kursantka Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: 82.160.29.* 19.01.11, 18:22
          polecam OSK pana Sawickiego zdałam dzisiaj za pierwszym razem, bardzo cierpliwy i dobrze tłumaczy, dostosuje się do kursanta
          • Gość: bibi Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 02.02.11, 14:07
            hehe dobre! inne pochwały i inni niby kursanci a IP to samo hehe :)) to forum to ściema...
    • Gość: Magda Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.pl 26.02.11, 20:54
      Polecam OSK Betka, instruktorzy cierpliwi, dobrze tłumaczą i są sympatyczni, pomimo ze pracuje kurs odbyłam dość szybko i sprawnie, zdałam za pierwszym razem :))) POLECAM i pozdrawiam Pana Piotra i Pana Dawida.
      • Gość: ona Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 08:41
        Wiele osób poleca ten ośrodek.Trochę mnie to dziwi,iż mam o nich inne zdanie.
        • Gość: Artur J. Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.pl 21.04.11, 00:58
          a ja zdałem za 1 razem i mam o osk betka bardzo dobre zdanie. tylko się założyłem z instruktorem ze jak zdam za pierwszym to stawiam flaszkę :( trzeba będzie opić ten sukces :)
          • Gość: Ula Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 07:43
            Dobre,we Włocławku jest mnóstwo szkół jazdy a tylko jedna jest wymieniana-BETKA-dobre.
            Nie ma to jak darmowa reklama,tak trzymać.
      • Gość: Dawid Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 21:25
        Polecam BETKE, to najepsza szkoła pod słoncem i lepszej nie znajdziecie. Tylko k... zrobi wszystkim dobrze.
        • Gość: Dawid Malinowski Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 17.05.11, 23:17
          Zapraszamy na BEZSTRESOWY kurs prawa jazdy.

Koszt kursu to

800 zł motocykl kategoria A - motocykl identyczny z egzaminacyjnym yamaha ybr 250, osoby niskie maja możliwość zdawania na motocyklu niższym niż egzaminacyjny. własny plac manewrowy, cierpliwy instruktor.

1050 zł kategoria b - posiadamy toyotę yaris identyczną z egzaminacyjną (6 biegowa + wsteczny, analogowe zegary, w pełni ubezpieczony) , własny doświetlany plac manewrowy, cierpliwi instruktorzy.

kurs ukończysz w 3 tygodnie kat B, 2 tygodnie kat A

profesjonalni instruktorzy
          Dawid Malinowski - kierownik ośrodka - instruktor
          Piotr Lewandowski - instruktor kat A i B

Jeśli znajdziecie cenę niższą od naszej przyjdź i nam to pokaż a może się dogadamy :)

Idąc dalej, mój wpis zaraz wywoła całą krytyczną fale komentarzy od innych instruktorów podających się za kursantów. Nie przejmuj się tym. Przyjdź przekonaj się, że warto.

informacje i zapisy telefoniczne 601 498 364

zaczynamy w poniedziałki o 17, budynek Karczmy Kujawskiej Okrzei 54 sala 47.

Pozdrawiam
          Dawid Malinowski
          Kierownik Ośrodka Szkolenia Kierowców "BETKA"
          • Gość: Ula Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 07:41
            Bardzo nie w porzadku jest dawać darmową reklamę na forum prawo jazdy.we Włocławku jest wiele dobrych szkół jazdy,które nie muszą stosować takiego triku jak BETKA,nie potrzebna jest im reklama na tym forum,aby istnieć.
            • Gość: Dorka Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 11:34
              Popieram, ja uczyłem się w Zielonym Listku" nie powiem czy dobrze czy źle żeby nie było że reklama, ale odnośnie Betki słyszałam dużo opinii i to niezbyt pozytywnych.
              Dlatego tam nie poszłam.
              Ale pewnie zaraz właściciel na mnie siądzie - przecież to nie forum dla WAS właścicieli nauk jazdy - tylko dla kursantów. Szkoda że jesteście tacy i piszecie, podszywając się pod innych po to by sobie zrobić reklamą, że bronicie wielce swego pisząc na kolejne firmy. Przecież to dziecinne!!! Załóżcie sobie forum gdzie będziecie się ze sobą kłócić. Kursantów jest dużo i wystarczy dla każdego!!!
              Proponuję - jesli każdy wypowiada się o jakiejś szkole niech zostawi swój numer telefonu - by każdy mógł to skonfrontować przez telefon. Ile lewych telefonów może mieć instruktor?
              Pozdrawiam
              • Gość: Dawid Malinowski Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 27.05.11, 23:25
                Zapomniałaś podać swój numer Dorko.

Cieszę się ze reklama działa i słyszałaś o mojej szkole :)

Szkoda ze przede wszystkim czarny PR od konkurencji.

A może to ty jesteś instruktorem :) poczytajmy razem :
                "Popieram, ja """""uczyłem się"""" w Zielonym Listku" nie powiem czy dobrze czy źle żeby
                nie było że reklama, ale odnośnie Betki """""słyszałam dużo""""" opinii i to niezbyt pozytywnych."

Błagam, pilnujcie chociaż form osobowych drodzy koledzy, raz piszesz jako "on" potem jako "ona". Kobieta nie popełniłaby takiego błędu.

To kim jesteś? :)

Masz racje to forum zrobiło się forum dla instruktorów :))) Trochę to smutne bo znowu muszę się bronić przed kimś szkalującym moja szkołę.

Drodzy czytający pamiętajcie o tym.

żeby nie było mój nr 601 498 364

Kategoria A : 800 Zł Kategoria B: 1050.
                Zaczynamy w każdy poniedziałek o 17:00
                Okrzei 54 p 47 - budynek Karczmy Kujawskiej

Pozdrawiam wszystkich czytających:)

• Gość: Ula Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 07:09
                  Jedyne szkoły nauki jazdy jakie polecam we Włocławku to OLIMP I AUTOM(ale jestem pewna,ze te szkoły nie potrzebują reklamy).Panie Dawidzie,chyba słabo interes wam się kręci skoro musicie się reklamować tu na forum.Tak na marginesie,jestem kobietą(żeby nie było podejrzeń),znam szkoły jazdy w tym mieście ,ale skoro u was jest super po co reklama.
                  P.S.Pozdrowienia dla szkół jazdy z Włocławka,które oferują kategorię A(najlepiej dla umiejących już jeździć motorem,a jak kursant nie umie,to dobre byłoby kupić najpierw własny motor i poćwiczyć ,potem przyjść na kurs).Ręce opadają na takie podejście do kursanta.
                  • Gość: Ula Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 07:16
                    Jeszcze jedna sprawa,składam serdeczne podziękowania Panu Piotrowi z Włocławka,dzięki któremu w ubiegłym roku nie zdążyłam zrobić prawka(kurcze,nie miałam własnego motoru a motor tego Pana był za piękny,nie pozwolił nim pojeździć).Apel do dziewczyn,zanim pójdziecie na kurs na kat A,pytajcie czy szkoła oferuje kurs dla początkujacych czy tylko dla zaawansowanych.
          • Gość: Ula Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 08:10
            Proszę napisać czy kat A (teorię i praktykę) można ukończyć w Pana szkole w dwa tygodnie?
            Wydaje mi się ze to strasznie błyskawiczne tempo.Teorii jest 30 godzin,praktyki 20 godzin,jak można tyle godzin zrobić w dwa tygodnie skoro najpierw trzeba zaliczyć teorię,zdać egzamin wewnętrzny i dopiero przejśc do praktyki.Proszę odpisać.Przypomina mi to kurs w Pile-zorientowani w temacie wiedzą,o czym piszę.
            • Gość: Dawid Malinowski Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 31.05.11, 00:12
              Droga Ulu - a gdzie uczysz - bo nie rozpoznaje z imienia a już wiem ze z instruktorskim fachem masz coś wspólnego :)

Dla szczegółu, skoro znasz przepisy wiesz, że reguluje je ustawa. Poszukaj jeśli chcesz, jeśli nie wiesz, to napisz, podam Ci ją i szczegółowe artykuły na których się opieramy.

I zaczynając
              dzień jakie zajęcia ilość zajęć
              1 teoria 5 godzin
              2 teoria 5 godzin
              3 teoria 5 godzin
              4 teoria 5 godzin
              5 teoria 5 godzin
              6 teoria 5 godzin suma teorii 30 godzin
              7 praktyka 2 godziny
              8 praktyka 2 godziny
              9 praktyka 2 godziny
              10 praktyka 2 godziny
              11 praktyka 3 godziny
              12 praktyka 3 godziny
              13 praktyka 3 godziny
              14 praktyka 3 godziny suma 20 godzin praktyki

Kurs ukończony, pozostaje umówić się na egzamin końcowy w ośrodku
              teoria i praktyka tak jak na egzaminie - po zdanym odebrać zaświadczenie i do wordu.

Na chwile obecną mamy 100 % zdających więc chyba działa :)

Oczywiście jest to opcja płatna extra, bo w tej chwili mam zajęcie dla instruktora :)

I jeśli zaglądasz na to forum to oczekuje przeprosin za porównanie do kursu w Pile.

Acha zgodnie z wytycznymi Pana Łazarskiego egzamin teoretyczny i praktyczny wykonuje się po zakończeniu zajęć praktycznych - ustalenie ze spotkania w urzędzie miasta w zeszłym roku.

Przepraszam właśnie przeczytałem dwa wcześniejsze posty.

Ulu nie mam nic do zarzucenia Tobie. Wszystkie twoje wpisy są rzeczowe i ciekawe.I jeśli jest to twoje imię to nie wiem gdzie mogłabyś uczyć. A zaprzecz ze ewidentnie ludzie psują mi opinie i to celowo podszywając się pod kursantów. Masz racje robię reklamę gdzie się da bo na tym polega własny biznes.

Nie mam ceny po 1200 za kurs więc mam mniejsze fundusze na reklamę, więc skoro koledzy instruktorzy zaczęli jeździć po mojej szkole jak po łysej kobyle to wystartowałem najpierw ze sprostowaniem - dużo wyżej a potem doszedłem do wniosku, ze czemu nie. Możesz mieć mi to za złe, ale jeśli tworzyłaś coś od podstaw starasz się być fair wobec ludzi. Proponujesz wysokie standardy nauczania i sprzętu a ludzie cię mieszają z błotem to proszę bądź twarda i daj się. Ja tak nie potrafię.

Współczuję Ci instruktora, u nas nie byłoby opcji takiej. Nasz motocykl jest uzbrojony w gmole czyli zabezpieczenie przed upadkiem. Jesteś zabezpieczona Ty jako człowiek i tu mój instruktor jest spokojny a motocykl jest zabezpieczony przed pościeraniem i tu ja jestem spokojny:)

dodatkowo jeśli jesteś niską osobą mamy do dyspozycji motocykl suzuki gn 250 gdzie nawet osoby od 1,55 metra wzrostu dają radę go utrzymać ( jest o 7 - 10 cm niższy niż yamaha i trochę lżejszy) i w takiej opcji zdajesz na motocyklu z ośrodka - i lepiej dla Ciebie :)

Acha i prosił bym też o sprostowanie - mój instruktor A też ma na imię Piotr, więc proszę napisz ze nie u nas się uczyłaś. Widać to z twojego postu, ale... dla szczegółu w zeszłym roku nie mieliśmy żadnej Uli :)

Pozdrawiam Cię Ulu i mam nadzieję ze spotkamy się na trasie na motorach - moja to czarna 600 suzuki gsx-f

jeśli coś jeszcze chętnie odpowiem :) możesz także napisać bezpośrednio - mail i numer telefonu podany wyżej :)

Pozdrawiam wszystkich czytających
              Malinowski Dawid

• Gość: Ula Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 06:10
                Piękna wypowiedź,Ula to moje drugie imię,pierwszym się nie przedstawię po co znający mnie instruktorzy(a pewnie tacy na tyn forum by się znaleźli)mają mnie kojarzyć.Nie chodzi o Piotra z Pana ośrodka.Bardzo przepraszam za porównanie kursu w dwa tygodnie do kursu w Pile ale mimo wszystko dla mnie jest to "zabójcze" tempo.Ja nigdy nie zdecydowała bym się na zrobienie kursu w tak krótkim czasie.Szkoda,że nie ma Pan lepszej reklamy,ja nie żartuję,jeżeli dziewczyna chce zrobić prawko na motor,napotyka same niemiłe przeszkody.Pan Piotr jeżeli czyta ,powinien wiedzieć,że już na trzeciej godzinie zaczęłam poprawnie wykonywać slalom i ósemkę i NIE MIAŁAM WYWROTKI PANIE PIOTRZE .Powtórzę raz jeszcze ,nie chodzi o instruktora Piotra z Pana ośrodka,instruktorów o takim imieniu w tym mieście jest więcej.Nie będę pisać nazwy ośrodka,szkoda tylko,że tak wyszło a wiem,ze kierownik tego ośrodka nie wie,co zrobił jego pracownik.Nie uczę-może kiedyś,teraz idę do mojej obecnej pracy,pozdr.Ula
                • Gość: Dawid Malinowski Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 06.06.11, 21:55
                  Ciesze się, że są ludzie tacy jak Ty Ulo. Uczciwi i z honorem.
                  Chylę czoła i pozdrawiam.
                  Dawid Malinowski
                  • Gość: ... Re: Włocławek kategoria A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 15:29
                    Kochani instruktorzy(dotyczy niektórych).....bądźcie bardziej wyrozumiali i cierpliwi do dziewczyn na dwóch kółkach.Do każdego kursanta trzeba mieć indywidualne podejście,trochę cierpliwości,odrobinę kultury i kursant wszystko zrozumie.Jeden kursant uczy się wolniej,drugi szybciej-pamiętajcie o tym.Nie podchodźcie do nas dziewczyn z nastawieniem,że jak poprzednia coś zbroiła,to następna też to zrobi.Pozdrawiam wszystkich instrukrorów,którzy wykonują ten zawód z zamiłowania,nie z musu.
                    • Gość: Lilka Osk Linkowski? IP: *.centertel.pl 19.06.11, 19:55
                      Witam forumowiczów.
                      Mam pytanko.
                      Uczy w osk linkowski podobno jakiś Panb Robert i jest bardzo dobry w swoim fachu.
                      Niestety nie znam nazwiska a chciałabym wykupić u niego pare godzin przed egzaminem.
                      Jestem z okolic Lipna a OSK Linkowski nie ma jakotakiej strowny www ,jest ich stara milczarek&linkowski. Możecie podać jakiś kontakt do tego instruktora albo chociaż nazwisko.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Marek Leśniewski POLecam BETKE!!! IP: 78.133.191.* 26.07.11, 21:34
                        Pozdrawiam instruktorów z Betki. robiłem tam dwie kategorie a i b. obie zdałem za pierwszym razem :):):):) liczę że zaproszenie na jazde motocyklami do płocka jest aktualne. ja motor juz kupiłem :):):) wiec sie nie wykrecajcie :P
                        • Gość: madx polecam Pana Andrzeja Listeckiego ! IP: *.esnet.pl 11.08.11, 10:24
                          Polecam pana Andrzeja Listeckiego, Jego cierpliwość jest anielska po prostu. Bardzo wyrozumiały, sympatyczny, z poczuciem humoru starszy pan. Gdybym miała zdawać jeszcze raz wybrałabym się właśnie do niego ! Fakt faktem uczyłam się jeździć na citroenie (czerwiec-lipiec 2011) dopiero dzień przed moim egzaminem wykupiłam 3h na toyocie. na następny dzień miałam egzamin o 7.25. Byłam pewna że nie zdam. I stało się, zdałam za pierwszym razem czego się zupełnie nie spodziewałam. Myślałam, że należę do grupy którzy podchodzą po kilkanaście razy i na sam koniec poddają się gdy wydadzą fortunę pieniędzy. Tak więc jestem bardzo zadowolona z Pana Listeckiego. ! Pozdrawiam serdecznie mojego kochanego instruktora. :)
                          • Gość: ... ELF (szkola jazdy hadrowicz) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 22:49
                            Z CALEGO SERCA NIE POLECAM!!!!!! NA STR WORDU JEST WYRAZNIE NAPISANE "- Zwróć uwagę na kulturę osobistą i jasność przekazywania komunikatów: instruktor powinien mówić spokojnie i zrozumiale powinien być przy tym uprzejmy i zwracać się z szacunkiem.

- Protestuj na wszelkiego rodzaju obraźliwe uwagi, krzyki bądź łajanie. " LECZ PAN HADROWICZ SIE DO TEGO NIE STOSUJE NIE POTRAFI TRAKTOWAC WSZYSTKICH JEDNOCZESNIE MIALAM DO CZYNIENIA Z 3 INSTRUKTORAMI I ONI NIE MIELI DO MNIE ZASTRZEŻEŃ A PAN HADROWICZ NA KAZDYM KROKU KRZYCZAL BLUZNIL JEZELI COS MI NIE WYSZLO NIE WYTLUMACZYL JAK MAM DOBRZE JEZDZIC TYLKO TO ZLE TAMTO ZLE. JAK MOZNA SIE UCZYC W TAKICH WARUNKACH ? NIE POLECAM DAJE 1/10. TRAGEDIA NIE WYBIERAJCIE GO NIEKTORZY MOWIA ZE JEST DOBRY ALE TYLKO DLA TYCH LUDZI KTORYCH SOBIE WYBIERZE A JAK KTOS MU NIE PODPASUJE TO BEDZIE STRASZNIE NIEMILY !!
                            • Gość: zlosnica:) Re: ELF (szkola jazdy hadrowicz) IP: *.satfilm.net.pl 31.08.12, 16:35
                              A JA POLECAM Z CALEGO SERCA!!! JEST NORMALNYM CZLOWIEKIEM Z KTORYM MOZNA POGADAC NA KAZDY TEMAT PODCZAS JAZDY NIE STRESUJAC SIE W TYM CZASIE SAMA JAZDA TYLKO SWOBODNIE PROWADZIC AUTO. JA TEZ MIALAM KILKA NIECIEKAWYCH SYTUACJI Z PANEM HADROWICZEM I NORMALNIE PYTALAM JAK MAM COS ZROBIC( A TY NAJWYRAZNIEJ CZEKALAS AZ DO OSTATNIEJ CHWILI NA TO) UWIEZ SA GORSI A ON JEST ZAJEBI..Y!!!!!!!!!!!!
                              POLECAM!!!?
                              JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I POSZLAM BYM Z MILA CHCECIA JESZCZE SETKI RAZY Z NIM NA KURS!!!
                            • Gość: Janek Re: ELF (szkola jazdy hadrowicz) IP: *.cdma.centertel.pl 30.01.13, 22:46
                              Nie wiem jak jest obecnie... Cóż u tego instruktora nie dałem rady się nauczyć zbyt nerwowa dla mnie atmosfera a w takiej ruszenie pod tzw. "wzniesienie" było dla mnie po za zasięgiem.. Pan Dawid opanował moje nerwy.. Jak to zrobił nie wiem , nie wnikam wiem, że skutecznie i dlatego polecam i będę polecał Betke. Wiem,że wielu instruktorów myśli o własnym zarobku biznesie... Ale ludzie zachowujcie się przyzwoicie.. Bo to,że chcecie zarobić nie upoważnia Was do kłamstw... Gdzie macie kulturę osobistą słucham... Wszak tym winien kierować się instruktor podejściem Pedagogicznym.. Umieć przekazać wiedzę to sztuka nie lada... A Pan Dawid jak i Pan Piotrek mogą być a a nawet powinni być stawiani za wzór wzorowych instruktorów wszystkim tym którzy wrzaskiem, obelgami itp podobnym zachowaniem próbują nauczyć . Wiem też, że zdałem dwie kategorie A B dzięki temu, że zostały stworzone mi odpowiednie warunki do nauki..
    • Gość: Daria Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 03.03.12, 16:00
      Ja miałam bardzo przykre doświadczenia z ośrodkiem szkolenia BETKA u Pana Dawida Malinowskiego , całkowity brak umiejetności i wiedzy ze strony tego Pana.
      Przeniosłam się do AUTOM-a i od razu zrobiłam wielkie postępy.
      Odradzam BETK-ę!!!!!
      • Gość: Ula Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 18:55
        Tak się składa że znan Pana Dawida i nie kłam Dario że ten Pan nie umie uczyć i nie posiada wiedzy.
        Albo byłaś tak tępa że niczego nie mogłaś pojąć albo jesteś z konkurencji,która walczy o kursanta
        Odradzam kłamanie bo aż ze łba Ci się kurzy tak kłamiesz .
        Odradzam Ci pisanie na tym forum weź chwyć za kierownicę i pier...... się w ł.. to BĘDZIE DOPIERO POSTĘP!!!
    • Gość: k.k Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.play-internet.pl 14.03.12, 17:05
      witaj moge ci jedynie powiedziec nie idz do automu. bedziesz naprawde bardzo tego zalowal bezczelnosc pewnego instruktora przekracza wszelkie granice
      • mati-9-4 Re: Włocławek szkoły nauki jazdy 14.05.12, 00:52
        Hej mam zamiar wybrać się do szkoły jazdy AUTOMOTIVE czy ktoś tam robił kurs? Na stronie mają napisane że to szkoła jazdy roku 2011 ale czy w to wierzyć? Napiszcie coś jacy instruktorzy dobrze uczą ?
        • Gość: kalina Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 14.05.12, 12:59
          polecam tę szkołę wysoka kultura osobista, duża wiedza spokoj i opanowanie instruktorów

• 7suzi7 Re: Włocławek szkoły nauki jazdy 14.05.12, 20:58
            Trzy lata temu robiłam prawo jazdy w jednej z Włocławskich szkół.Niestety po trzech niezdanych egzaminach odpuściłam sobie.! Jednakże po tak długim czasie zdecydowałam się skończyć prawo jazdy i wybrałam Szkołę Automotive. Wykupiłam kilka godzin,po pierwszym spotkaniu z instruktorem nie wierzyłam że tacy ludzie jeszcze istnieją. Profesjonalizm,fachowość,rzetelność ze strony instruktora i szeroka wiedza pozwoliła mi zdać egzamin państwowy bezbłędnie!!! Serdecznie polecam tę szkołę ponieważ tacy instruktorzy którzy w niej uczą są godni polecenia!!!
            • Gość: daniel rokaczy Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 01.07.12, 17:55
              instruktor u którego się dokształcałem mówił że tu sami instruktorzy piszą i chyba ma racje. trzy ostatnie wpisy chyba klient z automotiva robił. jednego dnia tyle wpisów :)) tylko caps locka w nazwie użytkownika włączaj to nikt się nie pozna, jak taka fachura w nauce jesteś to wow. hehe. ja u kogo zdałem nie napisze. sami szukajcie sobie instruktora. powiem tylko ze lok to nie jest najlepsza oferta, samochód po stłuczce,a każdy go zarzyna, motocykl z innej epoki, aż żałuje ze tam a i b robiłem. acha a na motocyklu instruktor załatwiał swoje sprawy gdy jeździłem, gdyby nie to ze coś tam już umiałem to nie wiem czy było by ok. gdybym mógł iść na egzamin bez papierka od nich to by mi lepiej było. pozdrawiam mojego instruktora z loku na kat "a" obyś już nigdy nie uczył
    • Gość: włocławianka Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.play-internet.pl 04.07.12, 20:16
      aby uniknąć kryptoreklam, wejdź sobie po prostu na jakieś obiektywne źródło np. AutoQ.pl i tam zobacz jaka szkoła w naszym mieście jest najlepsza pod względem zdawalności, ceny za kurs itd. :)
      • Gość: abc Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 22:04
        Te szkoły z dobrą zdawalnością też nie są idealne.
        Byłam w takiej super szkole chciałam zrobić kat A i po czterech spotkaniach na placu przeniosłam się do innej małej szkoły gdzie był normalny instruktor który uczył a nie pier...ł że jestem babą na motorze.
        Uważajcie na te molochy z dobrą zdawalnością.
        A Ty instruktorze z centrum uprzedzony do kobiet na motorze zmień swoje nastawienie do kursanta bo tracisz i nie oceniaj nikogo po kilku spotkaniach- to duży błąd.
    • Gość: Lenka Re: Andromark IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 17.07.12, 20:54
      polecam kurs na prawko w Andromarku, bardzo dobrze potrafią przekazać potrzebną wiedzę przyszłym kierowcom, poza tym wykłady oraz "jazdy" są przeprowadzane w bardzo sympatyczny sposób. polecam bardzo;p
    • Gość: jaja Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 12:42
      Betka jest świetna. Instruktor Dawid Malinowski prowadzi bezstresowo naukę jazdy podoba mi się u niego i chyba jest naprawdę dobry bo klientów w tej chwili ma bardzo dużo, sala wykładowa jest pełna i w dodatku na dwie tury są wykłady co ludzie się nie mieszczą. Siostra uczy się u niego na motor i też jest zadowolona z instruktora.
      • Gość: Olenia Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.koronowo.com.pl 04.12.12, 10:06
        Witam,

Ja natomiast polecam OSK Teodora Grzegórskiego, jestem w trakcie kursu i naprawdę super tam uczą jeździć, mają czas a także cierpliwość dla każdego kursanta, jeszcze nie mam prawka a już za kierownicą czuję się jak ryba w wodzie. Dla zastanawiających się w 100 % polecam tą szkołę jazdy.

Pozdrawiam
      • Gość: Kamil Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 13.01.13, 21:21
        Również zapisałem się do OSK Betka. Bezstresowe podejście Dawida na wykładach ucieszyło mnie i bardziej zachęciło do współpracy. Po wykładach 'dostałem' instruktora Piotrka, który okazał się równie spoko gościem, nauczył mnie dosłownie wszystkiego, a szczególnie otwartego i bezstresowego myślenia na drodze. Egzamin zdałem za pierwszym razem, bez żadnego błędu na karcie ;) Jestem bardzo zadowolony i teraz kieruje do nich wszystkich znajomych więc i wam polecam!
        • Gość: Janek Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.13, 22:19
          Kamil gratuluję, widzę że nie ja jedyny zdałem... Pan Piotrek umie swój fach zresztą kto tam w Betce ma złe podejście? Każdego nauczą...mimo zazdrości i próbie odciągnięcia kursantów konkurencje zazdrość zżera,Że lepsza jest Betka. znaki, skrzyżowania... po prostu uczą chłodnej oceny sytuacji a konkurencja nie zawsze chce, lub po prostu nie umie. Cóż aby być naprawdę specem jako nauczyciel - Instruktorem trzeba umieć znaleźć podejście inwidualnie do każdego podejść tak by właściwie nauczyć- każdy kursant robi specyficzne błędy, jeden umie mniej inny więcej... A krzyk nie pomaga.. Kto lubi jak ktoś wydziera się bo zgasł silnik albo inny błąd...W Betce ani razu nie miała taka sytuacja by ktoś na mnie podnosił głos... Wiem od znajomych ,że nie wszędzie jest tak kolorowo... Konkurencja też robi wszystko by zniechęcić przyszłych kursantów... Jeszcze raz polecam zadzwońcie sprawdźcie co tracicie parę groszy za rozmowę? Chcecie zobaczyć jakimi autami jeździ się podczas nauki w Betce ? Zadzwońcie umówcie się i przekonacie się sami.
          • Gość: Karla Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.play-internet.pl 08.02.13, 20:23
            Witam obecnie uczęszczam na kurs kat. B w ośrodku BETKA! i osobiście jestem bardzo zadowolona :) Instruktorzy bardzo sympatyczni .P.Malinowski nigdy nie podnosi głosu wręcz przeciwnie wykazuje sie anielską cierpliwościa do kursantów. Ceny też są jak na Włocławek dopasowane idealnie więc nie rozumie do czego się ludzie czepiają ?! Osobiście POLECAM
            • Gość: Janek Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.13, 23:24
              Cieszę się, że Pani jako kolejna osoba zachwala ośrodek BETKA :). To najlepszy dowód na to,że warto sprawdzić samemu a nie tylko czytać i na podstawie komentarzy oceniać... NIE brakuje takich osób co chcą zmierzać z błotem ten ośrodek... Dlaczego? Bo to konkurencja, która oferuje wysoki standard nauki, w miłej (bynajmniej dla mnie atmosferze) jak i skuteczny, wiele osób to potwierdzić może dowodem w postaci uzyskanego prawa jazdy..
              A co gorsza dla niejednego ośrodka, BETKA TO KONKURENCJA O TYLE NIEWYGODNA,ŻE OFERUJE NAPRAWDĘ TANIE KURSY .. Wiadomo... Jak nie wiesz o co chodzi, to z reguły chodzi o kasę.. Taka prawda...
              A ośrodek BETKA, odmiennie do wielu innych ośrodków zamiast na zawyżonych cenach robi furorę na ilości wyszkolonych i zadowolonych kierowców z tego właśnie ośrodka.
              Pani się przekonała.. Pozdrawiam i cieszę się,że Pani wolała osobiście się przekonać... Teraz Pani wie,ze warto było... A inni kandydaci ech... To od nich zależy... A jak ktoś woli, lub tę osobę stać, by wydać dużo więcej niż to niezbędne by zdać egzamin z prawa jazdy.... Każdy ma wybór... Pozostanie otwarte pytanie czy warto było... Bo za zaoszczędzoną kwotę można.... Cóż wystarczy porównać ceny i wyciągnąć wnioski....
    • Gość: olo Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.satfilm.net.pl 12.02.14, 06:24
      nie polecam Dawid Malinowski NIE NIE
      • Gość: Janek Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.14, 00:25
        Witam.
        Piszesz człowieku jak małe dziecko "nie nie" (przepraszam ale poprawiłem błąd pisowni - pisze się "małymi" literkami a pisanie drukowanymi uchodzą za wysoce nieetyczne, gdyż drukowane litery są zwyczajowo już uznawane za krzyk...) To tak na marginesie. A jeżeli już wydajesz człowieku jakikolwiek osąd, to może wypadałoby podać rzetelne powody takiego osądu - niestety, ale konkurencja poprzez zazdrość wypisuje po prostu bezpodstawne osądy mające na celu zniechęcenia przyszłych kandydatów do podjęcia nauki u Pana Malinowskiego. Wiec pytam czy to kolejna denna zagrywka konkurencji, która dużo traci? Tu wyjątkowo dobrze szkolą -wiem co mówię zdałem już ponad rok jeżdżę jak na razie bez kolizji, czy mandatu nawet. A nauka? bezstresowa jeżeli o mój przypadek chodzi. Wystarczyło szczerze porozmawiać to co mi nie odpowiada, to z co sprawiało mi największy problem w innym ośrodku - u Pana Malinowskiego na spokojnie tak jak poprosiłem o cierpliwość przy nauce- opłaciło się rozmowa wyciągnięcie wniosków i wcielenie ich w życie a później to już tylko ćwiczenie jazdy tak by nie popełniać błędów, naprawdę w tym ośrodku każdy ma szansę na normalną kulturalną naukę -chyba,ze ktoś woli wrzaski itp. tak takie ośrodki, gdzie krzyk, upodlenie to sposób na mniej zdolnych,że tak powiem uczniów. Więc jeżeli zna się teorię, w tym znaki drogowe (ale to nie cała teoria) , ich podział -książka i kuć na pamięć, powiesić sobie w domu plakat ze znakami -każdy chwyt tu dozwolony, byleby tylko opanować znajomość znaków, a takie problemy typu jak postępować na skrzyżowaniach takich czy innych, jak postąpić w danej sytuacji, żeby uniknąć kolizji, wypadku,czy mandatu to chyba oczywiste? Bo skąd człowieku jadąc drogą -szosą skąd będziesz wiedział jaka tam jest dopuszczalna prędkość dla pojazdu osobowego? - Skoro nie zna się teorii -bo się "olało" zajęcia teoretyczne u Pana Malinowskiego -a są prowadzone i to w fajnej atmosferze a pomimo tego bardzo rzetelnie prowadzone. z pustego się nie naleje, wiec trzeba mieć świadomość za co się płaci - lub tez powinno się zapłacić (tu się chyba wszyscy zgodnie ze mną zgodzą). A płaci się za naukę - prawo jazdy to dokument potwierdzający kompetencje kierowcy tak jak dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe.. Nie każdy ma doktorat, średnie wykształcenie, nie każdy ma nawet podstawowe wykształcenie i nie każdy będzie miał tak było i tak jest ,także z prawem jazdy -żeby mieć nie wystarczy chcieć -trzeba posiąść określoną wiedzę określone umiejętności podyktowane bezpieczeństwem na drogach. A jeżeli ktokolwiek nie wie, czy spróbować u Pana Malinowskiego to moja bezstronna rada -niech ta osoba sama pójdzie, niech popatrzy, porozmawia z dosyć licznym gronem uczniów jak się im nauka "widzi" a patrząc na komentarze typu "nie i nie" , "nie, bo nie" -niech się zastanowi każda osoba, to czy nie jest tak,ze konkurencja podszywając pod pseudo uczniów stara się zrąbać opinię naprawdę fajnego i przy tym taniego ośrodka. Jeżeli o mnie chodzi Polecam gorąco Pana Malinowskiego. Sam zdałem i jeżdżę i za to duże Dziękuję za Panu Dawidowi, Panu Piotrkowi i melduje roczek w grudniu minął a u mnie nawet mandatu, ani kolizji :-). Jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki za skuteczną naukę :-)
        • Gość: Ona Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.14, 10:09
          Janku wspaniale odpowiedziałeś ,popieram to co piszesz o szkole Pana Malinowskiego ale myślę,że nie byłeś tam kursantem .
          Olimpu nie polecam,nie będę pisać szczegółów dlaczego,ponieważ Włocławek to małe miasto a ja chcę żyć spokojnie.
          Osobiście na szkole Olimp będąc kursantką bardzo się zawiodłam ,Pan Maciej pewnie zrozumiał swój błąd ,czasami instruktor powinien mieć więcej szacunku do ucznia.
          • Gość: Janek Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.centertel.pl 15.02.14, 15:57
            Witam, byłem kursantem, a prawo jazdy odebrałem w grudniu 2012r. Wiele mu zawdzięczam a to, że byłem uczniem mogę udowodnić. Proszę skontaktować się z Panem Malinowskim i spytać, czy pamięta kursanta robiącego kat. A, B Janka w2012r, który ma teraz motocykl chopper Romet R150 widział mnie bo byłem na placu manewrowym- możliwe że potwierdzi, jeżeli nie proszę mnie powiadomić, a sam zadzwonię do Pana Dawida pokłonię mu się to na pewno sobie przypomni :-) lub proszę o kontakt ze mną uzgodnimy i to udowodnię-choćby konfrontacja Pan Malinowski, Pani i ja wtedy mi Pani uwierzy??. Zresztą dlaczego miałbym tak bronić ten a nie inny ośrodek? Dlatego, że boli mnie ludzka zawiść, właśnie dlatego bronię tego ośrodka, który skutecznie uczy a skuteczność to coś na czym zależy kursantom. Bynajmniej w moim przypadku nie mam nic co mógłbym zarzucić. Od Kultury nauki, aż po pomoc przy złożeniu dokumentów do WORDu. A na Pani wierze mi nie zależy wcale, byłem i wiem jak wygląda nauka. Po za tym jeżeli ma Pani chęć proszę o kontakt ze mną. proszę podać jak mogę udowodnić- bo bynajmniej sam się nie obawiam cóż moim świadkiem sam Pan Malinowski może być proszę bardzo :-) Pozdrawiam.
            • Gość: ona Re: Włocławek szkoły nauki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.14, 16:15
              Szanowny Panie Janku
              Wiem,jak podchodzi do szkolenia Pan Malinowski-uczciwie,też tam robiłam kurs ,podejście do kursanta jest na piątkę z plusem czego nie mogę powiedzieć o wielu innych ośrodkach .
              Znam wielu instruktorów ich sposób szkolenia i podejścia do kursanta i z całego serce życzę aby inne szkoły nauki jazdy miały tak solidnego i uczciwie uczącego instruktora,jakim jest Pan Dawid,Pan Piotrek,dzięki tym obu Panom bez problemu zdałam za pierwszym podejściem kat A.Ludzka zawiść była,jest i będzie.To prawda ze Pan Dawid nawet pomoże złożyć dokumenty do WORdu,czy powiedzieć dzień dobry byłym kursantom,pozdrawiam.
    • Gość: Igor OSK Olimp IP: *.satfilm.net.pl 12.02.14, 20:18
      Polecam OSK Olimp. Teoria była porządnie przedstawiona, miałem także możliwość rozwiązywania testów w sali wykładowej przed egzaminem oraz otrzymałem płytę do ćwiczeń w domu. Jazdy wspominam bardzo dobrze, odbyłem solidne szkolenie. Oba egzaminy zdałem za pierwszym razem.
    • Gość: Karol Kurs prawa jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.14, 21:36
      Ja bardzo sobie chwaliłem kurs prawa jazdy w tej szkole: prawo-jazdy-wloclawek.net-promo.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka