Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo

09.01.18, 13:34
W jakiej szkole jazdy w Krakowie można robić kurs ekspresowo, ewentualnie weekendowo? Chodzi mi przede wszystkim o to, by zajęcia nie były dzień w dzień, albo żeby można było sobie indywidualnie dopasować grafik pod siebie. Sporo pracuje i nie zawsze w stałych godzinach, dobrze by było, gdyby szli jednak na rękę jeśli chodzi o pory zajęć...
Obserwuj wątek
    • piernikarczyk.t Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 11.04.18, 12:46
      Wiesz co generalnie rzecz biorąc to w każdej szkole jazdy masz chyba taka możliwość, na pewno w tych większych jest, bo już się nie raz spotkałem. Ja robiłem prawko w Auto Akademii i wiem, że na pewno się da zrobić w trybie przyspieszonym. Nie wiem do końca na czym to polega, wydaje mi się ze wykłady robisz sobie wtedy indywidualnie czy tam online, a jazdy to wiadomo ze umawiasz indywidualnie. Tylko może więcej na raz jak ma być szybciej. Byś musiała wejść sobie do nich na stronę i poszukać, ewentualnie zadzwonić. Babeczka z recepcji bardzo w porządku to myślę, że objaśni wszystko na spokojnie. Ja nie chcę mówić jak nie jestem pewny.
    • gapinski Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 15.03.19, 23:30
      Dzień dobry, nazywam się Sebastian pomogę wszystkim w uzyskaniu prawa jazdy każdej kategorii co najważniejsze legalnie z wpisem do rejestru. Jeżeli ktoś myśli, że to nie możliwe proszę się ze mną skontaktować. Nie są to dokumenty kolekcjonerskie tylko legalny dokument odbierany w swoim wydziale komunikacji. Jeżeli ktoś stracił prawo jazdy za alkohol lub punkty karne również jestem w stanie pomóc.Zaznaczam nie pobieram żadnych zaliczek.Więcej informacji pod nr tel. 883-470-925. Lub pod adresem E-mail Dokumenty-Gapinski@wp.pl.
    • mononokebakeneko Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 27.03.19, 11:25
      Jak chcesz szybko zrobić prawko to również polecam szkołę jazdy Piergiesa, naprawdę idą na rękę i dostosowują naukę do twojego czasu. A jazdy praktyczne mogą nawet odbywać się po 20 jak w dzień nie masz czasu :)
    • klaudia0012 Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 04.04.19, 14:46
      Polecam szkołę nauki jazdy Andrzeja Piergiesa !!!
    • klaudia0012 Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 31.05.19, 11:36
      Super szkoła jazdy!!
    • maciekkrzyw Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 25.07.19, 14:31
      Możesz uderzyć do nich www.oes.krakow.pl/. Ja robiłem u nich kurs i poszło sprawnie i bezproblemowo. Pani w biurze szybko mi zorganizowała jazdy tak że sprawa poszła raz dwa. A co najważniejsze zdałem egzamin za pierwszym razem. Jeżeli chodzi o instruktora to polecam Sebastiana Bałysa uczy w szkole na ul Kościuszki
    • anitapjrso Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 20.09.19, 15:48
      Szukasz prawdziwego prawa jazdy ???
      Dobrze trafiłeś!!!
      Współpracuje z holenderskimi szkołami jazdy oraz egzaminatorami .

Uzyskanie prawdziwego , legalnego prawa jazdy w Holandii jest możliwe i bardzo proste ,gdyż według statystyk właśnie tam jest największa zdawalnosc .
      Jak to działa ?
      Podajesz nam swoje dane z ważnego dokumentu osobistego (jeśli jesteś mieszkańcem Holandii wtedy również numer z Uittreksel!).
      Natomiast jeśli nie posiadasz meldunku ani zaświadczenia - ZADEN PROBLEM - załatwiamy je.

Do wszystkich etapów naszej pracy masz wgląd na bieżąco - Co jest bardzo ważne - wysyłam do Ciebie mailem dokumenty (Uittreksel, zaświadczenie ,badania ,egzaminy ), które załatwiamy do prawa jazdy jako potwierdzenie naszej wiarygodności ,abyś był spokojny i miał pewność ,że dokument jest zarejestrowany !

Czy można jeździć w Polsce ?
      Oczywiście!
      Prawo jazdy holenderskie to dokument europejski ,także jest uznawany w każdym kraju UE .
      anageschaft@protonmail.com
    • marekowall Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 07.11.19, 12:44
      Możesz uderzyć do nich www.oes.krakow.pl/. Też potrzebowałem szybko zrobić prawo jazdy i się udało. Pani w biurze tak mi ustawiła jazdy że spranie przeszedłem kurs i zdałem egzamin. Jeździłem z Janem Adamski. Bardzo fajny gość i co najważniejsze ma pojęcie o swojej robocie. Polecam
    • 123kasia Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 25.11.19, 18:14
      Polecam OSK KORMORAN wszystkim,którzy chcą nie tylko zdać egzamin,ale również nauczyć się dobrze jeździć. Ja w tej szkole miałam jazdy doszkalające i w ciągu 2 godzin dowiedziałam się więcej niż w szkole, w której robiłam kurs.Instruktorzy posiadają ogromną wiedzę, którą potrafią przekazać w odpowiedni sposób.Są cierpliwi,wyrozumiali, odnoszą się z szacunkiem do szkolonych przez siebie osób, co buduje dobrą atmosferę i sprawia,że jazdy nie są stresujące. Wszystko jest tłumaczone w prosty,zrozumiały sposób. Przez całe szkolenie typowane są drobne niedoskonałości aż do osiągnięcia ,,perfekcji". Manewry,które sprawiały mi trudność i wydawały się nie do wykonania, po czasie okazały się proste. Dziękuję szczególnie Panu Sebastianowi, ale również Maksowi-lepiej trafić nie mogłam!
    • relik885 Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 29.06.20, 12:19
      Ja też robiłem ekspresowo www.soyez.pl/polecany-osrodek-szkolenia-kierowcow/#page-content miałem świetnego instruktora.
    • zikizib Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 30.12.20, 10:44
      Szybko i sprawnie i co najważniejsze skutecznie można zrobić prawko w tym ośrodku www.oes.com.pl. Razem z moimi kolegami właśnie tam robiliśmy prawko. Dobrze prowadzone wykłady. Jazdy tez bardzo sprawnie prowadzone. Zawsze można było dobrać dogodny termin. Instruktorzy na poziomie. Ja jeździłem z Ryszardem Cedlerem. Spoko instruktor.
    • irekkow Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 02.04.21, 15:25
      Potwierdzam. W oesie można zrobić szybko zrobić kurs na prawko. Jeździłem z panem Garlejem. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i potem do jazdy samochodem. Do tego mają dobrze zorganizowane kursy, Ne ma problemów z terminami jazd.
    • miromirkooo Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 31.08.21, 15:29
      Ja robiłem kurs z Sebastianem Bałysem. Mega instruktor. Dobrze szkoli. Zawsze uważnie patrzył jak prowadzę samochód, jak coś mi nie szło to potrafił poradzić i odpowiednio skorygować. Polecam
    • zonekkkk Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 02.01.22, 19:29
      Polecam Mariusza Cudka. Instruktor który ma wiedze i doświadczenie i potrafi uczyć. Kurs zrobiony i egzamin zdany.
    • tomitomtomy Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 04.02.22, 14:46
      Dobrze uczą jeździć w Oesie. Robiłem tam kurs na motocykli na osobówkę. Mają dobrych instruktorów którzy cierpliwie i spokojnie uczą. Obsługa w biurze tez pomocna. Są też elastycznie jeżeli chodzi o godziny jazd. Polecam.
    • duzykxx3 Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 12.05.22, 13:25
      polecam szkołe jazdy STACH, egzamin zdany za pierwszym razem
    • lukaszluki Re: Prawo jazdy Kraków - najlepiej ekspresowo 31.07.22, 09:49
      Bardzo fajnie robią kursy na prawo jazdy w Oesie. Szybko sprawnie i skutecznie. Kat B robiłem u Wojtka Madeja a kt A u Krzyśka Krawczyka. Pierwszorzędnie przygotowali mnie do egzaminu. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka