Dodaj do ulubionych

Wirtualny alkomat dla kierowców

12.04.19, 01:07
Macie może jakieś doświadczenia w korzystaniu z wirtualnego alkomatu z sieci? Chcę wiedzieć na ile wyniki z kalkulatora alkoholu mogą być wiarygodne i mogą się pokrywać z wynikiem uzyskanym z typowego alkomatu. Zrobiłem test na www.medme.pl/kalkulatory/alkohol gdzie wyszło mi, że mogę być jeszcze pod wpływem i lepiej nie wsiadać za kierownicę, ale od picia minęło dość czasu i wydaje mi się, że już spokojnie mogę jechać...
Obserwuj wątek
    • shantia554 Re: Wirtualny alkomat dla kierowców 10.05.19, 22:09
      to chyba żart z tym pytaniem, jak taki alkomat może w ogóle pokazywać wynik? Nigdy bym nie siadla za kółko sugerując się wynikiem z czegoś takiego, lepiej w ogóle ne jechać. Zainwestuj w dobry alkomat np. alkohit x50 i wtedy będziesz mieć na takie okazje sprzęt który na pewno da ci wiarygodny wynik.
    • skyfall001 Re: Wirtualny alkomat dla kierowców 18.07.19, 06:08
      Dla mnie to też żart i to chyba kiepski. Serio? Najpierw kobiety wypytywały się o testy ciążowe online, a alkomaty wirtualne? Serio ktoś w to wierzy? A potem wypadek i tłumaczenie "sprawdzałem w alkomacie wirtualnym, wyszło mi, że mogę już jechać!" żaden policjant, żaden sąd tego nie kupi. Żaden.
      • appithe Re: Wirtualny alkomat dla kierowców 20.09.19, 10:40
        To prawda, lepiej wgl nie wsiadać za kółko jeśli wierzy się w działanie wirtualnego alkomatu. Polecam zakupić dobry alkomat.
    • gryzelda12345 Re: Wirtualny alkomat dla kierowców 23.07.19, 16:39
      Wirtualny alkomat to realny wypadek, to dane statystyczne, analogiczne do 3 nóg, któe macie razem z kotem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka