Dodaj do ulubionych

za którym razem zdaliście egzamin?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 23:34
Chciałabym wiedzieć za którym razem zdaliście egzamin i czy był to młody czy
stary egzaminator? Najbardziej zależy mi na wpisie osób które zdawały na
Odlewniczej!
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.irom.uw.edu.pl 01.11.04, 01:20
      moim zdaniem nie powinnas/es sugerowac sie ich wiekiem .. Tak jak napisalem z
      moich spostrzezen wynika ze starsi goscie sa rowniejsi .. 90% rzeczy zalezy
      jednak od Ciebie .. Przede wszystkim musisz byc pewna/y tego co robisz .. w
      sytuacjach podbramkowych trzeba wiedziec dlaczego wlasnie taki wykonalem manewr
      i umiec to jasno uzasadnic .. Trzeba znac trase, chodzi o znaki
      poziome/pionowe, zatoczki itp. Polecam rowniez schludny nie do konca wyzywajacy
      ubior .. Warto podjac z gosciem dyskusje, usmiechnac sie .. To tez sa ludzie
      majacy swoje problemy .. Wazne jest tylko zeby znac dobrze manewry i wyjechac
      na miasto ..
      • Gość: el Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 19:29
        ... i jeżeli to Twoje pierwsze podejście, to nie przyznawaj się do tego.

P.S zdałam za 1 podejściem na Odlewniczej.
    • agusiek0071 Re: za którym razem zdaliście egzamin? 01.11.04, 20:09
      mysle ze to nie ma znaczenia w jaikm wieku jest egzaminator...ja zdalam za
      trzecim razem na powstańców u przesympatycznego dziadka:)malo go interesowalo
      to co sie dzieje na drodze:)))

powodzenia zycze
    • Gość: Ania Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.net 03.11.04, 11:03
      Ja zdałam na Odlewniczej za pierwszym podejściem :) a miałam egzamin z panem w
      średnim wieku podobno z bardzo surowym...wprawdzie trochę surowy był ale po
      egzmainie nawet sie uśmiechnął :)
      • Gość: xxxx Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:23
        To będzie moje drugie podejście, ale nawet jak się nie przyznasz że zdajesz za
        pierwszym razem to oni mają Twoje papiery i tam wszystko jest.
        • Gość: el Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:15
          W momencie egzaminu Egzaminator ma podobno tylko kartę z Twoim imieniem i
          nazwiskiem i nie ma tam napisane, który raz zdajesz. Tak przynajmniej mi mówił
          mój instruktor.
          Po egzaminie jak będze mu się chciało- w co wątpię, może to sprawdzić, czy go
          nie okłamałeś z tą ilością egzaminów, ale wtedy to już po jabłkach, jeżeli
          zdasz oczywiście i w karcie napisze Ci tą magiczną literkę "P"
          Ja mam już to za sobą.
          Powodzenia.
    • Gość: Marta Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 22:54
      Zdałam na Odlewniczej na początku sierpnia za pierwszym podejściem, mimo że
      wszystko było nie tak jak chciałam (nie ta pogoda, nie ten samochód, nie te
      manewry i nie ten egzaminator)... Ale facet okazał się w porządku - cały czas
      na mieście zagadywał mnie - pytał czy się uczę, pracuję czy mam faceta, co robi
      itd... Teraz jak na to patrzę to chyba najważniejsze jest, żeby opanować
      nerwy... A ja denerwowałam się okropnie :)
      Powodzenia!!!
      • Gość: el Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:38
        Ja z tego stresu nawet nie pamiętam, czy miałam corsę "5" czy "3" drzwiową.
        Było mi wszystko jedno, bo miałam wyćwiczone manewry na obydwu.

p.s
        Może miałyśmy tego samego egzaminatora, bo mój zadawał podobne pytania;)
    • Gość: aneta Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:04
      Ja zdałam na Odlewniczej, był taki starszy, b. gruby pan, nie był zbyt miły,
      ale mnie nie oblał. Wiek nie ma tak na prawdę znaczenia. Nie ma tez
      uniwersalnych reguł, jak się ubrac, co mówić, trzaba dobrze jeździć i nie dać
      sie sparaliżować strachowi. Łatwo sie to mówi, jak sie jest już "po wszystkim".
      W każdym razie trzymam kciuki.
    • Gość: szwedzia Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:09
      czytałam, ze ktoś doradzał, zeby nie przyznawac sie które to podejście. Zła
      rada, bo oni wszystko mają w papierach, mi nawet przeczytał daty, kiedy robiłam
      kurs i gdzie. Ale są cwani i sprawdzają, czy nie kłamiesz, mimo że dobrze
      wiedzą który raz zdajesz. Powodzenia:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka