Gość: xxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 23:34 Chciałabym wiedzieć za którym razem zdaliście egzamin i czy był to młody czy stary egzaminator? Najbardziej zależy mi na wpisie osób które zdawały na Odlewniczej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.irom.uw.edu.pl 01.11.04, 01:20 moim zdaniem nie powinnas/es sugerowac sie ich wiekiem .. Tak jak napisalem z moich spostrzezen wynika ze starsi goscie sa rowniejsi .. 90% rzeczy zalezy jednak od Ciebie .. Przede wszystkim musisz byc pewna/y tego co robisz .. w sytuacjach podbramkowych trzeba wiedziec dlaczego wlasnie taki wykonalem manewr i umiec to jasno uzasadnic .. Trzeba znac trase, chodzi o znaki poziome/pionowe, zatoczki itp. Polecam rowniez schludny nie do konca wyzywajacy ubior .. Warto podjac z gosciem dyskusje, usmiechnac sie .. To tez sa ludzie majacy swoje problemy .. Wazne jest tylko zeby znac dobrze manewry i wyjechac na miasto .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 19:29 ... i jeżeli to Twoje pierwsze podejście, to nie przyznawaj się do tego. P.S zdałam za 1 podejściem na Odlewniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiek0071 Re: za którym razem zdaliście egzamin? 01.11.04, 20:09 mysle ze to nie ma znaczenia w jaikm wieku jest egzaminator...ja zdalam za trzecim razem na powstańców u przesympatycznego dziadka:)malo go interesowalo to co sie dzieje na drodze:))) powodzenia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.net 03.11.04, 11:03 Ja zdałam na Odlewniczej za pierwszym podejściem :) a miałam egzamin z panem w średnim wieku podobno z bardzo surowym...wprawdzie trochę surowy był ale po egzmainie nawet sie uśmiechnął :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:23 To będzie moje drugie podejście, ale nawet jak się nie przyznasz że zdajesz za pierwszym razem to oni mają Twoje papiery i tam wszystko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:15 W momencie egzaminu Egzaminator ma podobno tylko kartę z Twoim imieniem i nazwiskiem i nie ma tam napisane, który raz zdajesz. Tak przynajmniej mi mówił mój instruktor. Po egzaminie jak będze mu się chciało- w co wątpię, może to sprawdzić, czy go nie okłamałeś z tą ilością egzaminów, ale wtedy to już po jabłkach, jeżeli zdasz oczywiście i w karcie napisze Ci tą magiczną literkę "P" Ja mam już to za sobą. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 22:54 Zdałam na Odlewniczej na początku sierpnia za pierwszym podejściem, mimo że wszystko było nie tak jak chciałam (nie ta pogoda, nie ten samochód, nie te manewry i nie ten egzaminator)... Ale facet okazał się w porządku - cały czas na mieście zagadywał mnie - pytał czy się uczę, pracuję czy mam faceta, co robi itd... Teraz jak na to patrzę to chyba najważniejsze jest, żeby opanować nerwy... A ja denerwowałam się okropnie :) Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:38 Ja z tego stresu nawet nie pamiętam, czy miałam corsę "5" czy "3" drzwiową. Było mi wszystko jedno, bo miałam wyćwiczone manewry na obydwu. p.s Może miałyśmy tego samego egzaminatora, bo mój zadawał podobne pytania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:04 Ja zdałam na Odlewniczej, był taki starszy, b. gruby pan, nie był zbyt miły, ale mnie nie oblał. Wiek nie ma tak na prawdę znaczenia. Nie ma tez uniwersalnych reguł, jak się ubrac, co mówić, trzaba dobrze jeździć i nie dać sie sparaliżować strachowi. Łatwo sie to mówi, jak sie jest już "po wszystkim". W każdym razie trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedzia Re: za którym razem zdaliście egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:09 czytałam, ze ktoś doradzał, zeby nie przyznawac sie które to podejście. Zła rada, bo oni wszystko mają w papierach, mi nawet przeczytał daty, kiedy robiłam kurs i gdzie. Ale są cwani i sprawdzają, czy nie kłamiesz, mimo że dobrze wiedzą który raz zdajesz. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś