Dodaj do ulubionych

Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.07, 05:16
Jaka waszym zdaniem jest najlepsza szkoła nauki jazdy we Wrocławiu?
Ja robiłem prawko w Kursancie i zdałem za pierwszym razem, choć nie było
łatwo, bo z grupy 21 osób zdały tylko 4, połowa siadła na samych egzaminach
teoretycznych.
Teraz przymierzam się na kategorię C ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: maxx Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.07, 07:36
      ja się uczę w wolskim & gliga i jest super...
      jeśli chodzi o egzamin wew. z teorii to z grupy 25 osób niezdały
      tylko 2 osoby... z czego jedna wogóle nie pojawiała się na teorii...
      instruktorzy są młodzi ( 1 tylko starszy facet) wiec nie ma
      marudzenia i nudy, są z poczuciem humoru więc i pożartować idzie;)
      • Gość: malutka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dream.net.pl 06.12.07, 17:49
        a z jakim instruktorem jezdzisz z tej szkoly?jak sie nazywa..bo ja tez mialam
        kolesia z wolski i gliga i byl wsumie spoko
        • Gość: Zdałam za 2 razem! Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.128.109.7.static.crowley.pl 27.07.10, 08:09
          Najlepsza szkoła Jazdy to No 1
          Bardzo goraco polecam! Cena też atrakcyjna! Wszystko super!
          • Gość: nie prawda Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.as.kn.pl 09.09.10, 22:28
            W Akademi dobrej jazdy zmuszaja do wykupowania dodatkowych godzin. nie chcą podpisać po ukonczonym kursie tylko naciagaja na kase.Powiedzieli ze nie umie jeszcze tak dobrze jezdzić i nie podpiszą. Wkurzyłam się i zabrałam papiery. w innej szkole wyjeździłam 4 godziny i zdałam za pierwszym razem. w akademi by mnie naciągali jeszcze na kase nie wiadomo ile. ogólnie beznacziejna szkoła.
            • Gość: prawda Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.home.aster.pl 09.12.10, 12:43
              ADJ to szit !
              • pambazo Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 18.12.10, 13:38
                Zrobiłam kurs w "Kursancie" i jestem bardzo zadowolona. Wiem, że są różne opinie na temat tej szkoły, ale prawda jest taka, że wszystkim się nigdy nie dogodzi. Mój instruktor prowadzący naprawdę się postarał, podobnie jak inni instruktorzy "Kursanta", z którymi jeździłam. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam tę szkołę.
              • Gość: Paulina Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Art-Ruch IP: 78.9.7.* 17.02.14, 15:11
                Szkołę Art-Ruch już od pierwszej jazdy polecam wszystkim znajomym. Pan Janusz jest najlepszym instruktorem pod słońcem. Indywidualne podejście do każdego kursanta .
                Polecam szkołę Art-Ruch mającym problemy ze zdaniem egzaminu i nie wiedzącym dlaczego nie mogą zdać. ja zdałam za pierwszym razem, dzięki cennym wskazówkom od P Janusza
            • Gość: dzin Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.11, 13:27
              zgadzam sie co do akademii dobrej jazdy. zmuszaja do brania dodatkowych godzin, nawet jesli umiesz jezdzic, chcesz odebrac papiery - tez robia problemy. stracilem na ich 'egzaminach wewnetrznych' z 3 stowy, a potem w innej szkole nie bylo problemu. odradzam.
            • dorka_smile Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 30.05.12, 10:47
              A ja polecam Akademię Dobrej Jazdy. Pan Paweł świetnie poprowadził zajęcia teoretyczne. Nagrywał filmiki z trudniejszych miejsc ze strefy egzaminacyjnej, pokazywał zdjęcia itp. Było naprawdę świetnie. Co do jazd, to powiem szczerze, że wszystko zależy od instruktora. Wszyscy w ADJ bardzo chwalą Pana Andrzeja Białka. Naprawdę rewelacyjny instruktor. Już po 15 godzinach czułam się na siłach aby podejść do egzaminu. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Wcześniej chodziłam na jazdy do innych szkół i niewiele mi dało to, że instruktor mówił: " Da sobie Pani radę, dobrze Pani jeździ" bo egzamin państwowy okazywał się jedną wielką klapą. Pan Andrzej nie tylko podreperował moją psychikę po nieudanych próbach zdania prawka, ale sprawił że jazda samochodem to dla mnie teraz czysta przyjemność. Naprawdę, do każdego podchodzi indywidualnie, przede wszystkim to bardzo ludzki człowiek; nie słyszałam, aby naciągał kogoś na dodatkowe jazdy. Wie, że prawko jest drogie i stara się tak wytłumaczyć aby nie dokupywać jazd. SERDECZNIE POLECAM!!!!
              • atra.ment Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 04.06.12, 12:14
                tez czytalem o nich, ze warto sprobowac. ja sie zastanawiam nad ABC Moto - ponoc wiekszosc narzeka na wykladowcow, ze wymagajacy, ale czego ci ludzie od nich oczekuja? ze maja byc leniwi i odpuszczac? nie rozumieme takiego podejscia. moja kuzynka byla u nich i najsmieszniejsze jest to, ze jak na zupelnie a-motoryzacyjna kobiete zdala za 1. razem :) to, ze ma juz 6 punktów karnych to juz nieco inna historia. jest ktoś aktualny, kto moglby mi o nich cokolwiek powiedziec? warto?
              • anonimka99 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 20.06.12, 09:02
                Nauka jazdy ABC Moto moim zdaniem to NAJLEPSZA FIRMA właśnie we Wrocławiu. Świetna szkoła, rewelacyjni instruktorzy i samochody w bardzo dobrym stanie. Podejście instruktorów jest bardzo profesjonalne, jazdy w miłej atmosferze. Instruktor w sposób bardzo szczegółowy na wykładach prowadzi nie tylko samą teorię, ale i opiera się na życiowych przykładach, daje wiele wskazówek popartych np krótkimi filmikami, które są bardzo przydatne dla niedoświadczonych przyszłych kierowców. Jazdy są zawsze dopasowane do potrzeb kursantów. Szkołę gorąco polecam wszystkim, a instruktorom dziękuję za to, że uczycie nas jeździć, a nie tylko zdawać egzamin.

• Gość: gosc Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.31.199.109.static.rdi.pl 25.06.12, 23:10
                  SPRAWDŹCIE >>RANKING<< - szukajcie w dolnych częściach WSZYSTKICH tabel i sami oceńcie ten zmasowany słód.
              • Gość: Basia...... Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.play-internet.pl 27.12.12, 22:12
                Zgadzam się z tobą p.Andrzej Białek to świetny instruktor :)Polecam Akademie Dobrej Jazdy:)
                • Gość: Dominika Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.static.korbank.pl 11.01.13, 13:48
                  Również, polecam Akademię Dobrej Jazdy. Szkoła przygotowuje świetnie kursanta pod względem teoretycznym i praktycznym. Szczególnie polecam tutaj instruktora - p. Andrzeja Białka. Profesjonalne podejście, maksymalnie wykorzystałam swój czas na jazdach. Instruktor spokojny i bardzo sympatyczny. Jazdy były dla mnie przyjemnością i mile spędzonym czasem. Oprócz doskonałego przygotowania do egzaminu śmiało mogę powiedzieć, że już jestem dobrym kierowcą...
                • Gość: Eliza Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.internetia.net.pl 27.05.13, 21:56
                  Witam,
                  Polecam najlepszego pod słońcem instruktora Pana Andrzeja Białka. Super podejście do kursanta, bardzo cierpliwy, nigdy się nie denerwuje, zawsze wytłumaczy na spokojnie co się źle zrobiło. Dzięki niemu zdałam prawko za pierwszym razem!!!
                  • Gość: mm Moj nr 1 ! OSK NOVA ul.Tarnogajska IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.13, 11:52
                    A ja wyznaje zasadę ze koniec języka za przewodnika :) Przekopałam sie przez net i nie znalazłam info o tej szkole , ani rankingów- które w sumie są g warte i gdy juz sie prawie poddałam koleżanka mi poleciła P.Mirka i OSK NOVę . Jestem po 3 dniach zajęć teoretycznych i jestem mega zachwycona , genialna ,przyjazna atmosfera , wszystko do omówienia , załatwienia ,nie ma rzeczy niemożliwych. Dobre ceny ,jasne zasady.Szczególnie polecam fanom WKS :) www.szkolajazdynova.pl/
                    • Gość: anula_wroclaw Re: Moj nr 1 ! OSK NOVA ul.Tarnogajska IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.13, 09:07
                      jejejeeej polecam w 100%:)))))
                • Gość: anonim Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.05.13, 12:15
                  Polecam Akademię Dobrej Jazdy i instruktora Andrzeja Białka. Trafiłam tam po ukończonym kursie w innej szkole. Mimo wyjeżdżonych 36 godzin w poprzedniej szkole nie potrafiłam nawet poprawnie uruchomić pojazdu... Zastraszona i niepewna nie zdecydowałam sie nawet na egzamin państwowy. Jak sie wkrótce okazało, to była słuszna decyzja. Szukałam instruktora, który będzie wyrozumiały i spokojny, a jednocześnie nauczy mnie jeździć poprawnie. Przypadkowo i szczęśliwie trafiłam na Pana Andrzeja Białka. Potrafił on szybko ocenić moje umiejętności i braki i pomógł mi sprawnie wszystko nadrobić, bez zbędnych komentarzy i poniżeń jakich doświadczałam w poprzedniej szkole jazdy. Tym samym szybko pokonałam moją barierę lękową przy prowadzeniu pojazdu, co wydawało mi się wcześniej nie do zrobienia. Całość kursu była dostosowana do mojego osobistego tempa i sposobu rozwoju umiejętności. Sumienność Pana Białka i jego ogromne zaangażowanie w wykonywaną pracę umożliwiły mi osiągnięcie kolejnego życiowego sukcesu. Egzamin na prawo jazdy zdałam za pierwszym razem, bez żadnych problemów. Od 3 lat jeżdżę z przyjemnością i bezwypadkowo :D Pan Białek udowodnił mi tym samym, że nadaję się również na kierowcę, co wydawało mi się dość abstrakcyjne po ukończonym kursie w poprzedniej szkole jazdy. Jeszcze raz szczerze polecam tego instruktora!!!!!!!!!
                  • Gość: monika Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.13, 10:43
                    Polecam szkołę Art-Ruch Profesjonalni instruktorzy, sumienni zdałam za 1 razem.
                    • Gość: Robert S Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.13, 11:29
                      Do Art-Ruchu trafiłem po wielkim rozczarowaniu z innej szkoły Szczęśliwie trafiłem na Pana Janusza , który okazał się przesympatycznym instruktorem zwracającym uwagę na każdy szczegół, jak czegoś nie rozumiałem to rysował i tłumaczył,Szybko nadrobiliśmy zaległości wyniesione z poprzedniej szkoły i po kilku godzinach dodatkowych przystąpiłem do egzaminu. i zdałem polecam wszystkim Art-Ruch!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Ania K Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.13, 11:26
                      zdałam za drugim razem dowiedziałam się więcej niż w innej szkole/ oczywiście zmieniłam szkołę na Art-Ruch , polecam bo naprawdę warto świetni instruktorzy, a w szczegółności
                      Pan Janusz pozdrawiam
                      • Gość: Gosia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.13, 11:30
                        Polecam szkołę Art-Ruch. Mają tam znakomicie wyszkoloną kadrę i atmosfera sprzyja
                        przyswajaniu wiedzy.Oczywiście trafiłam tam z polecenia. Zdałam za 1 razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Elzbieta R. Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.mediaserv.net 18.12.13, 12:31
                  Andrzej Bialek jest obecnie najlepszym instruktorem do nauki jazdy dla poczatkujacych. Zdalam za pierwszym razem i to nie przez to ze moje umiejetnosci byly wystarczajace, ale takze poprzez dobre nastawienie przez istruktora. dobre podejscie do egzaminu, znajoosc mechaniki pojazdu, koordynacja, wkoncu sama jazda, przepisy drogowe... to On tego uczy, polecam serdecznie !
              • Gość: ola Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.internetia.net.pl 30.07.13, 11:39
                Ja także polecam Akademię Dobrej Jazdy i instruktora p. Andrzeja Białka. Jazdy były prawdziwą przyjemnością, cały mój stres uleciał po pierwszej godzinie. A o tym jak fantastycznie byłam przygotowana świadczyć może egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam!
                • Gość: gfhghf Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 10:52
                  Co do Junaka - wlasciciel lubi pieniadze. Gdy pare lat temu prowadzil szkolenia jeszcze w poprzedniej szkole nie mowil mi o wszystkim, o cyzm powinien i nigdy nei zapomne jak oznajnim mi: "bo wiesz, gdybys nei zdal, ale ja wierze, ze oczywiscie zdasz, to ja otworzylem sobie taka szkolke...". Po czym byl wyraznie rozczarowany, gdy zadzwonilem podziekowac za wspolne jazdy, bo jakims cudem zdalem (co nei byloby mozliwe bez informacji od zdajacych przede mna).
                  • Gość: Patrycja W Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.13, 11:33
                    Polecam szkołę Art-Ruch , mała szkoła a duże 10 letnie doświadczenie i wielkie zaangażowanie P Janusza gorąco polecam.
                • Gość: Łukasz Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.awf.wroc.pl 31.07.13, 11:52
                  Polecam szkołę Auto Stop,robiłem tu kurs na A na nowych zasadach.Mają nowe motory,jeździłem Hondą nc i Yamahą xj.Instruktor naprawdę godny polecenia,miły a zarazem wymagający,wkręcony w temat.Idąc na egzamin wiedziałem wszysko co poskutkowało zdaniem za pierwszym razem.Polecam Auto Stop.
              • Gość: Justyna Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.13, 22:15
                Ja też miałam teorie z panem Pawłem i sobie chwalę. Teraz jeżdżę z panem Pawłem Billem i też polecam.
            • Gość: Pasiv Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław No 1 IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 15:01
              Zostałem oszukany i chcę was ostrzec! Odradzam akademię dobrej jazdy!

Szkolenie polega na tym, że dostajesz motocykl i jeździsz ósemki. Nie chcieli dać papierów po wyjeżdżeniu 20h, musiałem dokupić kolejne i dopiero mi dali. W sumie naciągnęli mnie na 10 dodatkowych godzin (550zł).

Ich motocykle to jakaś porażka. Stare złomy które do niczego się nie nadają. A z tą ich najlepszą skutecznością jest jakiś przekręt. Egzamin miałem z innym absolwentem ADJ i tylko my oblaliśmy na placu. Nic dziwnego, ponieważ dostaliśmy na egzaminie motocykl którym ADJ zwyczajnie nie dysponuje!

Faceta z którym miałem praktykę musiałem prosić żeby przeprowadził ze mną egzamin próbny. Jak położyłem motor i uszkodziłem tą rączkę od hamowania kazał mi za nią zapłacić 15 PLN! Zwróćcie też uwagę, że osoby piszące pozytywne komentarze o tej szkle to zwykle osoby z jednym postem, które założyły konta tylko po to żeby tego posta napisać.

Dziś poszedłem na dwie godziny do innej szkoły i różnica jest diametralna. Facet spędził ze mną ponad 2 h, cały czas patrzył jak jeżdżę, dawał wskazówki, tłumaczył, mówił co robić. Wykonałem podczas tych dwóch godzin więcej próbnych egzaminów na różnych motocyklach niż w ADJ przez 30h szkolenia. Miasto całe przejechałem z komentarzem w uchu co do każdego skrzyżowania/przejścia itd (ADJ ograniczało się do "prawo prawo prawo", "lewo lewo lewo"). ADJ zresztą miało radio również jakieś przedpotopowe, i jakoś dźwięku była tragiczna.

Zwątpiłem już w siebie przez tych oszustów, bo pomimo 10h dokupionych nie czułem się pewnie na placu manewrowym. Już chciałem sobie odpuszczać, bo myślałem że się nie nadaję. Teraz jestem dobrej myśli. Także naprawdę dobrze Wam radzę - omijajcie ADJ szerokim łukiem!
        • Gość: smutna Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.128.109.7.static.crowley.pl 27.07.10, 08:11
          RESOR to porażka!
          • Gość: kierowca Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.lanet.net.pl 28.10.10, 19:28
            Auto-Stop to porażka. Beznadziejni instruktorzy...
            • Gość: ja Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 18:13
              ja chodzilam do autostop (ponad rok temu) i na instruktora (ktory nadal tam pracuje) nijak nie mogę narzekać. lepiej chyba trafić nie mogłam.
              średnio się dogadywałam z instruktorem z którym miałam wewnętrzny, ale koleżanka co miała z nim jazdy to go chwaliła. Inna tylko trochę narzekała na jakiegoś pana Edwarda - ale nie znam, więc sie nie wypowiem.
              • Gość: no 1 Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.home.aster.pl 08.12.10, 11:01
                nie no 1
              • Gość: elaine Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.OLOWEK.ds.uni.wroc.pl 22.05.11, 20:29
                tez chodzilam do auto stopu, na kategorie B polecam, ale radze sie rozeznac w insturktorach, bo ja tylko jednego znam dobrego :) natomiast obecnie robie kategorie A i to jest porazka... jestem na poczatku i jak na razie moje jazdy polegaja na tym, ze instruktor mowi mi jak zrobic jakis manwer (np. ósemka albo ruszanie na wzniesieniu) i potem ze mam cwiczyc, a sam jedzie z innym kursantem na miasto, jestem wiec zostawiona sama sobie i nawet nie wiem czy dobrze jezdze, zadnych komentarzy czy wskazowek jak mam jezdzic, zauwazylam, ze umawianie 2 kursantow na jedna godzine to standard. dla osob, ktore jezdza motorem i tylko formalnie potrzebuja potwierdzic swoje umiejetnosci taka duuuuuuuza samodzielnosc pewnie by odpowiadala, ale dla kogos kto pierwszy raz w zyciu wsiada na motor to chyba nie jest dobry sposob na nauke
            • Gość: kierowczyni Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: 91.198.246.* 02.12.11, 11:41
              Cześć :)
              Od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy.
              Kurs prawa jazdy robiłam w szkole auto-stop.

Część teoretyczna była świetnie przeprowadzona. Nie omawialiśmy pytań egz., tylko uczyliśmy się przepisów. Po tych zajęciach nie miałam problemu z samodzielnym rozwiązaniem pytań (egz. zaliczony bezbłędnie za pierwszym razem).

W przypadku jazd miałam trochę więcej problemów. Jako że nigdy wcześniej nie prowadziłam samochodu, byłam baaaardzo wymagającą uczennicą. Moim instruktorem został miły starszy Pan W. Przejeździliśmy razem prawie cały kurs (zdarzały się zastępstwa z innymi instruktorami, kiedy Pan W. przeprowadzał egzamin wewnętrzny dla innych kursantów).
              Na egzamin wewnętrzny trafiłam na "strasznego Pana", któremu udało się skutecznie mnie zestresować (takie jest ich zadanie), że nawet próbowałam robić "górkę" na wstecznym.:cool: Podczas jazdy po mieście okazało się, że jednak nie jestem tak świetnym kierowcą za jakiego się uważałam i dostałam 8 dodatkowych godzin. Na dodatkowe jazdy postanowiłam zmienić instruktora, mój wybór padł na "strasznego Pana", który okazał się świetnym instruktorem. Kolejny egzamin wewnętrzny zdałam bez problemów :)
              Przed egzaminem państwowym wykupiłam parę dodatkowych godzin na powtórzenie (oczywiście ze "strasznym Panem") i... zdałam!!! -za pierwszym razem.

Jednym słowem polecam szkołę i polecam "strasznego Pana" (Ł.M.)
            • smirking Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław 26.10.13, 22:58
              W auto-stopie, dobrze Cię przygotują do egzaminu, ale kosztem niezliczonej ilości (płatnych) podejść do e. wewnętrznego. Jeżeli już ktoś się zdecudyje na egzamin, to polecam Krzyśka - uczenie ludzi prowadzenia samochodu to PASJA tego człowieka.
          • Gość: RsR Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.10, 21:17
            Resor jest GIT Majonez!

I chu.. !
            • Gość: mars Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.11, 16:22
              JEDYNKA
          • Gość: kursant Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław espol! IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 15:23
            porazka espol! dno
            • Gość: KURSANTKA Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? ESPOL Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 13:26
              Zdałam odrazu, teraz jeżdzę i wożę dzieci:) POLECAM I DZIEKUJE!!!!!!
            • Gość: espol Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław espol IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 13:34
              Kim jestes jesli tak twierdzisz? zapraszam do dyskusji! bez podania przyczyn takie mocne slowa?! moze raczej jestes zazdrosnym instruktorem z konkurencyjnej firmy. Bo raczej nie jedenym z moich kursantow ktorzy zdaja za 1 razem!
            • Gość: kursant Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław espol! IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.12, 21:31
              sam jesteś dno...
            • Gość: Mateusz.S Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław espol! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 09:09
              Nie zgadzam się z opinią autora postu robiłem prawo jazdy w firmie ESPOL w 2009r. zdałem za pierwszym razem egzamin łączony mało tego egzaminator oblał przede mną 19 osób na placyku była jeszcze pomnie jedna osoba ale czy zdała to nie wiem bo ja szczęśliwy udałem się w strone Auta :D
          • Gość: JULIA MRÓZ Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.internetia.net.pl 09.07.11, 13:12
            Nie polecam nikomu WYŻSZEJ SZKOŁY JAZDY Rafała Podgórskiego. Kultura osobista tego Pana pozostawia wiele do życzenia, pierwszy raz w życiu zostałam w tak w niekulturalny sposób potraktowana (lekko napisane) za własne pieniądze nie bagatela 1200 zł i to tylko za to,że nie dałam naciągnąć się na dodatkowe godziny. Nie dostałam zaświadczenia o ukończeniu kursu mimo to że prowadzę całkiem nieźle (to nie moja subiektywna opinia tylko instruktora z innej szkoły). Nie wierzcie w te bajki w forum dołączonym do strony tej szkoły, ponieważ 99% pozytywnych opinii wypisuje sobie Właściciel w celach reklamy.
            • Gość: Macias Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.internetia.net.pl 09.07.11, 13:28
              ja też nie polecam tej szkoły. jak pisałem na forum o swoich przejściach w wyzszej szkole jazdy to wlaściciel groził mi służbami specjalnymi i sądem, a nie obrażałem i nie groziłem mu. zgodnie z prawem mogę pisać na forum co mnie spotkało, a on zastraszał mnie
              • Gość: Porada Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.internetia.net.pl 09.07.11, 13:37
                DO MACIASA
                Rzeczywiście Wyższa Szkoła Jazdy nie powinna stosować takich praktyk jak opisałeś ponieważ:FORUM SŁUŻY DO WYRAŻANIA SWOICH OPINII O I JEŻELI NIE MA W TREŚCI GRÓŹB KARALNYCH I OBRAZY KOGOŚ, TO MOŻNA PISAĆ SWOJĄ HISTORIĘ ŻEBY PRZESTRZEC INNYCH PRZED KIMŚ LUB PRZED CZYMŚ, A W TYM WYPADKU CHODZI O SZKOŁY JAZDY. WIĘC NIE MA SIĘ CO BAĆ. PO TO JEST FORUM.

Pozdrawiam
                Joanna Sadowińska
                • Gość: wsj Wrocław Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: 89.174.230.* 11.07.11, 21:49
                  DO IP: *.internetdsl.tpnet.pl

Nie wiem o co chodzi, ale to kolejna jakaś zorganizowana akcja przeciw wsj...
                  Znowu w jednym momencie na forum same niezadowolone osoby z wsj i to piszące z tego samego ip.... W czym Wam wsj przeszkadza?

ps
                  Nie znamy Pani Mróz, Maciasa itp. Pytanie kto siedzi i skrobie te posty? Może moderator pozwoli również na publikację danych piszących skoro pozwala na publikację danych fałszywie pomawianych...
                  Rafał P.
                  • Gość: wsj Wrocław Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: 89.174.230.* 15.07.11, 06:53
                    chodzi oczywiście o IP: *.internetia.net.pl
                    • Gość: były kursant WSJ Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.11, 15:50
                      Zupełnie nie zgadzam się z opiniami na temat Wyższej Szkoły Jazdy. Muszę przyznać że to właśnie dzięki Rafałowi, właścicielowi tej szkoły zdobyłem prawo jazdy, ponieważ wyszkolił mnie bardzo dobrze i w dodatku jazdy odbywały się w spokojnej i kulturalnej atmosferze. A nadto Rafał nie tylko pilnuje postępów swoich kursantów, ale również rozmawia z innymi instruktorami swojej szkoły na temat postępów innych, czego byłem nie raz świadkiem. Pozdrawiam całą WSJ Wrocław.
                      • Gość: Była kursantka WSJ Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.play-internet.pl 01.07.13, 13:31
                        Uczciwie odradzam Wyższą Szkołę Jazdy prowadzoną przez Rafała Podgórskiego. Robią problem z wydaniem zaświadczeń i naciągają na dodatkowe koszty zmuszając do dokupywania dodatkowych godzin u nich w szkole. Praktykują przeprowadzanie egzaminu wewnętrznego z innym instruktorem z ich szkoły niż ten, który szkolił kursanta. Atmosfera na takim egzaminie wewnętrznym jest okropna. Ocenia Cię jakiś burak, który widzi Cię pierwszy raz i bawi się w egzaminatora z WORDu. Burak ma na tyle lepiej, że nie ma kamar w aucie i może Ci wszystko wmówić (jesteś tylko Ty i on). Pseudo szef jak się poskarżysz wyśmieje Cię. Według mnie zdać egzamin wewnętrzny u nich jest trudniej niż ten z WORDu, no chyba, że wspomogłeś ich już na tyle wystarczająco, że łaskawie Cię puszczą. Głupio wypada taka walka o zaświadczenie, które nie daje Ci żadnych uprawnień poza przepustką do dalszej walki ale już o prawko w WORDZIe. Ja po drugim oblanym wewnętrznym zabrałam swoje papiery i przeniosłam się do innej szkoły. Wcześniej upewniłam się, że takiej błazenady jak WSJ już nie będę oglądać. W WORDzie nowa teoria zdana za pierwszym razem na 100% (dzięki sobie, a nie ich wykładom robionym po łepkach byle szybciej bez patrzenia na to jakie wymagania są na egzaminie państwowym), praktyka za 3 (za pierwszym wymusiłam, więc nie ma o czym rozmawiać, za drugim trafił mi się samochód z wyjątkowo wyrobionym sprzęgłem, więc zawaliłam na łuku, za trzecim razem już było ok, choć małe, niedopuszczalne w WSJ błędy nadal były). Atmosfera na każdym z egzaminów w WORDZie super, bez buraczenia jak w WSJ. Jeśli nie chcesz niepotrzebnie się denerwować nie idź się szkolić do WSJ, omiń również Kursanta. Na ranking z WORDu patrz z przymrużeniem oka, bo ci niby to najlepsi to przeważnie ci, którzy robią problem z zaświadczeniami. Obiecałam Podgórskiemu, że się podzielę swoją opinią na forum o jego szkole, więc się wywiązuję z obietnicy. Jakiś czas temu skończyłam swoją przygodę z prawkiem i życzę wszystkim powodzenia w walce o nie najlepiej z dala od WSJ.

• Gość: rafal p. Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.204.12.65.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.11.13, 11:42
                          Jeszcze proszę się przedstawić i zemsta stanie się faktem....
                  • Gość: Dziuksa Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.13, 10:17
                    Hmmm... w WSJ zapowiadało się świetnie... gdyby nie to, że nie nadawałam się na kierowcę nawet po dokupieniu wielu godzin. Kolejne niezdane egzaminy, kolejne pieniądze. Gdy w pewnym momencie oblałam wewnętrzny za kierunkowskaz i "brak decyzji na skrzyżowaniu" i usłyszałam, że potrzebuję jeszcze z 10 godzin jazdy, to wybrałam dokumenty. Choć muszę przyznać, że uczą dobrze i są bardzo dyspozycyjni. Przynajmniej Piotrek, z którym jeździłam.
                    Kontynuując... udałam się do OSK Sygnał (szkolajazdysygnal.pl/ ) tam nadawałam się na kierowcę. Jeżdżę jak jeździłam (czyli średnio), a mimo to zdałam egzamin za pierwszym razem.
                    I tak jest to w tym momencie celowa reklama, ponieważ teraz wiem, że to dobra szkoła jazdy, nie naciąga na godziny i koryguje niedociągnięcia po innych.
            • Gość: ja Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.12, 17:55
              Zgadzam się !!!!! w 100% z tą opinią . Zaczełam robic prawo jazdy 1.5 miesiąca temu i mam wyjeżdzone CAŁE 9 GODZIN
              PORAŻKA
          • Gość: CLIO Re: Najgorsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 11:47
            RESOR wcale nie jest porażką... Zdałem za pierwszym razem , ale fakt ze nie jeździłęm ciągle po strefie egzaminacyjnej, troszkę mnie to denerwowało. Pozdrawiam pana Zdzisława!
        • kam_ykzor Autofan! 10.09.10, 00:32
          JA JEZDZILAM Z AUTOFANU ALE Z INSTRUKTORA Z LEJDISCAR I WCZORAJ ZDALAM ZA 1 RAZEM !!!!!
          • Gość: Joanna B Re: Autofan! IP: *.internetunion.pl 09.11.12, 19:46
            Witam,
            A ja BARDZO chciałam raz jeszcze podziękować NAJLEPSZEMU instruktorowi MARKOWI KOLANKOWSKIEMU ! zdałam za 1 razem :) Marek ma świetne podejście do kursanta, na nauce jest miło, niczym się nie stresowałam. Robiłam już kiedyś kurs i nawet nie podeszłam do egzaminu, ponieważ mój ówczesny instruktor powiedział, że i tak nie zdam... miałam 4 lata przerwy. Marek już po 2 godzinach jazdy przekonał mnie że umiem i na pewno się nadaje. Nauka jazdy to była sama przyjemność, jeśli czegoś nie zrozumiałam za pierwszym razem, wracaliśmy w to miejsce dopóki nie ogarnęłam wszystkiego! Dzięki temu na egzaminie byłam na kompletnym luzie i nie zrobiłam nawet jednego błędu!! polecam AUTOFAN i MARKA przede wszystkim! pozdrawiam
            • Gość: Bartek Autofan - Olek Stachura. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 19:02
              Pod koniec października zdałem prawko, za pierwszym razem! Jeździłem w Autofanie z Olkiem Stachurą. Polecili mi go moi znajomi ( bo jestem siódmą osobą z mojej szkoły, którą on przygotowywał do egzaminu). To był strzał w dziesiątkę! Powiedziałem mu na samym początku, że zależmy mi na szybkim zdaniu egzaminu. To nie był dla niego problem. Bardzo elastyczny, zawsze znalazł dla mnie wolne godziny. A co najważniejsze - świetnie uczył. Spokojny, dowcipny ale kiedy trzeba było, to i opierdzielić potrafił. Przygotował mnie świetnie. Przed egzaminem znałem wszystkie skrzyżowania w strefie, co przyniosło efekt, o którym pisałem już wcześniej. Nikt nie mógł mi uwierzyć, jak mało czasu minęło od momentu zapisania się na kurs, do dnia, w którym chwaliłem się odebranym prawkiem :) Jeśli chcesz zdać, zdać szybko, być pewnym i spokojnym w dniu egzaminu, wiedzieć, że egzaminator niczym nie będzie potrafił cię zagiąć, a 30 godzin w samochodzie nie spędzisz z kimś zupełnie nietrafionym lub jeżeli nie potrafisz zupełnie jeździć i boisz się samochodu i ruchu drogowego, a tego lęku chcesz się pozbyć, masz tylko jeden wybór. Olek Stachura w Autofanie! ;)
            • Gość: Marta Re: Autofan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 21:21
              Fantastyczna Szkoła ! Najlepsza pod Słońcem. Jestem bardzo zadowolona z wyniku egzaminu jak i z samego kursu. Serdecznie polecam wszystkim Olka S. Pełen cierpliwości i poczucia humoru. Nauczycie się wszystkiego! Polecam każdemu wymagającemu kursantowi!
              • Gość: asiak Re: Autofan! IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.13, 11:37
                Wczoraj zdałam egzamin!!!
                Uczyłam się z Olkiem Stachurą w Autofanie.Polecam tego instruktora wszystkim,którzy mają mało wiary w swoje umiejetności.Nauczy was wszystkiego od podstaw.Tak wyrozumiałego,cierpliwego i sympatycznego instruktora ze świecą szukać.
                Tylko dzieki niemu zdałam egzamin.
                Olo duży szacun i wielkie dzięki!!!!
                Pozdrawiam Asia:)
                • paaaulina101 Re: Autofan! 28.03.13, 14:35
                  Dziś zdałam egzamin! :)
                  Za drugim razem, ale to i tak super!
                  W autofanie uczył mnie Dawid Regner. Gorąco polecam wszystkim tego instruktora. Każda jazda była dla mnie ogromną przyjemnością, dużo się uczyłam, a jednocześnie w miłej, luźnej atmosferze spędzałam czas. Dawid nauczył mnie wielu przydatnych trików, które przydały się na egzaminie. Zawsze był 'pod telefonem', nigdy nie było problemu ze zmianą terminu jazdy - jednym słowem pełen profesjonalizm!
                  jeszcze raz polecam:)
                  pozdrawiam, Paulina
              • Gość: Ola Re: Autofan! IP: *.internetia.net.pl 28.03.13, 14:38
                Zgadzam się, Autofan jest bardzo dobrą szkołą - robiłam kurs w innej szkole i miałam problemy ze zdaniem egzaminu, w końcu poszłam na jazdy do Dawida Regnera, którego serdecznie polecam i zdałam bez problemu! Dawid jest bardzo dobrym instruktorem, nauczy jeździć nawet największego matołka ;)
                • Gość: Aldona Re: Autofan! IP: *.e-wro.net.pl 07.05.13, 18:16
                  Niecałe dwa tygodnie temu dołączyłam do grona szczęśliwców, dzięki zaangażowaniu pani Kasi z Autofana. Robiłam kurs w innej szkole, w której miałam jazdy z 8 instruktorami, co nie do końca wyszło mi na dobre... Za pierwszym razem oblałam na łuku, co było dla mnie totalną porażką. Dokupiłam sobie 3 godziny w Autofanie, które okazały się bardzo skuteczne, po raz pierwszy czułam, że instruktor naprawdę chce mnie czegoś nauczyć i, że mu na tym zależy. Atmosfera była bardzo sympatyczna, a jazda dostosowana do moich potrzeb. Chciałam jeszcze raz podziękować za szczególne zaangażowanie i wsparcie ;)
              • kasiek318 Re: Autofan! 14.10.14, 22:21
                Polecam instruktora Dawid Regner! bardzo sympatyczny instruktor! zdałam za pierwszym razem ponieważ przygotował mnie idealnie do egzaminu!
                • kasiek318 Re: Autofan! 14.10.14, 22:31
                  Polecam szkołe AUTOFAN! zdałam za 1 razem!
      • Gość: tybagi Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 78.8.138.* 03.01.09, 12:19
        Ja polecam Osrodek TEST we Wroclawiu. Wczoraj mialem egz. i zdalem wszystko za pierwszym podejsciem... na 20 osob zdaly 3.
        • Gość: kika Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 21:56
          Kończę robić kurs w Auto-stop i muszę powiedzieć,ze na poczatku były ciekawe,
          fajne wykłady, egz.wewnetrzny z teorii zaliczony bez problemu i teraz konczę
          jazdy. Pierwsze jazdy miałam na Punto, a teraz na Renault Clio. Instruktor
          super, jest baaardzo cierpliwy i można pożartować, ale też dużo wymaga. Jestem
          zadowolona i na pewno bede wszystkim polecac.
        • Gość: pusiaczeak Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.09, 13:15
          Ja też chodziłąm do szkoły Test. Jestem bardzo niezadowolona z
          podejscia instruktorów pracujących w tej szkole. Pan Tomek -
          właściciel tez instruktor cały czas rozmawiał w czasie jazdy ze mną
          przez telefon. Ciągle przestawiał godziny jezdy i nie potrafił się "
          wysłowić" opowiadając co źle zrobiłam. Ogólnie mówiąc lekcje
          przebiegały w bardzo stresującej atmosferze. A po jazdach w tej
          szkole nauczyłam się niewiele i poszłam do innej i tam mnie
          doszkolono:)) Nie polecam szkoły Test przy ul. Lelewela we
          Wrocławiu.

• Gość: hahahihi Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:49
            Powodzenia w dalszej karierze " naukowej" Panie Ryszardzie !!!!!!!!!!
            • Gość: hahahihi Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:50
              To oczywiście do Pusiaczka.
              • Gość: Gość Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.10.09, 17:14
                A co powiecie o Motylku???
                • Gość: Aga Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.09, 09:44
                  Motylek jest spoko, kolega studiuje w legnicy i tam tez robil prawko
                  w bingo szkole, mowi, ze inaczej sie jezdzi po lcy, lagodniej :)
              • Gość: KURSANTKA Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.leon ufn IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 20:52
                leon ufnalski-mISTRZ SWIATA! 30H WYJEZDZONE PRZEZ NIEGO(ZA MNIE NACISKAL SOBIE NA PEDALKI) I 0 GODZIN NA MANERWACH ;D POZDRAWIAM CIULU!
                • Gość: Zawiedziony.. Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.leon uf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 19:22
                  Leon Ufnalski - wyjeździłem z tym panem 4h i uciekłem z krzykiem. Facet jeździł cały czas za mnie, naciskał na pedały, miał nawet pod nogą pedał gazu, którego używał non-stop, ciągle łapał się za kierownicę, cały czas się czepiał o każdy manewr. Zero podejścia. Doprowadzał w parę minut do tego, że bałem się wykonać jakikolwiek manewr, bo po co? Nie dość, że gośc się do mnie przypieprzy o wszystko to i tak za mnie go wykona..
                  Od faceta najlepiej trzymać się z daleka.
                  • Gość: klepa Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.leon uf IP: *.play-internet.pl 08.02.11, 19:13
                    Zgadzamy się w stu procentach, z nami postępował dokładnie tak samo. Ciul
                  • Gość: lisinka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.leon uf IP: *.internetia.net.pl 12.08.11, 20:13
                    Odradzam Leona Ufnalskiego. Facet ten nie nadaje się nawet na instruktora jazdy na rolkach!Przejeździłam z tym człowiekiem 6 godzin i uciekłam z płaczem i krzykiem. Każdy manewr krytykuje, doszło do tego, że bałam się wykonać jakikolwiek manewr bo i tak na pewno będzie źle...Krzyczy, łapie się za kierownicę, sam naciska pedały ( również pedał gazu bo takowy posiada co jest zupełną porażką), jego uwagi są wulgarne i obraźliwe typu: nawet baba na Ciebie trąbi (akurat jechałam Pandą bez L-ki na dachu, bo pan Leon od 3 miesięcy czeka na naprawę Clio!!!!)! Masakra !!! Dziś to wiem, bo rozpoczęłam naukę w OSK TAK na Legnickiej i to jest niebo a ziemia:D Spokój, relaks i przyjemność jazdy. Po dwóch godzinach wyjeżdzonych z instruktorem z OSK TAK czułam się pewniej niż po 6 godzinach spędzonych z Leonem!!! Nawet nie wiem gdzie pan Leon posiada swój plac manewrowy bo nawet nie chciał słyszeć o tym, że chcę pojechać w końcu na plac i chociaż raz zrobić łuk lub górkę. Uciekajcie od Leona Ufnalskiego bo to strata czasu a przede wszystkim Waszych pieniędzy!!!
        • Gość: karioka23 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 12:33
          Gość portalu: tybagi napisał(a):

> Ja polecam Osrodek TEST we Wroclawiu. Wczoraj mialem egz. i zdalem
          wszystko za
          > pierwszym podejsciem... na 20 osob zdaly 3.

No to rzeczywiście dobra reklama 3 zdały na 20 . SUPER
          • Gość: ssss Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 80.48.204.* 14.07.10, 14:31
            nieźle
          • Gość: gggg Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 15:37
            Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. Na calą grupe 20 zdajacyych ten koleś byl jedynym na egxaminie z Testu , zdal za pierwszym razem plus dwie osoby z innej szkoly.czy te komenty piszą imbecyle????
            • Gość: meksyq Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 17:38
              Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem. Na calą grupe 20 zdajacyych ten koleś
              > byl jedynym na egxaminie z Testu , zdal za pierwszym razem plus dwie osoby z in
              > nej szkoly.czy te komenty piszą imbecyle????

hahahahaha , GGGGG , ale ludzie są porąbani, w ogóle nie skumali że z całej grupy mieszanej na egzaminie ( z różnych szkół w miescie) tylko ta 3-ka zdała, jeden gośc czy gościówa wlaśnie z Testu i dwoje z innych . ręce opadają. czy Was droga młodziezy w szkolach ucza czytania ze zrozumieniem , czy czegokolwiek was tam ucza?? logiczne myslenie widać lezy i kwiczy . masakra.
        • Gość: Karnak Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.12, 13:13
          Ja polecam ośrodek TEST.
          Choć osobiście uważam, że to pomogło mi bezproblemowo zdać prawko:
          sytuacje-i-niespodzianki-na-drodze-20.interkursy.pl/p/11400/
        • Gość: M.M Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 16:41
          Test masakra!!! niemają w ogóle czasu...na jazdy trzeba czekać bardzo długo .Na stronie napisali ze jezdza 7 dni w tyg. od 7 do 21 haha smiechu warte prawda jest taka że jeżdzą kiedy im się podoba i do której im się podoba! NIEPOLECAM!!!
          • Gość: Billcia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.internetia.net.pl 25.01.13, 18:29
            Ja tez nie polecam OSK TEST, ta szkoła to jedna wielka masakra , właściciel może wyrzucić kursanta kiedy mu sie tylko podoba , bez podania przyczyny , bo takie ma prawo. Ogólnie nauka jazdy była beznadziejna , a zachowanie instruktorów w tej szkole jest niedopuszczalne !!!
      • Gość: papkin no to gratuluje poziomu szkolenia na 25 - 2 zdają IP: *.chello.pl 11.01.09, 21:04
        Przecież to beszczelne naciąganie na dodatkowe godziny i to słono
        płatne jak w takim razie szkolą czy te nie zdane 23 osoby to
        półgłówki???
      • ooalaoo Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 04.02.09, 13:00
        Witam wszystkich. Moim zdanie najlepsza szkola jazdy to "IZA" , ja
        tam sie uczylam i zdalam za pierwszym razem, mili ludzie,
        instruktorzy bardzo fachowi. POLECAM SZCZERZE!!!
        • Gość: julka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.09, 23:02
          hej, odpowiedz na pyt o najlepszą szkołe jest prosta, ranking WORDa
          i najwyzsza zdawalnosc, np szkoła Atut. pozdrawiam, julka
          • Gość: Kamil Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 82.160.248.* 17.02.09, 17:11
            Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu jest AUTO-VIP przy ul. Traugutta. (www.auto-vip.pl) Mają liczne promocje i wszystko bardzo dobrze wykładają - zdałem za pierwszym razem.
          • Gość: betsi Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.biol.uni.wroc.pl 17.04.09, 11:23
            nie powiedziałabym, że to taka dobra szkoła, robiłam prawko w ATUCIE, na razie
            czekam na egzamin, a wysokie miejsce w rankingu to zapewne wynik wymuszanie na
            kursantach robienia dodatkowych jazd. Na egzaminie wewnętrznym właściciel
            ośrodka powiedział wprost, że nie wyda mi zaświadczenia dla wordu bo powinnam na
            razie wykupić jeszcze kilka godzin i wtedy zobaczymy... I to jest nich standard,
            zdecydowanie nie polecam!
            • Gość: Gosc Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 01:33
              Widocznie nie jest Pani jeszcze gotowa... Trzeba mieć do siebie i swoich
              możliwości/umiejętności trochę dystansu... Uczyłam się w tej szkole i jestem
              zadowolona. Zdałam za 2 razem. Dokupiłam dodatkowe godziny, bo sama
              wiedziałam,że jeszcze nie pora i nikt mnie do tego nie zmuszał- jedynie zdrowy
              rozsądek i szacunek dla przechodniów i rowerzystów;););) Po prostu nie zdała
              Pani Egzaminu wewnętrznego i tyle...
          • Gość: lola Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.e-wro.net.pl 15.06.09, 18:09
            Rankingi WORD bywają złudne, bo nie jest ważne jaka szkoła, tylko na
            jakiego instruktora się trafi. Ja zaczynałam w renomowanym Autofanie
            i byłam bardzo rozczarowana instruktorką. Poza tym oni mają tylu
            kursantów, że osobie pracującej bardzo trudno umówić się regularnie
            na jazdy (np. 1h/ 2 tygodnie!). Zmieniłam szkołę na "Izę", gdzie
            instruktorzy mieli dla mnie czas oraz chęć przekazania wiedzy i
            zdałam za pierwszym razem.
          • Gość: gość Re: ATUT- Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 21:02
            Ukłony dla Pana Leszka!:) Zdałam za 2 razem. Polecam, zwłaszcza Osobom po
            "przejściach" (patrz ja: wypadek samochodowy)... Jeszcze nie dotarło do mnie,że
            mam już "prawko"...:)
            • Gość: Ania Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.11.09, 14:08
              Także miałam przejścia z dwoma autoszkołami, przerwałam starania o
              prawo jazdy aż do momentu w którym trafiłam do szkołay MOTOMANIAK -
              nowa szkoła, młodzi instruktorzy, fachowa opieka nad kursantem.
              Nauczyłam się więcej jeżdzić u nich niż na pełnym kursie w innej
              szkole. W przyszłym tygodniu egzamin! Polecam MOTOMANIAKA i Pana
              Mariusza jako instruktora!!
        • Gość: sam Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:00
          chyba nie wiesz co piszesz,albo pracujesz w tej szkółce!!!Nigdy tam się nie zapisujcie!!!no chyba że chcecie stracić kupę kasy?
          • Gość: sam Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:11
            > Moim zdanie najlepsza szkola jazdy to "IZA" , ja
            tam sie uczylam i zdalam za pierwszym razem, mili ludzie,
            instruktorzy bardzo fachowi. POLECAM SZCZERZE!!! <

chyba żartujesz,albo pracujesz w tej pożal się Boże szkółce!Ludzie nigdy się nie zapisujcie tam,no chyba że chcecie stracić kasę?Jedynie dobrze uczy w niej tylko p.Tadeusz!!!Reszta "instruktorów"jest do bani i na dodatek są chamscy!!!
            • kamilgro Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 16.10.14, 13:58
              najlepsza IZA
      • Gość: kamil Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 11:15
        Ja robiłem prawo jazdy w autorelax było super wykładu prowadzone są
        multimedialnie atmosfera świetna mili instruktorzy zdałem za pierwszym razem
        .Gorąco polecam
      • Gość: dorota Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 13:46
        Zrobiłam prawo jazdy w szkole Wolski& Gliga,uważam,że to jest
        najlepsza szkoła.Wykłady z teorii były prowadzone z dużym poczuciem
        humoru.Miałam bardzo fajnego instruktora Darka O.,dokładny,wymagający
        dużo od siebie i od swoich uczniów, wymaga tego samego,ma duże
        poczucie humoru,co tworzyło bardzo fajną atmosferę.Gorąco polecam
        swoją szkołę oraz instruktora.
        • Gość: Krysia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.as.kn.pl 01.03.09, 22:04
          Gorąco polecam szkołę jazdy Autofan z ul. Pięknej we Wrocławiu a w
          szczególności wspaniałego i wyrozumiałego instruktora Pana Włodka
          M., dzięki któremu zadałam prawo jazdy za pierwszym podejściem!!!
          Dziewczyny zapisujcie się do Pana Włodka a unikniecie stresu
          związanego z kierowaniem samochodu. Facet ma super podejście do
          kursanta i jest zaangażowany w to co robi, przez co nauka przebiegła
          bezstresowo a zdobytą wiedzę wykorzystałam podczas egzaminu.
          • Gość: man Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.11, 12:18
            nie
        • Gość: kejt Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 23:15
          ja polecam pana Krzysia K. z motylka. Szkoła mało znana jednak ten
          instruktor jest świetny. Spokojny, opanowany. Miałam wielu
          instruktorów i byłam niezadowolona, az trafiłam na niego. Wciągu 4
          godz wytłumaczył mi więcej niż wszyscy poprzedni razem wzięci.
          Egazamin pierwszy termin oblałam na manewrze, którego z braku czasu
          nie zdążyliśmy poćwiczyć:( Teraz znow ide na jazdy do niegi i wiem,
          że zdam ten egzamin za drugim podejściem:))
          • szikod Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 26.11.15, 16:59
            Moim zdaniem podczas egzaminu nie chodzi o szkołę, ale o podejście kursanta. Sam musi od siebie wymagać, być uważnym ostrożnym i szybko reagować na to, co dzieje się na drodze. Jak nie będzie od siebie wymagał, żadna szkoła mu nie pomoże.
        • Gość: autor Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 22:35
          Ludzie!!!
          To o czym piszecie( zdawalem w kursancie, izie. itd )tam sie uczycie
          jezdzic a zdajecie w wordzie.
        • czarodziejkazla Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 03.11.09, 09:07
          To nie szkołą jazdy powinnoscie sie kierowac ludzie , tylko
          INSTRUKTOREM !!!! Cierpliwym , madrym i majcym dryg do uczenia
          czyli PEDAGOGIEM .
          Nie szkola was uczy tylko czlowiek i czy on bedzie w tej czy innej
          to nie ma znaczenia.\
          Pawel Bielski i przez przypadek uczy w Klaksonie, on ma cierpliwosc
          do szkolenia.
          Mlody chlopak ale odwala dobra robote.
          Szkoli chyba tez w jezyku angielskim bo "angole" u niego jezdzili.
          Polecam naprawde zwlaszcza dziewczynom, ma gosc cierpliwosc i co
          malo spotykane pasje.
          "Stary " moj tylko wydzieral sie ze nigdy sie nie naucze.
          Sam jest gamon ----zdalam za pierwszym razem
          Tylko dzieki Panu Pawlowi Bielskiemu z Klaksonu.
          • Gość: jakmogles Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 12:16
            Znam instruktora , fajnie szkoli polecam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Panie Pawle pozdrowienia od kursantki , tej co zdala za pierwszym
            razem....hej
          • Gość: maja Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 17:19
            tez sie z Panią zgadzam pan Pawel to mlody,cierpliwy i świetnie
            uczący instruktor...wszystkim polecam...pisalam o nim juz wczesniej
            więc nie bede sie powtarzac ale 100% polecam.. dla zainteresowanych
            jego nr 880216764 pozdrawiam
      • Gość: Mika Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.centertel.pl 13.03.09, 12:39
        Ja polecam szkołę jazdy Autofan z Wrocka!!!

Mają wysoki poziom szkolenia więc i wyniki są widoczne na egzaminie ja zdałam za pierwszym razem, szkołę tę poleciła mi kumpela która też zdała za pierwszym.

Polecam naprawdę warto !!!
      • Gość: Instruktor Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.10, 21:47
        TANIE JAZDY DOSZKALAJĄCE 30 ZŁ- WROCŁAW
        Jazdy doszkalające tylko w strefie egzaminacyjnej autem Renault Clio identycznym jak w WORDzie. Instruktor nauki jazdy, z doświadczeniem zdobytym w dwóch najlepszych szkołach jazdy we Wrocławiu. Okazyjna cena!!! tel. 783 658 277
        Możliwe również jazdy dla osób z prawem jazdy chcących sprawdzić swoje umiejętności zimą ( wyprowadzanie pojazdu z poślizgu itp.)
        tel. 783 658 277
        • Gość: mMm Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 20:05
          Tanio się cenisz kolego, chyba nie masz za wiele pracy skoro tak nisko upadasz. Może za darmo zacznij szkolić. Jakość szkolenia za 30 zł za godzinę nie może być dobra, to tylko dramatyczna próba ściągnięcia nieświadomych klientów.
      • Gość: kkk Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.e-wro.net.pl 15.06.10, 12:26
        Ja ucze się w szkółce WIRAŻ i jest naprawdę świetnie.
        P.Mariusz jest wyrozumiały, spokojny... Wszytskie ładnie wytłumaczy.

POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!
      • Gość: Pablo Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 81.219.255.* 30.07.11, 11:02
        Znajomy chodził do Autofanu i odradza. Porażka. Nic nie uczą tyklo jeździ się najprostszych trasach.
      • toplessgirl Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 17.02.14, 14:30
        Gość portalu: maxx napisał(a):

> ja się uczę w wolskim & gliga i jest super...
        > jeśli chodzi o egzamin wew. z teorii to z grupy 25 osób niezdały
        > tylko 2 osoby... z czego jedna wogóle nie pojawiała się na teorii...
        > instruktorzy są młodzi ( 1 tylko starszy facet) wiec nie ma
        > marudzenia i nudy, są z poczuciem humoru więc i pożartować idzie;)

Młodzi instruktorzy są fajni;) i ich poczucie humoru, zwłaszcza jak jestem z mini spódniczce, hihihihi
        • Gość: Gosia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.115.132.238.wireless.dyn.drei.com 16.05.14, 21:26
          Hallo.mam pytanie .mieszkam na stale w Austrii ale musze pilnie zrobic prawko.gdzie we w wrocku najlepiej i na jskich zasadach.prosze o odp. na mail
      • eswues Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 31.03.17, 14:51
        uważaj na Wolski&Gliga. Niby wszystko pięknie, ale jak przychodzi do egzaminu wewnętrznego to uwalają Cię z byle powodu żeby naciągnąć na kasę. Kamerki na egzaminie nie ma więc jadą z fantazją. Przygotuj się, że będziesz musiał wybulić dodatkową kasę na dodatkowe egzaminy bądź jazdy. Takie rzeczy powinny być nielegalne, ale cóż, mogą więc kradną.
    • Gość: nadja OSK Siwek na Gajowickiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.07, 12:59
      Polecam Mirka, świetny instruktor
      • Gość: DON Re: OSK Siwek na Gajowickiej IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.08, 20:51
        Ja zawsze jeździłem z kierownikiem ośrodka Panem Romanem i jestem
        zadowolony. Jeśli będę chciał robic inne kategorie też pójdę do nich.
    • Gość: marecki Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.08, 09:19
      Ja byłem też w Kursancie, polecam. Robiłem na A, bardzo mi sie podobało. maja
      super motorki:)
      • Gość: misia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 194.181.192.* 10.01.08, 12:29
        Ja polecam "Szerokiej Drogi" z Hubskiej. Przyzwoite ceny, mila kadra. Szkolą na A i B. Zdałam za pierwszym razem. Polecam. Nara.
      • Gość: luk Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 194.181.192.* 10.02.08, 15:23
        szkoda że inne niż na egzaminie się jeździ. zdałem za trzecim razem bo mi połowy
        rzeczy nie pokazali jakie się na egzaminie robi.
      • Gość: Kiki Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.08, 10:32
        Motorki mają może i super tylko na Egzaminach są inne dokupowałe 2 godziny u konkurencji w Autofanie bo mają dwa motorki tajie jak na egzaminie czyli YAMAHA TW 125
      • Gość: tomek Najlepsza szkoła nauki jazdy? ABC-MOTO Wrocław. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.08, 12:19
        Ja konczyłem kurs w abc-moto i byłem pod wrazeniem. Skonczyłem kurs
        w ciagu ok.2 miesiecy, pani Ewa i pan Marek, z ktorym tez mialem
        okazje jezdzic sa naprawde dobrymi instruktorami. Jazdy minely mi
        bardzo szybko i dodatkowo czekalem na egzmain panstowty tylko 2 dni,
        takze mialem chyba ogolnie szczescie xD powitajcie nowego kierowce
        na drodze xD Polecam abc-moto.
        • Gość: Jarosław Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? ABC-MOTO Wrocła IP: *.dzi.vectranet.pl 04.07.08, 14:13
          Ja miałem okazje robić kurs w Centrum Językowym w Dzierżoniowie po czym oblałem
          egzamin 2 razy. Akurat przeczytałem kolego wypowiedz i stwierdziłem że warto
          spróbować. Wykupiłem sobie w ABC Moto 4 godziny Jazdy przez Egzaminem z Panią
          Ewą w jeden dzień, 2 godzinki jazdy później 2 godzinki przerwy na obiadek i znów
          2 godzinki jazdy. i na drugi dzień Egzamin miałem zaliczony pozytywnie. Przede
          wszystkim Pani Ewa szybko wykryła jakie błędy robię i zrobiła wszystko żebym ich
          nie popełniał i na drugi dzień się udało :)
        • Gość: ja Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? ABC-MOTO Wrocła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 20:32
          Ty chyba zwariowałeś? To najgorszy ośrodek jaki w życiu widziałam... Też robiłam tam kurs... bardzo żałuję. Stanowczo nie polecam! Zwłaszcza pan Rysiu Nowak jest beznadziejnym zarówno człowiekiem jak i instruktorem.
          • Gość: aga Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? ABC-MOTO Wrocła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 22:00
            Bardzo profesjonalne zajęcia z teorii i miły pan wykładowca Ryszard wymagający i
            doświadczony ma ciekawe zajęcia dużo nie musiałam się uczyć chodząc i
            słuchając.Pozdrawiam fajny ośrodek i polecam.
            • atra.ment Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? ABC-MOTO Wrocła 04.06.12, 12:08
              właśnie chce się do nich wybrać. slyszalem o nich wiele opinii, w sumie ciezko znalezc jakiekolwiek informacje w sieci. jest ktos swiezy, kto moglby mi cokolwiek powiedziec?
              • anonimka99 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? ABC-MOTO Wrocła 19.06.12, 09:18
                Po skończonym kursie w innej szkole ( gdzie byłam tylko i wyłącznie chwalona, a wszystko co robiłam było cudowne) myślałam, że prawo jazdy mam w kieszeni. Szybko okazało się, że jest parę tajników, o których nikt wcześniej mi nie łaskaw był powiedzieć. I tak po pierwszym nieudanych egzaminie, udałam się do nich. A dziś pomykam przez miasto czerwonym golfem i oszczędzam mnóstwo czasu ;) także polecam, nie wiem jak inni....
              • anonimka99 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? ABC-MOTO Wrocła 20.06.12, 09:00
                Mialam tam jedną jazdę doszkalajacą, przeznaczoną na manewry. Pan Nowak jest uważany za jednego z najlepszych instruktorów właśnie we Wrocławiu. Po mieście z nim za dużo nie pojeździlam, praktycznie tylko parkowałam, bo on nieźle tego uczy... Hmm...
                • Gość: gosc Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? ABC-MOTO Wrocła IP: *.31.199.109.static.rdi.pl 25.06.12, 23:10
                  SPRAWDŹCIE >>RANKING<< - szukajcie w dolnych częściach WSZYSTKICH tabel i sami oceńcie ten zmasowany słód.
      • Gość: M Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.play-internet.pl 26.08.13, 21:40
        Polecam szkołę Rycardo. Z racji, że jest mało popularna daje możliwość dopasowywania sobie godzin jazdy do własnego grafiku tygodniowego. Instruktorzy bardzo profesjonalni. Zdałam za 1 razem, dzięki Kubie i Ryśkowi. Szkoła bez ściemy, nie naciągają na dodatkowe jazy. Czas jest maksymalnie wykorzystywany. Jeśli zależy komuś na zdaniu egzaminu, to polecam!
    • Gość: zygmunt Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 16:21
      ja zdalem w Akademi Dobrej Jazdy za 1 razem.
      • Gość: Mała Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.08, 09:56
        Ja zdałam też za 1 razem ale uczyłam się w Autofanie dobra szkoł trafiłam tam przypadkiem ale okazało się że los mnie dobrze pokierował mam pawko a egzaminator powiedział że trzeba podziękować instruktorowi za dobrze wykonaną pracę więc dziękuję i polecam.
        • Gość: nvm Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.197.91.77.edial.pl 17.06.10, 22:52
          Ja Autofana odradzam;/ Tzn. mają fajnie prowadzoną teorię, robione są przerwy,
          można sobie zrobić kawy/herbaty, napić się wody (wszystko tam jest, jakieś
          cukierki też mają) ale za to jazdy z p. Rysiem to koszmar. Pod koniec kursu
          szłam na jazdy jak na skazanie. Miałam straszne braki, nie chciał mi wydać
          papierów do WORDu, musiałam wykupywać jakieś dodatkowe jazdy;/ Pan Rysiu jest
          bardzo nerwowy, nie ma podejścia do człowieka, bez przerwy gada, w dodatku tak
          zawile, że momentami przestawałam go słuchać, mój mózg nie przetwarzał
          informacji jakie mi próbował przekazać. Próbuje żartować, ale zbytnio mu to nie
          wychodzi. Generalnie bardzo niemiła atmosfera.
          Może i Autofan jest dobrą szkołą, tylko ja trafiłam na złego instruktora.
          Pozdrawiam.
      • Gość: Marian Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.chello.pl 13.05.09, 17:01
        Nie polecam!!!! Instruktor Zdzichu spi na zajęciach, żadnych intrukcji, załatwia
        swoje sprawy, telefony wykonuję, wogole nie mozna sie skoncetrowac! Kolega mi
        polecił, ale w internecie widać coraz wiecej negatywów niż pozytywów! ODRADZAM!!!
      • Gość: zadowolona Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.13, 18:17
        Chodziłam na kurs do OSK Siwek, jestem zadowolona profesjonalizmem właściciela, zdałam za pierwszy razem
    • Gość: Kris Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.08, 12:33
      Polecam osk Autofan z ul Pięknej 78 szkolą dobrze i sprzęt mają w super stanie auta są czyste ,a w rankingu WORDu są na wysokim miejscu
      egzamin załem za 1 razem tak jak moi znajomi POLECAM !!!
      • Gość: karola Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.08, 09:43
        no ja też znam Autofana Fajni instrukrorzy :)))
        • Gość: Dora Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.08, 09:49
          Autofan tak POLECAM fajna kadra dobrze uczą
          kurs robiłam w innej szkole ale po kilku zawalonych egzaminach trafiłam do Autofana i tm dopiero okazało się że w poprzedniej szkole nie nauczyli mnie niczego, po 12 dodatkowych godzinach w Autofanie zdałam egzamin.
          Ps. teraz wiem warto troszkę więcej zapłacić ale też więcej się nauczyć. POLECAM!!!
          • Gość: Ola Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 17:54
            Robiłam kurs w Autostopie.Uczył mnie pan Mariusz,bez problemu zdałam za
            pierwszym razem.Polecam .Ola
            • Gość: Ted Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.centertel.pl 13.03.09, 12:50
              Moim skromnym zdaniem godną polecenia szkołą jazdy jest Autofan z ul. Pięknej www.autofan.wroclaw.pl

rozpoczołem tam szkolenie z trzema kolegami wszyscy zdaliśmy za pierwszym razem

zajęcia teoretyczne są prowadzone w ciekawy sposób a część praktyczna jest prowadzona pod kątem umiejętności kursanta i przyswajania nowych zasad ruchu drogowego.

polecam tę szkołę jazdy.
              • Gość: Sylwia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 193.59.74.* 03.10.13, 20:39
                Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem i przyznaję,że ten sukces zawdzięczam Dawidowi Regnerowi. To on był moim instruktorem przez większą część godzin i to on nauczył mnie jak być dobrym kierowcą. Przyjazna atmosfera w samochodzie, wyrabianie dobrych nawyków, trafne komentarze na temat aktualnej sytuacji na drodze (np. wypadek, kto komu zajechał drogę i dlaczego, albo dlaczego ten kierowca stoi/robi coś źle), tłumaczenie po raz setny ze stoickim spokojem,czego tutaj się zatrzymujemy a nie 10 metrów dalej (taaak zadawałam zdecydowanie dużo pytań w trakcie kursu), motywowanie i dodawanie duuużo pewności siebie, tego się możecie spodziewać po Dawidzie. Jak dla mnie (i wiem,że nie tylko dla mnie) najlepszy instruktor w tej szkole, pogadasz z nim o samochodzie i o życiu, a egzamin nie będzie już taki straszny! Przetestowałam na sobie :)
    • Gość: mmmm Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.08, 20:22
      wyższe kategorie polecam u pana Gawrona na paczkowskiej
      • Gość: Karol Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 17:40
        zdalem w AKADEMII DOBREJ JAZDY napeawde polecam.