GoĹÄ: emilka20 IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 23:05 Egzamin dopiero przedemną ale sie strasznie stresuje tym wszystkim, wasze wrażenia co do egzaminatów mi wiele pomogą, pomogą wyobrazić sobie to wszystko oraz w jakimś stopniu przygotować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: emilka20 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 23:08 piszcie czy byli tacy ok, chodzi mi o atmosferę na egzaminie, bo im luźniej tym mniejszy stres a im mniejszy stres tym większe szanse zdania:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michas Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 11:08 witam,moj egzaminator to:Kazimierz Walicki,i jest to bardzo miły,spokojny,egzaminator,dobrze mówi gdzie mam jechać,nieszukał błędów we wszystkim,ogólni spoko egzaminator Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: galadriel Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.chello.pl 21.01.08, 15:46 hej,witam jestem po 3-cim egzamie-jeżeli moje spostrzeżenia w czymś ci pomogą to prosze;P.B.Borek-raczej ostry daleko z nim nie ujechajam(byłam zielona ze strachu)-z grupy zdała 1 osoba.P.R.Małolepszy-starszy pan,mało mówi tylko polecenia na drodze,trzepie z obsługi pojazdu-z grupy wszyscy oblali...P.M.Smółka-stasznie wrzeszczy w aucie,ale daje jasne polecenia i nie oblewa za drobnostki,tzn rozumie nerwy bidnego kursanta,cdn...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emilka20 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 09:53 bardzo dziekuje:) moze ktos jeszcze? a jakies panie tez egzaminuja? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zemir Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 11:09 po cowam te nazwiska bedziecie ich inwigilowac? co wam to da przeciez niezmienicie egzaminatora... jest jedna zasada na egzaminie nie DAJCIE sie sprowokowac jesli wam cos nie wyszlo jezdzcie dalej az do konca i niesugerujcie sie tym jesli wam egzaminator mowi ze cos zle zrobiliscie... itp.. oni specialnie krytykuja by was jak by podlamac w tedy latwo o proste glupie nie potrzebne bledy ja jak zdawlem w gliwicach 8 stycznia to musze wam powiedziec niewiem jak mial na nazwisko ten pan.. egzaminator ale mial taka jak by twarz "przepita" ... to wam powiem szczerze ze on mnie skrytykowal za to ze zatrzymalem sie na oznakowanym przejsciu dla pieszych w celu puszczenia ich... zaczol mnie krytykowac itp.. ale ja udawalem ze go nie slysze i tylko przytakiwalem ... i zas drugi raz sie zatrzymalem i przepuscilem pieszych izas krytkuje... ale nie stresowalem sie olaem go jednym slowem... potem jest skrzyzowanie i wjechalem juz za sygnalizator jechalem powoli i sie okazalo zejuz czerwone to zatrzymalem sie miedzy linia zatrzymania na skrzyzowaniu a przejsciem dla pieszych byla luka wiec moglem sie wcisnac... podkreslam ze nie torowalem ruchu pieszym itp.. ani innym samochodom.. a co mi egzaminator mowi? ze to jest zle bo toruje ruch .. ciekawe jak.. ale spoko nic nieodzywalem sie.. zgasl mi 1 silnik.. zle zwrocilem.. tzn zawrocilem dobrze nie najechalem na kraweznik itp ale wykorzystalem sasiedni dojazd... czyli zawrocilem troszke zle.. ale prawidlowo mozna powiedziec... ustapilem tez pierwszetstwa .. samochodowi bo jechal dosc szybko choc ja mialem pierwszenstwo to mi powiedizal ze znakow nieznam .. ale to olalem co sie okazalo ze dojechac do osrodka :) cos tam pogdybal i zdalem? chce podkreslic ze z tego jak by stresu choc go nieodczuwalem zapomnialem ustawic sobie lusterek !! wiec jechalem smeiszne ale zdalem... trzeba pamietac by nie ulegac egzaminatorom... :) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emilka20 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 11:54 ja to mysle ze stres mnie zeżre, jak juz egzaminator mnie zacznie dolowac krytykowac to zaczne robic glupie blędy, których w zasadzie normalnie bym nie zrobiła. Mam tę świadomość że nie zmnienię egzaminatora ale poprzez te nazwiska i opinie będe mogła się przygotować w jakiś sposób czego mogę się po danym człowieku spodziewać, może w jakimś stopniu to mi pomoże, niewiem ale prosze wpisujcie nazwiska i jak wam sie jechalo z tym czlowiekiem, jakie wrażenie sprawiał, czy toleruje drobniutkie blędy spowodowane stresem, czy stresuje swoją osobą t takie tam??? dla mnie to ważne! pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zemir Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 12:17 a tak wogole pamietaj zeby nie isc jako ostani do egzaminu ... idz jako 2/3 osoba ... w tedy poznasz tego egzaminatora jaki on jest nieoddalaj sie tylko badz jak najblizej zdajacego.. i sama wyczujesz jaki ten egzaminator jest mi to pomoglo i sie moglem przygotowac moze niedlugo ale wiedziales jaki jest Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emilka20 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 12:24 dziekuje za rady:) postaram sie choc pewnie bede sie trzęsla jak tylko spojrze na egzaminatora, mam nadzieje ze po ludzku mnie potraktuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zemir Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 13:42 mozna powiedziec ze zdanie twojego egzaminu zalezy od calej twojej grupy? wiesz dlaczego? bo jak bedziesz miala za przeproszeniem matolow w grupie to egzaminator bedzie tak poddenerwowany ze cie ze zlosci moze uwalic:) :) wiec moim zdaniem warto isc jako 2 w kolejnosci zdawac niz jako ostani:) nieznam wsrod mojego grona osob ktore zdawaly ostani i zdali... :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: galadriel Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.chello.pl 22.01.08, 14:41 hej emilka20 a kiedy masz ten egzam? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KMX Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 10:21 Guzik prawda zeby nie zdawac jako ostatnia osoba... Ja zdawalem jako ostatni i egzaminator nie doczepil sie do niczego a osobe przede mna oblal ;P Wcale nie jest trudno zdac egzamin trzeba jechac pewnie siebie, nie przekraczac predkosci i patrzec duzo na znaki i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
miki-222 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 05.09.08, 17:56 Miałam egzamin teoretyczny 17.04 pierwsza praktyka 24.06 zgasł mi samochód ok.Pan był naprawde spoko.Druga praktyka 04.09 pan był okropny.Czepiał się wszystkiego.Na koniec stwierdził że naukę jazdy mam opanowaną ale na następny egzamin mam się przygotować z mechaniki ponieważ nie powiedziałam że bagnet do sprawdzania oleju trzeba wytrzeć ścierką,oczywiście resztę powiedziałam dobrze bo sam mi o tym powiedział.To jest chora sytuacja bo tyle się czeka na egzamin a przed każdym dokupiłam 10 jazd.Mam nadzieję że na następnego trafie jakiegoś normalnego.Jak wyglądają terminy w Tychach może ktoś wie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: calineczka Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 19:13 bzdura zemir. zdawalność nie zależy od kolejności tylko od umięjętności danej osoby a że trzeba mieć szczęście i trafić na normalnego egzamnatora to inna bajka!!! sam nie wierzysz w swoje siły i szukasz sobie jakiegoś wytłumaczenia. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
katt25 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 14.10.10, 23:12 Miałam egzamin u pana Krzysztofa Walickiego. właściwy człowiek na właściwym miejscu. Spokojny, opanowany, wydaje jasne i zrozumiałe polecenia. chce sprawdzić rzeczywiste umiejętności egzaminowanego, a nie szukać "haka". Egzamin był miły i bezstresowy, czego nie mogę powiedzieć o pierwszym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
puissancexd Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 23.01.18, 17:57 Cześć . Wie ktos jak sie nazywa egzaminator w czarnym plaszczu, lysy nie wysoki i starszy ? I czy mozna sie zapisac do niego czy trzeba losowo? Ten pan byl przemily a reszta okropni... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emilka20 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 15:06 ja w zasadzie w najbliższych dniach jadę po termin, jeszcze kurs konczę, tak więc jeszcze sporo czasu przedemną aby się przygotować:)...i na samą myśl ciarki mnie przechodzą, jeszcze zapewne podczas oczekiwania an egz. dokupię kilka dodatkowych jazd aby się podszkolić! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: galadriel Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.chello.pl 22.01.08, 15:26 :),to co ty się przejmujesz na zapas?Z jakiego osk jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emilka20 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.08, 12:38 up ludzie ktorzy w katowicach zdawali piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nivejka Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.kat.3s.pl 23.01.08, 18:42 hej:) ja dzisiaj zdawalam w Katowicach, moj drugi raz i zdalam:). za pierwszym razem mialam bardzo fajnego egzaminatora - pan Rafał Małolepszy, spokojny czlowiek nie czepia sie szczegolow (oblalam za wymuszenie pierwszenstwa na pieszym). Dzisiaj- niestety nie powiem ci jak egzaminator sie nazywal, na pierwszy rzut oka wydawalo sie ze bedzie uwalam za szczegoly, ale to wrazenie bylo mylne. Troche zdenerwowalam egzaminatora ( czesto mi samochod gasl, jakies dziwne sprzeglo miala ta corsa, zreszta ja w sumie caly czas jezdzilam na punto) i mimo ze popelnilam 2 bledy ( skret w lewo z drogi jednokierunkowej z prawego pasa i najechanie na "zebre") zdalam:) jesli masz jakies pyt. pytaj smialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: galadriel Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.chello.pl 24.01.08, 09:10 jeszcze raz gratulachy nivejka(ja niestety oblałam za ten skręt w lewo na jednokierunkowej z prawego pasa).no cóż wszystko zależy od egzaminatora.Ale wina była moja-trudno-walcze dalej.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emilka20 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 13:26 No to gratulacje!!! No właśnie, zdarzaja się pewne blędy jak napisałaś na które jeden egzaminator przymknie oko a inny obleje, też chciałabym trafić na takiego właśnie że tak powiem tolerancyjnego, ja też na punto jeździłam więc postaram sobie jeszcze na corsę dokupić jazdy bo wiadomo każde auto troszke inaczej jeździ, tzn jak napisałaś inaczej może sprzęgło chodzić co może powodować że mi zgaśnie nie raz. Wogóle ze stresu to chyba będe robić takie głupie błędy ze sama chyba bym siebie oblała:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emilka20 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 16:37 Mam takie jeszcze moze i smieszne pyt. ale mnie to ciekawi: jak to jest z tymi egzaminatorami? czy jest jakas rozmowa podczas trwania egzaminu? czy tylko siedzi, milczy i wyrzuca tylko np "Prosze skrecic na nastepnych swiatlach w......."? tak w zasadzie to wolalabym aby cos powiedzial miedzy tymi "rozkazami" bo to troche takie peszące jest, cisza taka i niewiadomo o czym sobie mysli :)) kurde, przeciez to tez ludzie niech nie beda tacy "skamieniali" :P Taka napieta atmosfera i w dodatku stres...wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lina Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: 83.143.98.* 18.01.09, 00:24 Mnie też oblał za skret w lewo z prawego pasa na jednokierunkowej. A cała reszta była ok. Miałam parkowanie 3 razy w tym koperte. Zrobilam. Kazal mi pod zakaz wjechac - nie wjechalam. Jezdzilam prawie godzine. Strasznie krzyczal na mnie. I od tego czsu nie potrahfie nawet z placu wyjsc, tak mnie stres zzera. Wniosek taki - niemile wrazenia z pierwszego egzaminu rzutuja na moja przyszlosc. Egzamin bede zdawala juz czwarty raz.... -(( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nivejka Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.238.78.1.ip.airbites.pl 25.01.08, 22:13 jesli chodzi o moich egzaminatorow, to raczej byly tylko polecenia ( no i ostatnio komentarze typu - pierwsza jazda a ja sie juz musze zdenerwowac, pani wogole mnie nie slucha) ale szczerze mowiac w trakcie egzaminu wolalam taka cisze poniewaz moglam max skupic sie na jezdzie a rozmowa niestety mnie rozprasza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Siara Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: 77.223.194.* 28.01.08, 19:22 Witam! Ja zdałem 23 Stycznia w Katowicach prawo jazdy. Miałem z takim siwym starszym panem. I teraz kilka rad dla zdających. - Kiedy jedziesz na egzaminie bądź wyluzowany (wiem, ze to niełatwe ale podejdź do tego tak jakby "zawsze mógł być następny egzamin"). Jeździł zawsze 40 i zwracaj uwagę na podstawowe znaki tj. ustąp pierwszeństwa, droga z pierwszeństwem,i nakazy oraz stop. Jeździj dynamicznie. - Na placu pamiętaj o zapięciu pasów oraz włączeniu świateł! Nie skupiaj się tylko na używaniu lusterek bocznych jadąc łuk ponieważ w Katowicach występuje złudzenie polegające na tym iż widzisz w lusterkach słupki z przeciwległego toru i często skutkuje to zjechaniem na niego i zrobieniem błędu. Także polecam jechać patrząc od razu w tylnią szybę po wjechaniu do końcowej koperty (można podpierać sie bocznymi lusterkami ale nie tylko nimi!). Kiedy wjedziesz zaciągnij ręczny jeśli jeszcze nie opanowałeś dobrze ruszania samochodem albowiem koperta jest stroma i możesz ruszając uderzyć w słupek zakańczający łuk. - Dobry kierowca jeździ każdym samochodem dobrze także nie możecie mówić, że uczyłem się na Corsie a na Punto nie to już nie zdam. Wszystkie samochody są takie same. Da sie je wyczuć od razu. Jadać samochodem głowa kierowcy musi być jak radar. Omiatać wszystko co się dzieje dokoła nas. Kierowca musi także planować wszystko z wyprzedzeniem do 2 czynności. Żeby już w momencie wykonywania manewru nie zacząć sie zastanawiać i zrobić jakiegoś głupiego błędu. - Zawsze dostosowuj sposób jazdy do panujących warunków pogodowych oraz natężenia ruchu samochodów. Nie wykonywuj gwałtownych manewrów a każdy manewr zmiany kierunku jazdy sygnalizuj migaczami. - Jeśli jesteś wyluzowany możesz rozmawiać z egzaminatorem w innych przypadkach nie wdawaj się w dyskusję. Staraj się spłycać konwersacje lub ja wytłumić. Nie pozwól sobie aby egzaminator wchodził Ci na głowę. Zwróć mu uwagę, żeby na ciebie nie krzyczał lub poproś go aby przestał dzwonić Ci kluczami nad uchem. - Bądź pewny swoich racji. Jeśli wiesz, że wyłączyłeś przednie i tynie światła przeciwmgielne a egzaminator twierdzi, że nie to spokojnie obrazowo wyjaśnij swoją rację. - Uważaj na pieszych oraz ostrożnie pokonuj skrzyżowania (nie ślamazarnie!). Zawsze unikniesz pretekstu, że coś tam wymusiłeś. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 23:14 Pan Krakowiak (wprawdzie zdawlaam z Dąbrowie Górniczej ale tam są ci sami co w Katowicach). Bardzo miły i przyjazny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kama Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.domainunused.net 13.03.08, 21:52 Zgadzam się w 100% ale dodałabym jeszcze KOMPETENTNY Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktos Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 20:30 Zgadzam sie,pan Krakowiak bardzo w porzadku.Oblalem pare dni temu u niego swoje pierwsze podejscie w Gliwicach,ale z wlasnej glupoty.Pod koniec egzaminu zamiast skrecac z jednokierunkowej w lewo z lewej krawedzi,to stawalem od prawej.Zrobilem to dwukrotnie,a byla to koncowka egzaminu.Egzaminator w porzadku,a ja dalem ciala.Ciekawe kto sie trafi za drugim razem.A terminy to masakra,szlag by to trafil,prawie 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: popo Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.mobile.highway.telekom.at 13.04.08, 21:22 Egzaminator najlepszy krzysztof Cholofczyc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mia Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.08, 12:59 michał z., o matko jaki facet, nie ma przy nim stresu,nie czepialski, przynajmniej w moim przypadku :) rozmowny, mily, uczciwy, i jaki przystojny...swietny gosc.niestety oblalam pierwszy raz, ale wiem ze to maoja wina, facet chcial dobrze, naprawde dalo sie wyczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kozuncia Nazwiska egaminatorów IP: *.c201.msk.pl 06.06.08, 22:16 Witam. Ja dziś czyli pierwsze podejście. Teoria prawie po minucie, prezentacja auta sprawnie placyk szybciutko podjazd też i wyjazd na miasto z przodu czyli tam gdzie stajemy na stopie najpierw. No i się zaczęło ul. Francuską w lewo, potem na Wrocław, potem na byłego Geanta na skrzyżowanie i dalej na Cenntrum miasta aż w końcu w jednokierunkową i tam parkowanie. i wyjazd. Niestety nerwy były takie, że zapominiałam że to jednokirunkowa i zadowolona z siebie z manewru zawróciłam i stanęłam pod górkę pod prąd. Dwia definitywne błędy w 40 minucie na mieście!!!!! Ale egaminator naprawdę w porządku od samego początku p. Zieliński, nie jest miły, oschły ale nie krzyczy, i nie uwala za pierdoły i daje szansę i ma naprawdę cierpliowość dla egzaminowanych, jest naprawdę w porządku i go cenię, niestety wina była po mojej stronie wiem o tym.Życzę tego pana każdemu kto ma obcykane centrum Katowic, głównie ulica Francuska, Jordana, Sienkiewicza, Mikołowska, Raciborska i Muchowiec. Powiem tak na moim egzaminie nie chodziło o udowodnienie że się umie jeździć tylko znajomość miasta a ja w katowicach samych mało jeździłam i w stresie robiłam głupoty, straszne głupoty i na tym poległam, niestety, a z instruktorem takich głupich błędów nigdy nie popoełniłam co najgorsze. Dlatego powstrzymajcie nerwy ha ha ha wiem że to nierealne, ale jak wam to odejdzie to będzie łatwiej. Ja niestety nie potrafiłam usunąć stresu i robiłam głupoty o któych nie myślałam...Pozdrowienia dla Pana instruktora za nerwy ze stali i dawawanie możliwości i wiarę w egaminowanych. Kochani nie każdy tam jest potworem jak opisujecie. Ja wspominam bardzo miło mimi że oblałam w ostatniej minucie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katowiczanka Re: Nazwiska egaminatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:59 Nareszcie ktoś porządną relacje z egzaminu napisal. Dzieki :) A mam takie pytanie gdzie jest ta droga na wrocław?? przed praktikerem skręca się w prawo?? trzeba tam na coś uważać?? czy są tam jakies pułapki?? Pytam bo nigdy tam nie jechalam z instruktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa2-3 Re: Nazwiska egaminatorów 06.06.08, 23:04 Pułapki są w całych Katowicach i nie ma szans żeby w ciągu 30 godzin wszystkie ulice objeździć (niestety) Kiedy masz egzamin Katowiczanko? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katowiczanka Re: Nazwiska egaminatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 08:54 14 sierpien czyli jeszcze troche czasu mam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kozuncia Re: Nazwiska egaminatorów IP: *.c201.msk.pl 07.06.08, 10:19 Niestety nie pamiętam jak na ten Wrocław, ale na pewno jak wyjeżdżacie wyjazdem obok stacji benzynowej mimo że przed wami auto staje to wy też podjeżdżając stańcie bo za to oblewają w 1 minucie.I pomiętajcie o kierunkowskazach a zwłaszcza jak z tej małej wysepki chcecie włączyć sie do ruchu. Jak jedziecie kawałek Francuską i każe wam skręcić w lewo to jedźcie prawie do końca do takiego rozwidlenia, nie skręcajcie od razu broń boże, bo pojedzieci pod prąd i macie po egzaminie. Ja to na kursie przerabiałam to wiem. Jedziecie w lewo koło KWP Policji w Katowicach na rondzie koniecznie dawajcie kierunkowskazy i pokzujcie egzaminatorowi bo czasami nie zauważa i się doczepia że nie była i już np. zgasł. Pilnujcie się bardzo na Realu(byłym Genacie dla Katowiczam) oczy po prostu wszędzie i pamiętajcie z jakiego pasa sie ustawic na rondzie, to bardzo ważne. Jak znajdziecie się niedaleko polikilniki MSWia w Katowicach jest umieszczona po lewej stronie jak bedziecie jechać i egzaminator powie wam jedźcie na kraków to trochę zgłupiejecie ja niewiecie tak jak ja. Tam jest wprawdzie oznaczenie ale po prawej stronie tablica jest przykryta drzewami i ledwo widać gdzie skecić.Tam trzeba zjechać na lewy pas i na lewo się kierować. Jak powie na prostej potem jakies 200 metrów dalej w prawo a następnie w lewo i znowu w prawo to znajdziecie się na mojej nieszczęsnej jednokierunkowej. Tam bedziecie musieli prawdopodobnie zaparkować więc bułka z masłem jedno dwa auta od biedy tam stoi więć banał. Tylko uważajcie jak wyjeżdżacie nie wrcajcie spowrotem bo to jednokierunkowa!!!!!Z parkingu wyjeździe w prawo nie w lewo!!!Co do samego auta to grande punto fajnie się jeżdzi przyjazne autko tylko na co zwracajcie uwagę:przede wszystkim jak dajecie kierunkowskazy to patrzcie czy nie przerkęciły się światła mijania na pozycyjne albo wyłączyły wcale. niestety nawet pan egzaminator mi powiedział że tak się robi nawet jemu i raz na mieście mi sie na pozycjne przekręciły także warto patrzeć. I druga sprawa gaśnięcie grande punto.Ja na kursie jeżdziłam corsą i starym puntem i nigdy mi nie gasł a przez egzaminem jak jeżdziłam grande na dodatkowych jazdach to mi gasł. Trzeba go gazować i nie puszczać od razu sprzęgła i uwaga w korkach jak stoicie i chcecie potem ruszać. Trzymajcie to sprzęgło minimalnie nawet ale póki pożądnie nie ruszycie nie puszczającie całkowicie bo gaśnie. A drugie gaśnięcie wiecie czym się kończy!!!! Mam nadzieję że trochę pomogłam pozdrawiam jeszcze raz pana egzaminatora za siłę spokoju i dawanie szansy i nie oblewanie za pierdoły jak inni mają w zwyczaju - zestresowanych zdających i jak znacie Katowice i na niego natraficie to egzamin macie zdany. Nie zwracajcie uwagi na kamery w aucie są 4, nie patrzcie na nie nawet bo rozpraszają i paru znajomych oblało bo zamiast patrzeć na to co się dzieje na drodze to się w nie wgapiało i stresowało i poległo. Pewnie będą was też peszyć ludzie oglądający was na placu, znajomi, rodzina, gapie itp.Tak jak pisali moi poprzednicy. Wierzcie mi że jak koło was stanie egzaminator to bedzie tylko myślec o wykonywaniu jego poleceń a ludzie którzy się przyglądają nie będą dla was istnieć. Trzymam kciuki za wszystkich zdających. Ja niestety jestem idealistką i drugi raz nie podejdę, taka niestety jestem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niunia Re: Michał Zimoń ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:01 W katowicach jest spoko - trzeba po placu w pasach jezdzić , ale nie trzeba mieć swiatel mijania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pokrzywdzona Re: Michał Zimoń ? IP: *.stk.vectranet.pl 15.06.08, 14:07 Ja zdawałam u tego Pana, ale w Bytomiu. Oblałam:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Butcho Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 18:03 Przed chwilą wróciłem z egzaminu w Katowicach -ZDAŁEM- trafił mi się jakiś młody egzaminator - pamiętam tylko imię - Jakub. Na oko ok. 30 lat, wysoki czarne włosy. Bardzo miły człowiek. Podczas egzaminu dawał jasne polecenia gdzie jechać, bardzo chętny do rozmowy... Co do manewrów - nie próbował mnie udupić. Czasem nawet zmieniał zdanie co zrobić, gdy np. ruch był za duży. Ogólnie bardzo dobrze będę go wspominał... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katowiczanka Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 18:44 Gratulacje :) mozesz napisac jaka trasą jechałeś i rzezcy na które warto zwrócić uwagę?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Butcho Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 23:43 Najpierw pojechałem pod Billę na kościuszki - tam parkowanie, następnie chwilę się pokręciłem po ptasim (strefa z ograniczeniem) potem znowu kościuszki, szeligiewicza - tutaj zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury. Następnie skierował mnie na wojewódzką i na koniec paderewa - zawracanie na skrzyżowaniu... I zaraz przed końcem egzaminu zawrót na rondzie, koło ośrodka... I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misiek Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.chello.pl 24.06.08, 22:05 A zdawał ktoś u Ducina? Słyszałem od jednych,, że spoko gościu, a inni znowu, że się czepia?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tirowiec Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 17:15 Hej mam do was pytanie , czy kojaży ktoś egzaminatora o imieniu Henryk, tzn. jak ma na nazwisko , Koles czarne wlosy troche wyglada na włocha:). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Natalka Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.silesialan.pl 31.07.08, 17:15 Witam, przed moim egzaminem czytałam te posty, łaziłam po stronkach żeby się jak najwięcej dowiedzieć o tych wszystkich podchwytliwych miejscach na których uwalają. Egzamin miałam w poniedziałek o 16 więc nastawiałam się na to że znajdą się jakieś korki i postoję troche. Mój egzaminator nazywał się Pala- Wysoki, na krótko ścięty, około 30 lat... Na placu zaczęłam wymieniać światła po kolei no ale z nerwów zapomniałam o kierunkowskazach, ale jak się spytał czy na pewno wszystko no to się zorientowałam i pokazałam je po czym mówie że wszystko, a on mi- a jak pani kotek na drogę wyskoczy to co? no to ja wtedy na klakson. Łuk przejechany dosyć dziko :) uratowało mnie to że jechałam na tym z tyłu gdzie nie ma gapiów ani łuku obok bo się slupki ludziom mylą. Egzaminator brał ludzi według listy- ja byłam druga. Przedemną starsza babka po 15 minutach przyjechała z miasta i gostek prowadził więc pewnie jakiś większy błąd. nie pamiętam trasy dokładnie,ale zaraz po wyjeździe z osrodka od strony stacji benzynowej jechałam przez pół francuskiej za rowerzystą MOŻE 20KM/h, bo gostek jechał srodkiem pasa, a tam podwójna ciągła-masakra, potem krążyliśmy w okolicach ośrodka to na paderewie troche, na muchowcu miałam parkowanie prostopadle, potem standardową trasą- czytając inne relacje- na wrocław, później zjazd na centrum koło AWFu- pamiętajcie żeby tam z tej średnicówki nie zapylać, bo jest ustąp. Później z mikołowskiej w lewo- swiatła dotyczą tylko tych co jadą prosto, a skręt jest przed tym skrzyżowaniem więc jak jest czerwone to macie jechać. Pogubiłam się w jednym miejscu przy wjeździe do reala czy jak kto woli do geanta od strony lotniska. Zadnego znaku drogi z pierszeństwem, ani ustąp no i zgłupiałam bo pełno aut z tego parkingu wjeżdżało i wyjeżdżało no i stanęłam i się zaczełam gapić na babke co z przeciwka skręcała tam gdzie ja i gostek się mnie pyta co pani robi, a ja że upewniam się czy ta kobieta z na przeciwka wie że ma mnie po prawej stronie :) dobra ściema. Potem miałam zawrócić na tym rondzie gdzie sie na te parkingi autami wjeżdża. Po powrocie do ośrodka zaczęła się gadanina. Przyczepił się do kierunkowskazów. Jak się jedzie na francuskiej gdzie jest skrzyżowanie z rozwidleniem na ceglaną a w lewo (prosto) w strone muchowca to są tam namalowane na asfalcie najpierw dwie strzałki prosto a przy samym skręcie w lewo no i włączyłam ten migacz i się tłumacze że najpierw w prosto a potem w lewo, no to powiedział, że dobrze tylko chciał to zaznaczyć, bo tam nie trzeba go załączać. Wsumie na całą strone tych punktów do zrealizowania przy których stawiał pozytyw lub i nie, to miałam dwie e-N-ki. Egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym, życzę szerokiej drogi, dowidzenia. Gostek w porządku nie gadał w aucie, jasne polecenia, nie popędzał i nie rozpraszał. Egzamin zdany za pierwszym razem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa2-3 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 06.08.08, 19:19 Czy ktoś wie ile obecnie czeka się na termin w Katowicach, kumpel z roboty męża podobno dostał termin za 2 tygodnie. Trochę to dziwne bo ja mam egzam 18 sierpnia a zapisywałam się 3 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aśka Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.sti.net.pl 09.08.08, 15:57 Kurcze, ale dałam ciała Facet na sali sprawia wrażenie jakby miał zdawalność poniżej zera. Jechałam jako trzecia i okazało sie , że osoba przede mną wyszła zachwycona a jeszcze znalazł sie facet który zdawał kiedyś u tego kolesia i podbudował bo powiedział, że jest rewelacyjny. Nazywa się Kobierski. Jeśli macie stresa przed to ten facet miomo pozorów jest gigantycznie fajny i nawet można z nim pogadac w trakcie. Taki psycholog przytulaczek. Waliłam błąd za błędem a on tylko mnie tłumaczył i jechałam dalej, przekonana, że juz dawno oblałam!!!Ja na pewno na następny egzamin przyjdę 1000 razy bardziej nastawiona na tak i juz więcej nie pojade prosto na katowicki rynek. Pozdrawiam Cie Pawle, znaczy panie Pawle. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa2-3 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 09.08.08, 17:59 NO ale w końcu Cię na czymś oblał niestety. Napisz jaką miałaś trasę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aśka Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.sti.net.pl 10.08.08, 10:22 Z ośrodka szkolenia pod górę, na światłach w lewo i potem zawracania na takiej jakiejś wyspie. Na światłach w lewo i potem cały czas prosto a po drodze jakies skrzyzowanie z ustąp, jakies swiatła i mnóstwo przejść. No ja pojechałam prosto na rynek, a przecież jak mi potem pokazał, stały 2 wielkie znaki, że trzeba skręcać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: almost lover Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.08, 22:19 też miałam przyjemność być egzaminowana przez pana Kobielskiego. Na wstępie przed egzaminem sprawiał wrażenie ważniaka, mówił jakby od niechcenia, przewracał oczami. no zgroza. Na placu kazał mi pokazywac swiatła a sam poszedł sobie pogadac z kolegą;) Nie chodził za mną po łuku tylko czekał na koncu az wróce. Pojechaliśmy na miasto i okazał się bardzo sympatycznym panem. Bardzo współczuł i pocieszał kiedy się rozpłakałam. (był to mój 4ty egzamin i wymusiłam pierwszeństwo) Na szczęscie moja przygoda z prawem jazdy zakonczyła się szczęsliwie. Od przeszło pół roku śmigam autkiem i jest super:) Życzę powodzenia zdającym. NIE PODDAWAJCIE SIĘ:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: giki Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.chello.pl 22.08.08, 17:23 Ja zapisywałam się 13 sierpnia a termin mam na 29 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Egzamin na motocykl kat.A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 00:23 Witam zdawał ktoś egzamin na motocykl w Katowicach? Jak to wygląda jest wytyczona prędzej trasa która jest do wglądu kilka dni przed egzaminem czy poprostu jeździ egzaminatgor za tobą i wydaje Ci polecenia? Katowice to trudne miasto aby zdać na motor? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gościu Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:23 hmm....a jak można wkurzać zgodnie z przepisami? nie wiedziałem że wkurzanie jest określone przepisami :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maniaaaaa Re: Michał Zimoń ? IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 19:25 fajny facet, dal szanse ja i tak oblalam ale naprawde ekstra gosc, chce na niego jeszcze trafic,fajnie bylo;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pysia Re: Michał Zimoń ? IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.08, 15:33 JA TEŻ JEŹDZIŁAM Z MICHAŁEM ZIMONIEM I MOGĘ POWIEDZIEĆ Z CZYSTYM SUMIENIEM ŻE SPOKO Z NIEGO GOŚĆ, WYLUZOWANY, SYMPATYCZNY, NIE CZEPIA SIĘ SZCZEGUŁÓW (POWINIEN UDUPIĆ MNIE JUŻ PO 5 MINUTACH A ZROBIŁ TO DOPIERO PO 25 :)) BOŻE SPRAW ŻEBYM JEŹDZIŁA Z NIM KOLEJNY RAZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaśka Rybnik Re: Michał Zimoń ? IP: *.ryb.airbites.pl 08.05.09, 08:32 ma ktoś e mail do Michała. proszę o kontakt na calipsoo@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paulinka:p Re: Michał Zimoń ? IP: *.ostrog.net.pl 02.09.09, 16:19 To chyba każda dziewczyna chciałaby na niego trafić... Typowy casanova;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciek Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.sti.net.pl 28.08.08, 23:04 Ja mam pierwszy egzamin 15 pażdziernika o 10. Jest też ktoś co ma w ten dzień. Dzis zdałęm teorie zobaczymy jak z jazdami będzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: L Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.altec.pl 29.08.08, 16:51 A ja mam 9.10 o 8 rano...Juz sie boje...:( A bierzesz jakies dodatkowe jazdy? Bo to kupa czasu jest...:( W ogole po zdaniu teorii popatrzylam sobie jak ludzie zdaja łuki, no i przy mnie 6 osob na 7 oblalo luk:( Straszne to bylo...Powodzenia:*:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lesio Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 19:21 No widzicie, a podobno to egzaminatorzy są upierdliwi. 6 osób na 7 nie potrafi łuku przejechać. Brawo panowie instruktorzy i panie instruktorki.....tak to przygotowujecie przyszłych kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: L Re: az wstyd sie przyznac IP: *.altec.pl 31.08.08, 11:48 Nie załamuj się:) Tym razem na pewno zdasz:) A moze warto jeszcze pocwiczyc to czego nie potrafisz? Ile godzin w sumie wyjezdzilas? Mi luk nawet wychodzi (to znaczy raz wyjdzie a raz nie;)). Na egzaminie pewnie nie wyjdzie bo wlasnie - luki sa blisko siebie i dojdzie jeszcze stres...:( Za to ja na droodze czuje sie jeszcze nie pewnie...I nie jest to wina instruktora tylko moja...chyba po prostu potrzebuje wiecej cwiczen..a kiedy masz nastepny egzamin? Pod koniec wresnia to znaczy kiedy? Pozdrawiam i jestem z Toba na egzaminie;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: az wstyd sie przyznac IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.08, 18:27 24 wrzesnia zdaje praktyke i wiem ze nie zdam tego cholernego luku, normalnie juz mam stres na sama mysl o tym paskudnym luku...dla mnie to katastrofa:( przed kazdym egzaminem bralam kilkka godz. jazd i taka to historia ze wychodzilo mi pieknie, poszlam na egzamin i...szkoda slow:( tym razem stwierdzam ze podejde chyba bez jazd, bo szkoda mi kasy wydawac jak i tak nie zdam, i nie podejde juz do nastepnego egzaminu, bo ja sie hyba do tego nie nadaje, na kursie dobrze jezdzilam a teraz stalo sie cos niedobrgo i totalne z mnie beztalnice drogowe, a czulam ze bd dobrym kierowca nawet tak slyszalam od kilku instrruktorow:( Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_75 do Manii -napisz jak ci poszło 24.09.08, 13:39 ja mam egz za miesiąc ..tez mi nie wychodzi łuk :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: do Manii -napisz jak ci poszło IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 13:29 nie zdalam znow na luku i mam juz dosc:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mania Re: do Manii -napisz jak ci poszło IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 13:32 w czasie gdzy beatrix pisalas/es jak mi poszlo, to ja bylam trzepana co pod maska ;) jakos wczesniej zaczelam a mialam na 14, zawolal mnie egzaminator i normalnie bylam w szoku ze tak wczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa2-3 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 03.10.08, 23:05 Pan Cichoń- oaza spokoju i cierpliwości. Robił wszystko żebym zdała, przymykał oko na błędy i że mi samochód gaśnie, na jego miejscu wysadziłabym sama siebie już po 5 minutach. No cóż on mnie nie chciał chyba oblać ale postawiłam na swoim i w końcu nie miał wyjścia i przerwał egzamin. Niestety prawdopodobieństwo że na niego trafie nastepny raz jest baaaaardzo małe. A pierwszy egzamin miałam z panem Kobierskim (jakoś tak) facet z wyglądu nie wzbudza zaufanie ale w rzeczywistości jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
thira70 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 12.03.09, 16:33 Witam,dzisiaj miałam 2 egzamin tym razem z p. Cichoniem rzeczywiście wspaniały człowiek,spokojny i miły,ale niestety dałam ciała na mieście i musiał przerwac egzamin.Co u Ciebie czy masz juz upragnione prawko? pozdrawiam Ania z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adik Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:53 hmm....ciekawe stwierdzenie, dałam "ciała" na mieście :) też bym przerwał egzamin na chwilkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tasia75 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.215.204.100-internet.zabrze.debacom.pl 24.01.13, 15:10 Tak to prawda p. Cichoń to oaza spokoju, bardzo pomaga na egzaminie .. ŻYCZĘ KAŻDEMU TAKIEGO EGZAMINATORA ja zdawałam 16,01,2013 i zdałam za pierwszym razem,teraz czekam na prawko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lucjus egzaminator żenada, żenada, żenada..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:41 Tyle mam do powiedzenia o waszym przygotowaniu do egzaminu, weźcie się do solidnej roboty bo samo zdanie egzaminu to nie koniec, potem dopiero będzie weryfikacja umiejętności. Byle byście nie jeździli w okolicach moich i mych znajomych bo chciałbym pożyć jak najdłużej. Panowie i panie instruktorzy nie podbijacie wszystkim zaświadczeń bo stwierdzacie tylko nieprawdę (30% totalnie nie jest przygotowanych do egzaminu), a reszta....hmm....bieda, bieda, bieda....1% jest bez zarzutu.Taka jest smutna rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pytajnik Re: żenada, żenada, żenada..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:14 Proponuje nie brać pieniędzy od tych 30% ;) Pozdraewiam i uwazaj na siebie bo mam twe IP :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bbbb Re: żenada, żenada, żenada..... IP: 195.205.34.* 03.07.09, 10:30 nie do konca to prawda - racja wiele osob konczy kurs w szkolach ktore nie ucza jezdzic i wtedy taka osoba jest przekonana ze potrafi jezdzic a na egzaminie okazuje sie ze nic nie potrafi, nawet ruszyc ... i przez takie osoby sa ogromne kolejki i max odlegle terminy. Tak naprawde 90 % gwarancji zdania to trafienie na w porzadku egzaminatora i na takiego ktory przymyka oko na naprawde blache rzeczy. Wczoraj zdala moja kolezanka, i tak najechal na linie ciagla, stanela na srodku skrzyzowania, robila glupie bledy a i tak zdala bez zadnych problemow ze strony egzaminatora. Tak wiec to czy zdajesz za 1 czy za n-tym razem zalezy od tego na kogo trafisz (ZAKLADAJAC ZE OSOBA TA POTRAFI JEZDZIC I ZNA PRZEPISY) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: żenada, żenada, żenada..... IP: *.chello.pl 02.06.10, 18:30 ja dzisiaj oblałam za 1 razem ale z egzaminatgora-Adam Rusnarczyk jestem bardzo zadowolona,spokojny,wyrozumiały i nie czyhał az mi sie noga powinie wrecz przeciwnie pochwalil za rozwazna jazde, na łuku dał mi 2 szanse a szczerze mówiadc myslalm ze bedzie koniec, na miescie pamietajcie:lepiej wlec sie za rowerzyta niz go omijac!!tak sie skonczylo przerwaniem egzaminu,wepchal sie i nawet nie wie ze przez niego ktos dzis oblał a co do szkół jazdy polecam Kralex na Ceglanej koło wordu instruktor: Nowak super uczy, konkret i wymagajacy.. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi572 Re: żenada, żenada, żenada..... 11.11.15, 00:24 Pan Adam to jeden z najlepszych egzaminatorów.Pomijając .że jest fachowcem w tym co robi ,to jeszcze jest człowiekiem.Życzę każdemu aby wylosował pana Adama Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.ostdsl.pl 28.10.08, 19:32 A PO CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :)) Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.stk.vectranet.pl 11.11.08, 17:24 Pan Marek Gierat-bardzo fajny, po drodze mnie uspokajał. widać, że nie ma złych zamiarów;) każdemu rzyczę takiego egzaminatora Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.telpol.net.pl 03.11.08, 12:17 Zdałam dziś, egzaminator miał na imię Bogdan, nie pamiętam nazwiska. W porządku gość:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.stk.vectranet.pl 13.11.08, 09:51 ja co prawda zdawałam w 2007 co prawda dwa razy ;( ten pierwszy to oczywiście oblany z mojej winy bo zgasł mi na placu dwa razy i ani cm nie przejechałam po łuku mimo to egzaminator (niewysoki ,siwy ,szczupły starszy pan, niestety nawet imienia nie pamiętam , pełna kultura, opanowany spokojny - aż byłam wściekła sama na siebie za swoją głupotę , bo wiedziałam że taki egzaminator trafia się niezwykle rzadko ;( no cóż stało się )wyjechał ze mną na miasto abym " zobaczyła jak wygląda egzamin " natomiast , o zgrozoooo drugie podejście miałam , jak się później dowiedziałam od swojego instruktora,u szefa gliwickiego word-u imienia nie pamiętam ale przemaglował mnie z oleju, próbował podczas jazd sprowokować głupią gadką typu "czy zamierzam nocować na skrzyżowaniu"? dodam że egzamin miałam o godz 14-30 więc każdy kto mieszka w gliwicach bądź przejeżdża przez nie o tej porze wie co się wtedy dzieje na ulicacz takze miałam podwójne utrudnienie . Pierwsze i drugie podejście miałam w gliwicach pozdrawiam wszystkich i nie dajcie się sprowokować-najważniejsze to opanowanie zarówno techniki jazdy.przepisów ruchu no i oczywiście nerwów trzymam kciuki za zdających ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yyy Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 11:43 dzisiaj oblałem na łuku moja wina ślisko na łuku - dotknąłem pachołka ale egzaminator nie dał mi drugiej szansy -Stanisław Bluz egzaminował.(myślałem że będe miał powtórkę),jakieś 2 miesiące temu byłem popatrzeć jak wygląda egzamin w sobotę -oj szkoda że nie miałem kamery ---zaniósł bym na policje od razu widać było że LEWY EGZAMIN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yyy Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 11:56 ale tak wogule w dniu dzisiejszym byli mili egzaminatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.idc.net.pl 18.01.09, 10:07 A od kiedy potrącenie pachołka umożliwia poprawkę? Warto to wiedzieć przed egzaminem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pytajnik Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:35 Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat p. Mariana Smołki? Czy ktos w ogole zdał kiedykolwiek u niego egzamin?? jesli tak , to za którym podejsciem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafik Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 21:19 ja u niego nie zdawałem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 19:11 moj brat - zdal za pierwszym razem w sierpniu 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lewy egzamin sobot Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 20:16 a co tam sie stało, że uważasz że lewy egzamin był? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.stk.vectranet.pl 07.12.08, 11:22 To może ja napiszę trochę o moich przygodach w Wordzie. W sumie zdawałam 5 razy. 1 raz- wspomniany kilka postów wyżej Michał Zimoń, bardzo sympatyczny, ale niestety oblałam na łuku 2 raz- pan Pich -może pozostawie bez komentarza 3raz- pan Walicki w sumie spoko, ale wymaga 2 rodzajów parkowania- oblane za równoległe 4 raz pan Flasza oblałam pod orodkiem, depresja przez 3 tygodnie:), ale egazaminaor sympatyczny 5 raz- pan Gierat, zdałam chyba dlatego, że egzamntor był miły i po drodze mnie uspokajał:). w sumie to chyba miał najbadziej "ludzkie" podejście. Jakoś w 15 minucie mi powiedział, że widzi, że umniem jeździć tylko robię głupie błędy. Jakoś przetrwałam te 25 następnych minut. Reasumując od egzaminatora też w dużej mierze zależy wynik egzaminu, choć nie w tak dużym stopniu jak od osoby egzaminowanej. Życzę powodzenia wszystkim walczącym o prawko. A właśnie-zdawałam w Bytomiu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarzynka Re: Michał Zimoń ? IP: *.altec.pl 20.12.08, 19:07 a na jakich autach sie zdaje w katach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mody2222 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 09:46 Hejo. Ja zdawałem wczoraj egzamin. Egzaminował mnie Pan Smółka.Faktycznie nerwowy facet,wrzeszczy w samochodzie,ale nie oblewa za bzdury. Zdawałem jako ostatni z grupy, 2 oblało na polu na łuku. Najlepsza metoda iść na luzie,tak jak na jazdy i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś