Gość: bovini IP: *.icpnet.pl 04.03.08, 02:15 Witam, może ktoś zdawał niedawno prawo jazdy w Poznaniu i moze polecić sprawdzone szkoły nauki jazdy. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MONIKA Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:07 Lider,polecam.wykłady w SP nr 5(wczesniej jak ja chodziłam to LO nr 5)-wiem,bo bliziutko mieszkam.Instruktora też mam super ,prawda Mirku:)))?nr komórki na e-mail.pozdrawiam,aha dzisiaj odebrałam prawko:),dzisiaj 1 jazda,z Małżem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy lewojazdy.pl IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 15:20 Polećcie jakieś fajne szkoły na www.lewojazdy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie HIGH HIGH kłamie.. i oszukuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 00:31 te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam HIGH.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko sam HIGH tu istnieje ... jeśli ktoś zapisze się w tym ośrodku to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: HIGH kłamie.. i oszukuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 00:31 te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam HIGH.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko sam HIGH tu istnieje ... jeśli ktoś zapisze się w tym ośrodku to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: HIGH kłamie.. i oszukuje . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 00:32 te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam HIGH.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko sam HIGH tu istnieje ... jeśli ktoś zapisze się w tym ośrodku to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: HIGH kłamie.. i oszukuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 00:32 te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam HIGH.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko sam HIGH tu istnieje ... jeśli ktoś zapisze się w tym ośrodku to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: HIGH kłamie.. i oszukuje . IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.05.10, 18:44 polecamyMiędzynarodowy Obóz z kursem nauki jazdy zakonczony egzaminem panstwowym .Organizujemy szkolenie od 30 lat.Uczestnikami kursu są osoby z kraju i zagranicy.Program szkolenia zawiera 60 godz zajęć teoretycznych w tym konsultacje ,ćwiczenia,prace z komputerem.Zajęcia praktyczne z jazdy prowadzimy w róznych warunkach.Preferujemy indywidualny tok nauczania..W odpowiedzi na bogaty program szkolenia ,oferujemy dużo dobrej zabawy i rekreacji.Zawiazane przyjaznie na obozie są wielopokoleniowe.Więcej na www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Szkolimy równierz w języku angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaaaaa Re: HIGH kłamie.. i oszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 21:49 ale idiota z ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:01 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:01 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdg Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki.,.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:04 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AXD Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki.,.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:04 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRD Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki...,. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:04 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
dorociaaaa173 Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki...,. 07.07.10, 13:46 Ja polecam szkołę HigH w Poznaniu jak i w Gnieźnie :) Robiłam u nich kurs i zdałam za pierwszym razem, byłam bardzo zadowolona:D Jestem z Gniezna i robiłam połowę kursu tutaj a połowę w Poznaniu bo oferują 20 godzin jazd właśnie w Poznaniu, co w Gnieźnie jest niespotykane. Szczerze polecam Gniezno, ul. Rzeźnicka 1:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:01 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:02 ,czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki,. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:02 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki., IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:02 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tf Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki.,. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:02 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki,., IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:03 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki,.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:03 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:03 czy tu na forum jest tylko HiGh i Sukces.. przecież to sami szefowie piszą te kłamstwa jacy to oni nie są wspaniali te forum to kłamstwo.. tu opisuję się sam Sukces i HiGh.. jakim cudem kiedy w Poznaniu jest 130 ośrodków a tylko te 2 ośrodki tu istnieją ... jeśli ktoś zapisze się w tych ośrodkach to jest osioł .. bo dał się oszukać ... tu na forum jest całe szefostwo HIGh i Sukces ... taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki IP: *.icpnet.pl 03.11.09, 12:49 No i co z tego ze jest przewaga HIGH,ze piszą to szefowie? Czy chcesz czy nie piszą samą prawdę.Tej szkoly nie trzeba reklamować !!! To jest najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu, zobacz jaka jest zdawalność... Potrafią dostosować się do każdego, kurs jeśli tylko masz czas błyskawicznie masz za sobą.W innych osrodkach czekasz czasem tydzień na 2 godziny jazd, a w High mozesz wyjechać w tym samym czasie 10 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ściema Re: HIGH i Sukces to zakłamane ośrodki IP: *.xdsl.centertel.pl 06.02.12, 17:49 High wcale nie jest najlepsza i nie pisz bajek o zdawlności ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI Re: HIGH kłamie.. i oszukuje IP: *.xdsl.centertel.pl 30.11.10, 20:54 bo High jest poprostu najlepszy i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: high Re: HIGH kłamie.. i oszukuje IP: *.home.aster.pl 06.02.12, 14:22 przyłączam się do życzeń i potwierdzam , High to przereklamowana szkółka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damien Re: lewojazdy.pl IP: *.rev.inds.pl 13.06.11, 08:47 niestety ale zablokowane konto o może tutaj polecę:) WARSZAWA OSK MOBILEK jest to bardzo dobra szkoła jazdy, miła obsługa i dobry wykładowca i instruktorzy, po bardzo ciekawych zajęciach z teorii, ćwiczenia na placu i mnóstwo jazdy po mieście, dla mnie wszystko fajnie i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie high Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 13:23 napewno nie High! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 19:22 Napewno nie EFEKT POZNAN To same dziadki bez celu juz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERTA Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.home.aster.pl 24.02.12, 01:34 Polecam Efekt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 19:23 Napewno nie EFEKT..to same dziadki bez celu i z ambicją gnu..nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
1beata780 Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ 20.10.13, 20:29 Wart sprawdzić ofertę www64.jimdo.com/app/s4f748a8277f1dc38/p4ada6978203474f3/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.izacom.pl 04.03.08, 21:53 Polecam OSK HigH na dowód wystarczy się zapoznać z ich stroną. www.high.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 12:47 Tak masz racje HIGH jest niesamowity -zwlaszcza w reklamowaniu sibie na forum,bravo panie kukulko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HigH M.Kukawka Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.eranet.pl 05.03.08, 21:14 Jestem ciekaw kim jest "obserwator"? Uprzejmie wszystkich zainteresowanych informuję, że wpisy dotyczące firmy HigH nie są mojego autorstwa. Jeżeli "obserwator" myśli, że przekształcając moje nazwisko zrobi mi jakąś krzywdę to się raczej myli - przyzwyczaiłem się. Bardzo chciałbym aby moderator tego forum aby usuwał wszelkie wpisy dot. HigH (przede wszystkim te dobre) bo widocznie bardzo kogoś boli, że kursanci polecają rzetelność firmy innym zainteresowanym. To, że firma HigH się reklamuje w wielu miejscach i w wielu mediach to po prostu polityka firmy, która na pewno się nie zmieni, wszyscy wiedzą na świecie że "Reklama dźwigną handlu!". Do tego jesteśmy chyba jedną z niewielu firm szkolących kierowców, która oprócz zarabiania kasy na kursach prawa jazdy ma zamiar szkolić prawdziwych kierowców - i może dlatego inni po prostu zazdroszczą! Czyż nie? Piszemy na stronie www że mamy nowe auta i rzeczywiście je mamy!!! Boli prawda?? ... i jeszcze inne rzeczy bolą konkurencję, ale widocznie tak musi być, bo przecież każdy Polak potrafi narzekać i być zawistnym zamiast wziąć się do porządnej roboty!!! Szefowie niektórych OSK wolą obniżać cenę za kurs do 900 zł i później kombinować i naciągać kursantów niż fachowo oszacować wartość świadczonych usług - no chyba że ktoś tak nisko się ceni ;( Jeżeli ktoś się postara to dotrze do wielu portali społecznościowych (jest ostatnio taki jeden bardzo modny) gdzie nasi kursanci przedstawiają się i swoim nazwiskiem firmują pozytywne wpisy na temat HigH. Zawsze można zadać Im pytanie a nie oskarżać mnie o rzekomą reklamę na tym forum. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych działalnością firmy HigH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:22 A co Wy sie przejmujecie takimi glupimi postami..wiele osob potwierdzi ze jestescie dobra szkola jak nie bardzo dobra.Opinia juz o Was jest wyrobiona-bardzo pozytywna i sadze ze kilka glupich postow na forum jej nie zmieni.A konkurencja??jezeli faktycznie konkurencja je pisze to żal mi jej poprostu..nie bylam co prawda Wasza kursantka ale duzo dobrych rzeczy slyszalam o Was od znajomych i m.in nawet od swojego instruktora:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONKURENCJA Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 03.04.09, 22:05 Drogi Panie Marcinie czytajac pana wpisy na tym forum postanowilem sie do nich odniesc. Forum to jak wiele innych zostalo stworzone po to by osoby zainteresowane danym tematem mogly sie swobodnie wypowiadac. Kim pan jest ze chce usuwac wpisy te, ktore sa dla Pana niewygodne. Pomijam to, czy dobre czy zle ale kojarzy mi sie to z cenzura!!! i ograniczaniem wolnosci slowa!!! bo kto ma prawo do usowania czyichś wypowiedzi!! Interesuje sie pan kim jest Obserwator. Forum ma to do siebie ze ludzie tu wypowiadajacy sie moga byc anonimowi i szczerze pisac to co mysla. Powoluje sie pan na pewien portal spolecznosciowy na ktorym sa pozytywne opinie na temat pana szkoly i dobrze lecz nie wszyscy maja taka odwage by napisac negatywna opinie i dlatego wypowiadaja sie tu na forum. Czasem tu zagladam i z tego co pamietam to jakis czas temu uzytkownicy udowodnili panu ze podszywal sie pan pod kursantow i wypisywal negatywne opinie na temat innych szkol jazdy a pan sam napisal ze juz nigdy nie bedzie tu zagladal i wypowiadal sie na tym forum. Widze ze slowa pan nie potrafi dotrzemac! Przez takie osoby jak pan to forum traci wiarygodnosc! Widzialem wiele negatywnych wpisow na temat innych szkol jazdy ale chyba zeaden wlasciciel sie do nich nie odnosil a pan odpisuje na kazda opinie. Czyzby one tak pana bolaly??? Proponuje troche pokory! Chwali sie pan nowymi samochodami w osrodku, ktorym pracuje wlasciciel, kupil 4 nowe samochody clio prosto z salonu i nie chwali sie tym na prawo i lewo ale widze ze to co u nas jest standartem to u pana cos wyjatkowego. Zreszta duzo jezdze z kursantami i z tego co widze to juz chyba wszystkie szkoly wymienily auta i nie robia z tego jakiejs sensacji. Zarzuca tez pan innym osrodka ze skupiaja sie na zarabianiu kasy. w ten sposob obraza pan mnie i mysle ze wielu innych instruktorow oraz szkoly jazdy. Uwazam ze ja i moi koledzy robimy kawal dobrej roboty i traktujemy powaznie nasz zawod. Czasem trafiaja do mnie osoby z innych szkol jazdy na doszkolenie czy zajecia uzupelniajace i byli tez tacy co konczyli kurs w pana szkole i wcale nie byli tak zadowoleni jak sie panu wydaje. Ja to rozumiem i akceptuje bo ludzie sa rozni i niezawsze idzie wszystkich zadowolic. Z tego co mowili to te samochody niezawsze byly takie idealne np. slaby reczny czy niedzialajacy obrotomierz a jakosc szkolenia niezawsze taka super. TAKZE WYSOKA CENA NIEZAWSZE IDZIE Z WYSOKA JAKOSCIA SZKOLENIA. Odnosnie jeszcze zarabiania kasy to osrodek w ktorym pracuje nie ma zamiaru zwiekszac ilosci pojazdow bo to co ma, to mu wystarcza a nie jest tak chciwy aby rozbudowywac sie dalej. Woli postawic na jakosc a nie na ilosc! Jesli zas chodzi o reklame to bazuje on na swojej dobrej renomie jaka wyrobil sobie przez lata i ludzie ktorzy do nas trafiaja to glownie sa z polecenia. Napisal tez pan ze inni sie nisko cenia ale czasem za niska cene mozna uzyskac bardziej wartosciowa usluge niz placac wiecej. Pan pisze, ze szeroko sie reklamuje i tak nasuwa mi sie skojarzenie ze zawsze najbardziej reklamowany jest ten towar o najnizszej jakosci, bo dobry towar nie potrzebuje takiej reklamy! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 22:40 panie KONKURENCJA! masz pan racje ,wczoraj obsmarowałam osk artur a dzisiaj już nie ma mojej opinii!!!!bujda,zakłamane forum ,co nie wygodne to do śmieci.SCIEMA.Pozdrawiam Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 19:28 Pan kukawka widze poleciał a moze odleciał...kazdy pisze o sobie dobrze..tak zawsze było i bedzie...sam nie wiem co o tym myslec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Osrodek High JEST niesamowity IP: *.icpnet.pl 24.03.09, 15:58 Z cala pewnoscia moge to stwierdzic-poki co koncze teorie,ale co do jazd jestem pewna,ze beda prowadzone na tak samo wysokim poziomie.Pelen profesjonalizm,powazne podejscie do kursantow,(aczkolwiek wyklady sa prowadzone na luzie),4 godzinne szkolenie z udzielania pierwszej pomocy(!!!),etc,etc.Jestem bardzo zadowolona i ktokolwiek mnie zapyta,gdzie robic prawko-polece High.Do tego cena-porownywalnie wcale nie jest wysoka,zwlaszcza ze znizka dla studentow lub uzytkownikow EURO 26(!!!).Jak dla mnie strzal w dziesiatke,lepiej wybrac nie moglam.Wypowiem sie jeszcze po jazdach,aby (mam nadzieje) potwierdzic opinie.To napisalam ja-Dagna Sarzyńska,kursant osrodka High-aby nikt nie mial watpliwosci co do wiarygodnosci mojej opinii. Pozdrawiam wszystkich poczatkujacych kierowcow-szerokosci zycze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia123 DRAGON IP: *.net.inotel.pl 31.08.09, 19:06 Ja polecam Dragona, super atmosfera no i widać że instruktorowi zależy żeby się nauczyć jeździć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika22-4 Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ 28.08.08, 07:20 Strona o niczym nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 17:54 Ja polecam OSK "SPEED". Pomijam fakt że mają mega fajne samochody, szkoli tylko 3 instruktorów, wszystkich znają z imienia i nie ma MASÓWY a zdawalność maja taką że nie napiszę bo i tak nie uwieżycie. Proponuję nie czytajcie forów tylko ządajcie pisma z Urzędu MIasta Poznania z Wydziału Komunikacji ze zdawalnością danego osk w ich biurze (każdy osk dysponuje takim pismem). Nie wierzcie w zdawalność którą się chwalą żądajcie pisma. W OSK SPEED pokażą Wam od razu. Pozadawiam i życzę Wam tyle szczęcia co ja miałem na egzaminie a może do instruktorów bo od nich zależy bardzo dużo. Aha na ich ulicy ktoś otworzył zypełnie nowy osk nie pomylcie!!! Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.10, 22:35 Mam nadzieję, że zdecydowanie lepiej jeździsz samochodem niż piszesz w języku polskim ;) ... a zdawalność - to tylko statystyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:32 Haj to pyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 19:24 Raczej nie....maja dużo braków w kadrze jak i autach.....wolałbym nmiejsza szkołe a bardziej zaangazowana i bezpieczniejsza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 14:43 A może ktos powie coś na temat Bajki ?Jak tam uczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 19:03 Witam ja zdawałem egzamin w piątek i zdałem za pierwszym razem chodziłem na kurs do szkoły jazdy na os. Jagiellońskim "Holek". Polecił mi tę szkółkę kuzyn który też tam się uczył. Było fajnie, wykłady zupełnie inne niż lekcje w szkole tak bardziej na wesoło, jazdy też oki choć orłem nie byłem. Ogólnie szkoła warta polecenia chociaż nie mam porównania z innymi bo korzystać nie musiałem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 10:53 Polecam portal internetowy www.twoje-prawko.net tu można znaleźć ośrodek dla siebie. Zapraszam wszystkich właścicieli ośrodków szkolenia kierowców do zapisanie się i uczestniczenia w życiu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Bajka IP: *.icpnet.pl 15.07.08, 17:32 ja uczę się jeżdzić w "Bajce" na os.Wichrowe wzgórze. Wykłady są może prowadzone srednio, ale instruktorzy są naprawdę dobrzy. Mój instruktor ma na imię Roman, jest starszym panem i naprawdę nauczył mnie już duuuużo, chociaż kiedyś nie wyobrażałam sobie jazdy samochodem.... poza tym dużo tłumaczy, jest spokojny, i poprostu miły. Powtarza często manewry które mi nie idą,w kółko i jest coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamus79 hm.. 30.07.08, 21:36 OSK HIgh tez biore pod uwage... fajnie gdyby mogl napisac do mnie ktos kto chodzil do tej szkoly i moglby mi polecic np. jakiegos instruktora... i czekam na wpisy co jeszcze polecacie! Odpowiedz Link Zgłoś
aniadomal Re: hm.. 19.08.08, 15:22 Jestem kursantką szkoły High. Miałam jazdy z 3 instruktorami, wszyscy mnie się podobali. Przypuszczam, że inni tez nie są gorsi. W tej szkole panuje jakaś fajna atmosfera. Instruktorzy lubią się nawzajem (przynajmniej tak to wygląda), sekretarka zawsze miła i uprzejma, już nie wspominając o tym że zajęcia z teorii są naprawde ciekawe i pożyteczne. Oczywiście nie wiem, jak mi pójdzie na egzaminie, ale już żałuje tego, że nauka kiedyś będzie musiała się skończyć, bo w tej szkole to prawdziwa przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
kamus79 Re: hm.. 19.08.08, 19:55 Dzieki!:) Wybiore wlasnie ta szkole bo tez nawiazalam znajomosc z dziewczyna ktora tam sie uczyla i tez jest baaardzo zadowolona:) a mozesz ktoregos szczegolnie polecic z tej trojki?:) Pozdrowionka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniadomal Re: hm.. 19.08.08, 21:25 Szczególnie niestety nie mogę żadnego polecić, bo każdy jest fajny na swój sposób :) Myślę, że tu bardziej chodzi o dopasowanie charakterów, niż o poziom profesjonalizmu. Poza tym myślę, że więcej się dowiesz w rozmowie osobistej z kimś, kto ukończył szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamus79 Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ 30.07.08, 21:43 no i zeby teoria sie nie ciagnela 2 miesiace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 12:54 sprobuj jeszcze w AR. ziemkowski i przemek -bo znimi mialam jazdy- sa kompetentni, mili i konkretni. nauczylam sie b.duzo. zwiazalam sie z nimi na jazdach dodatkowych, po pierwszym oblanym egzaminie. kurs robilam w prawku. nie idz tam. to beznadzieja. wprawku jazdy masz na dieslu -egzam masz na benzynie. inne paliwo -inaczej reaguje samochod. w ar jezdzisz na benzynie. czas leci nie wiadomo kiedy, a wychodzisz z glowa pelna info. a teraz juz prawko zdalam. i ciesze sie, ze dodatki robilam u nich. nie tylko dlatego, ze sa tansze(35/h) ale i dlatego, ze ziemkowski to byly egzaminator i po jezdzie z nim bylam mokra jak mysz ale szczesliwa jakbym gore przeniosla. dlaczego? BO SIE CzEGOS W KONCU NAUCZYLAM. Odpowiedz Link Zgłoś
monika22-4 Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ 28.08.08, 07:17 Zdawałam egzamin w ubiegłym tygodniu i poszło za pierwszym razem.Uczyłam się w Szkole Jazdy Poznanianka.Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mras1 Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ 28.08.08, 07:33 Masz rację. Uczyłem się u Jacka na kategorię A. Jest super.Egzam oczywiście za pierwszym razem. Teraz podobno uczy w Szkole Jazdy Poznanianka. Wcześniej uczył gdzieś indziej.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 24.09.08, 20:11 Czytajac te pochwaly o p. Jacku zwala mnie z nog. Uczylam sie u niego w zeszlym roku kiedy pracowal jeszcze w innym osrodku - masakra!!!W tym roku juz z niego zrezygnowalam - zapisalam sie do zupelnie nowego osrodka lady-car na Wichrowym Wzgorzu . To zupelnie cos innego ! Jezdzilam tam z bardzo milym i konkretnym instruktorem (p. Rafal), ktory jest spokojny ,mily a na dodatek bardzo dobrze tlumaczy. Egzamin zdalam za pierwszym razem i od razu zapisalam sie na kurs kat.B. Egzamin praktyczny mialam kilka dni temu i znowu powiodlo sie. Na prawde polecam wszystkim ten osrodek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 15:03 Proszę Pani proszę nie pisać tak o kimś dla konkurencji. Ja uczyłem się u Pana Jacka, który pracował w Wierzbaku i jestem bardzo zadowolony z szkolenia. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 16:06 Proszę Panią Pan Jacek w tym i w zeszłym roku szkolił kursantów na kategorię C.Chyba nie szkoliła się Pani na ciężarówkę? Panie Rafale robi sobie Pan dobrą reklamę szklalująć innych. Trudno zdać egzamin na instruktora kategorii A, oj trudno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 08:05 Panie Rafale (Anulko) trzeba wziąść się do pracy, a pozatym lady-car dopiero, co powstał i opinnię trzeba sobie wyrobić przez dobrą pracę a nie głupie podjazdy. Najpierw trzeba samemu umieć, żeby innych uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: 195.205.61.* 06.01.09, 14:25 Masz całkowitą rację ja też jeździłem z p. Jackiem i nie mam o nim dobrego zdania. Polecono mi go, ale bardzo sie zawiodłem. Każdemu kto szuka dobrego instruktora odradzam p. Jacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.man.poznan.pl 27.01.09, 09:47 Nie masz racji kolego.Piszesz bzdury. Ja wraz z żoną uczyłem się u Pana Jacka i jesteśmy bardzo zadowoleni.Instruktor bardzo przykłada się do szkolenia, potrafi przekazać swoją wiedzę.Egzamin zdaliśmy za pierwszym razem.Jak można tak komuś obrabiać tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 19:30 Polecam Darka z PASJONATA!! Młody facet , pełen entuzjazmu do pracy ..podchodzi rzetelnie...Miałam stycznośc z Magdą również..tez pozytywne odczucia...dość opanowana. ogólnie mają dobry kontakt z szefem p. Tomkiem co pewnie wpływa na atmosfere ..W każdym razie polecam PASJONAT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 24.09.08, 21:54 Jak można zdawać egzamin ok 2o.08.08 i uczyć się w osk Poznanianka jak ten osk działa od 09.2008. Polecam strone z wykazem osk poznań gdzie widnieje data rejestracji osk. Chyba że włascicielka sama pisze opinie o sobie i robi sobie reklamę, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 14:56 Panie Instruktorze jakby Pan wiedział to jest jeszcze szkolenie dodatkowe i po tym szkoleniu kursantka zdała egzamin.Być może wcześniej uczyła się u Pana i nie mogła zdać trzykrotnie egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Zniżka do szkoły jazdy ;) IP: *.icpnet.pl 30.10.08, 00:28 Witam, Jakby ktoś był zainteresowany to posiadam bon rabatowy do szkoły „Wierzbak” w Poznaniu. Szczegóły na portalu allegro: www.allegro.pl/item469311276_rabat_na_kurs_prawa_jazdy_w_szkole_jazdy_wierzbak.html Zapraszam do zapoznania się ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.10.08, 09:33 Bardzo polecam Piłe www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1957 Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ 10.12.08, 11:45 polecam osk efekt.spokojnie bez stresów super atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missdee Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:56 A ja polecam EUROELITĘ na ul. Przełajowej. Zdałam za pierwszym razem, mimo iż uczyłam się jeszcze na Punto, a egzamin zdawałam na Clio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: OSK EFEkt to podstarzali instruktorzy bez celu IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 19:19 Nie zgadzam się..OSK EFEKT TO GŁÓWNIE JAK WIDZIAŁEM PODSTARZALI RZEKOMO INSTRUKTORZY, KTÓRZY SAMI POWINNI SI EUCZYC...DZIADKI ZE STAREJ SZKOLY BEZ [POLOTU..SAM ZMIENILEM OSRODEK PO 6 H JAZD I DOBRZE ZROBILEM..NIE POLECAM NIKOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karollllllllla Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.echostar.pl 13.12.08, 14:12 szkola Kamatel albo HigH sa b.dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidzi123 Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.centertel.pl 01.06.09, 22:11 Polecam ten osrodek, ja jezdzilem z Agnieszką, polecam te instruktorke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.12.08, 17:35 www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kngr Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.icpnet.pl 30.03.09, 15:03 Ja robiłem prawko w AUTOSZKOLA na Libelta 26. Naprawde ok. Mila Pani w biurze i instruktor sympatyczny. Bylem w paru innych miejscach sie dowiadywac, ale tam mnie przekonali do siebie i nie załuje. Raty bez procentów. Zdalem za pierwszym razem!. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 19:11 POLECAM PASJONAT POZNAŃ...Oni sa spoko...uczciwie wyjeździłem swoje godziny..Było cool.HEJ PASJONAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 20:28 ja polecam ośrodek Artur.... zdałem za pierwszym razem... uczą tam na Renault atmosfera i cena jest zajefajna pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kubelos2 Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ 26.11.11, 01:53 Chciałbym podzielić się kilkoma informacjami z pierwszej wizyty w tej szkole. Zamierzałem przystąpić do kursu na kat A i zgodnie z ciekawym opisem na stronie www OSK Artur w Poznaniu postanowiłem zapisać się na kurs właśnie tu. Sądzę że każdy nowy klient – również ja – przystępując do kursu chciałby dowiedzieć się o tym co, kiedy i w jakiej kolejności powinien załatwić żeby otrzymać uprawnione prawko, a tu….. Pierwsza wizyta z samym szefem OSK Artur, to nie lada przeżycie dla zwykłego śmiertelnika. Wchodzisz żeby pogadać a facet słucha radia na 80% volume i próbuje z Tobą się przekrzykiwać. Zadajesz konkretne pytania, a Artur odpowiada jakby gadał sam ze sobą tzn. nie odpowiada na pytania konkretnie tylko 4 razy powtarza zapisany w głowie schemat. W końcu za piątym razem dociera o czym jest pytanie i odpowiada. Na dzień dobry rzuca teksty „ja przed tobą klękać nie będę jak chcesz to się zapisuj” – domyślam się, że irytują go pytania kogoś kto na co dzień nie zdaje prawka. Biuro czynne jest od PN-PT do 18:00, ja byłem o 17:20 więc dostałem o tej godzinie propozycję nie do odrzucenia: „tu jest umowa, podpisujesz czy nie, bo zamykam?”. To już było max moich możliwości – facetowi się w głowie pomieszało, chyba jak to się mówi starość nie radość – wychodzi z założenia, że klient przychodzi i nie ma prawa usiąść, przeczytać tego co nabazgrolił w swojej umowie, tylko podpis i kasa. Czytałem różne opinie o tej szkole, ale ja osobiście pożegnałem się z facetem po tym krótkim spotkaniu. W związku ze zmieniającymi się przepisami chciałbym zdać teorię jak najszybciej, ale wydaje mi się, że istnieją jednak szkoły, które potraktują Cię jak klienta i dbają o przyzwoity poziom kultury i obsługi w przeciwieństwie do OSK Artur. Mam prośbę o podanie szkół które możecie polecić w Poznaniu, głównie chodzi o kat A. Będę wdzięczny za pomoc. Na koniec: nie lubię pisać w ten sposób „na kogoś”, ale chyba czas żeby takie firmy, szkoły jak ten Artur zrozumiały, że ich być, albo nie być zależy od ZADOWOLONYCH klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 19:08 Ja polecam OSK PASJONAT z poznania..atmosfera całkiem, całkiem..instruktorzsy w sumie też wporządku...miałem dobry kontakt z szefem osrodka P. Tomkiem- ja mogłem sie z nim dogadać jak chciałem i potrzebowałem- młody facet i rozumie sytuacje.. Wszystkie godzine wyjeździłem...Pozdrawiam i Polecam PASJONAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.13, 14:00 Zgadzam sie! I polecam OSK Artur :) Zdalam za pierwszym razem! osk-artur.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 14:01 Ja mogę polecić konkretnego instruktora - Piotra Roszaka. Bardzo konkretny i kompetentny. Po lekcjach z nim zdałam od razu bez problemu. Namiary można łatwo znaleźć w internecie na www.naukajazdy-poznan.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu osk-artur.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 20:29 to jest ta strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ała Re: osk-artur.pl IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 15.12.08, 00:16 świetnie ... a teraz już dość spamu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEKI Re: osk-artur.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 06:28 ZENADA ZENADA ZENADA, PRAWO JAZDY ROBILAM 4 MIESIACE, PROSILAM SIE O JAZDY, CIAGLE ODWOLYWANIE, INSTRUKTORZY Z WIELKA LASKA PRZYJEZDZALI NA JAZDY, MOJE PRAWO JAZDY STALO SIE KOSZMAREM, CALY WLASCICIEL DRZE RYJA I W OGOLE NIE MA POJECIA O ZARZADZANIU, WYKLADY POLEGALY NA JAKIMS BABLANIU O JEGO ZYCIU PRYWATNYM. NIE POLECAM NIE IDZCIE DO TEJ SZKOŁY BO JEST KOSZMARNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avii Re: osk-artur.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 22:29 zgadzam się ,masakra!!!!cztery miesiące jazd.walą ściemę ,wszystko mają w dupie i o wszystko musisz się samemu dopominać i przypominać.Frajerstwo,tylko kase chcą trzepać!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: osk-artur.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:23 z tego co wiem to właściciel nie prowadzi wykładów ... więc nie kłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: osk-artur.pl IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 20:20 jak nie prowadzi? jak sama z nim miałam! Właściciel czyli ARTUR prowadzi wykłady, więc masz złe info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: osk-artur.pl IP: *.centertel.pl 23.10.09, 16:44 Sam jesteś ŻENADA Ja u Artura robiłem prawko.. od teorii do zakończenia kursu trwało to około 2,5 miesiąca.. Zdałem za pierwszym razem .. jeżeli tobie ciągle ni pasowały terminy jaki miał instruktor to się nie dziwię że robiłeś kurs 4 miesiące … Na wiosnę zapisuję się u Artura na motocykl a teraz siedzę na sieci i szukam ośrodka który robi na ciężarówkę .. bo sam Artur tej kategorii nie robi… szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: osk-artur.pl IP: 95.108.85.* 16.09.11, 10:15 A ja polecam, robiłem kat. A, terminy zawsze pasowały, Artur była na miejscu- z kawa:), pokazał co i jak trzeba robić- woził na tylnim siedzeniu, sprawdzał- z kawą:), czy jest dobrze, jazdy były po mieście, okolicy i kilkakrotnie po trasie, zabrałem 1 h dodatkowo- bez problemu z umówieniem i zdany egzamin za 1 razem! Instruktor nie zrobi z nas mistrzów kierownicy po 20h jazdy- mój dziadek mawiał kierowcą będziesz jak przejedziesz 100 tys. km, wiec... Pozdrawiam Artura, dzieki za wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fruuza Re: osk-artur.pl IP: 95.108.23.* 01.09.10, 15:24 Ja kurs skończyłam u nich w nie całe 3mies., zdałam za drugim razem ale bez dokupywania godzin (poprostu stres mnie trochę zjadł za pierwszym strzałem). Fakt Artur jest dosyć irytujący na wykładach, zwłaszcze te historyjki pt. "jestem taki zajefajny", ale teorię wykładał całkiem nieźle, bo uczy przepisów a nie klepania pytań na pamięć. Prawdą jest też, że Artur jest szowinistą, ale jak się jest choć trochę inteligentną i wyszczekaną to można dojść z nim do ładu i porozumienia. Jazdy miałam z Szymonem i gorąco go polecam, nauczył mnie wszystkiego czego trzeba, zwłaszcza manewry drążył i drążył, za to do dziś równo parkuję. Plac faktycznie śliczny nie jest, ale do nauki wystarczający. Jeśli będę robić kat. A to pewnie do nich wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubelos2 Re: osk-artur.pl 26.11.11, 01:54 Chciałbym podzielić się kilkoma informacjami z pierwszej wizyty w tej szkole. Zamierzałem przystąpić do kursu na kat A i zgodnie z ciekawym opisem na stronie www OSK Artur w Poznaniu postanowiłem zapisać się na kurs właśnie tu. Sądzę że każdy nowy klient – również ja – przystępując do kursu chciałby dowiedzieć się o tym co, kiedy i w jakiej kolejności powinien załatwić żeby otrzymać uprawnione prawko, a tu….. Pierwsza wizyta z samym szefem OSK Artur, to nie lada przeżycie dla zwykłego śmiertelnika. Wchodzisz żeby pogadać a facet słucha radia na 80% volume i próbuje z Tobą się przekrzykiwać. Zadajesz konkretne pytania, a Artur odpowiada jakby gadał sam ze sobą tzn. nie odpowiada na pytania konkretnie tylko 4 razy powtarza zapisany w głowie schemat. W końcu za piątym razem dociera o czym jest pytanie i odpowiada. Na dzień dobry rzuca teksty „ja przed tobą klękać nie będę jak chcesz to się zapisuj” – domyślam się, że irytują go pytania kogoś kto na co dzień nie zdaje prawka. Biuro czynne jest od PN-PT do 18:00, ja byłem o 17:20 więc dostałem o tej godzinie propozycję nie do odrzucenia: „tu jest umowa, podpisujesz czy nie, bo zamykam?”. To już było max moich możliwości – facetowi się w głowie pomieszało, chyba jak to się mówi starość nie radość – wychodzi z założenia, że klient przychodzi i nie ma prawa usiąść, przeczytać tego co nabazgrolił w swojej umowie, tylko podpis i kasa. Czytałem różne opinie o tej szkole, ale ja osobiście pożegnałem się z facetem po tym krótkim spotkaniu. W związku ze zmieniającymi się przepisami chciałbym zdać teorię jak najszybciej, ale wydaje mi się, że istnieją jednak szkoły, które potraktują Cię jak klienta i dbają o przyzwoity poziom kultury i obsługi w przeciwieństwie do OSK Artur. Mam prośbę o podanie szkół które możecie polecić w Poznaniu, głównie chodzi o kat A. Będę wdzięczny za pomoc. Na koniec: nie lubię pisać w ten sposób „na kogoś”, ale chyba czas żeby takie firmy, szkoły jak ten Artur zrozumiały, że ich być, albo nie być zależy od ZADOWOLONYCH klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: osk-artur.pl - najgorsza buda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 12:00 4 miesiące uzerania sie, instruktorzy wiecznie spozniajacy sie i zalatwiajacy swoje sprawy na twoich godzinach, nigdy na czas, zawsze wielki foch, do tego pogaduszki zamiast nauka!!! zenada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: osk-artur.pl - najgorsza buda IP: 109.243.154.* 06.06.10, 20:29 podaj imię instruktora ?? tu pracure 9 instruktorów więc nie oczerniaj wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: osk-artur.pl IP: 188.33.139.* 12.07.10, 19:20 a ja tą szkołę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: osk-artur.pl - najgorsza buda IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 20:13 np. Mariusz ! wiecznie zajęty! wymyślane chore godziny jazdy, jak ktoś nie ma czasu na prace to niech z niej zrezygnuje! Poza tym to naciąganie na godziny! Poszedłem do innej szkoły i od razu zdałem! wystarczyły dwie godziny przed egzaminem a Mariusz wmawiał, że nie wiem ile tych godzin jeszcze potrzeba! wyciąganie kasy! spoko- nikomu tej szkoły nie polecam, tyle macie z oszukiwania i naciągania! Poza tym załatwianiu spraw prywatnych nie służą godziny pracy! I jak płace za godzinę to jeżdżę godzinę a nie 40 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: osk-artur.pl - najgorsza buda IP: 95.108.9.* 15.08.10, 00:18 Nie wiem co masz do tej szkoły - ja ją robiłem, zdałem za pierwszym razem. Nigdy nie miałem żadnego problemu z umówieniem się na jazde, choć bywały dni, że miałem dwie godz. przed pracą i dwie po pracy - jak komuś zależy to nic trudnego. Robiłem kurs w okresie, w którym było od cholery kursantów, ale nie odczułem ani razu, żeby mnie zlali. Raz zadzwonił do mnie Artur i chciał przełożyć (sorry, tylko powiedział, że termin najbliższej jazdy mu za bardzo nie pasuje, bo go jacyś starzy kumple wyciągają na piwo i się zastanawia) - z mojej strony nie było żadnych obiekcji. Motory te co na egzamie, placyk może niezbyt urodziwy, ale w moim przypadku doskonale sprawdziła się zasada, że jeśli uczysz się jeździć w trochę gorszych warunkach to lepiej się wszystkiego nauczysz, a egzam będzie formalnością. Zresztą oni uczą jeździć, a nie tylko zdać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: osk-artur.pl - najlepsza szkoła IP: *.cable.net-inotel.pl 30.11.10, 19:44 I ja się zgadzam że osk artur to świetna szkoła. zdałam za pierwszym razem, instruktor ani razu nie przełożył mi jazd, mało tego, nawet dzwonił żebym przyszła bo ma oczko:) Panie Jacku, jest Pan the best i zawsze będę to powtarzać! dzięki wielkie, bez Pana ten egzamin nie byłby formalnością:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggggg Re: osk-artur.pl - najgorsza buda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 09:03 Jak każdy zwykły szuszwol bez danych może się wypowiadać to to nie jest forum tylko blublorum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełnoletni Re: osk-artur.pl - najgorsza buda IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.10, 10:35 nie uważam, żeby ten ośrodek należał do najlepszych, ale bez przesady, aż tak źle nie jest. Zgodzę się, że plac jest maleńki, z dziurami, nierównościami, często jest tam tłocznie i czasami zdarza się, że ktoś wjeżdża na tor sąsiada....czyli szkoła życia, bo na polskich drogach jest podobnie. Nie napiszę złego słowa o moim instruktorze, bo dzięki niemu zdałem! Nigdy nie odwołał lekcji, grafik układał zawsze pod mój plan zajęć. Nie wydzierał się, no chyba, że złamałem jednym manewrem kilka przepisów, ale zawsze robił to z jajem i dokładnie tłumaczył, co źle robiłem. Wkurzało mnie tylko, że często załatwiał swoje sprawy na mieście, a to do banku, a to do pralnie itp. Nie było to dla mnie, aż tak wielkim problemem, bo palę i w tym czasem, mogłem najnormalniej w świecie zajarać, ale faktem jest, że takie rzeczy się dzieją. O właścicielu bardzo trafnie ktoś już się wypowiedział, że jest szowinistą i snuje opowieści z krypty. Mogę dodać, że podważa słowa instruktorów i najnormalniej wpieprza się, jak tłumaczą coś kursantom. Najlepsza metoda na niego, to przytaknąć, a w duchu zlać go kompletnie. Wykłady też przebiegały poprawnie, wszystko dokładnie tłumaczone i wyjaśnione. Osobiście jestem zadowolony z tej szkoły, zdałem bez problemu, bo najnormalniej w świecie mi zależało i się przyłożyłem. Warunki momentami spartańskie, ale mnie to nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: osk-artur.pl IP: *.icpnet.pl 09.01.11, 18:56 Często można było odnieść wrażenie, że ulubionym zajęciem instruktorów jest pozostawienie kursanta na placu na dłuuugi czas i przesiadywanie na kawie(także z arturem) oraz ciągłe załatwianie prywatnych spraw, a za przodownika można chyba uznać instruktora Jacka(a umówienie się z nim na jazdę także nie jest proste, chyba że jest się kobietą. miałem też zastępczo jazdę z innym instruktorem z tego ośrodka i wydaje mi się, że ma większy talent pedagogiczny i sprawia mniej problemów). może się także nie podobać, że zakłada tam się z góry, że uczy się jedynie zdania egzaminu a nie uczy się jeździć. Różnicę zauważyłem po niezdanym egzaminie i dodatkowych godzinach w innej szkole(nie będę podawać nazwy żeby nie było, że piszę na zlecenie konkurencji) i poczułem różnicę-nie tylko w podejściu do kursanta i egzaminu, a także, czego się nie spodziewałem dowiedziałem się kilku przydatnych rzeczy i poznałem kilka ciekawych(oczywiście przydatnych motoryzacyjno-edukacyjnie) miejsc(czego nie było po 30h szkolenia w arturze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karr Re: osk-artur.pl IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 07:14 przestań kłamać.. jacek już u artura niepracuje od paru miesięcy.. więc to co piszesz to kłamstwo... z tego co wiem to artur uczy tylko motocyklistów ,.. to co on robi na mrozie z kawą na placu .. ponownie kłamiesz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 16:46 OSK Akademia jazdy na ratajczaka (www.akademiajazdy.eu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madry Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.pl 29.12.11, 16:48 Drodzy (jeszcze nieświadomi przyszli kierowcy),szczerze odradzam Akademię jazdy na Ratajczaka. To najtańszy OSK i zarazem cenowo adekwatna jakość miernych usług. Biuro – traktuje Cie jak oszusta, chce wycyganic od Ciebie kasę za cos, co w ofercie było gratis. Szemrane badanie lekarskie, przesuwanie godzin jazd kosztem osob które dokupują sobie z zewnątrz jazdy doszkalające, zmiany samochodów, tasowanie instruktorami, a dlaczego? Byśmy dopłacili do swego doświadczenia w tym samym ośrodku, pod ozorem wykupienia jazd dodatkowych (ze niby trzeba podszkolić technikę jazdy, itp). Uwaga na egzamin wewnętrzny w Akademii jazdy – macie jak w banku, ze go nie zdacie, dopiero jak wykupicie kilka jazd więcej. Akademia Jazdy? Chyba przedszkole drałowania! Nie dajmy się już oszukiwać OSK! Odpowiedz Link Zgłoś
kissed Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ 12.01.09, 19:37 ja wybrałam swoja szkołe na stronie prawko.pl Jestem w szkole High (instruktorzy naprawdę znają się na tym co robią) Jest tam też wiele innych szkół może znajdziecie coś dla siebie. Ja tam nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:44 odradzam szkołę "Ale Jazda", instruktorami są wojskowi, generalnie przez 30 godzin miałam jazdy z 4-5 róznymi osobami, każdy uczył mnie na swój sposób, na pierwszych 2 godzinach musiałam wsiąść do samochodu i praktycznie odrazu jechać na miasto (pierwszy raz siedziałam za kierownicą), nie pokazano mi jak działa samchód, nie omówiono świateł, musiałam sie dopraszać, żeby nauczono mnie ruszać pod górkę (ręczny nie działał jak należy), zdażyło się, że instruktor zapomniał o mojej jeżdzie, a w czasie jazd czekałam pod barami, ponieważ był głodny, totalna masakra brrr kasa wyrzucona w błoto...teraz jeżdże w AKINARI, totalny profesjonalizm, przez 8 godzin nauczyłam się więcej niz pzrez 30 w ale jazda, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla kursantka Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.02.09, 14:07 Ja polecam OSK AB-AS ,szkola ma dobra lokalizacje (Dabrowskiego),komfort samej szkoly - wystroju, uprzyjemnia teoretyczne zdobywanie wiedzy,fachowa wiedza instruktora i umejetnosc nawizania relacji z kursantem zdecydowanie wplywa na jakos nauki. Samochod jest nowy, tak wiec jazda nie jest utrudniona ,sprawnie zmienia sie biegi itd.Nauka na placu manewrowym odbywa sie zawsze w obecnosci instruktora, ktory od razu reaguje na ewentualne bledy! Pozostaje mi polecic:) Pozdrawiam Wszystkich przyszlych kierowco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: 82.160.253.* 29.04.09, 19:00 Ja nie zgadzam się z tą opinią, robiłem u nich B,C,CE wszystko poszło gładko i bez problemów, nigdzie nie trzeba dojeżdzać poniważ wszystko mają w centrum, egzaminy zdałem za pirwszym razem, jeżdzę teraz tirem i jak na razie bez stłuczki - gorąco polecam i pozdrawiam szefostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DS21 Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:56 Dla mnie poniższy komentarz jest totalna bzdurą!!!Treść jaką zawiera to kompletny bezsens... Obecnie kształcę się we wszystkich kategoriach prawa jazdy i nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie. Jestem bardzo zadowolony,że mogę właśnie w tym ośrodku się uczyć;) Dla mnie instruktorzy to profesjonaliści i każdy chciałby od takich pobierać lekcje..nie widzę żadnych przeszkód w związku z ustalaniem terminów jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michi Re: Ja polecam ośrodek ARTUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 21:31 tam się uczyłem i jestem zadowlony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darcia Akinari IP: *.serv-net.pl 19.02.09, 18:29 polecam go kazdemo kto chce naprawde dobrze nauczyc sie jezdzic.... jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miła... prawo jazdy IP: *.serv-net.pl 19.02.09, 18:42 jestem bardzo zadowolona z ośrodka szkoleniowego AKINARI... uczylam sie jazdy w zupełnie innym ośrodku szkoleniowym w Gnieznie... ale to juz nie bylo to samo... w AKINARI nauczyłam się i pojełam wiecej... jestem bardzo zadowolona mimo porażk jakie spodkały mnie podczas egzaminu... wiem swoje i to mnie cieszy grunt to trafic na normalnego egzaminatora.... Pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirowca Re: Akinari IP: *.centertel.pl 28.04.09, 18:26 nie polecam, masakra jazdy notorycznie odwolywane, samchód zepsuty, jazdy skracane, po reklamacji ostatnie godziny za kazdym razem z innym instruktorem, no i problematczne jest rowniez to zeby jezdzc wiecej niz raz w tygodniu, no i procent zdawalności pozostawia wiele do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darcia Akinari IP: *.serv-net.pl 19.02.09, 18:45 polecam go każdemu kto chce naprawde dobrze nauczyc sie jezdzic.... jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: Akinari IP: 94.254.162.* 21.07.09, 20:35 Również polecam AKINARI!Profesjonalnie przeprowadzona teoria.Jazdy też bardzo rzetelnie i skrupulatnie przeprowadzone.Instruktor z którym jezdzilem kładzie duży nacisk na technikę jazdy i wszystkie trudne skrzyżowania to bułka z masłem.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Ja polecam ośrodek ARTUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 00:56 polecam polecam polecam .,.. tam się uczyłem i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ja polecam ośrodek ARTUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 01:30 ja też polecam naukę jazdy Artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Polecam SzkołaJazdy Poznanianka IP: *.man.poznan.pl 02.03.09, 08:13 Jestem bardzo zadowolony.Egzamin za pierwszym podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja79 OSK HIGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 18:48 Ja polecam szkole High! Naprawde super osrodek, mozna sie wiele nauczyc a zajecia z pierwszej pomocy - pierwsza klasa!!:) Naprawde warto sie tam zapisac, bezstresowa nauka w milj atmosferze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świeży kierowca Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: 95.108.38.* 14.04.09, 15:01 Szczerze polecam OSK ARTAGA - młodzi, kulturalni i z ludzkim podejściem instruktorzy. Nauka odbyła się w miłej i przyjaznej atmosferze - a co najważniejsze z extra skutkiem - prawko zdane za pierwszym razem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantka Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 15:23 pierwszy raz słysze o tym ośrodku. napewno to w poznaniu :P hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świeży kierowca Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: 95.108.38.* 14.04.09, 16:12 Tak w Poznaniu, ośrodek chyba istnieje od roku ale może to i lepiej bo mają podejście do ludzi a nie olewają by tylko godziny wyjechać- jak chcesz to jest ich strona www.artaga.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantka Re: Godne polecenia ośrodki nauki jazdy-POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 19:44 no to fajnie ze zdarzaja sie jeszcze takie osrodki:) ale dzieki ja juz mam swoj :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna HIGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 18:13 wlasnie dzis zdalam za pierwszym podejsciem. swietna atmosfera, profesjonalni instruktorzy ktorzy potrafia dotrzec nawet do najwiekszej ciamajdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja79 Re: HIGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 08:31 Ja jestem juz w trakcie jazd i potwierdzam slowa Justyny. Jezdzilam z 3 instruktorami i maja naprawde suuuper podejscie. Potrafia odstresowac i naprawde mozna sie duzo nauczyc. No i jedzie sie tez raz za miasto na trasy szybkiego ruchu co jest prawdziwa frajda! :) Szczerze polecam High! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: HIGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 15:47 wiecej niż raz :) a z kim jeździsz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja79 Re: HIGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 22:57 a Ty jestes zapisana moze na naszej klasie w szkole High?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: HIGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 07:49 no pytanie :> jasssne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świeży kierowca Re: HIGH IP: 95.108.38.* 20.04.09, 11:59 Jazda za miastem - rzecz jasna musi być, ale grunt to jazda w mieście tam gdzie jest duży ruch i trzeba sporo się nauczyć. A na trasie nie problem wykulać dużo godzin tylko co z tego... a w przyszłości będziesz się obawiała wjechać w ścisły ruch na Kaponiere czy św. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: HIGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 14:08 ale przynajmniej nauczysz sie uzywac piatego biegu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja79 Re: HIGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 22:13 No i o to chodzi! :) Wiele kursantow nie wie co to 5 bieg i nie jechalo wiecej niz 60 na godzine wiec mysle ze 2, 3 godziny takiej jazdy sa tez potrzebne na kazdym kursie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świeży kierowca Re: HIGH IP: 95.108.38.* 20.04.09, 23:40 2-3 h jak najbardziej - nawet chyba w przepisach tak jest że trzeba przejechać conajmniej 50 km trasą o prędkości min 70km/h. A jakby tak udało się jeszcze kogoś wyprzedzić... wkońcu to jeden z trudniejszych manewrów. Ja miałem trasę do Pniew i z powrotem - fajna sprawa ale myślę że ten odcinek w zupełności daje wyczuć autko przy wyższych prędkościach. Trochę tras dwupasmowych trochę jednopasmowych ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: HIGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 08:09 dokladnie! obczajasz sobie drogę hamowania, uczysz się jak się zachowuje samochód przy wyższych prędkościach, eksperymentujesz z wyprzedzaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: HIGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 12:34 A ja nic takiego nie miałam... tylko non stop ta sama trasa i w kolko to samo i samo az zwymiotowac mozna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: HIGH 21.04.09, 14:50 Jechałam na 5tym biegu może z 3 razy. Bałam się, więc zaraz zwalniałam ;P Wyprzedzałam raz, ale nie pamiętam uczucia, bo byłam przejęta rolą. -- "Do tej pory największą zaletą pociągów w Wielkopolsce na liniach regionalnych było to, że jeździły" - City Poznań, 17 kwietania br. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świeży kierowca ARTAGA IP: 95.108.38.* 21.04.09, 15:43 Wszystko jednak zależy od ośrodka jaki ma założony plan zajęć i instruktora który podchodzi indywidualnie bądź nie do kursanta - myślę że warto też wyjeździć nieco tras i miasta poza ścisłym obszarem WORD-CASTORAMA-MURAWA bo w przyszłości nie będziecie wiedzieli jak się zachować. Ja "liznąłem" prawie całego miasta dzięki temu spotkałem różne sytuacje i zachowania - a później szlifowaliśmy błędy wokół WORDu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania39 Cztery Kółka - prawkopoznan.pl IP: 95.108.22.* 05.12.10, 12:01 Co myślicie o tej szkole jazdy (prawkopoznan.pl) ? Chciałam zrobić prezent mojemu synowi i na urodziny zafundować mu kurs na prawo jazdy, zastanawiam się nad tą szkołą jazdy, poleciła mi ją przyjaciółka lecz chciałabym poznać Wasze zdanie na temat tej szkoły, czy miał już ktoś z nią do czynienia? Pozdrawiam forumowiczów, Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Cztery Kółka - prawkopoznan.pl IP: 77.65.2.* 05.12.10, 12:14 Ja mam bardzo dobra opinie o tej szkole, sam robielm tam prawko i zdalem za pierwszym razem :) Wojtek (instruktor i wlasciciel szkoly) byl baaardzo tolerancyjny i nie tylko jak bylem za kolkiem :P, ale rowniez w kwesti umawiania sie ze mna wsrod moich licznych zajec oraz co do kasy, ktora placilem mu w ratach i na dodatek nie zawsze na czas. POLECAM! (Wojtku, pozdrawiam!) prawkopoznan.pl