Dodaj do ulubionych

Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest dobry?

IP: *.eranet.pl 07.04.08, 11:47
Hej, musze brac niestety jazdy doszkalające i moze ktos jest z olsztyna na tym forum i mi by polecil jakiegos dobrego instruktora?
Obserwuj wątek
    • Gość: moni Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.centertel.pl 16.04.08, 12:54
      polecam Pana Roberta Gawronskiego,dobrze uczy,duzo jego kursantow
      zdaje za pierwszym razem.
      • Gość: marisol Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 08:42
        ja polecę szkołę, tam nie zależnie na którego instruktora traficie jest fajowo, uczą zasad, pokazują jak jeździć i jak wyjść z trudnych sytuacji na drodze, a poza tym organizują rajdy... L-team na M. Zientary-Malewskiej 16
        • Gość: xx Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: 82.177.241.* 30.10.11, 19:45
          ale mają najnisza zdawalnosć
      • Gość: ivoonkaa Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: 109.243.203.* 09.08.10, 12:25
        możesz powiedzieć coś więcej na temat tej szkoły? jak wyglądały wykłady, czy liczba godzin była faktycznie "wyrabiana"? itd. :)
      • Gość: izia Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.04.11, 20:20
        Ja jeździłam z Arkiem Przybyszewskim i zdałam za pierwszym razem, poleciła mi go koleżanka, która z nim jeździła i tez zdała za pierwszym razem. Facet jest cierpliwy i jazda z nim to przyjemnośc.
    • Gość: Anna Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:46
      Ja zdalam egz wczoraj za pierwszym podejsciem. Kurs robilam w DKL na Kosciuszki - mialam chyba 5 roznych instruktorow, mysle ze tam ucza dobrze-teoria obowiazkowa, 2 egz wewnetrzne z teorii i 1 praktyczny. Maja duza zdawalnosc.
      • Gość: krzych Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.mofnet.gov.pl 14.05.08, 09:33
        to najgorsza szkoła jazdy. Egzaminatorów 8, nie liczę 2, bo z nimi
        jeździłem po 1 godz. Za każdym razem kto inny uczy. Dodatkowe jazdy
        wziąłem w innej szkole.
      • Gość: andrzej Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: 212.180.179.* 13.12.08, 09:45
        a skad kursant moze wiedziec o zdawalnosci pewnie wlasciciel se
        wpisal opinie jakie to przykre żenada uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
        wyniki zdawalnosci zna tylko WORD
        • Gość: Slavec Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:12
          ale jesteś śmieszny!!! <hahaha>!!! wyniki zdawalności są w wydziale komunikacji
          i każdy może je sobie sprawdzić!
          • Gość: no dokup godziny Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 11.02.09, 00:41
            zdawalność wzrsta im więcej godzin, uczciwośc wystarczy, czym firma zarabia ,
            bzdurą
            • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 12.02.09, 02:08
              dzwonią do nas ludzie z rejonu , umawiamy sie w różnych miejscach, podjeżdżamy
              płacą w trakcje doszkoleń, godziny nie przepadają ,instruktorzy cierpliwi nawet
              bardzo, godzina doszkolenia to 35zł, biuro na kopernika 33, w postach nas nie ma
              tylko konkurencja smaruje ,pozytywnie czy negatywnie zawsze to reklama, my
              zawsze jesteśmy pozytywni, TY też bądż pozytywny
              • Gość: passionplace Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 10:00
                35 zł za 1 godzinę podczas której instruktor załatwia swoje sprawy - dziękuję.
                ---
                OmniBusSimulator.pl | Agencja Reklamowa - creativy - Projektowanie Graficzne! | wakacyjna wymiana domów | baza noclegowa | odzież | kocioł acv | Drogeria Raan | www.alfamedio.pl
    • Gość: gosc Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.eranet.pl 17.04.08, 18:29
      a jaki numer tel to tego pana gawronskiego?
      • Gość: moni Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.centertel.pl 24.04.08, 18:51
        605476445 to nr do Pana Gawronskiego,nie bedziesz zalowac naprawde
      • Gość: moni Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.centertel.pl 24.04.08, 18:56
        Jak wrazie bedziesz z nim jezdzic,daj znac jak wrazenia,mam nadzieje
        ze dobrze polecilam,ja tam nie zaluje,dziekuje Bogu ze trafilam na
        niego.
    • Gość: MM Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.r.kbt.pl 03.07.08, 15:14
      Ja najbardziej polecam P.Marcina Piotrowskiego wielu moich znajomych
      przeszło przez jego ręce i zdało egzamin za pierwszym podejściem.
      Gdyby ktoś chciał to podaję numer tel. 0 604 78 44 12
      • Gość: Ola Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.r.kbt.pl 08.08.08, 22:14
        W zeszły piątek zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Jeżdziłam z
        p. Marcinem. Jest na prawdę ok. Polecam
        • Gość: gosc Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 08:31
          Ludzie co wy!! Chyba MM robi sobie samo reklame! NIKOMU NIE POLECAM
          TEJ SZKOLY!! ZMARNOWNY CZAS I PIENIADZE MUSIALAM POTEM DOKUPOWAC
          GODZINY W INNEJ SZKOLE!! ZENADA

a z Panem Marcinem to jest wiecej smiechu za kierownica niz nauki,
          zauwazcie ze maja jeden sprawny samochod (nie liczac trupa) a na
          stronie internetowaj kilka grande, przerobionych nawet w paincie ze
          niby ich naklejki...
          • Gość: Lerka-STAR Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.tpnet.pl 18.09.09, 20:19
            Gorąco polecam Naukę Jazdy MM!!! Nie żałuję, że trafiłam akurat
            tutaj. To jest naprawdę bezstresowa i skuteczna nauka jazdy! Poza
            tym, zaliczyłam dziś egzamin za pierwszym podejściem! Jestem bardzo
            zadowolona!!! Pozdrowienia dla Marcinów :)
          • xmigotkaj Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d 29.01.10, 20:48
            hehe założe sie, że nikt nie miał gorszego instruktora ode mnie... W te miejsca,
            a które mnie brał egzaminator, to ja w życiu nie byłam... Mój instruktor odwalił
            taką lipe, że szok
      • Gość: kamil Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 01.09.08, 09:05
        Pan Piotrowski jest spoko w czwartek zdałem z pierwszego podejscia i
        nie wiem po co tyle było mi nerwów mysle ze dobre przygotowanie robi
        swoje.dzwoncie nie bojcie sie
        pozdr
        ps.mam juz to za sobą
        • prawko1982 Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d 15.09.10, 15:23
          Marcin Piotrowki z MM jest swietny. Wspomniala mi o nim znajoma,ktora uczyl i ktora byla bardzo zadowolona. Nauka w bardzo milej atmosferze i profesjonalne podejscie.
          To moj 3-ci i najlepszy instruktor.Goraco polecam!!!
          • Gość: polecam Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.09.10, 22:07
            polecam p.Andrzeja z OSK Baja , cierpliwy , komunikatywny , reszta to oszołomy
      • Gość: kasia Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: 212.180.179.* 13.12.08, 10:05
        tak ten facet jest spoko i dobrze tłumaczy ma swoje metody ja z nim
        jezdziłam jeszcze w innej firmie podobno ma teraz swoja firme .
        Pan Piotrowski jest coooooool!!!!!!!!!!!!
    • el_za1 Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d 11.08.08, 08:33
      Ja z kolei polecam Pana Wojtka Chodakowskiego. Nr tel. 0 501 027 360
    • Gość: Mario Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.r.kbt.pl 06.09.08, 11:53
      Ludzieeeeeeeeeee tylko nie idzcie do Auto Kursu jest wszystko ok do
      momentu wpłaty kasy i Zuk też jest do tego momentu miły.Tam nie ma
      kto uczyć, wszyscy spoko instruktorzy odeszli.Jazdy doszkalające
      biore w innej firmie.To moja zyciowa porażka ten auto kurs.
      • Gość: mirek Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 06.09.08, 18:38
        nie wszysycy instruktorzy w auto kursie sa zli
        • Gość: lulu Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 20:41
          i ja mysle ze w autu kursie moga byc dobrzy nauczyciele, ale nie polecam tej szkoly. ja trafilam na fatalnego instruktora!!! nerwowy i nie uczyl, tylko sie wydzierał!!!
          • Gość: iza Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.14, 21:11
            Ja polecam ta szkole mialam strasznie milego instruktora spokojny bez nerwow zawsze spokojnie i rzetelnie mowil co robie zle. Pan Tomasz to wymazony instruktor dla tych ktorzy nigdy nie jezdzili i dla innych tez. Przeciez w kazdej chwili mozna bylo zamienic sobie instuktore jezeli tamten nam nie odpowiadal
      • Gość: rozczarowana Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.08, 13:31
        ŁĄCZE SIE W BÓLU!! auto-kurs to pomylka! dyrektor pazerny na kase. skoro
        instruktorzy uciekaja to musi byc cos nie tak. ;]
        dodatkowe jazdy mam u ogryzka i w szkole campus. i jest wreeszcie tak jak byc
        powinno.
        • Gość: ant Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.10, 15:21
          kto to jest ogryzek?
          • Gość: odp ogryzek Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.03.10, 00:47
            tak się nazywa nauka jazdy od nazwiska , firma rodzinna , znam najstarszego mili
            i uczciwi ludzie Andrzej
    • Gość: antonihb Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 11.09.08, 19:15
      Chciałbym poruszyc temat pewnego instruktora nauki jazdy z którym sam osobiście
      miałem do czynienia,pisze to bo może ktos to przeczyta i nie będzie się u niego
      uczył jeździć.zapewniam nie warto.a wiec zaczne od przedstawienia pana
      instruktora: Antoni Chwiedziewicz AUTO SZKOŁA.wykłady odbywaja się w centrum
      HB.jezeli macie w planach zapisanie się na kurs prawa jazdy to omijajcie te
      szkołe jazdy z daleka,zapewniam was ze hasło reklamowe tego pana”15 lat
      doświadczenia”powinno brzmiec ‘’15 lat rutyny”
      Ja niesty miałem okazje się przekonac na własnej skórze i nikomu nie polecam bo
      szkoda kasy wydanej na taka nauke.teoria puszczana z kompa,prawie zero
      tłumaczenia,a jazdy u tego pana to już klasyka,za każdym razem zajeżdżanie i
      załatwianie jego spraw na miescie,i to za każdym razem cos pan miał do
      załatwienia,rece opadały,często tez było zajeżdżanie na stacje
      Benzynowa bo trzeba było zatankowac,ale co tu się dziwic skoro się wlewa paliwa
      za 50 złotych to na ile to starczy jak się jezdzi po 10 godzin dziennie?i tak z
      godziny jazdy robiło się 40 minut,a potem już nie było czasu żeby jechac na
      rondo Bema żeby tam poćwiczyć,może przez te 15 lat to mu się te rondo
      znudziło,ja na 30 godzin jazdy byłem tam 2 razy,to nie za wiele,a na egzaminie
      bankowo tam się jedzie!pan ten z nauki jazdy zrobił sobie niezły interesik,nic
      nie potrafi nauczyc a potem namawia na dokupienie paru godzin jazdy,a kazda
      kosztuje 40 zeta i tak sobie nabija kieszen.jak się zapisałem na kurs to
      dostałem płytke z testami i programem do nauki,fajnie tylko ze to wydanie było z
      2005 roku to przez te 3 lata troche się testy pozmieniały i przepisy zreszta
      tez!to już świadczy o tym nauczycielu!swiadczy tez o nim wiele miejsce w
      rankingu szkół jazdy(link podaje tu:
      miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35187,4385285.html )zajmuje tam 1 pozycje od
      konca.hee.niezle co 30 miejsce nie jest tak zle!tak wiec jeżeli do tej szkoły
      traficie to przemyślcie to sobie żeby potem nie żałować!wystarczy wybrac sobie
      jakas szkołe z rankingu która plasuje się w górze rankingu.pozdrawiam.zycze
      miłej nauki.KIEROWCA.
      • Gość: BB Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.09, 18:34
        WLASNIE 15 LAT RUTYNY .WOLE WAM ODRADZIC CHYBA ZE CHCECIE NAUCZYC SIE "NIC" I ZDAC ZA KTORYMS RAZEM..
      • Gość: BB Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.09, 18:45

• Gość: aga Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.04.09, 16:42
        zgadzam się z Toba w 100% , tez chodziłam to tej beznadziejniej szkoły,
        tragedia!!!! nie polecam nikomu, Pan Antoni nie potrafi uczyć , skończyłam u
        niego kurs chciał żebym dokupiła kolejne godziny . Musiałam skorzystac z innej
        szkoły i dopiero tam trafiłam na porządnego instrukora dzieki ktoremu zdałam za
        perwszym
        razem. Odradzam wszystkim szkołe Antoniego Chwidziewicza to najgorsza szkoła w
        olsztynie!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: no to teraz Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.04.09, 22:08
          30 h najtrudniejszych i najcierzszych spędziłas z p. Chwadziewiczem ,
          doszkalający miał cie po 30h komfort!!! to było 30 h spedzić tam gdzie
          doszkolenie i wrócic do p. Chwadziewicza, komfort, a taka następna szkoła
          smaruje krytykuje poprzednią , na tym poście to piszą szkoły na szkoły, idąc na
          doszkolenie pytają skąd co jak, jaka szkoła to są wielcy wtedy . bbrrryy
      • Gość: gosc Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.11.09, 16:06
        Apropo tego pana ktory wypisuje tutaj takie brednie i robi ludziom
        uczciwym antyreklame,robilam kurs u pana Antoniego jak i cala reszta
        moich znajomych mniej wiecej w latach 2000-2009 i nikt nie narzekal
        kazdy zdal prawo jazdy za pierwszym razem malo tego na rondzie bema
        i rondzie na dworcu nie zlicze ile razy jezdzilam,wiec nie wiem o
        czym ty piszesz czlowieku,moze akurat ty byles takim tepym uczniem
        ze dopowiedzial ci ze warto dokupic godzine przewd egzaminem jak
        iwdzial ze jezdzic nie umiesz ,a to ze ktos tankuje w czasie jazy to
        akurat norma wiec nie przesadzaj ,tacy ludzie jak ty to
        raptusy,plytka z roku 2005 roku to głabie sa prawie te same pytania
        i nie wierze ze nie mowil o nowych pytaniach ktore sie pojawily jest
        do tego wglad,nastepna rzecz to taka jak juz komus smarujesz dupe to
        sprawdz najpierw to co piszesz bo statystyka zdawalnosci jest
        udostepniona tylko i wylacznie w WORDZIE a ranking ktory pokazales
        to sobie daruj ,jak widac na wszystkich forach skopiowales ten sam
        tekst i tylko ty sie skarzysz albo konkurencja albo oczekiwales
        glaskania po tylku ,zalosne
        • Gość: Monia Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.03.12, 18:41
          mój instruktor nigdy nie tankowal samochodu podczas jazdy, moze 2 razy załatwial swoje sprawy ale nie trwaly one dłuzej niz 5 min .
          i w ogóle co ty wygadujesz, czlowiek płaci za książke i płyte , więc chce nowe wydanie, w którym sa aktualne pyt a nie sam musi szukac po necie
          • Gość: NN Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.12, 18:20
            SPRZEDAM FIATA GRANDE PUNTO Z PEDAŁAMI ROK 207 TECHNICZNIE BARDZO DOBRY , TYLNI ZDERZAK PĘKNIĘTY TEL 604 905 920
    • Gość: raksa Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.gprs.plus.pl 26.09.08, 09:47
      Wiecie co to ja chyba całkiem dobrze trafiłam. Robiłam prawko w
      Rondzie i uwagaaaaaaaaa w zeszłym tygodniu zdaaaaaaaałam i to za
      pierwszym razem a podobno orłem nie byłam. No i co?! Udało się. A co
      do instruktorów to tez nie narzekałam na swojego - Zenek, acha i
      jaby coś nie pasowało to można sobie zmienić instuktora ale ja nie
      musiałam sympatyczny i nauczył więc czego więcej trzeba. Załatwiania
      spraw czy coś takiego tez w tej szkole brak.

• Gość: kropek Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 09:52
      Jeśli szuka ktoś dobrych instruktorów, to polecam niewielką szkołę nauki jazdy
      "Santos". Jest tam dwóch bardzo sympatycznych i wesołych instruktorów. Dobrze i
      dokładnie wszystko tłumaczą. Jeździłam z obydwoma i jestem bardzo zadowolona.
      Prawko zdane. Tel. kontaktowy: 604905920.
      • Gość: kola Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 17:37
        omijajcie santos szerokim łukiem. To najgorsza szkola w
        olsztynie .Szkola w samochodzie to jeden wielki kant
        • Gość: kropek Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 15:32
          kola-> odezwała się zawistna konkurencja :]
          • Gość: instruktor Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 23:57
            KIT I JESZCZE RAZ KIT TO TAKI NR TELEFONU TO TAKI TO TAKA OPINIA LUB
            ŚMAKA SAMI SIEBIE CHWALICIE A KURSANTA TAK NIE ZNAJDZIECIE, ZRESZTĄ
            IDZIE ZIMA ODPADNIE Z RYNKU PLEW OJ ODPADNIE TYCH CO SZKOLĄ PO 800-
            950 ZŁOCISZY PRZECIERZ PONIŻEJ KOSZTÓW TO JEST !!!
            • Gość: no Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.11.09, 23:52
              nono
        • Gość: Andrzej "Santos" Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 00:03
          Ooo, to o mnie! A. Sankowski.
        • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.08, 00:58
          kto mnie tak brzydko opisał ? Fe jestem sympatyczny
        • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.08, 01:12
          zapomniałem dodać na 5-u kursantów 4-ech zdało , ten nagłówek chwyta, na końcu
          łuku jestem, nie mam biura ale reszta jest ok-ej, nie musicie kochani utrzymywać
          mi biura i sekretarki , damy rade . nikt nie przyszedł ze skargą , jeśli coś
          stwierdzasz ,że jest nie tak zapraszam do biura w aucie , jestem dumny i mam
          satysfakcje jak jest ok. w innych szkołach znają was tylko z widzenia.
          zadzwoncje santos 604905920
          • Gość: santosia Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 00:25
            Rozdział 2
            Ośrodek szkolenia kierowców

§ 3. 1. Szkolenie osób ubiegających się o wydanie uprawnienia do
            kierowania pojazdami może prowadzić przedsiębiorca, jednostka wojskowa,
            jednostka resortu spraw wewnętrznych oraz szkoła, która posiada:

1) w zakresie warunków lokalowych:

a) oznaczony nazwą i adresem ośrodka lokal biurowy przeznaczony do obsługi
            osób i przechowywania dokumentacji związanej z prowadzeniem szkolenia kierowców,

b) co najmniej jedną salę:

- o powierzchni nie mniejszej niż 25 m2,

• Gość: kropek Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 10:04
              Ja bym się kłócił czy TWOJA ma te przepisowe 25m2 :]
            • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 11.01.09, 00:44

ja podpisuję się santos jak ktoś podpisuje się santosia to szperacz w moich
              śmieciach , nikt już nie skupuje tego, w styczniu i lutym kurs 1100 doszkolenie
              35zł, dopytaj ?
        • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.08, 01:57
          podpisał się kola , dobrze że nie ; co mi zrobisz jak mnie złapiesz. odezwij sie
          adres koli gratis . bez kumoterstwa
        • Gość: driver Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 00:15
          zanim zapiszesz sie do sankowskiego zadaj mu pytanie z przepisow a wszystko
          stanie sie jasne
          • Gość: czytelnik tych głó Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 13:38
            nie ma to jak zazdrosc Polskiego narodu
          • Gość: obronca santosa Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.centertel.pl 08.02.09, 22:39
            Żeby zadać pytanie z przepisów to trzeba je najpierw znać.Rozumiem,że ty na kurs
            zapisałeś z się z wyuczonym już kodeksem.Sankowski i Janczewski są ok i opinie
            buraków za tym forum tego nie zmienią.Zapisywać się na jazdy i nie
            dyskutować.Myślę, że nikt nie będzie żałował wyboru,a wspomnienia z kursu będą
            bezcenne!!!To tyle w temacie.
        • Gość: rura wydechowa Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 18.12.08, 23:10
          ty zmień logo , widąć cię wszzedzie . jebiesz strony , cały czas ta sama
          paranoja , instruktorzy to jebaki , za rure sponsorujesz kat, A . na ręcznym
          swinio ,,,,,,,,
      • Gość: kropkojat Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 00:21
        bardzo weseli jak z filmu glupi i glupszy tylko ktory ktory
        • Gość: kropkojad Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 09:57
          rozumiem, że piszesz o sobie? to by się zgadzało. następnym razem jak będziesz
          coś pisał, postaraj się zmienić adres IP, albo chociaż rób to w jakichś
          odstępach czasu, bo gołym okiem widać, że te wszystkie złośliwe teksty są
          twojego autorstwa i wysłane z jednego adresu. myślisz, że jak wpiszesz za każdym
          razem inną nazwę autora, to nikt się nie domyśli? haha i kto tu głupszy?
          • Gość: debil Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.08, 16:22
            Chyba trzeba byc debilem zeby nie wiedziec ze te posty pisza sami
            właściciele firm jedni opluwaja drugich a dotego sami njlepiej sie
            chwala prawda jest naga na stronie word-u. a adresy IP to można
            zmieniac w dwie strony i mozna tez podszywac sie pod kogos. a tu ich
            nie widać . Przykre jest to ze wszystkie te posty pokazują jak
            wyglada środowisko instruktorów i to jest najgorsze opieracie sie na
            kłamstwie obłudzie i oszustwie. Szkalowanie innych i wychwalanie
            siebie to podstawa. Znam to srodowisko od podszewki sam bylem nawet
            jestem instruktorem. Tych wszystkich co tak świetnie szkola
            zapraszam do rankingu prowadzonego przez word. Problem trzeba tam
            sie zgłosic a wtedy nie bedzie mozna opowiadac histori o 100%
            zdawalności. santos tesz piszesz pod roznymi nazwami.
            Pozdrawiam wszystkich instruktorów starym hasłem instruktorzy całego
            swiata łączcie sie
            • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 24.10.08, 19:31
              wszystko co tu napisane jest ok ale ja się podpiszę santos lub andrzej
              sankowski, a strony tej już nie odwiedze bo to co przeczytałem powyżej jest
              dobre, że sie sami opluwamy , lub walczymy. do zobaczenia na ulicy
              • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 26.10.08, 08:33
                zapomniałem , zapraszam do biura kopernika 33, już wstawiam wode kawa herbata,
                może drnika, aa jeszcze bilobil
      • Gość: czytelnik Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: 212.180.179.* 13.12.08, 09:54
        firma santos jest od tygodnia na rynku i juz sie chwali wysokimi
        osiagnieciami bzduraaaaaaa bzduraaaaaaaaaa bzduraaaaaaaaa
        • Gość: brr Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 21:46
          Od jakiego tygodnia?!?! Człowieku! Z choinki zleciałeś. Cóż, taka pora.
        • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 18.12.08, 23:00
          dorwałem sie do strony brzmi bzduuurrra, kopernika 33 czekam. 23.12 wigilia godz
          16 ta wpadaj jsteśćie zaproszeni . bez uprzedzeń santos
    • pocahontass Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d 13.10.08, 01:51
      Ja polecam "mojego" pana Jacka z Nagórek. Ta jego firma jest chyba w
      miare świeża, ale poleciła mi go moja koleżanka, która robiła u
      niego kurs juz dawno jak jeszcze uczył chyba w LOKu. Człowiek
      cierpliwość po prostu. Byłam kompletnie zielona, no nic, zero wiedzy
      samochodowej. Wiedziałam tylko, że to okrągłe to kierownica. Poza
      tym, jestem histeryczką, na jego miejscu to oddałabym mi już ze 3
      razy pieniądze i odesłała gdzie indziej. Bardzo kompetentny i z
      podejściem do ludzi. Bardzo, bardzo polecam. Teorię wykłada kto inny
      ale tez w porządku. Nr kontaktowy: 602 888 708. Egzamin za kilka
      dni, ale jestem dobrej myśli, tylko coś na uspokojenie muszę
      wziąć :)) pzdr,

pc
      • Gość: Philip Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 17.10.08, 22:33
        A ja polecam OCK na Wyszyńskiego! Miałem zajęcia z dosyć młodym
        instruktorem (Pawłem) - jest bardzo spokojny, cierpliwy i naprawdę
        potrafi nauczyć kursanta jazdy by zdać egzamin państwowy:) Ja zdałem
        za pierwszym razem!!! Oprócz tego wszystkie sprawy papierkowe
        załatwiają w szkole za was. Najświeższe materiały do nauki, nowe
        punciaki, fachowi instruktorzy i parę innych cennych rzeczy bardzo
        pomagają w zdaniu egzaminu;))))
      • Gość: BB Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.09, 18:43
        DOBRE JAK MOGL TWOJA KOLEZANKE UCZYC W LOK-U SKORO UCZYL TAM JEZDZIC WYLACZNIE NA DUZYCH POJAZDACH A NIE NA KAT "B"--JAKAS KOLEJNA ŚCIEMA .
      • Gość: ciekawostka Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.09, 18:48
        pocahontas pan jacek w LOK-u uczyl jezdzic wyłącznie na duzych pojazdach.a nie na kat B..jakas ścieme zalewasz
    • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 26.10.08, 08:25
      w odpowiedzi na pytanie ,,dobry ,, to ja znowu nikt się ni podpisze
      • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 26.10.08, 08:36
        aa to biuro to od 8 do 16tej, telefon czynny od 8mej do 20tej jak coś będzie
        istotnego dam znać
        • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 26.10.08, 08:41
          co do znziomości przepisów jest ok w sierpniu zdawałem kategorie d za
          pierwszym razem, jestem po szkole DKL tam nie ma lipy, Maniek kładzie nacisk na
          teorie i praktyke postawili na mnie stanołem na wysokości zadani
          • Gość: eura Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 23:46
            najlepsi miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35187,4385285.html
            • Gość: abc Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 27.10.08, 14:56
              Jak podajesz ranking, to podaj chociaż jakiś aktualny. Ten jest
              sprzed ponad roku.
              • Gość: euea Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 23:43
                najlepsi word.olsztyn.pl/node/20
                • Gość: ddd Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 04.11.08, 21:13
                  po kursie , dokupiłam 5h i nic , zadne statystyki o zdawalnosci, nie zdałam ale
                  się zalałam
    • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 13.11.08, 00:21
      zapraszam na kopernika 33 w olsztynie , mozemy pomóc , robimy to by by życie
      było bardziej słoneczne , czekamy
    • Gość: malwina myszyniec Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.08, 21:32
      zaczelam kurs w ostrolece przed wakacjami,niestety trwał tyle miesiecy a zaczelam studia w Olsztynie ,przenioslam sie z egzaminem do olsztyna,niestety ni wiedzialam gdzie pójsc ale znajomi z WNT polecili mi babska szkole z warszawskiej.wykupilam 4 godziny nie znajac miasta i zdalam za dugim razem (moglam za pierwszym ale zrobiłam cos tak glupiego ze do tej pory sie smieje)ale szczerze moge polecic Agatke i wojtka.to co pisza kursanci na stronie babskiej jazdy jest prawdziwe .pozdrawiam i polece was kazdemu
    • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 05.12.08, 01:29
      zapraszamy , jesteśmy bezstresowi tez cię tym zarazimy, opiszemy wytłumaczymy
      ,pomozemy , problemy są będziemy walczyć , wpadnij na kopernika 33
    • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 10.12.08, 00:42
      zapraszamy kopernika 33 olsztyn , 604905920 informacja , staramy się pokazać na
      rynku i jesteśmy fajni ty też bądż
      • Gość: ktos zawiedzony Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 20.12.08, 18:15
        nie polecam santosa :/ bo co ta za szkoła kiedy instruktor najpierw umawia się
        na jazdę po czym ją odwołuje :/ totalny brak kompetencji i odpowiedzialności... :/
        • Gość: auto moto Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 21:15
          ale czym Ty sie martwisz? godzina Ci nie przepada w porównaniu z innymi wieloma
          szkołami jazdy. a to, że instruktorowi coś akurat wypadło to taki problem? aha.
    • Gość: Kasia Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.08, 20:52
      Polecam szkołę Zdzisława Snopka. Jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: gość ;) Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.eranet.pl 22.12.08, 21:38
      Jestem z Nidzicy kurs zrobiłam w Olszynie , poszłam zdałam i polecam
      szkołę pana Roberta Gawrońskiego, naprawdę warto, jeszcze raz
      polecam :)
    • Gość: anenka Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 15:03
      A ja chciała bym polecić szkołę jazdy MM. Własnie dzisiaj zdałam
      egzamin (za drugim podejściem ale to wina nerwów.)Uczą bez krzyków i
      stresu, dokładnie wszystko tłumaczą. Dla mnie było najważniejsze że
      dostosowywali się z jazdami, a także wykładami do mojego wolnego
      czasu którego nie mam zbyt wiele. Mogłam jeździć o 7 rano lub 22
      jeżeli akurat mi pasowało. Tym instruktorom naprawdę zależy zebyśmy
      zdali. Polecam MM.
      • Gość: Santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 10:31
        Serdecznie zapraszamy na kurs kat. B. W styczniu i lutym cena kursu tylko
        1100zł. Cena godziny doszkolenia 35zł. Ul. Kopernika 33 (wejście od podwórka),
        tel. 728 840 643
    • Gość: Agata Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.09, 18:52
      www.babskajazda.pl/komentarze.html
    • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 16.01.09, 01:34
      na doszkolenie zapraszamy w styczniu i lutym za godz. 35zł. materiały i
      wyjaśnienia ul.Kopernika 33 czekamy. powodzenia
    • Gość: santos Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 23.01.09, 20:53
      wpadaj 35zł/h materiały , kopernika 33, dopowiemy niejasności santos
    • pati888888 Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d 24.01.09, 21:34
      JKK zdalam za pierwszym razem polecam... Blondynka ;)
      • Gość: blondmix Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 27.01.09, 19:45
        ja zdałam za pierwszym razem, polecam Pana Sylwestra Adryszczyka na Kopernika
        16/9 tel. 602196314. Bardzo miła atmosfera, Instruktorzy cierpliwi, zwracający
        uwagę na wszystko co niezbędne do dobrej jazdy. Szkoda tylko że drodzy, ale ceny
        podobne jak w innych szkołach. Pozdrawiam wszystkich
        • Gość: doszkolona [...] IP: *.ols.vectranet.pl 09.02.09, 18:09
          Treść postu jest niedostępna.
          • Gość: MANIA Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.nordeabank.pl 24.02.09, 15:07
            CHODZILAM NA KURS DO SYLWKA... PO 37 WYJEZDZONYCH GODZINACH I KIEDY
            NADAL NIE MIALAM ZALATWIONEGO LEKARZA I EGZAMINU WKURZYLAM SIE I
            ZARZADALAM ZASWIADCZENIA... WYDALI MI Z WIELKA LASKA...
            BEZNADZIEJA... TYLKO KASE WYCIAGAJA...
          • Gość: JERHF Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 00:05
            W elce NIE PALĄ FAJEK HE,HE,HE TAKI DROBIAZG A ZAŚWIADCZENIE PO
            ODBYCIU SZKOLENIA DZIECINKO.
            • Gość: klops Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 13:15
              sławku krzysio nie ma kolegów ani przyjaciół ,jesteś jego
              konkurencią i szykuje ci ciacho , patrz jak siadasz krzesło było,
            • Gość: elka Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.12.09, 17:00
              jeżdziłam w Elce z jakimś anorektykiem ,dobrze że nie zemdlał, ślina zwisała mu
              z ust do skrzyni biegów, w samochodzie odór, pełno śmieci, a jakie denka na
              oczach ,,,
              • Gość: dobre Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.01.13, 09:18
                hehehehahahaahhehehahahaha
          • Gość: lulu Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 21:01
            prawda mi wakuto kursie tez nie zaliczyli tzw: wew. egzaminu praktycznego. tam liczy sie tylko kasa!!! auto kurs nie!!!
            • Gość: wwwrr Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.11.11, 13:23
              787111991 pod tym numerem szybko i sprawnie naprawimy twą Elkę i niedrogo
            • Gość: milena Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.12.11, 15:14
              auto może zgasnąć w czasie egzaminu ? miałam pojechać w lewo a pojechałam prosto, czy to koniec egzaminu?polecono mi nr 604905920 tam znalazłam odpowiedzi , też polecam,
    • Gość: mirek Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.chello.pl 30.01.09, 08:51
      autokuts wzoruje się na DKL i dlatego ma kłopoty, DKL to już
      wszyscy omijają
    • Gość: gość Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:39
      A ja polecam szkołę nauki jazdy BAJA! Szybko,sprawnie i skutecznie. Gorąco
      polecam,w razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
      • Gość: iza Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 13:56
        Ja również polecam BAJE! świetni instruktorzy, super atmosfera! są
        cierpliwi, uparci w tym co robią i nawet największego gamonia nauczą
        jeździć! Wybierając szkołę sprawdź jaką Agatka ma zdawalność za
        pierwszym razem ! A to chyba coś znaczy! Pozdrowionka
        • kobiety5 Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d 27.02.09, 20:38
          A jaką ta Agatka ma zdawalnośc bo skoro taką super to czemu nie ma
          jej na stronie Wordu.Boi się ,że rzeczywistośc jest inna niż gołe
          słowa. Gadac o super zdawalności każdy może Tam można porównac
          większośc szkół i jest czarno na białym, a to że ktoś coś mówi o
          gwiazdce z nieba.... no cóż. Do tego wszystkiego niby dwie różne
          osoby zachwalają jedną szkołę TYLKO DLACZEGO Z TEGO SAMEGO KOMPUTERA
          Oj chyba kursantów za mało i chce się tak po prostacku trochę
          poreklamowac
          • Gość: zdziwiony Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: 212.180.179.* 27.02.09, 20:49
            a komentarze same pozytywy i o dziwo nikogo komu by nie pasowało a
            kto administruje strona agatka wiec negatywy ida do kosza. ciekawe
            kto jak nie agatka wykreciła dzwona A klasa i kto wozi dziecko bez
            zapietych pasów w aucie szkoleniowym???????? no kto ????????
            agatka!!!!!
            i niech jeszcze sobie kilka pozytywnych komentarzy wrzuci bo wiele
            osób narzeka na agatke
            • Gość: iza Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 13:27
              to gdzie są te osoby co narzekają? wnioskuję, że byłeś kursantem
              BAJI bo skąd mógłbyś wiedzieć o takich rzeczach jak o rozbitym
              samochodzie... a w innych szkołach nie zdarzają się wypadki?
          • Gość: qwerty Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 23:07
            Nie jest to wymóg, by każda szkoła prowadziła jakieś analizy zdawalności.
            Niektórzy mogą nawet nie wiedzieć, że takowa możliwość istnieje. Poza tym ja nie
            wierzę w te statystki WORDu. A niby skąd oni je mają? Ano podają je właściciele
            szkół. Czy Wam się wydaje, że te statystyki są takie do końca prawdziwe i czy
            właściciele nie poprawiają ich sobie? Jestem pewna, że w dużej mierze tak robią.
            Dlatego żadnym rankingom nie wierzę. Trzeba je traktować z przymrużeniem oka.
            Poza tym co to jest znowu ta duża zdawalność? Ilu matołów dobrotliwy
            instruktorek przepuści? Aaaa. Więc to o to się rozchodzi. Im większa zdawalność
            tym bardziej to podejrzane powiedziałabym wręcz :>
          • Gość: trutnie Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.ols.vectranet.pl 27.02.09, 23:22
            znowu szkola L smaruje o szkole L, to strona opinij klientów nie nieudaczników i
            znajdków
            • Gość: Ania Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.man.olsztyn.pl 04.03.09, 10:40
              Hej!
              Chciałam wszystkich chcących rozpocząć kurs prawa jazdy przestrzec
              przed ośrodkiem ŚLIMAK. Tam współwłaścicielami sa dwaj młodzi
              mężczyźni, którzy bardzo nieprofesjonalnie podchodzą do swojej
              pracy. Godzin teoretycznych miałam tylko 14. Oczywiście trzeba
              podpisać dokumenty, ze odbyły sie wszystkie, inaczej nie zacznie się
              zajęć praktycznych. Każdą dwugodzinna jazdę kończą 10 min.
              wcześniej. NA 30 godzinach traci się 150 min. Instruktor będący
              współwłaścicielem jest bardzo nieprzyjemny i zadufany w sobie. Nie
              można liczyć na miłą atmosferę w czasie zajęć. Mimo, że to TY
              płacisz, nie możesz zbyt wiele wymagać. Chwalą się najniższą ceną w
              mieście, ale uwierzcie jest ona proporcjonalna do wiedzy, jaką sie
              stamtąd wynosi. Dodam, że wiele osób jest niezadowolonych z tego
              kursu.
              • Gość: Julisia Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 15:06
                Nie polecam "szkoły " Krzysztofa Ziółkowskiego.Kurs z nim to strata czasu i
                pieniędzy.Zadawałam u niego w 2004r.Zajęć teoretycznych nie miałam , ale
                musiałam podpisać dokument , że takowe się odbyły.Placyk , na którym odbywały
                się zajęcia w dużym stopniu odbiegał od tego na egzaminie.Uczyłam się na puncie
                , które było w słabym stanie tzn, kłopoty z sprzęgłem no i na gaz.Zawsze
                zamiast godziny jeździłam jakieś 40minut.Zmarnowałam tylko pieniądze .Naciągnął
                mnie jeszcze na 4 godziny dodatkowe.Potem poszłam do Dkl-u i tam w 4 godziny
                nauczyłam się o wiele więcej niż u Ziółkowskiego.
                • Gość: Julisia Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 15:10
                  Dodam ,że w 2004 roku pan Krzysztof Ziółkowski za pieniązki potrafił załatwić
                  prawo jazdy.
                  • Gość: gość Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.04.09, 12:09
                    porównywanie zdawalności było by wtedy wiarygodne gdyby kursant poszedł na
                    egzamin po 30h. ja ukończyłem kurs a byłem tępy dokupiłem 5h w innej szkole , i
                    jeszcze 5h w innej , to statystyke poprawiłem pierwszej szkole, a wszystkie były
                    fajne
                    • Gość: mediolanka Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 18:11
                      A ja gorąco polecam szkołę nauki jazdy LOK ! Instruktorzy świetni,
                      wyrozumiali i, co najważniejsze, cierpliwi ! Poza tym godziny jazdy
                      są dopasowane do kursanta ...
                  • Gość: Aska Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.10, 00:17
                    temat miał byc chyba o najlepszym instuktorze a widze,ze co niektore
                    szkoly same pisza sobie opinie.
                    Dajcie spokoj z ta dziecinada !
                    Te forum nie jest juz w ogole wiarygodne :| bo jednen pisze na
                    drugiego itd. Bez sensu.
                    Ja jak wybierałam sie na kurs tez szukałam na necie opinii i nic nie
                    wyczytałam - same przekamazanie sie szkół nauki jazdy.

Byli kursanci piszcie prawde ! Moze jeszcze uda sie zrobic tak,ze te
                    forum pomoze komus wybrac dobra szkole.

Ja jezdziłam z panią Martą w szkole "Ogryzek". Bardzo cierpliwa i
                    miła. Szybko nauczyłam sie jezdzic,wiec moge smialo polecic te
                    szkołę. A i dodam jeszcze,ze bardzo podobaly mi sie wykłady pana
                    Marka. Wesoło było ale zawsze na temat.
                    Kurs robiłam 3 lata temu,ale wiem,ze oni nadal uczą, bo widuje ich w
                    samochodach nauki jazdy.
            • Gość: posiadaczka prawka Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.04.11, 19:16
              Witam!
              Ja polecam Pana Arka Przybyszewskiego (Szkoła PASJA na ul. Polnej)! zna trasy egzaminacyjne i pułapki czychające na kursanta a do tego jest ostoją cierpliwości, spokoju, i ma wykształcenie pedagogiczne a co za tym idzie podejście do ludzi! Polecam z całego serca wszystkim niezdecydowanym :) nie będziecie żałować i bać się egzaminu!!! :)
          • Gość: gość Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 13:21
            a ja nie zauważyłam żeby to było z tego samego kompa :)
        • Gość: zadowolona Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.mm.pl 19.08.09, 14:59
          Polecam EL-WOJ ! Szkoła na Jarotach. Małe grupy i rzetelne wykłady nie jakieś
          tam filmy jak u większości. Fajnie i miło jeździ się z Maćkiem ale Wojtek też
          jest dobry ;) Zero krzyków i stresu. Oblałam pierwszy egzamin ale co się dziwić
          jak wymusiłam pierwszeństwo ;P Za drugim poszło mi już super i nawet egzaminator
          powiedział, że miałam dobrego instruktora ;P
          Pozdrawiam wszystkich i życzę takich instruktorów jak wyżej wymienieni ;DD
          • Gość: kursantka Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.02.10, 18:03
            Robiłam kurs u Pana Roberta Gawrońskiego. Kurs odbyty szybko. Instruktor bardzo
            profesjonalnie podchodzi do sprawy. polecam bardzo
      • Gość: uwaga uwaga uwaga Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.centertel.pl 19.05.11, 18:18
        www.se.pl/wydarzenia/kraj/olsztyn-jest-piratem-i-uczy-jezdzic_145266.html
        • Gość: iga Re: Olsztyn - który instruktor nauki jazdy jest d IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.05.11, 10:20
          znalazłam ulotkę z rondem Olsztyna o doszkalaniu , zadzwoniłam , przyjechał Pan przygotowany do lekcji , wytłumaczył , pojechaliśmy, wyciągnęłam wnioski i jeszcze skorzystam z lekcji, lekcji pod numerem 728840643 lub 604784412. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka