Dodaj do ulubionych

Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie prawka

IP: *.chello.pl 22.05.08, 14:40
jak w tytule, chcialabym wiedziec od osob, ktore w ostatnim okresie
zdaly i otrzymaly prawko jazdy ile na nie czekaly? tydzien, dwa a
moze trzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 217.98.251.* 22.05.08, 17:42
      po 2 tygodniach od opłaty odebrałam ;) ale było wcześniej tylko ja nie miałam
      możliwości go odebrać...pozdr
      • Gość: jaro Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.warszawa.mm.pl 28.10.09, 16:47
        można sprawdzić : www.kierowca.pwpw.pl
    • toyota08 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 22.05.08, 21:29
      Chciałabym już się zastanawiać ile się czeka na odbiór
      prawka.Wspaniałe czekanie.Na odbiór.Pięknie brzmi.Ale narazie czekam
      na pierwszy egzamin.Tylko pozazdrościć takiego czekania.Gratulacje.
      • Gość: iwo Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.aster.pl 22.05.08, 22:54
        2,5 tygodnia
        • wredna.suka Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 23.05.08, 06:19
          Ja miałam po tygodniu...
          Sprawdzałam tu na bieżąco... cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
          • ewelinaxxi Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 23.05.08, 08:27
            Ja też dokładnie po 7 dniach (Gdańsk). Opłatę wnosiłam dopiero przy
            odbiorze.
            • Gość: gosc Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.171.16.203.crowley.pl 23.05.08, 10:03
              a we wrocławiu placic mozna przy odbiorze czy trzebanajpierw
              zaplacic??
              • Gość: jeanny Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.magma-net.pl 30.05.08, 20:42
                Trzeba najpierw zaplacic ( najszybciej w wordzie po zdanym
                egzaminie) i od tego dni "leci" czas na wydanie prawka.
                • Gość: -PrZeMo- Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.dream.net.pl 06.07.08, 22:53
                  NIE trzeba najpierw zapłacić, aby przyjęto wniosek o wydanie prawa
                  jazdy. Po zdanym egzaminie "WORD" samo załatwia wszystkie
                  formalności, a my tylko przychodzimy(każdy w swoim powiecie) do
                  urzędu po odbiór dokumentu i płaci przy odbiorze (można oczywiście
                  zapłacić od razu po zdanym egzaminie). Czas oczekiwania na wydanie
                  od zdania egzaminu to teoretycznie do 14 dni, ale w praktyce jest
                  różnie - czasem można dostać po 5 dniach, a niekiedy po 3tyg. Ja
                  osobiście odebrałem po 15dniach i płaciłem przy odbiorze.
                  • Gość: ja Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 13:16
                    tak jest polac mu
            • Gość: Beata Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.play-internet.pl 04.03.13, 16:20
              Mi dopiero po 3 tygodniach papiery z WORDU wysłali do starostwa i czekam już 4 tyg razem
              • Gość: Magda Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 19:50
                a w jakim mieście ?
          • Gość: fg Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 20.06.08, 17:52
            a ja zdałem przedwczoraj i na tej stronce pojawia sie takie cos
            (2007-12-06) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
            prosze zwrocic uwage na datę :O nie wiem o co chodzi
            • Gość: kamil Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.tktelekom.pl 16.02.09, 15:31
              a na jakiej stronie sprawdzałeś
              • sylwia1521 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 19.02.09, 11:19
                Na tej stronie sprawdzacie na jakim etapie jest produkcja Waszego
                prawka
                www.kierowca.pwpw.pl/
            • Gość: ja Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.gdynia.mm.pl 08.10.10, 13:15
              tam jest data podana w formacie miesiac, dzien, rok...dla tego tak dziwnie wygląda
              • Gość: marta Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.gdynia.mm.pl 08.10.10, 13:17
                (01/10/10)zdałam w Gdyni ;)
                a dzis na stonce PWPW mam już
                (08/10/10) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

Ale sie cieszę ;)))))teraz już z górki ;)))

Znajoma zdawała w Gdyni w zeszłym roku w wakacje 10.07 dokładnie 15.07 zadzwoniła do urzedu w Pucku (bo tam ma meldunek) ile sie czeka, a pani powiediała że jej prawko właśnie od dzis na nią czeka....i 16.07 czyli po 6 dniach od zdania mała juz prawo jazdy w reku...szczęściara ;)

I jeszcze mała ciekawostak, kumpela i kumpe odebrali niedawno prawko ...Data otrzymania uprawnień nadrukowana na prawku jest w ich przypadku o dzień, dwa wcześniejsza niż pojawienie sie na stronce PWPW informacji "Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.".. Wynika z tego że po pojawieniu sie tych danych prawko jest juz wydrukowane i czeka w Warszawie na wysyłkę ;))
          • Gość: Diki Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 193.111.144.* 30.06.09, 21:54
            www.kierowca.pwpw.pl/ tu sprawdzasz czy prawko jest juz gotowe :) a czeka sie jakies 10 dni w tym momencie.
        • Gość: Ona :> Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.cdma.centertel.pl 08.10.12, 14:30
          01 - 10 - Prawo Jazdy: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne .

08 - 10 - Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.

TYDZIENNNNNNNN huraaaaaaaaa <3
          Oka !
      • Gość: :) Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 24.05.08, 20:06
        a gdzie zdajesz i kiedy masz termin?:) tez bedziesz mogla wkoncu to
        powiedziec, ze czekasz na odbior:P
      • Gość: olmc Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.05.09, 10:28
        No chyba nie to czekanie jest bardziej dobijające niż na egzamin bo
        przed egzaminem jest stres a po zajebista ochota na jeżdżenie, po za
        tym mi się przydał już papier z dwa razy bo była taka potrzeba aby
        gdzieś coś załatwić była fura tylko jechać nie było komu :(
        I dlatego mnie to tak wku...a że jeszcze go nie mam
      • Gość: Adrian Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.starachowice.vectranet.pl 16.04.11, 08:50
        ja czekam narazie tydzień i się nie mogę doczekać.
      • Gość: stasiek Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.wimbp.lodz.pl 25.02.13, 12:41
        ja dziekuje za takie czekanie samochód jest mi niezbedny do pracy oraz do wozenia chorej matki a tu teraz czekaj dwa tygodnie - 14 DŁUGICH dni :((((
        powinni dawac jakies zastepcze papierowe
        • Gość: Kiniaaaa Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 30.03.13, 22:57
          Tak Polska zawsze bedzie do tylu. Ja zdałam w uk Szkocja odrazu wystawil mi egzaminator kartkę ktora zastąpiła mi prawo jazdy ze zdałam practical driving i z tym dokumentem mogłam juz jezdzic . A na prawo jazdy czas oczekiwania. Jest 7-14dni ja w tym przypadku czekałam 5 dni roboczych . Pozdrawiam
        • Gość: Biuk Masz racje! IP: *.opera-mini.net 11.12.13, 22:08
          Dokładnie kolega dobrze mówi niektórzy naprawdę potrzebują PRAWKA do załatwiania spraw rodzinnych a druga połowa do lansowania się.Swoją drogą mogliby dawać ten kwit na papierku na okres czekania na plastik
      • Gość: Bułaj Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.14, 09:55
        Oj uwierz że to jest gorsze niż same zdanie :D
    • Gość: :) Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 24.05.08, 20:07
      No ja juz czekam tydzien i puki co na stronce internetowej wciaz
      pisze, ze bak spraw w toku, wiec chyba jeszcze sobie troche
      poczekam:/
      • Gość: pomobia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 12:27
        to tak jak i ja. Już nie mogę się doczekać..a tu ani słychać żeby coś się ruszyło.
    • Gość: ja Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:25
      Zdawałem 15.05 i a na stronie nic jeszcze nie ma, a minęło już 9 dni...
      • Gość: ELA 1981 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.promax.media.pl 24.05.08, 21:14
        Ja zdałam 10 maja ,a prawko odebrałam 23 maja .Pozdrawiam .
      • Gość: Miki Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 18:01
        W moim przypadku dopiero po 10 dniach na stronie wyświetliło się ze przyjęto
        wniosek;/
        • Gość: Damian Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 212.244.74.* 30.10.08, 17:23
          zdałem egzamin w poniedzialek 20-tego pazdziernika a dzis już 30 i nic na
          stronce jest niby postepowanie administracyjne...uzbrajam sie w cierpliwośc ale
          kkur*** nei umiem czekasz na coś cale życie zdasz ten egzamin i jeszcze musisz
          czekac na ten plastik ;/ czemu odrazu nie wydają:( pozdrawiam wsyztskich
          przyszlych kierowców;)
          • Gość: :0 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 212.127.95.* 27.11.08, 14:03
            Ludzie ta strona pwpw spóźnia sie pare dni mi pisało ze jest w trakcie postepowania administracyjnego poszedłem tego samego dnia i było prawko natomiast jeśli chcecie mieć większą pewność to tu jest tel 0717777787 gdzie sie dowiadujecie czy prawko juz jest. Dotyczy to wrocławskiego urzędu przy Gabrieli
    • emib3 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 26.05.08, 10:14
      Ja zdawałam 20.05 w Łodzi i na stronie pwpw nadal nic. Czekam
      cierpliwie....
      • Gość: :) Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 26.05.08, 16:54
        No wlasnie ja zdalam 19 i na stronce dalej cisza... ciagle mi sie
        zdaje, ze moze cos ze strona jest nie tak hehe, jak do srody nic sie
        na stronce nie zmieni to chyba sprobuje sie telefonicznie dowiedziec
    • Gość: emi Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:18
      ja zdawałam 10.05 i nadal cisza już sie niepokoje spróbujemy
      jutro....:(
      • Gość: :) Nareszcie info na necie IP: *.chello.pl 27.05.08, 09:40
        noo kochani, nareszcie pojawila mi sie informacja, ze przyjeto
        wniosek i trwa postepowanie administracyjne, uff, czyli jednak
        stronka dziala hehe, wydaje mi sie, ze w takim razie moze do konca
        tygodnia uda mi sie je odebrac
        • emib3 Re: Nareszcie info na necie 27.05.08, 10:45
          Moje też juz się pojawiło i też liczę na odbiór do końca tygodnia, a
          Ty :) skąd jesteś?
          pozdrawiam
          • kami4 Re: Nareszcie info na necie 27.05.08, 13:15
            U mnie też!
            Wybiorę się pod koniec tygodnia na Smugową.
            Producent przekazuje wykonane prawa jazdy do właściwego organu w
            terminie nie dłuższym niż 7 dni od dnia otrzymania danych.
          • Gość: :) Re: Nareszcie info na necie IP: *.chello.pl 27.05.08, 16:57
            Jestem z Krakowa:) hmm no jak w poniedzialek mi napisali, ze wniosek
            przyjeto no to chyba do piatku sie wyrobia, fajnie by bylo:)
            • Gość: malutka Re: Nareszcie info na necie IP: *.cust.tele2.pl 27.05.08, 22:43
              U mnie też odkryłam ze dziś pojawiło się postępowanie
              administracyjne :) w pt mam nadzieje ze czeka mnie marsz podobnie
              jak Kami4 na Smugową w Łodzi :)
              • Gość: ja Re: Nareszcie info na necie IP: *.constantin-entertainment.pl 28.05.08, 11:50
                ja też mam już info od poniedziałku. Piątek - prawko - byloby super!
                • Gość: stefek burczymucha Re: Nareszcie info na necie IP: *.toya.net.pl 27.05.09, 12:46
                  A ja mam postepowanie od czwartku tamtego tyg. jak nie dostane w tym tygodniu do
                  piatku to sie wku...eee strasznie bo juz nowa fura czeka , nie dosc ze zdalem za
                  1wszym to jeszcze trzeba czekac....( jezdzilem tak z 3 lata bez prawka , ale bez
                  kitu teraz jak juz oczekuje na ten plastik to nie chce sie przypalowac i kusic
                  losu :D )
        • andrzej1300 Re: Nareszcie info na necie 24.05.09, 13:42
          Jak sprawdzic czy prawko mozxna odebrac jak to strona prosze o o
          pomoc
          • Gość: Emilka Re: Nareszcie info na necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 16:51
            > Jak sprawdzic czy prawko mozxna odebrac jak to strona prosze o o
            > pomoc
            www.kierowca.pwpw.pl
    • Gość: :) Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 29.05.08, 16:34
      OK, dzis mam info, ze juz mam dokument do odbioru, ale za pozno
      popatrzylam, wiec jutro po niego pojade:)
      • pasadenkaa Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 02.06.08, 12:57
        Gdańsk:
        21.05 - egzamin
        29.05 - przyjęto wniosek
        02.06 - dokument do odbioru :)))))
        • Gość: jacob Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 17:33
          Kraków
          20.05 - zdany egzamin
          30.05 - przyjęto wniosek
          ? - czekam na dokument do odbioru :)
          • Gość: kajka3 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:24
            27.05.2008 - egzamin zdany
            03.06.2008 - przyjęto wniosek, trwa postępowanie
            • Gość: :) Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 03.06.08, 19:55
              Ja mialam tak:
              19.05 zdany egzamin
              26.05 przyjeto wniosek, trwa postepowanie
              29.05 prawo jazdy do odbioru
          • Gość: Chmiel Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 83.2.101.* 24.09.09, 10:43
            14.09.09 - Zdany egzamin
            21.09.09 - Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

i do dzisija nic nie slychac ehhh lipaa ;/; /
          • Gość: Kubas93 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.152.138.170.dsl.dynamic.t-mobile.pl 29.02.12, 10:02
            Kraków:
            23.02.12 - zdany egzamin
            27.02.12 - przyjęto wniosek
            jak 02.03.12 będzie DO ODBIORU to będę zadowolony, na piątek by się już przydało. :)
            • Gość: kubas93 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.152.138.170.dsl.dynamic.t-mobile.pl 29.02.12, 10:05
              A właśnie, ktoś wie jakie są aktualne opłaty w Krakowie, za prawa jazdy?
              • Gość: yhym Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.proxnet.pl 02.04.12, 15:16
                egzamin zdany 12.03, dziś jest 02.04 a ja dalej nie mam prawka ;((((
                Czy tylko Gliwice tak przedłużają?

:(
    • Gość: a ja tak: Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 87.205.148.* 03.06.08, 22:17
      13.05.2008 - zdany egzamin;)
      28.05.2008 - przyjęto wniosek
      dzisiaj - 03.06.2008 - plasticzek w ręku;)
      Strasznie długo przyjmowali wniosek, a dokumenty szły z Warszawy do
      Warszawy... 14 dni woła o pomstę do nieba!!!
      • Gość: kasia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 04.06.08, 19:07
        Ja zdałam 26 a do tej pory nie ma dosłownie NIC :-(
        • Gość: ew_ko Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 20:32
          To chyba zależy od urzędu. Ja zdałam 30.05, 02.06 zapłaciłam a dzisiaj 04.06 na
          stronie jest już wpis o trwającym postępowaniu administracyjnym! Yupi
          • Gość: kasia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 04.06.08, 20:52
            To tylko pozazdrościć, he he. A gdzie zdawałaś? Bo ja na Odlewniczej w
            Warszawie, a na stronce dalej nic. W urzedzie powiedzieli mi żebym sie
            dowiadywała pod koniec przyszłego tyg i wcale nie powiedziana ze bedzie.....
            • Gość: ew_ko Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.08, 09:24
              W Wałbrzychu
              • Gość: kasia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 05.06.08, 11:14
                A to może u Was troche szybciej bo tutaj to wszyscy jacys zamuleni, i zanim sie
                rusza...
      • Gość: Radzio Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:31
        ja zdalem niedwno prawko i czekalem tylko 7 dni:) mowie Wam lepiej
        tam do nich i zadzwonic bo na tej stronce cos jest nie tak:) ja
        zadzwonilem i mialem juz do odbioru a na stronce ze sprawa nadal w
        toku wiec nie sugerujcie sie tym co jest na stronce tylko zwoncie to
        urzedu:)
        • Gość: KKKKKK Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.petrus.pl 24.12.10, 16:37
          Popieram ! dzwonic do nich
    • 1.siska Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 09.06.08, 13:09
      1,5 tygodnia...Sama się zdziwiłam że tak szybko...:)
      • Gość: kajka3 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 13:28
        13 dni: egzamin zdany 27.05, komunikat że prawo jazdy do odbioru
        dzisiaj: 9.06
        • Gość: Elkaaa Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.ghnet.pl 09.06.08, 14:11
          Egzamin zdalaam 28 maja a prawko odebralam 5 czerwca.
        • Gość: kasia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 09.06.08, 19:18
          ja czekałam 14 dni na przyjęcie wniosku dopiero dzisiaj został przyjęty, może do
          odbioru w czwartek:-)
          • Gość: kasia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 11.06.08, 20:29
            yupi!!!!!!!!!! dzisiaj odebrałam!!!
            • Gość: kamion Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 89.231.196.* 30.12.08, 12:38
              cześć macie jakies stronki żeby sprawdzić czy prawko jest gotowe
        • Gość: gość Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 20:57
          zdałem 2 czerwca i czekam 9 dni dodam, że cierpliwie czekam
          najlepsze jest to, że egzamin zdałem a przez to czekanie ciągle mi
          się wydaje, że jednak nie :D
          • Gość: sigma Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 16:32
            a ja zdałam 29 maja a na stronce nadal wyświetla mi sie że dokumenty
            nie dotarły :(
            • Gość: kajka3 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.ekspres.net.pl 12.06.08, 20:24
              To może zadzwoń do swojego wydziału komunikacji czy dokumenty
              dotarły i czy przez przypadek nie musisz najpierw zapłacić. Ja
              zdałam dwa dni przed Tobą a prawko mam w ręce od poniedziałku
      • Gość: luddar Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 213.77.95.* 16.06.08, 15:37
        ja zdalem 4-go czerwca. na razie nic. dzwonilem do urzedu - pani
        powiedziala, ze przez strajk poczty tak dugo. hehe chlopca do bicia
        nareszcie maja...
    • Gość: a Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 20:11
      tu masz wszystko opisane
      piotrasik69.myminicity.com/
      • dominichen Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 17.06.08, 10:36
        Ja zdawałam na Odlewniczej a odbierałam na Wiktorskiej.
        04.06 - zdany egzamin
        12.06 - przyjęto wniosek, trwa postepowanie administracyjne
        16.06 - prawo jazdy gotowe do odbioru :)
        Przez strajk poczty dokumenty z Warszawy do Warszawy szły ponad
        tydzień....

pozdr!
        • goos3001 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 17.06.08, 12:17
          A ile trzeba zaplacic? Zdalam wczoraj, kurcze, ale sie ciesze!
          • Gość: kasia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 17.06.08, 22:14
            ja płacilam 70,50 zl
            • kilko Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 17.06.08, 22:18
              Ile się czeka na wydanie prawka - egzamin miałem w Nowym Sącz - wszysc z NS pisać!!!
              • Gość: Damian Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:20
                Ja egzamin miałem 28.06-sobota (w Nowym Saczu) 1.07 poszedłem zapłacic do starostwa70,50zł po powrocie do domu sprawdziłem w internecie i pisze mi, że wniosek przyjeto i trwa postepowanie administracyjne
                • Gość: dddrr Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 22:39
                  ja zdawałem w ostrołęce i mieszkam w wawie, więc myślę że to całkiem długo
                  będzie szło:( miał ktoś taki przypadek że zdawał daleko od miejsca
                  zamieszkania?? jak tak to piszcie ile czasu w wawie czekaliście na egzamin zdany
                  w innym mieście..
                  • Gość: magda Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.4.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 03.07.08, 15:21
                    toruń 21.06 egzamin (sobota)a 1.07 prawko w rękach
                    • Gość: Kontor torun Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.07.13, 17:03
                      T gratulacje Madziu ja czekam juz tydzien i jeszcze nic
    • damiolek Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 04.07.08, 18:18
      witam.ja zdawałem prawko w łodzi 1 lipca 3lipca dzwoniła do mnie
      pani z urzedu komunuikacij i po południu mam komunikat na stronie
      PWPW ze trwa postepowanie wiec mysle ze od zdanai egzaminu bede
      czekał jakies 6-8dni i odbiore swoje wymarzone prawko.pozdro dami
      • paj80 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 08.07.08, 09:43
        Warszawa: 2 tygodnie, 18/06 egzam, a odberalam 02/07.
    • Gość: abc:) Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.elpos.net 08.07.08, 18:31
      3.07 zdane :)
      8.07 przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne

ciekawe kiedy odbiorę ??? :)
      • Gość: Bartek Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.master.pl 09.07.08, 13:15
        25.06 zdane, a na PJT nadal pisze :"Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub
        dokument wydany." :(((
        • Gość: Kamil Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:54
          No ja mam to samo zdałem 23 czerwca, i do dziś na stronie pisze że
          nie mawniosku lub nie poprawne dane... kurde a to już 18 dni !!!!
          szok dodam ze u mnie płaci się przy odbiorze prawka a nie przed. Już
          zaczynam się mocno denerwowac..
      • Gość: :(( Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 94.254.184.* 13.01.11, 02:34
        Jesli po wpisaniu moich danych wyswietla mi sie ze Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. to co jest nie tak skoro egzamin zdalam 11.01.2011 prosze bardzo o odpowiedz....
    • Gość: bb Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:30
      byłem dziś w urzędzie i okazało się że czeka na mnie już od 5dni prawko , na
      stronie miałem cały czas:,,niepoprawne dane..,, lepiej więc się tym nie
      sugerować i patrzcie po prostu w urzędzie swoim:)
      • Gość: Kamil Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.gprs.plus.pl 14.07.08, 13:15
        Cześć, i prawko jest już w urzędzie !!! Czekałem równe 3 tyg. Czyli
        jestem kolejny który potwierdza że NIE PATRZCIE NA STRONKE u mnie
        cały czas piszę że nie ma wniosku a prawko w urzedzie... Ale mi
        ulżyło :) Pozdro
      • Gość: justa Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 13:47
        dokładnie ja miałam tak samo:/
    • grasiunia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 16.07.08, 00:07
      04-07-2008 egzamin
      08-07-2008 przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne

15-07-2008 przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne (rano)
      15-07-2008 wieczorem: Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie (wieczorem)
      hurrrrra

• Gość: mk Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 12:03
        ja zdalam 2008 07 08 wniosek przyjeto 2008 07 15 jeszcze nie jest do odbioru
        zycze sczescia
        • Gość: sfrustrowany Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 22:14
          zdałem wczoraj czyli 24.07.2008,w MORD w Nowym Sączu lecz zameldowany jestem we
          Wrocławiu.Pani w ośrodku poinformowała mnie ze dokumenty wyślą do Wrocławia w
          poniedziałek dotra tam moze po tygodniu tamci wysla dalej jakby nie mozna było
          od razu wysłac gdzie trzeba a gotowe do Wrocławia.Szok mamy internet kontakt z
          całym swiatem banki przelewaja pieniądze przez net a oni pocztą pantoflową,jakby
          nie mozna było posłac danych przeciez nawet zdjecia wysyla sie mailami po prostu
          wszystko.Cóz trzeba jeszcze poczekac.Poczta dziala jak dziala czasmai strajkuje
          gubi przesylki a ty biedny kierowco meczyles sie zdales a nie mozesz jezdzic.
          • Gość: din din Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 14:27
            ja juz się gdzies udzielałam, że czekałam 6 dni. Słyszało mi się, że
            wysyłają papiery 1 lub 2 razy w tygodniu i jeżeli sobie człowiek
            trafi na ten właściwy dzień to szybko idzie...ale ja tam nie wnikam,
            różne historie słyszałam :)
    • Gość: croaman Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 11:49
      Ja ze spokojem obserwowałem mój status na stronie pwpw i cały czas dane nie
      poprawne lub dokument wydany. W końcu po 3 tyg. zadzwoniłem do urzędu i okazuje
      się że prawo jazdy na nie czeka pomimo że na stronie sprawa nawet nie jest w toku.
    • Gość: :) Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.bialnet.com.pl 18.08.08, 12:16
      Zdałam 04.08. odebrałam 14.08., czyli 10 dni:)
      • Gość: Rość Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 17:43
        Ja czekam od21.08.08 (zdany egzamin) na stronce nic.Zadzwoniłam do urzędu może w
        piątek dojdą dokumenty, potem jeszcze drukowanie. W warszawie z Odlewniczej na
        Białołękę dokumenty idą tydzień. Pani w urzędzie poinformowała mnie że wysyłają
        je w poniedziałki i czwartki. Pewnie jeszcze poczekam
        • Gość: qawqa Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 80.51.45.* 05.09.08, 21:19
          Nie ma co się dziwić, że co innego na stronie a co innego w rzeczywistości - w
          końcu wiadomo, że informacje na stronie internetowej wpisuje jakiś urzędas,
          którego nikt tak naprawdę nie kontroluje.
          Dużo zależy faktycznie od tego, kiedy będą wysyłane dokumenty z WORDu (lub MORDu
          jak w Krk). Ja np. zdawałem w Suwałkach we wtorek 26.08 a pani z info
          powiedziała, że dokumenty wysyłają tylko w piątki. Tyle kasy biorą za egzamin i
          nawet nie mogą ich codziennie wysyłać :(
          Swoją drogą mam nadzieję, że nie pobiję rekordu oczekiwania - zdawałem w
          Suwałkach, dokumenty wysłano do UM w Świnoujściu, stamtąd pójdą do W-wy i z
          powrotem do Świnoujścia :)
          Na dzień dzisiejszy oczywiście nie ma żadnej adnotacji na stronie PWPW o moim
          prawku :(
          • Gość: qawqa Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 80.51.45.* 11.09.08, 11:29
            Witam ponownie,
            Potwierdzam zgłaszane już wcześniej uwagi: NIE MA CO SPRAWDZAĆ STANU PRAWA JAZDY
            NA STRONIE INTERNETOWEJ PWPW!!! Tam wciąż mogę się dowiedzieć, że sprawy nie ma,
            a tymczasem moje prawo już od kilku dni czeka w Świnoujściu!
            Zdawałem w Suwałkach 26. sierpnia
            Dzisiaj (11. września) pierwszy raz zadzwoniłem do UM w Świnoujściu i prawko
            czekało już kilka dni.
            • jezdze_bo_umiem Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 07.01.14, 12:18
              Na prawo jazdy czeka się od 2 tygodni do miesiąca. Informacje na stronie niestety mogą się różnić od tego co jest w rzeczywistości, urzędnicy to też ludzie i czasem nie są w stanie wszystkiego wprowadzić na czas.
    • Gość: maja Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.subscribers.sferia.net 29.08.08, 10:24
      moze ktoś z was bedzie sie orientował,bo mam dość skomplikowaną
      sytuację...
      podczas zapisywania się na egzamin byłam zameldowana w jednym
      miejscu,zdałam egzamin i dokumenty zostały wysłane na adres wydziału
      komunikacji który wpisałam podczas zapisywania się...w miedzyczasie
      zmieniłam miejsce zameldowania.czy wydział komunikacji miasta w
      ktorym byłam zameldowana poprzednio przyjmie te papiery i normalnie
      wyda mi prawo jazdy?czy odesle do wordu jako ze juz nie jestem tam
      zameldowana i nie są własciwi do wydania mi dokumentu??
      nie mam jeszcze dowodu z nowym adresem wiec musialam sie na stary
      zapisywać,teraz boje sie ze w wydziale komunikacji zweryfikują i
      okaze sie ze swoje prawko otrzymam za rok:/
    • Gość: wawa topel Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 06.09.08, 00:43
      no ja czekałem 2 tygodnie! w warszawie ! ale nie wiem jak gdzie indziej?
      • Gość: CZEKON Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.gbn.pl 09.09.08, 17:33
        heh ja zapłaciłem 2 dni po egzaminie pani powiedziała ze za 2 tygodnie mam sie
        zgłosić :D przychodzę za 2 tygodnie a babka mówi ze mnie w bazie niema ja Mówię
        jak to niema :O powiedziała ze zaraz wróci przyszła za 10 minet i mówi ze
        papiery dzisiaj przyszły hehe z wordu po 2 tygodniach masakra :D i dostałem
        zaproszenie za 2 tygodnie znowu czyli miesiąc będę Qrwa czekał
        • Gość: xxx Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 18:30
          ta strona papierow wartosciowych gdzie sie sprawdza prawko jest
          walnieta tydzien mina a tam dalej wielkie gowno heh, prawie im
          podwyzke dac :/ weeee
          • kkk_k Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 12.09.08, 21:27
            Ja zdawałam w WORD na Okęciu w Wawie i tam dokumenty do wydziałów komunikacji
            wysyłają dwa razy w tygodniu w pn i czw.
            W WK na Ursynowie powiedzieli mi że to co wysyłają z WORD w czwartki u nich jest
            w następną środę. Masakra!!! Przy takich opłatach nie stać ich na priorytet nie
            mówiąc już o wysyłce kurierem!!!
            U mnie wygląda na to że półtora tygodnia po egzaminie dopiero będę miała szanse
            opłacić te 70,50 pln i wtedy w ciągu 7 dni roboczych wyprodukują cenny kartonik.
            Przy dobrych wiatrach w 3 tygodnie od egzaminu będę mogła pobrykać po mieście
            • Gość: KoJoT Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 23:04
              Dzisiaj odebrałem swoje prawo jazdy (w Nysie - Opolskie)
              czekałem 12 dni,
              zdawałem 3-ego września, zapłaciłem 4-ego...
              no i się troche wkurzałem bo na stronce oczywiście "niepoprawne dane..." ze juz
              myślałem że lipa, ale przeszedłem się do starostwa i okazało się że już z
              tydzień czeka na mnie prawko xD
              ahh pieknie... lipne to czekanie, a teraz tylko śmiganie.
              pozdrawiam :))
              • kkk_k Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 18.09.08, 10:23
                Ja także na stronce mam błędne dane, po tygodniu dokumenty dotarły z okęcia na
                ursynów, we wtorek opłaciła i teraz czekam podobno 7 dni roboczych..
                • karla.80 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 22.09.08, 11:59
                  Ja zdałam na Powstańców równo 2 tygodnie temu, na stronce nic, ze niepoprawne
                  dane... Dziś zadzwoniłam i jutro już mogę odebrać... Bez sensu ta strona....
                  • Gość: kaziu Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.opera-mini.net 19.02.13, 23:40
                    U mnie w Katowicach wygladało to tak :
                    5.02.13 zdałem egzamin za 1 razem
                    czekałem tydzień z myśla ze zaczna wyrabiać prawo jazdy no ale nic, wkońcu poszedlem do urzedu dowiedziec sie co i jak i okazalo sie ze musze najpierw zapłacic (głupie) wczoraj zapłaciłem a dziś na stronce wyszlo : postepowanie administracyjne :) szybko ale zobaczymy kiedy bedzie do odbioru moze w pt albo pon :)!
        • Gość: blabla Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 11:32
          Masakra czekam juz 19 dni i dalej na stronie pwpw nic nie ma w
          urzedzie to samo az sie spawac chce, porazka jak nie wiem. Pozdro
          dla urzedasow popijajacych kawke i marzacych o podwyzce :/
          • Gość: drago253 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 12:24
            No ja czekam już 9 dni i na stronie nic może mnie wychujali w wordzie i nie wysłali papierów hehe
            • Gość: aniaa Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.opera-mini.net 17.05.12, 12:37
              ja czekalam rowne trzy tygodnie . A to co pisza na tej stronie to pic jednym slowem . Ja zadzwonilam do urzedu gdzie sie juz je odbiera i powiedzieli ze sa i mozna odebrac od 2 dni a na tej str ciagle pisalo ze wniosek przyjety ... Nie sugierujcie sie ta strona lepiej dwa czy trzy razy zadzwonic i masz pewnosc .. A przy odbiorze jesli odbiera najblizsza rodzina nic sie nie placi a jesli ktos inny dodatkowo placilam 17 zl .. A za samo prawko 80 zl z czyms nie pamietam ..
            • Gość: aniaa Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.opera-mini.net 17.05.12, 12:38
        • Gość: blabla Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 13:02
          "zdenerwowalem" sie dzisiaj i zadzwonilem do wa-wy co jest z moim
          prawkiem i mila pani powiedziala ze dzisiaj powinno przyjsc wiec
          bede dzwonil hehe:D a ta ich strona pwpw jest do kitu nie patrzcie
          na nia!!! Jednym sie zgadza a innym nie, ja nie mialem szczescia :P
      • Gość: Ania Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 193.59.75.* 17.10.13, 12:00
        Witam.Ja zdałam prawko 2 pażdziernika.Mineło już 15 dni,a jeszcze nie mam dokumentu.W sytemie widnieje ,że jest odbiór dokumentu,a w Starostwie go nie ma.Nikt nic nie wie? Pełen cyrk!!!!!!!!!!! Tak jest we Wrocławiu...
    • Gość: szmaja Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.08, 20:54
      Wrocław - egzamin 15.09, prawko już do odbioru (półtora tygodnia).
      • Gość: non Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 03:05
        Mielec - 20 dni i na stronie pwpw wielkie G i w urzedzie jeszcze
        wieksze G.
        • Gość: marika Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.chello.pl 26.09.08, 09:32
          egzamin zdany 30 sierpnia,odbior 10 wrzesnia,oplata przy odbiorze,a
          data na prawku wydania 4 wrzesnia.Gdańsk.
        • nikall Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 23.04.09, 12:07
          Gość portalu: non napisał(a):

> Mielec - 20 dni i na stronie pwpw wielkie G i w urzedzie jeszcze
          > wieksze G.

MIELEC - 23 dni na stronie PWPW wielkie G i w urzędzie też;
          ile czekałeś? mnie to czekanie już dobija!!!
          • Gość: lol3k2 Witam ponownie...:D IP: 81.210.35.* 05.05.09, 18:02
            No i dzwoniłem do PORD'u, wyslali papiery dzien po egzaminie, nastepnie
            dzwonilem do WK i twierdza ze papiery jeszcze nie doszly a minely jz dwa tyg.
            Bajzel straszny maja, pewnie gdyby w starostwie (WK) sie bardziej starali to by
            duzo szybciej trwalo. Jeba*a biurokacja!!!!!!
        • marg-era Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 02.01.12, 08:08
          średnio 3 tygodnie musisz liczyc
      • Gość: szmaja Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.rinf.pl 26.09.08, 09:44
        Na dokumencie jest data 17.09, więc możliwe, że we Wrocławiu bardzo szybko mozna
        odebrać prawko.
        Teraz czeka mnie "przeszkolenie" na wiekowym polonezie :) UWAGA WROCŁAW!
    • Gość: aquira Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.infoglob.com.pl 25.09.08, 21:05
      Zdałam 5-ego września, ale dopiero 11-ego zostało dostarczone prawidłowe zdjęcie
      (mój instruktor musiał je podrzucić do WORDu). Prawo jazdy odebrałam 24-ego, ale
      23-ego na pewno było już na miejscu (nie zdążyłam wtedy po nie pójść). Być może
      leżało dłużej. Na prawku jest data 15.09 :)
      Na stronie PJT do tej pory nie pojawia się info :P Lepiej dzwońcie do Wydziału
      Komunikacji w swoim mieście.
      • Gość: aga Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.toya.net.pl 30.09.08, 19:23
        ja zdałam egzamin w Piotrkowie 16.09.2008r, odbiór prawka w łodzi 30.09.2008r.
        Pozdrawiam:)))
        • Gość: Rav Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 18:25
          Mieszkam we wrocławiu. Gdzie powinienem wplacić pieniądze za wydanie prawa jazdy?? Do WORDU czy Urzedu miasta..??
          • Gość: piotrrr Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 16:32
            02/10/08 Egzamin - Bemowo.
            (10/10/08) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie
            administracyjne.
            ahhh, czekamm :D
            • Gość: Tomeeck Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.gprs.plus.pl 12.10.08, 19:11
              z tym sprawdzaniem na stronce to różnie bywa- nie radze patrzeć tylko na to;> mój kumpel zdał prawko 11 września codziennie sprawdzał na stronie status i cały czas wyświetlało nieprawidłowe dane lub brak spraw w toku, mineło 15 dni i status się nie zmieniał, kumpel się wkurzył zadzwonił do urzędu komunikacji i okazało się że prawko czeka już od 2 dni;) ja zdałem 29 września i nadal czekam, status tak samo jak w przypadku mojego kumpla:P dlatego przestałem sprawdzać:P jutro dzwonie i pytam czy jest:D pozdro i mówie wam ludzie dwonić bo od tego macie telefon:P
              • Gość: pioootrrr Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 12:36
                w moim przypadku ten system sie sprawdził dobrze:

2.10-egzamin

(10/10/08) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie
                administracyjne.

(10/14/08) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.

• Gość: kubik Konin IP: *.gprs.plus.pl 05.11.08, 15:32
                  Witam! ja zdawałem egzamin 27.10.08 w koninie i od 31.10 pisze ze trwa postepowanie administracyjne,k dzisiaj jest 5.10 i nadal nie ma prawka :( zdawał ktoś z was w koninie? i jak myslicie bede mial do piatku prawko?
              • aneciekk Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 20.08.09, 14:01
                Czy to możliwe że od trzech tygodnie nie przyjęto mi wniosku i ciągle mam
                niepoprawne dane na stronce?Wczoraj dzwonilam do WK i jakis dziadek powiedzial
                ze jak minie miesiac to moge sobie wejsc na strone i sprawdzic ale nie wiadomo
                czy juz bedzie bo w katowicach maja teraz nawał!!Co można robic jak WK nie
                dotrzyma terminu miesięcznego??
    • Gość: Jaga Kraków IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.10.08, 13:00
      Ja zdałam 29 września a na stronie ciągle wyświetla się status "Niepoprawne
      dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.". Zadzwoniłam dzisiaj i okazało
      się, że prawko jest do odbioru:)
    • Gość: Jam Batonik Katowice IP: *.siec2000.pl 14.10.08, 13:25
      01.10.2008 zdany egzamin
      06.10.2008 papiery doszły z WORD do UM
      14.10.2008 odebrałem prawko

status na stronie pwpw cały czas ten sam "niepoprawne dane...." dopiero 14'go rano pojawiło się "(10/14/08) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie."
      • Gość: ZIP Olkusz-DG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 21:07
        Witam !

Zdawałem egzamin w Dąbrowie Górniczej 7 października a jestem z Olkusza... Na
        stronce "pwpw" jest już komunikat, że trwa postępowanie administracyjne.

Wie ktoś ile się czeka w Olkuszu ? :)

pozdrawiam.
      • Gość: ZIP Olkusz-DG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 21:08
        Witam !

Zdawałem egzamin w Dąbrowie Górniczej 7 października a jestem z Olkusza... Na stronce "pwpw" jest już komunikat, że trwa postępowanie administracyjne.

Wie ktoś ile się czeka w Olkuszu ? :)
        • santiam84 Re: Olkusz-DG 18.02.09, 23:29
          rzeszów niecały tydzień
    • Gość: rybenbaum warrszawa okęcie IP: *.acn.waw.pl 22.10.08, 20:19
      10.10 zdany egzamin

20.10 na stronie papierów wartościowych el dojpa, dzwonię na
      batorego 20, miła pani, że dopiero dostali papiery z 6-8.10 (!)

22.10 trwa postępowanie administracyjne, uf

moim zdaniem to niezła (nomen omen) jazda, że papiery z radarowej na
      batorego idą 12 dni (no, ok, 8 roboczych). zamówiłem książkę na
      amazonie i dostałem w tydzień zza wielkiej wody... może powinni to
      wysyłać przez amazona ;-))?
      • Gość: ewcia Re: warrszawa okęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 20:39
        6 dni Wrocław
        • Gość: goska797 Re: warrszawa IP: *.mobile.playmobile.pl 23.10.08, 10:07
          08.10-zdany egzamin,
          16.10- informacja że trwa postępowanie
          dzisiaj nadal czekam może kiedys się doczekam.
          • Gość: goska797 Re: warrszawa IP: *.mobile.playmobile.pl 23.10.08, 16:24
            Na dodatek na stronie w dniu dzisiejszym pokazał się informacja że
            brak danych itd.czyli jakby sparwa wróciła do punktu wyjścia.Nie
            wiem co myśleć.
            • Gość: MJ Re: wrocław IP: *.gprs.plus.pl 04.11.08, 00:10
              Ja zdałem 31.10 do dzisiaj na stronie pwpw nic nie ma. Kiedy mógl bym sie
              spodziewać prawka? jestem z Wrocławia.
              • adia.1 Re: wrocław 04.11.08, 14:18
                Niestety potrzeba tu cierpliwośći:) Ja czekam już 12 dni i już
                doczekać się nie mogę:) Info o tym, że wniosek przyjęto pojawił się
                dopiero po ośmiu dniach. Pozdrawiam, trzymaj się;)
                ps. Nie jestem z Wrocławia